Serialesitelenovelet
34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de alitheea Lun 15 Noi 2010, 12:25 pm

miha , felicitari , este cel mai frumos clip pe care l-am vazut , urmarindu-l am realizat ca acesti doi oameni minunati acum scriu una din cele mai frumoase povesti de dragoste , facand legatura cu emisiunea de ieri si trairile din clipul tau , asta a fost concluzia mea , si asa cum spunea dana am convingerea tot mai puternica ca sunt
https://www.youtube.com/watch?v=JzH48aXSBlE
indragostit indragostit indragostit
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 15 Noi 2010, 12:26 pm

Reportera: Permiteţi-mi să vii prezint pe cei mai populari tineri actori Cansel şi Tuba .Telespectatorii sunt interesaţi de relaţia dintre personajele voastre , deoarece sunt foarte mândre ... la ce să se aştepte în continuare? Ce spuneţi cu această ocazie?

Cansel: Nici noi nu ştim (râde). dar ... Foarte important sunt acele sentimente pure si inocente care le au unul pentru altul, muzica ... Sunt foarte fericit să joc rolul lui Murat .
R : e adevărat ce spune Murat?
Tuba: în ce sensul?
R : Ei bine, având în vedere modul în care aceasta revine de fiecare dată la Hasret, uitând de mândria lui ...
T: Şi Hasret se comportă la fel . În general, din când în când , uitând de mândrie, merg unul la altul ptr reconciliere , dar ... nu întotdeauna la momentul potrivit . oricum, mă duc să fac ceva în cele din urmă ... sau pentru Hasret sau ptr Murat ... permanent ne împiedică alţii.
R: Cum faci ? Cine va câştiga: dragostea, mândria sau încrederea în viitor?
Cansel: În relaţiile lor încă intervine în mod constant trecut lui Murat , care îl împiedică.
R: Ce faci, de obicei în timpul liber dintre filmări?
T: Ei bine ... atunci când toţi sunt sunt ocupaţi de obicei, citesc o carte ... dar dacă suntem împreună vorbim , râdem .
Apoi Cansel vorbeşte despre ultimul film turcesc văzut "Cogonlu" că ia plăcut. De asemenea, spune că de mult este interesat să cânte la pian. Datorează în primul rând acest lucru serialului , dar şi atmosferei create acolo .
În continuare vorbesc de alimentaţie ... ei sunt în mare formă, evident, ţin diete. Tuba a spus că, din păcate, aşa este .., deşi îi place să gătească, şi el iubeşte gătitul dar nu are timp pentru asta acum. Cansel recunoaşte că găteşte la el acasă ... este sătul de mâncarea de restaurant ... "Am făcut ... Îmi place să gătesc." spune Cansel.
Vorbeşte de devotamentul său ptr fotbal ... îi întreabă fanii căror echipe sunt ..Cansel spune că este fan Galatasaray si Tuba e fan Fenerbahce .
În legătură cu viitoarea vacanţă a musulmanilor " Kurban Bayram " , îşi amintesc vacanţa (sărbătoarea ) de neuitat din copilărie , Tuba spune îmi amintesc că erau mereu mulţi oameni pe străzi, în această zi, erau multe blocaje în trafic, deoarece nu te puteai mişca în jurul Istanbulului . Cansel spune că în copilăria lui nu au fost atât de multe maşini, a iubit întotdeauna această sărbătoare împreună cu fratele său .

Acum am înţeles de ce s-au sărutat ... s-au felicitat reciproc pentru această sărbătoare .

Când a primit darurile Cansel a fost foarte mulţumit de tricoul cu numărul 10 a lui Zidane, spunând că deja are chiar un autograf de la jucător, pentru că el e un fan adevărat, şi el îl cunoaşte personal. Tuba a fost foarte bucuroasă de microfonul primit . În general, s-au comportat foarte natural în stilul caracteristic a lui Tuba .

p://www.youtube.com/watch?v=VIXtWLWIw24&feature=player_embedded #

https://www.youtube.com/watch?v=Em8YdL0TqLg&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=dmogjlhTvIU&feature=player_embedded
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 15 Noi 2010, 12:27 pm

dana17 a scris:Buna Ali ,ce-ai visat așa mult ? cupidon :emo5:
poate o sa razi de mine dar am adormit cu ei in gand , si i-am visat la Paris
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 15 Noi 2010, 12:33 pm

alitheea a scris:poate o sa razi de mine dar am adormit cu ei in gand , si i-am visat la Paris
Oooau ,nu rad pt ca am speranța ca sant acolo...Ce faceau ? I-ai urmarit ? Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 15 Noi 2010, 12:38 pm

DENISA a scris:
.
34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Inima-trandafiri-roz-heart017 Mulțumim Denisa pt veștile bune pe care ni le aduci mereu...
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 15 Noi 2010, 1:00 pm

dana17 a scris:Oooau ,nu rad pt ca am speranța ca sant acolo...Ce faceau ? I-ai urmarit ? Smile Smile

am visat ca era pe malul Senei , acolo de unde se vede partea din spate si lateralul catedralei Notre Dame si unde se intalnesc cele doua insulite , stateau jos pe bordura , se auzeau diferite acorduri venite de la oamenii care stau acolo si canta , iar soarele era la apus , ei stateau cu spatele privind spre catedrala el o tinea tandru dupa umeri , iar ea avea capul pe umarul lui , ... dupa care ... a sunat contabila ca sa ma anunte cat am de platit TVA la stat... sad sad sad sad sad
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 15 Noi 2010, 1:15 pm

alitheea a scris:

am visat ca era pe malul Senei , acolo de unde se vede partea din spate si lateralul catedralei Notre Dame si unde se intalnesc cele doua insulite , stateau jos pe bordura , se auzeau diferite acorduri venite de la oamenii care stau acolo si canta , iar soarele era la apus , ei stateau cu spatele privind spre catedrala el o tinea tandru dupa umeri , iar ea avea capul pe umarul lui , ... dupa care ... a sunat contabila ca sa ma anunte cat am de platit TVA la stat... sad sad sad sad sad
Viața ne mai trezește din cand in cand la realitate , dar tot ea ne invața sa visam ...Și Parisul...34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Img872B.tmp
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 15 Noi 2010, 1:37 pm

dana17 a scris:Viața ne mai trezește din cand in cand la realitate , dar tot ea ne invața sa visam ...Și Parisul...[]
asta e , dar putin mai jos indragostit indragostit indragostit , spre institutul lumii arabe
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 15 Noi 2010, 1:43 pm

34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 91325 cupidon 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 242329 O zi buna in continuare...E așa frumos afara ca nu mai pot sta ...imi vine sa plec la Paris ...Ali numai tu ești de vina...și ei... 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 75836_141101775940398_135970193120223_244001_6186996_n 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Images?q=tbn:ANd9GcSRWO3alS7ZNZFZusV9-e584nTOeUGnees4w1pGA7oOtP6KqDn9nA 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155656
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 15 Noi 2010, 2:07 pm

alitheea a scris:asta e , dar putin mai jos indragostit indragostit indragostit , spre institutul lumii arabe
Am una de-a mea de pe Sena ,dar e cam neclara... Am sa caut acasa una mai portivita... https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc03253mi.jpg/ 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 15 Noi 2010, 2:14 pm

Buna Ali 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 multumesc kiss

Multumim Denisa pentru traducere esti un inger 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 15 Noi 2010, 2:47 pm

Buna ziua s-a tradus cumva si partea 8?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 15 Noi 2010, 3:01 pm

iulianagl a scris:Buna ziua s-a tradus cumva si partea 8?

BUNA IULIANA kiss
nu e tradusa partea 8 kiss
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 15 Noi 2010, 3:11 pm

34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 2mxhj6c
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 15 Noi 2010, 3:17 pm

mihaela99 a scris:

BUNA IULIANA kiss
nu e tradusa partea 8 kiss

Am inceput-o. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 15 Noi 2010, 3:45 pm

34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 13845_342_1281015192_ zacusca cu fasole verde- mincare de post -pofta buna celor care n-au luat prinzul 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 15 Noi 2010, 3:47 pm

Bună ziua dragele mele. kiss Bine v-am găsit, mi-a fost tare dor de voi. Am fost plecată la Călimănești și nu am avut cum să mai intru pe net. Mai este ceva de tradus? Mii de mulțumiri fetelor care au fost foarte hărnicuțe și au tradus filmul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 15 Noi 2010, 3:55 pm

34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Kalikibuna ziua Narcisa si bine ai venit,cum ai venit hop la munca?am inteles ca mai este o parte si o traduce IULIANA. 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 15 Noi 2010, 3:57 pm

florica a scris:34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Kalikibuna ziua Narcisa si bine ai venit,cum ai venit hop la munca?am inteles ca mai este o parte si o traduce IULIANA. 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
Bună Flori, văd că nu mai este nimic de muncă, citesc din urmă și mai târziu vreau să văd și eu filmul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 15 Noi 2010, 4:01 pm

narcisa a scris:
Bună Flori, văd că nu mai este nimic de muncă, citesc din urmă și mai târziu vreau să văd și eu filmul.
citeste ca sunt mule noutati si vizionare placuta, 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 910292 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 15 Noi 2010, 4:19 pm

narcisa a scris:Bună ziua dragele mele. kiss Bine v-am găsit, mi-a fost tare dor de voi. Am fost plecată la Călimănești și nu am avut cum să mai intru pe net. Mai este ceva de tradus? Mii de mulțumiri fetelor care au fost foarte hărnicuțe și au tradus filmul.
bine ai venit copil drag , daca ai putin timp uita-te peste traducerea mea sa vezi ce prostioare am facut stupid , partea a patra am facut-o cu vlad deci e ok , dar 7, 9 si 10 le-am facut de capul meu si cred ca mai sunt scapari
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 15 Noi 2010, 4:54 pm

Buna seara fetelor, va doresc o saptamana minunata si plina de realizari 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520
Va pup si va imbratisez cu drag 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
sunt pe aici kiss
Narcisa imi pare bine ca esti bine, sper ca ti-ai incarcat bateriile cheers

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 15 Noi 2010, 5:02 pm

alitheea a scris:bine ai venit copil drag , daca ai putin timp uita-te peste traducerea mea sa vezi ce prostioare am facut stupid , partea a patra am facut-o cu vlad deci e ok , dar 7, 9 si 10 le-am facut de capul meu si cred ca mai sunt scapari
Bună Ali. kiss 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 Iau copilul de la grădiniță și mă uit peste traducere dar sunt sigură că nu e vorba de prostioare. Îmi pare rău că nu am putut să ajut cu nimic de data asta.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 15 Noi 2010, 5:05 pm

anuta1971 a scris:Buna seara fetelor, va doresc o saptamana minunata si plina de realizari 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520
Va pup si va imbratisez cu drag 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
sunt pe aici kiss
Narcisa imi pare bine ca esti bine, sper ca ti-ai incarcat bateriile cheers

[]
Bună seara Ana kiss 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 Aș putea să spun că le-am încărcat atât de tare că au explodat. Smile O săptămână minunată și ție draga mea.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 15 Noi 2010, 5:17 pm

Partea a opta e gata la locul ei. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum