31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 25 din 44
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da, exact, ca un amorezatiulia1965 a scris: Merat ala merita un scuipat intre ochi...
cum a venit el agale, zambind..de parca nu se intamplase nimic...
ce sa zic
maine o tarnuie iar
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ai dreptate !! Scenaristii aia sunt numai barbati, nu-i asa ?? Astia vor sa le prosteasca de tot pe fete ?? Sa le bage in cap ca e in regula sa fie calcate in picioare ??axxa246 a scris:bre
fata asta a noastra e dusa rau
io il manacm de viu pe hoca asta
ea se uita pierduta la el
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
buna seara da sunt bine abia am venit de la muncaiulia80 a scris:buna seara dragelor..
vad ca va distrati..asta e bine..eu am intrat sa va salut nitel..
buna Florina..nu ne-am cetit de multisor..sper ca esti bine..
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
iulia1965 a scris:
Ai dreptate !! Scenaristii aia sunt numai barbati, nu-i asa ?? Astia vor sa le prosteasca de tot pe fete ?? Sa le bage in cap ca e in regula sa fie calcate in picioare ??
Io cred ca nu mai au idei si baga umplutura.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
cred ca daiulia1965 a scris:
Ai dreptate !! Scenaristii aia sunt numai barbati, nu-i asa ?? Astia vor sa le prosteasca de tot pe fete ?? Sa le bage in cap ca e in regula sa fie calcate in picioare ??
sa va uitati numai la inceput iar, la prima parte, sa vedeti cata ura a aratat murat pe scena
am sosit si eu. Ce bine va distrrati!!! Faza cu Savas e GENIALA. M-as fi asteptat la orice dar la asta.... In ep viitor din AvC Savas o sa se uite la ASI?????
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
axxa246 a scris:
da, exact, ca un amorezat
ce sa zic
maine o tarnuie iar
Bine face Hasret ca se comporta asa ca-i arata ca ea nu se pune la mintea lui si ca-i mai barbata decat el.Asa ii da peste nas.El acum nu stie cum sa-i intre in gratii.Si mai nou se vede ca o ia razna rau de tot cand o vede cu un barbat langa ea.E gelos rau.
iulianagl- moderator
I-a spus ca nu mai vine,nu ??
iulia1965- vip
e un bou.
am pierdut tailerul, daca a fost
si am pierdut si ce i-a spus ea
am pierdut tailerul, daca a fost
si am pierdut si ce i-a spus ea
da i a spus ca ea nu mai vine la şcl oare de ce se duce nesrin la ea in ep viitor?vad ca tot o arata cu levent sper ca nu ramane cu eliulia1965 a scris: I-a spus ca nu mai vine,nu ??
florina1989- vip
eu nu am vazut promo ca mi sa blocat il are cineva sa l puna ?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Unde este trailerul ca aici la mine nu l-au dat????
iulianagl- moderator
Aaaahhhh ! Am urmarit TOT genericul, in speranta ca dau trailerul....
iulia1965- vip
Unde ?? Ca eu am stat cu ochii lipiti de ecran, dar...florina1989 a scris: da i a spus ca ea nu mai vine la şcl oare de ce se duce nesrin la ea in ep viitor?vad ca tot o arata cu levent sper ca nu ramane cu el
iulia1965- vip
iulia1965 a scris: Aaaahhhh ! Am urmarit TOT genericul, in speranta ca dau trailerul....
ce bou sa fie sa ii mai spuna sa se duca la scoala la el in continuare?????!!!
CAT DE MANDRU SI DE ORB SI DE DUS SA FIE UN OM SA II MAI PROPUNA ELEVEI SI IUBITEI PE CARE A UMILIT-O PUblic sa mai vina la cursurile lui!!
scz pt majuscule
la toata lumea l a dat numai la noi doua nu ce or avea turcii special cu noi doua ia zii? sa stie ce gindim despre eiiulianagl a scris:Unde este trailerul ca aici la mine nu l-au dat????
elena- vip
[quote="axxa246
CAT DE MANDRU SI DE ORB SI DE DUS SA FIE UN OM SA II MAI PROPUNA ELEVEI SI IUBITEI PE CARE A UMILIT-O PUblic sa mai vina la cursurile lui!!
scz pt majuscule[/quote]
si zimbea asa de frumos ca parca nu se intimplase nimic . cred ca are probleme cu parasimpaticul mai stii ? o fi luat o razna
scz pt majuscule[/quote]
si zimbea asa de frumos ca parca nu se intimplase nimic . cred ca are probleme cu parasimpaticul mai stii ? o fi luat o razna
elena- vip
in promo pt ep viitor se duce nesrin la hasret eu ies mai vb noapte bunăiulia1965 a scris:
Unde ?? Ca eu am stat cu ochii lipiti de ecran, dar...
florina1989- vip
VREAU SI EU TRAILERUL VA ROOOG CINE STIE CINE L A VAZUT TRIMITETI L SI LA MINE
elena- vip
Cretin plin de el !! Am mai vazut eu dintr-astia, care se considera darul lui D-zeu pt femei, dar asta...bate TOATE recordurile !!axxa246 a scris:
scz pt majuscule
iulia1965- vip
e dus rauelena a scris:
are o parere fff buna despe el
florina1989 a scris: eu ies mai vb noapte bună
noapte buna !!florina1989 a scris: in promo pt ep viitor se duce nesrin la hasret eu ies mai vb noapte bună
Acu' tre' sa astept, sa bat Youtubu sa gasesc traileru...
Dupa ce-am postat, am vazut....Saru-mana !!
iulia1965- vip
bai, fetelor
levent e un om bun
chiar daca o iubeste, uite ca ii suporta toate, si cand e suparata e cu ea, desi ea nu il iubeste si el stie ca ea il iub pe hoca
intretimp hoca o umileste mereu
sunt in film niste secvente si apucaturi de-ale lui demir
levent e un om bun
chiar daca o iubeste, uite ca ii suporta toate, si cand e suparata e cu ea, desi ea nu il iubeste si el stie ca ea il iub pe hoca
intretimp hoca o umileste mereu
sunt in film niste secvente si apucaturi de-ale lui demir
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum