31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 19 din 44
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu stiu cind este sezonul,nu mai tin minte ce timp era cind am vazut, m-ai facut curioasa si tot urmaresc o data tot va apareanarcisa a scris: Cred că i-a trecut sezonul, mă mai uit și eu prin supermarchet dar cred că abia la primăvară să am șanse.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cu cartofinarcisa a scris:
Plăcintă umplută cu ce?
florica- vip
noapte buna, fetelor; discutii placute in continuare si sa ne vedem miine cu bine!
apropo,eu fac placinta cu dovleac
pa,
pa,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
eu voi face dulceata de dovleac ,noapte buna, somn usor si vise placute,pe mineGaro a scris:noapte buna, fetelor; discutii placute in continuare si sa ne vedem miine cu bine!
pa,
florica- vip
Noapte bună Garo. Nu/mi mai spuneți de bunătăți că eu week-endul ăsta nu pot să fac nimic.Garo a scris:noapte buna, fetelor; discutii placute in continuare si sa ne vedem miine cu bine!
pa,
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
scuze ca am disparut ca magarul in ceata , dar a venit Vlad de la balul bobocilor si eu ca orice mama am incercat sa il descos ca sa imi zica cum a fost , dar ... in afara de ... bine... fain ... ok ...nu am obtinut mare lucru
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
de ce nu poti sa faci nimic?narcisa a scris:
Noapte bună Garo. Nu/mi mai spuneți de bunătăți că eu week-endul ăsta nu pot să fac nimic.
alitheea- vip
nu te amari ,vei face altadata,nu stiu ce se intimpla ca nu prea se inghesuie fetele amu seara la birfe,bag seama se pregatesc pt. miine,no bine atuncea va spun si eu noapte buna, vise placute cu somn usor pe miinenarcisa a scris:
Noapte bună Garo. Nu/mi mai spuneți de bunătăți că eu week-endul ăsta nu pot să fac nimic.
florica- vip
somn usor draga mea , pentru maine seara ce ne faci bun? ca doar avem :drunken: can:florica a scris:nu te amari ,vei face altadata,nu stiu ce se intimpla ca nu prea se inghesuie fetele amu seara la birfe,bag seama se pregatesc pt. miine,no bine atuncea va spun si eu noapte buna, vise placute cu somn usor pe miine
alitheea- vip
asa-i cu tineretul in ziua de azi asta micu al meu nici atit nu mi zice ,ma taie cu ,,ce esti asa curioasa''alitheea a scris:scuze ca am disparut ca magarul in ceata , dar a venit Vlad de la balul bobocilor si eu ca orice mama am incercat sa il descos ca sa imi zica cum a fost , dar ... in afara de ... bine... fain ... ok ...nu am obtinut mare lucru
florica- vip
nu stiu ,ce vreti voi niste ierboaie nu vretialitheea a scris:somn usor draga mea , pentru maine seara ce ne faci bun? ca doar avem
Ultima editare efectuata de catre florica in Joi 28 Oct 2010, 11:34 pm, editata de 1 ori
florica- vip
al meu zice ,"nu ma mai intreba ca am impresia ca ma controlezi" , sa fi zis eu asa acasa , sa vezi ca nu mai mergeam nicaieri , am zis sa fiu si io mama simpatica , dar ce, am cu cine , nu zice nimicflorica a scris:asa-i cu tineretul in ziua de azi asta micu al meu nici atit nu mi zice ,ma taie cu ,,ce esti asa curioasa''
alitheea- vip
cirigheleflorica a scris:nu stiu ,ce vreti voi
alitheea- vip
bine ca in general sunt baieti buni numai se cred cocosei, alti sunt,fereasca Dumnezeu,poate ca nu-i bine sa vorbesc acum seara de asa ceva,aici la noi in cartier saptamina trecuta un baiat [student]s-a aruncat de la et.4 pt. ca nu i-a dat mama-sa bani si nici voie dupa ora 22 sa mearga in oras,din fericire s-a ales cu citeva zgirieturi in rest n-a patit nimicalitheea a scris:al meu zice ,"nu ma mai intreba ca am impresia ca ma controlezi" , sa fi zis eu asa acasa , sa vezi ca nu mai mergeam nicaieri , am zis sa fiu si io mama simpatica , dar ce, am cu cine , nu zice nimic
florica- vip
vai , nu am mai auzit demult cuvantul asta , pentru cei care nu au inteles nu e injuratura nici ierburi =seminteflorica a scris:nu stiu ,ce vreti voi niste ierboaie nu vreti
alitheea- vip
am facut duminica mai am citeva ,cred ca le termina Alexa[cateaua]pe ea cade magareata ce ramine ea ii sanitarul curata totalitheea a scris:cirighele
florica- vip
de asta ti-l-am spus ca stiam ca intelegi, niste tenchi nu ar fi bun.alitheea a scris:vai , nu am mai auzit demult cuvantul asta , pentru cei care nu au inteles nu e injuratura nici ierburi =seminte
florica- vip
salut fetele banatencele si oradencele!
vorbiti chinezeste, dar tot as veni la voi la masa!
ANUTZA,
nu, iubita mea,
nu m-ai sup. cu nimic!
cine, tu?? nuu
mi se facuse somn si aveam si de lucru
acu am terminat de lucru si mie somn in continuare
dar tot am mai intrat aici pentru o tura.
nu, iubita mea,
nu m-ai sup. cu nimic!
cine, tu?? nuu
mi se facuse somn si aveam si de lucru
acu am terminat de lucru si mie somn in continuare
dar tot am mai intrat aici pentru o tura.
io nu mis banateanca , sunt bihoreanca , la astia sunt vinitura aici in banataxxa246 a scris:salut fetele banatencele si oradencele!
alitheea- vip
salut,da ce faci ,l-ai visat pe EZEL parca plecasei la ceva treba si la nani eu asa am intelesaxxa246 a scris:salut fetele banatencele si oradencele!
florica- vip
rad ca tuta de una singura , mi-am adus aminte cum se zice la dovleac = ludaieflorica a scris:de asta ti-l-am spus ca stiam ca intelegi, niste tenchi nu ar fi bun.
alitheea- vip
si noi te salutam , mai da frumos mai e bezelul tau , dar si al nostru e minunataxxa246 a scris:
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum