31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 44 din 44
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna somn usor si vise placute pe miine cu binelica54 a scris:[Dragalaselor eu ma retrag asa sunt bunicutele se culca o data cu gainele si se trezesc dimineata devreme nu inainte de a va dori de noapte buna un somn linistit cu vise frumoase
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor eu mai am ceva de facut inainte de a incepe Narcisa salbatica .. Va urez o noapte linistita
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Noapte bună Lica. Somn ușor.lica54 a scris:[Dragalaselor eu ma retrag asa sunt bunicutele se culca o data cu gainele si se trezesc dimineata devreme nu inainte de a va dori de noapte buna un somn linistit cu vise frumoase
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Vizionare plăcută Elena. Urma să ne spui dacă merge Cansel cu Tuba la Franfurt. Eu nu știu data dar am văzut că ai identificat-o până la urmă.elena a scris:Fetelor eu mai am ceva de facut inainte de a incepe Narcisa salbatica .. Va urez o noapte linistita
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
noapte buna si tie somn usor si vise placute pe miine cu bineelena a scris:Fetelor eu mai am ceva de facut inainte de a incepe Narcisa salbatica .. Va urez o noapte linistita
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Seara buna ladies.Unde ati ramas cu disecarile?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 44 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum