34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:fetelor am ajustat bancul de care vorbeam
Vine revolutia in Romania si incepe vulturul sa zboare , sa faca picaje, lupinguri ...
Il vede vulpea :
-
Suuuuuper!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor, mie duminica in interviu mi-a placut mult faptul ca Tuba a vrut ca primul care-i vede cadoul sa fie Cansel;l-a stigat si foarte natural el s-a apropiat sa vada; cred ca scena a spus multe despre ei...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna seara GaroGaro a scris:fetelor, mie duminica in interviu mi-a placut mult faptul ca Tuba a vrut ca primul care-i vede cadoul sa fie Cansel;l-a stigat si foarte natural el s-a apropiat sa vada; cred ca scena a spus multe despre ei...
pai cui sa i-l arate ca erau ei si echipa de filmare care stia in ce constau cadourile ... glumesc sa nu te superi te rog... sa nu ma bateti dar eu cred ca se plac mult unul pe altul dar inca totul e la inceput... eu vreau sa fie mai mult dar deocamdata cred ca nu e... sa nu dati prea tare
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
nou si frumos din ograda cealalta, sper sa va placa ( nu ma supar pt.ca totul a fost natural la amindoi- putea sa-l arate dupa interviu,nu?)
Garo- vip
buna seara fetelor si bine v-am gasit,ceva noutati sant? o seara placuta la toate
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
pai e frumos sa deschizi cadoul cand ti se ofera nu?... asta era si ideea cred sa vada si telespectatorii ce au primitGaro a scris:nou si frumos din ograda cealalta, sper sa va placa ( nu ma supar pt.ca totul a fost natural la amindoi- putea sa-l arate dupa interviu,nu?)
https://www.youtube.com/v/TpCzqMHRa28
un clip nou nout...facut cu poze superbe
anuta1971- vip
Buna Garo ,ce mai faci ? Am fost puțin plecata și nu am vazut cand ai aparut...Da sant niște dulci ,mai ales cand sant impreuna....Garo a scris:fetelor, mie duminica in interviu mi-a placut mult faptul ca Tuba a vrut ca primul care-i vede cadoul sa fie Cansel;l-a stigat si foarte natural el s-a apropiat sa vada; cred ca scena a spus multe despre ei...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Garo a scris:nou si frumos din ograda cealalta, sper sa va placa ( nu ma supar pt.ca totul a fost natural la amindoi- putea sa-l arate dupa interviu,nu?)
]https://www.youtube.com/v/TpCzqMHRa28
din care ogradă ?
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 16 Noi 2010, 8:50 pm, editata de 1 ori
Buna Flori ,daca vii cu trandafiri roz ,sigur vor aparea și veștile bune...florica a scris:buna seara fetelor si bine v-am gasit,ceva noutati sant? o seara placuta la toate
dana17- vip
Buna seara draga Florica o seara frumoasa si tieflorica a scris:http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/trandafir_roz_2_ccsdt.jpg buna seara fetelor si bine v-am gasit,ceva noutati sant? o seara placuta la toate https://2img.net/u/1211/28/81/15/smiles/296580.gif
ce floare frumoasa ne-ai adus... de unde o ai?
anuta1971- vip
Ce frumos...Pacat ca i-au pus și subtitrarea...cred ca in bulgara .Garo a scris:nou si frumos din ograda cealalta, sper sa va placa ( nu ma supar pt.ca totul a fost natural la amindoi- putea sa-l arate dupa interviu,nu?)
dana17- vip
din care ogradă ?[/quote]
de pe port- nu e voie?
si eu care vroiam sa mai aduc unul!
buna dana, bine ai venit!
Garo- vip
Asta imi da speranța ca nu vrea sa plece la Paris fara ea ....Și faptul ca ea a cantat acel cantec , in care versurile spuneau sa cladmim o lume doar a noastra ,iar lui clar i-a placut și cum canta dar probabil și ce canta ,iar ma face sa sper ca a ințeles ca nu poate fara ea...De fapt a și spus ca s-a bucurat de fiecare clipa..Iar ca s-a uitat inapoi atunci cand a plecat...Daca era hotarat sa lese totul ,eu cred ca nu se mai uita inapoi...Atunci cand a vorbit la telefon ,avea in mana partiturile lui Mozart pe care ea iși lasase amprenta și nu parea crispat și furios ,ci liniștit și sigur pe ce vrea sa faca...Nu cred ca-și poate inchipui ca poate trai liniștit la Paris fara ea ,el care era obișnuit sa controleze tot ce avea legatura cu ea...Și ea ce ar trebui sa faca daca el pleaca ? Cand vine iar sa-l ierte ...? Parca ar fi cam mult...Nu crezi ?anuta1971 a scris:
da mi-a placut... s-a uitat la ea cu atata dragoste, nu-si putea lua ochii de pe ea.... ea era atat de jenata, ca parca nu voia sa se uite la el dar nu se putea opri... au ramas blocati amandoi, pentru ei nu mai exista nimeni in jur... Saime se uita tare ingrijorata... noroc (sau nenoroc) cu Levent ca a intervenit
dana17- vip
Garo a scris:
de pe port- nu e voie?
si eu care vroiam sa mai aduc unul!
buna dana, bine ai venit!
nu e nici o problemă, nu ştiam la care ogradă te referi, eu cu Iulia 80 spuneam ogradă la topicul AvC şi nu văzusem acolo clipul .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 16 Noi 2010, 8:59 pm, editata de 1 ori
am cules-o din gradina netului-----mi-ar fii placut sa zic ca am primit-o de la Murat hoca dar el numai ii duce, sper cit de curand sa-l vad cu-n buchet oferindu-il tubeianuta1971 a scris:
Buna seara draga Florica o seara frumoasa si tie
ce floare frumoasa ne-ai adus... de unde o ai?
florica- vip
I auita-ti ce avatar misto si-a pus Imy de pe facebook.
iulianagl- moderator
uite Dana,am fost iar la sterpelit, nu ma las de meserie abia am invatat-o
florica- vip
Inca unul.
Si gata va las ca merg la Bezel cel frumusl.Noapte buna si vise cat mai placute.
iulianagl- moderator
Ești cea mai tare ,daca tot te specializezi ,poate intr-o zi il șterpelești și pe Cansel și ni-l aduci cu totul aici la noi...Ce zi ? Antreneaza-te...florica a scris:uite Dana,am fost iar la sterpelit, nu ma las de meserie abia am invatat-o
dana17- vip
scuze n-am stiut de acum am sa folosesc vechiul termen-vecini-
AJUTOR!-de pe port-topic Cancel-dragmaria azi 18.08
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1182652142083&oid=471518925524&comments
AJUTOR!-de pe port-topic Cancel-dragmaria azi 18.08
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1182652142083&oid=471518925524&comments
Garo- vip
sa nu va speriati, nu stiu pe cine-i ,vai de mama celui in cauza
florica- vip
florica a scris:am cules-o din gradina netului-----mi-ar fii placut sa zic ca am primit-o de la Murat hoca dar el numai ii duce, sper cit de curand sa-l vad cu-n buchet oferindu-il tubei
anuta1971- vip
Noapte buna .Ce repede ii schimbi ... Ca pe semnaturi...iulianagl a scris:
Inca unul.
Si gata va las ca merg la Bezel cel frumusl.Noapte buna si vise cat mai placute.
dana17- vip
chiar e super .. ce le mai trece unora prin cap... fata asta Imy chiar e o fana impatimitaiulianagl a scris:https://2img.net/r/ihimizer/img837/5639/15743310000126649800716.jpg
I auita-ti ce avatar misto si-a pus Imy de pe facebook.
anuta1971- vip
[ dragalaselor de noaptr buna si vizionare placuta la Ezel
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum