34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
miha , felicitari , este cel mai frumos clip pe care l-am vazut , urmarindu-l am realizat ca acesti doi oameni minunati acum scriu una din cele mai frumoase povesti de dragoste , facand legatura cu emisiunea de ieri si trairile din clipul tau , asta a fost concluzia mea , si asa cum spunea dana am convingerea tot mai puternica ca sunt
https://www.youtube.com/watch?v=JzH48aXSBlE
indragostit indragostit indragostit
https://www.youtube.com/watch?v=JzH48aXSBlE
indragostit indragostit indragostit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Reportera: Permiteţi-mi să vii prezint pe cei mai populari tineri actori Cansel şi Tuba .Telespectatorii sunt interesaţi de relaţia dintre personajele voastre , deoarece sunt foarte mândre ... la ce să se aştepte în continuare? Ce spuneţi cu această ocazie?
Cansel: Nici noi nu ştim (râde). dar ... Foarte important sunt acele sentimente pure si inocente care le au unul pentru altul, muzica ... Sunt foarte fericit să joc rolul lui Murat .
R : e adevărat ce spune Murat?
Tuba: în ce sensul?
R : Ei bine, având în vedere modul în care aceasta revine de fiecare dată la Hasret, uitând de mândria lui ...
T: Şi Hasret se comportă la fel . În general, din când în când , uitând de mândrie, merg unul la altul ptr reconciliere , dar ... nu întotdeauna la momentul potrivit . oricum, mă duc să fac ceva în cele din urmă ... sau pentru Hasret sau ptr Murat ... permanent ne împiedică alţii.
R: Cum faci ? Cine va câştiga: dragostea, mândria sau încrederea în viitor?
Cansel: În relaţiile lor încă intervine în mod constant trecut lui Murat , care îl împiedică.
R: Ce faci, de obicei în timpul liber dintre filmări?
T: Ei bine ... atunci când toţi sunt sunt ocupaţi de obicei, citesc o carte ... dar dacă suntem împreună vorbim , râdem .
Apoi Cansel vorbeşte despre ultimul film turcesc văzut "Cogonlu" că ia plăcut. De asemenea, spune că de mult este interesat să cânte la pian. Datorează în primul rând acest lucru serialului , dar şi atmosferei create acolo .
În continuare vorbesc de alimentaţie ... ei sunt în mare formă, evident, ţin diete. Tuba a spus că, din păcate, aşa este .., deşi îi place să gătească, şi el iubeşte gătitul dar nu are timp pentru asta acum. Cansel recunoaşte că găteşte la el acasă ... este sătul de mâncarea de restaurant ... "Am făcut ... Îmi place să gătesc." spune Cansel.
Vorbeşte de devotamentul său ptr fotbal ... îi întreabă fanii căror echipe sunt ..Cansel spune că este fan Galatasaray si Tuba e fan Fenerbahce .
În legătură cu viitoarea vacanţă a musulmanilor " Kurban Bayram " , îşi amintesc vacanţa (sărbătoarea ) de neuitat din copilărie , Tuba spune îmi amintesc că erau mereu mulţi oameni pe străzi, în această zi, erau multe blocaje în trafic, deoarece nu te puteai mişca în jurul Istanbulului . Cansel spune că în copilăria lui nu au fost atât de multe maşini, a iubit întotdeauna această sărbătoare împreună cu fratele său .
Acum am înţeles de ce s-au sărutat ... s-au felicitat reciproc pentru această sărbătoare .
Când a primit darurile Cansel a fost foarte mulţumit de tricoul cu numărul 10 a lui Zidane, spunând că deja are chiar un autograf de la jucător, pentru că el e un fan adevărat, şi el îl cunoaşte personal. Tuba a fost foarte bucuroasă de microfonul primit . În general, s-au comportat foarte natural în stilul caracteristic a lui Tuba .
p://www.youtube.com/watch?v=VIXtWLWIw24&feature=player_embedded #
https://www.youtube.com/watch?v=Em8YdL0TqLg&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=dmogjlhTvIU&feature=player_embedded
Cansel: Nici noi nu ştim (râde). dar ... Foarte important sunt acele sentimente pure si inocente care le au unul pentru altul, muzica ... Sunt foarte fericit să joc rolul lui Murat .
R : e adevărat ce spune Murat?
Tuba: în ce sensul?
R : Ei bine, având în vedere modul în care aceasta revine de fiecare dată la Hasret, uitând de mândria lui ...
T: Şi Hasret se comportă la fel . În general, din când în când , uitând de mândrie, merg unul la altul ptr reconciliere , dar ... nu întotdeauna la momentul potrivit . oricum, mă duc să fac ceva în cele din urmă ... sau pentru Hasret sau ptr Murat ... permanent ne împiedică alţii.
R: Cum faci ? Cine va câştiga: dragostea, mândria sau încrederea în viitor?
Cansel: În relaţiile lor încă intervine în mod constant trecut lui Murat , care îl împiedică.
R: Ce faci, de obicei în timpul liber dintre filmări?
T: Ei bine ... atunci când toţi sunt sunt ocupaţi de obicei, citesc o carte ... dar dacă suntem împreună vorbim , râdem .
Apoi Cansel vorbeşte despre ultimul film turcesc văzut "Cogonlu" că ia plăcut. De asemenea, spune că de mult este interesat să cânte la pian. Datorează în primul rând acest lucru serialului , dar şi atmosferei create acolo .
În continuare vorbesc de alimentaţie ... ei sunt în mare formă, evident, ţin diete. Tuba a spus că, din păcate, aşa este .., deşi îi place să gătească, şi el iubeşte gătitul dar nu are timp pentru asta acum. Cansel recunoaşte că găteşte la el acasă ... este sătul de mâncarea de restaurant ... "Am făcut ... Îmi place să gătesc." spune Cansel.
Vorbeşte de devotamentul său ptr fotbal ... îi întreabă fanii căror echipe sunt ..Cansel spune că este fan Galatasaray si Tuba e fan Fenerbahce .
În legătură cu viitoarea vacanţă a musulmanilor " Kurban Bayram " , îşi amintesc vacanţa (sărbătoarea ) de neuitat din copilărie , Tuba spune îmi amintesc că erau mereu mulţi oameni pe străzi, în această zi, erau multe blocaje în trafic, deoarece nu te puteai mişca în jurul Istanbulului . Cansel spune că în copilăria lui nu au fost atât de multe maşini, a iubit întotdeauna această sărbătoare împreună cu fratele său .
Acum am înţeles de ce s-au sărutat ... s-au felicitat reciproc pentru această sărbătoare .
Când a primit darurile Cansel a fost foarte mulţumit de tricoul cu numărul 10 a lui Zidane, spunând că deja are chiar un autograf de la jucător, pentru că el e un fan adevărat, şi el îl cunoaşte personal. Tuba a fost foarte bucuroasă de microfonul primit . În general, s-au comportat foarte natural în stilul caracteristic a lui Tuba .
p://www.youtube.com/watch?v=VIXtWLWIw24&feature=player_embedded #
https://www.youtube.com/watch?v=Em8YdL0TqLg&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=dmogjlhTvIU&feature=player_embedded
poate o sa razi de mine dar am adormit cu ei in gand , si i-am visat la Parisdana17 a scris:Buna Ali ,ce-ai visat așa mult ? cupidon :emo5:
alitheea- vip
Oooau ,nu rad pt ca am speranța ca sant acolo...Ce faceau ? I-ai urmarit ?alitheea a scris:poate o sa razi de mine dar am adormit cu ei in gand , si i-am visat la Paris
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Mulțumim Denisa pt veștile bune pe care ni le aduci mereu...DENISA a scris:
.
dana17- vip
dana17 a scris:Oooau ,nu rad pt ca am speranța ca sant acolo...Ce faceau ? I-ai urmarit ?
am visat ca era pe malul Senei , acolo de unde se vede partea din spate si lateralul catedralei Notre Dame si unde se intalnesc cele doua insulite , stateau jos pe bordura , se auzeau diferite acorduri venite de la oamenii care stau acolo si canta , iar soarele era la apus , ei stateau cu spatele privind spre catedrala el o tinea tandru dupa umeri , iar ea avea capul pe umarul lui , ... dupa care ... a sunat contabila ca sa ma anunte cat am de platit TVA la stat...
alitheea- vip
Viața ne mai trezește din cand in cand la realitate , dar tot ea ne invața sa visam ...Și Parisul...alitheea a scris:
am visat ca era pe malul Senei , acolo de unde se vede partea din spate si lateralul catedralei Notre Dame si unde se intalnesc cele doua insulite , stateau jos pe bordura , se auzeau diferite acorduri venite de la oamenii care stau acolo si canta , iar soarele era la apus , ei stateau cu spatele privind spre catedrala el o tinea tandru dupa umeri , iar ea avea capul pe umarul lui , ... dupa care ... a sunat contabila ca sa ma anunte cat am de platit TVA la stat...
dana17- vip
asta e , dar putin mai jos indragostit indragostit indragostit , spre institutul lumii arabedana17 a scris:Viața ne mai trezește din cand in cand la realitate , dar tot ea ne invața sa visam ...Și Parisul...[]
alitheea- vip
cupidon O zi buna in continuare...E așa frumos afara ca nu mai pot sta ...imi vine sa plec la Paris ...Ali numai tu ești de vina...și ei...
dana17- vip
Am una de-a mea de pe Sena ,dar e cam neclara... Am sa caut acasa una mai portivita... https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc03253mi.jpg/alitheea a scris:asta e , dar putin mai jos indragostit indragostit indragostit , spre institutul lumii arabe
dana17- vip
Buna Ali multumesc
Multumim Denisa pentru traducere esti un inger
Multumim Denisa pentru traducere esti un inger
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna ziua s-a tradus cumva si partea 8?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna ziua s-a tradus cumva si partea 8?
BUNA IULIANA
nu e tradusa partea 8
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
alitheea- vip
mihaela99 a scris:
BUNA IULIANA
nu e tradusa partea 8
Am inceput-o.
iulianagl- moderator
zacusca cu fasole verde- mincare de post -pofta buna celor care n-au luat prinzul
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bună ziua dragele mele. Bine v-am găsit, mi-a fost tare dor de voi. Am fost plecată la Călimănești și nu am avut cum să mai intru pe net. Mai este ceva de tradus? Mii de mulțumiri fetelor care au fost foarte hărnicuțe și au tradus filmul.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna ziua Narcisa si bine ai venit,cum ai venit hop la munca?am inteles ca mai este o parte si o traduce IULIANA.
florica- vip
Bună Flori, văd că nu mai este nimic de muncă, citesc din urmă și mai târziu vreau să văd și eu filmul.florica a scris:buna ziua Narcisa si bine ai venit,cum ai venit hop la munca?am inteles ca mai este o parte si o traduce IULIANA.
narcisa- vip
citeste ca sunt mule noutati si vizionare placuta,narcisa a scris:
Bună Flori, văd că nu mai este nimic de muncă, citesc din urmă și mai târziu vreau să văd și eu filmul.
florica- vip
bine ai venit copil drag , daca ai putin timp uita-te peste traducerea mea sa vezi ce prostioare am facut , partea a patra am facut-o cu vlad deci e ok , dar 7, 9 si 10 le-am facut de capul meu si cred ca mai sunt scaparinarcisa a scris:Bună ziua dragele mele. Bine v-am găsit, mi-a fost tare dor de voi. Am fost plecată la Călimănești și nu am avut cum să mai intru pe net. Mai este ceva de tradus? Mii de mulțumiri fetelor care au fost foarte hărnicuțe și au tradus filmul.
alitheea- vip
Buna seara fetelor, va doresc o saptamana minunata si plina de realizari
Va pup si va imbratisez cu drag
sunt pe aici
Narcisa imi pare bine ca esti bine, sper ca ti-ai incarcat bateriile
sunt pe aici
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Bună Ali. Iau copilul de la grădiniță și mă uit peste traducere dar sunt sigură că nu e vorba de prostioare. Îmi pare rău că nu am putut să ajut cu nimic de data asta.alitheea a scris:bine ai venit copil drag , daca ai putin timp uita-te peste traducerea mea sa vezi ce prostioare am facut , partea a patra am facut-o cu vlad deci e ok , dar 7, 9 si 10 le-am facut de capul meu si cred ca mai sunt scapari
narcisa- vip
Bună seara Ana Aș putea să spun că le-am încărcat atât de tare că au explodat. O săptămână minunată și ție draga mea.anuta1971 a scris:Buna seara fetelor, va doresc o saptamana minunata si plina de realizari
sunt pe aici
[]
narcisa- vip
Partea a opta e gata la locul ei.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum