31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pt stoicismul vostu... Va inteleg...Sant cu voi...narcisa a scris:
Bună Axxa, de fapt trebuia să împărţim bâtele şi palmele pe care le primim pentru că suntem pro Levent. (Să nu înţelegeţi că vrem să-l vedem cu Hasret).
Da, Levent a ştiut întotdeauna să spună poveşti.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Eu n-am avut musafiri dar simt o mare nevoie de a mă reface. De ce nu mă invită şi pe mine Levent (cu Murat nu mai am speranţe ) la o plimbare prin împrejurimile Istanbulului?alitheea a scris:nu iubita , azi ma refac dupa weekendul cu musafiri
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
lasa, iubita, impartim si batele si palmele, ce sa facem...narcisa a scris:
Bună Axxa, de fapt trebuia să împărţim bâtele şi palmele pe care le primim pentru că suntem pro Levent. (Să nu înţelegeţi că vrem să-l vedem cu Hasret).
Da, Levent a ştiut întotdeauna să spună poveşti.
atata merita si Levent, mai ales ca nu are nicio sansa la hasret (si nici noi nu ne dorim asta), dar e un barbat indragostit si el
daca ii cinti un cintecel s-ar putea sa ai ceva sansenarcisa a scris:
Eu n-am avut musafiri dar simt o mare nevoie de a mă reface. De ce nu mă invită şi pe mine Levent (cu Murat nu mai am speranţe ) la o plimbare prin împrejurimile Istanbulului?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
uite, si Dana e cu noi
avem deja 3 membrii in sindicatul levent
Ce naturali sant si ce bine le sta asa...Mai vrem ...Oare cand vor spune ...avem liber...?narcisa a scris:
Bună seara Dana. Cred că tot aşa de mari am făcut şi noi ochii când am văzut pozele cu Tuba şi Cansel.
dana17- vip
Mi-ai făcut poftă de miere. Mă duc să mănânc. Ne vedem mai târziu.dana17 a scris: Pt stoicismul vostu... Va inteleg...Sant cu voi...
narcisa- vip
narcisa a scris:
Mi-ai făcut poftă de miere. Mă duc să mănânc. Ne vedem mai târziu. pofta buna
florica- vip
Nu degeaba învăţ eu cântecele pe care le cântă Hasret. Chiar azi i le-am cântat soţului şi a spus că dacă mă mai aude cântând turceşte îmi taie accesul la net. Dar poate lui levent îi place.florica a scris: daca ii cinti un cintecel s-ar putea sa ai ceva sanse
narcisa- vip
Să vezi ce dezertăm când îşi dă levent în petec.axxa246 a scris:uite, si Dana e cu noi
narcisa- vip
aoelu, pana la levent, tot barbatu-tau e mai mare si mai tarenarcisa a scris:
Nu degeaba învăţ eu cântecele pe care le cântă Hasret. Chiar azi i le-am cântat soţului şi a spus că dacă mă mai aude cântând turceşte îmi taie accesul la net. Dar poate lui levent îi place.
si daca iti taie accesu la net, ne-am ars
si noi, ca nu mai pupam traduceri si nici conversatie cu tine, si tu -cam tot de aia
asa ca menajeazl pe barbat
iar lui Levent zi-i usor la urechiuse...
e baiat finut levent si are umor, ceea ce e mare lucrunarcisa a scris:
Să vezi ce dezertăm când îşi dă levent în petec.
are simt si masura, ceea ce iar e maru lucru si nu se gaseste pe toate drumurile
asa ca ne vom distra cu el.
Fetelor ne vedem mai tarziu...Sper...
dana17- vip
clar ca lui Levent i-ar placea, dar de ce nu i-ai cintat sotului in engleza sa nu mai aiba ce obiectanarcisa a scris:
Nu degeaba învăţ eu cântecele pe care le cântă Hasret. Chiar azi i le-am cântat soţului şi a spus că dacă mă mai aude cântând turceşte îmi taie accesul la net. Dar poate lui levent îi place.
florica- vip
fete frumoase, va pup, noapte buna.
mai lucru ceva si ma culc, ca tocmai am terminat de mancat si ma trage patu` rau de tot
mai lucru ceva si ma culc, ca tocmai am terminat de mancat si ma trage patu` rau de tot
axxa246 a scris:
e baiat finut levent si are umor, ceea ce e mare lucru
are simt si masura, ceea ce iar e maru lucru si nu se gaseste pe toate drumurile
asa ca ne vom distra cu el.
axxa cu masura .. chiar ai nimerit-o fato
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
noapte buna ,somn usor si vise placute cu Levent musai ca altfel ii bai mareaxxa246 a scris:fete frumoase, va pup, noapte buna.
florica- vip
[quote="axxa246"]fete frumoase, va pup, noapte buna.
[/quote
Pai da vii mai ne arunci asa cate un hap sa -l inghitim sa ne simtim chipurile bine si o stergi asa de noapte buna
staiiii cheama-l sa -ti spuna amintiri din copilarie ca poate dormi mai bine
[/quote
Pai da vii mai ne arunci asa cate un hap sa -l inghitim sa ne simtim chipurile bine si o stergi asa de noapte buna
staiiii cheama-l sa -ti spuna amintiri din copilarie ca poate dormi mai bine
elena- vip
fetelor ce ziceti se va duce totusi Hasret la cursuri? sa ne mai spargem mintile si cu asta ,cu pianul am tot batut moneda pe el dar n-a iesit nimic, la fel si cu foile acelea ba ii cintec, ba-s cursuri si pe urma s-a dovedit a fi tot ceva legat de facultate
florica- vip
Noapte Bună Axxa. Somn uşor. Da devreme te mai culci. Probabil să ai mai mult spor la visat.axxa246 a scris:fete frumoase, va pup, noapte buna.
narcisa- vip
florica a scris: fetelor ce ziceti se va duce totusi Hasret la cursuri? sa ne mai spargem mintile si cu asta ,cu pianul am tot batut moneda pe el dar n-a iesit nimic, la fel si cu foile acelea ba ii cintec, ba-s cursuri si pe urma s-a dovedit a fi tot ceva legat de facultate
Nu acum in episodul asta dar Marea IMPACARE probabil ca va fi cam tot pe acolo[[ de abia o astept]]]
noi tot ii dam cu levent in sus si n jos asta este asa ca sa ne macine nervii dar voi nu credeti ca este cazul SA SE IMPACE ca doar ne tin de 10 episoade cineva spunea ca se impaca in ep 27 asa ca ar fi cazul [[ eu cred ca scenele cu levent sunt asa ca sa fie cit mai mare suspansul dar ei scenaristii oricum TREBUIE sa i impace
elena- vip
ar fi cazul sa-i impace nici n-am crezut ca vor trece atitea ep, numai cu suparari,si mai am o curiozitate cum norocului isi intind hainele la uscat asa sus si de-a curmezisul drumului apoi unele vad ca i-s puse de la inceputul serialuluielena a scris:
Nu acum in episodul asta dar Marea IMPACARE probabil ca va fi cam tot pe acolo[[ de abia o astept]]]
noi tot ii dam cu levent in sus si n jos asta este asa ca sa ne macine nervii dar voi nu credeti ca este cazul SA SE IMPACE ca doar ne tin de 10 episoade cineva spunea ca se impaca in ep 27 asa ca ar fi cazul [[ eu cred ca scenele cu levent sunt asa ca sa fie cit mai mare suspansul dar ei scenaristii oricum TREBUIE sa i impace
florica- vip
florica a scris:ar fi cazul sa-i impace nici n-am crezut ca vor trece atitea ep, numai cu suparari,si mai am o curiozitate cum norocului isi intind hainele la uscat asa sus si de-a curmezisul drumului apoi unele vad ca i-s puse de la inceputul serialului
probabil cu scara zici ca sunt steaguri
Si referitor la impacare sa nu faca ca si in cazul lui hasret cu maica sa nu ai vazut rau sperante iok si dintr-o data o singura scena si gata impacarea
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 01 Noi 2010, 8:43 pm, editata de 1 ori
elena- vip
[Dragalaselor eu ma retrag asa sunt bunicutele se culca o data cu gainele si se trezesc dimineata devreme nu inainte de a va dori de noapte buna un somn linistit cu vise frumoase
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:[Dragalaselor eu ma retrag asa sunt bunicutele se culca o data cu gainele si se trezesc dimineata devreme nu inainte de a va dori de noapte buna un somn linistit cu vise frumoase
ei asa bunicuta vreau si eu .. La varsta ta? Noapte buna
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 43 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum