34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
au inspiratie intradevar ... vizionare placutaiulianagl a scris:
Inca unul.
Si gata va las ca merg la Bezel cel frumusl.Noapte buna si vise cat mai placute.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am adus-o si pe fata noastra aici cu noi.Vizionare placuta celor care se uita la Ezel------------unde-o fi Axxa------- noapte buna celor care au plecat la somnic
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
noapte buna Licalica54 a scris:[ dragalaselor de noaptr buna si vizionare placuta la Ezel
anuta1971- vip
Buna seara zanute dragi ,dana17 a scris:Asta imi da speranța ca nu vrea sa plece la Paris fara ea ....Și faptul ca ea a cantat acel cantec , in care versurile spuneau sa cladmim o lume doar a noastra ,iar lui clar i-a placut și cum canta dar probabil și ce canta ,iar ma face sa sper ca a ințeles ca nu poate fara ea...De fapt a și spus ca s-a bucurat de fiecare clipa..Iar ca s-a uitat inapoi atunci cand a plecat...Daca era hotarat sa lese totul ,eu cred ca nu se mai uita inapoi...Atunci cand a vorbit la telefon ,avea in mana partiturile lui Mozart pe care ea iși lasase amprenta și nu parea crispat și furios ,ci liniștit și sigur pe ce vrea sa faca...Nu cred ca-și poate inchipui ca poate trai liniștit la Paris fara ea ,el care era obișnuit sa controleze tot ce avea legatura cu ea...Și ea ce ar trebui sa faca daca el pleaca ? Cand vine iar sa-l ierte ...? Parca ar fi cam mult...Nu crezi ?
Danuta draga din nou ai fost pe gandul meu si mai aduc o completare , ceea ce a spus murat in timpul cursului , a fost o subtila declaratie de dragoste vesnica , chiar daca ea va dispatea din viata lui , va ramane pentru totdeauna in sufletul lui
Murat: De fapt asa este.Toate sunetele ce ne inconjoara apartine unei piese muzicale fara note.
Plansetul unui pescarus, strigatul pe strada a unui vanzator de paine,semnele unei florarese in spatele nostru..Chiar daca nu va dati seama de toate sunetele asta ele intra in sufletul vostru si va afecteaza. .Cand aceste sunete plutesc pe langa voi.Efectul v-a trece.dupa aceea veti fi purtati intr-un alt sunet, o alta muzica.Muzica ce-ati auzit-o pana atunci o va auzi altcineva.Muzica in interiorul vietii niciodata nu se v-a opri.Ceea ce trebuie sa face-ti este sa invatati cum sa o ascultati.
**
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Noapte buna Licalica54 a scris:[ dragalaselor de noaptr buna si vizionare placuta la Ezel
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
nu pot fi sigura de nimic in ce-l priveste... inchipuieti ca ar fi super sa plece Hasret cu el la Paris... dar o sa vrea Hasret sa plece?... urmeaza sa scoata un album... are pentru Levent sentimente amestecate de prietenie, recunostinta si vinovatie... ca orice ai spune cand esti iubit si nu poti iubi la fel te simti vinovat... nu are nici o logica, nu ai cerut sa fii iubit dar tot te simti vinovat... dar daca a acceptat cererea in casatorie a lui Levent?... ce e cu inelul ala aparut in episodul asta pe degetul ei?... de ce dintr-o data incepe sa-i dea explicatii lui Levent..unde se duce.. cat sta.. el ii pune mana pe spate... e clar ca vor sa ne zapaceasca sa nu stim ce sa mai credem... daca avea de gand sa o invite pe Hasret la Paris, mai avea expresia aia care-ti frange inima de la sfarsitul cantecului? Ar invita-o pe Hasret la Paris rezervand o singura camera? nu cred .. desi tare mi-ar placeadana17 a scris:Asta imi da speranța ca nu vrea sa plece la Paris fara ea ....Și faptul ca ea a cantat acel cantec , in care versurile spuneau sa cladmim o lume doar a noastra ,iar lui clar i-a placut și cum canta dar probabil și ce canta ,iar ma face sa sper ca a ințeles ca nu poate fara ea...De fapt a și spus ca s-a bucurat de fiecare clipa..Iar ca s-a uitat inapoi atunci cand a plecat...Daca era hotarat sa lese totul ,eu cred ca nu se mai uita inapoi...Atunci cand a vorbit la telefon ,avea in mana partiturile lui Mozart pe care ea iși lasase amprenta și nu parea crispat și furios ,ci liniștit și sigur pe ce vrea sa faca...Nu cred ca-și poate inchipui ca poate trai liniștit la Paris fara ea ,el care era obișnuit sa controleze tot ce avea legatura cu ea...Și ea ce ar trebui sa faca daca el pleaca ? Cand vine iar sa-l ierte ...? Parca ar fi cam mult...Nu crezi ?
Singura sansa ar fi ca Hasret sa afle ca pleaca si sa fuga innebunita dupa el la aeroport si sa-i spuna ca il iubeste... si el sa ramana.. daca fac asa turcii astia iar sunt sadici... barbatii lor chiar nu pot spune "te iubesc"... cred ca nu vreau un turc
O alta varianta ar fi ca Ethem sa dea faliment si ca Murat sa nu mai poata pleca.. sau sa-l faca sa plece sa ne farame noua inimile sa suspinam bine dar apoi sa-l aduca repede inapoi sa fie alaturi de familia ramasa saraca... hai ca am batut destul campii
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 16 Noi 2010, 9:50 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Buna Ali ,ce vrei sa spui ? Ca pleaca așa pur și simplu ? Și cu acel "Tu ești totul pt mine ..." ,cum ramane ?alitheea a scris:Buna seara zanute dragi ,
Danuta draga din nou ai fost pe gandul meu si mai aduc o completare , ceea ce a spus murat in timpul cursului , a fost o subtila declaratie de dragoste vesnica , chiar daca ea va dispatea din viata lui , va ramane pentru totdeauna in sufletul lui
Murat: De fapt asa este.Toate sunetele ce ne inconjoara apartine unei piese muzicale fara note.
Plansetul unui pescarus, strigatul pe strada a unui vanzator de paine,semnele unei florarese in spatele nostru..Chiar daca nu va dati seama de toate sunetele asta ele intra in sufletul vostru si va afecteaza. .Cand aceste sunete plutesc pe langa voi.Efectul v-a trece.dupa aceea veti fi purtati intr-un alt sunet, o alta muzica.Muzica ce-ati auzit-o pana atunci o va auzi altcineva.Muzica in interiorul vietii niciodata nu se v-a opri.Ceea ce trebuie sa face-ti este sa invatati cum sa o ascultati.
**
dana17- vip
bine te-am gasit ddraga mea , eu zic ca nu a acceptat , adu-ti aminte la inceputul filmului cand hasret ii spune mamei ei despre propunere , iar imediat il arata pe levent in birou singur , dupa care intra secretara , nu mi s-a parut ca avea o fata tocmai fericita si lipsita de grijianuta1971 a scris:
nu pot fi sigura de nimic in ce-l priveste... inchipuieti ca ar fi super sa plece Hasret cu el la Paris... dar o sa vrea Hasret sa plece?... urmeaza sa scoata un album... are pentru Levent sentimente amestecate de prietenie, recunostinta si vinovatie... ca orice ai spune cand esti iubit si nu poti iubi la fel te simti vinovat... nu are nici o logica, nu ai cerut sa fii iubit dar tot te simti vinovat... dar daca a acceptat cererea in casatorie a lui Levent?... ce e cu inelul ala aparut in episodul asta pe degetul ei?... de ce dintr-o data incepe sa-i dea explicatii lui Levent..unde se duce.. cat sta.. el ii pune mana pe spate... e clar ca vor sa ne zapaceasca sa nu stim ce sa mai credem... daca avea de gand sa o invite pe Hasret la Paris, mai avea expresia aia care-ti frange inima de la sfarsitul cantecului? Ar invita-o pe Hasret la Paris rezervand o singura camera? nu cred .. desi tare mi-ar placea
Singura sansa ar fi ca Hasret sa afle ca pleaca si sa plece innebunita dupa el la aeroport si sa-i spuna ca il iubeste... si el sa ramana.. daca fac asa turcii astia iar sunt sadici... barbatii lor chiar nu pot spune "te iubesc"... cred ca nu vreau un turc
O alta varianta ar fi ca Ethem sa dea faliment si ca Murat sa nu mai poata pleca.. sau sa-l faca sa plece sa ne farame noua inimile sa suspinam bine dar apoi sa-l aduca repede inapoi sa fie alaturi de familia ramasa saraca... hai ca am batut destul campii
alitheea- vip
dana17 a scris:Buna Ali ,ce vrei sa spui ? Ca pleaca așa pur și simplu ? Și cu acel "Tu ești totul pt mine ..." ,cum ramane ?
eheei draga mea cate nu spun barbatii... in seara asta sunt matusa Kadryie
anuta1971- vip
Buna seara draga Alialitheea a scris:Buna seara zanute dragi ,
**
m-a chinuit talentul duminica si am facut o analiza pe text la dialogul asta
anuta1971- vip
acum cred ca pleaca singur , dar nu va rezista prea mult timp fara ea , magia si romantismul Parisului il vor roade pe dinauntru , se va topi de dorul ei si va veni dupa ea , atunci sa vezi tu impacare cu focuri de artificii , deocamdata el este orb si surd , foarte mandru si ranit , asa cum ai spus cand canta ea s-a uitat in ochii lui si i-a spus : hai sa cladim o lume impreuna , iar el a zambit si a plecat privirea ca si cum ar fi o acceptare tacita , iar cand ea spune suntem doi copii el inchide pleoapele , zambeste si aproba scurt din cap , mie asa mi s-a parut ca a fost o comunicare tacita mai puternica decat o mie de cuvinte indragostit indragostit indragostitdana17 a scris:Buna Ali ,ce vrei sa spui ? Ca pleaca așa pur și simplu ? Și cu acel "Tu ești totul pt mine ..." ,cum ramane ?
alitheea- vip
sunt multe argumente si pro si contra acceptarii cererii ..sincer sa-ti spun asa m-au zapacit ca am renuntat sa rezolv enigma rau e ca trebuie sa asteptam inca o saptamana pana aflamalitheea a scris:bine te-am gasit ddraga mea , eu zic ca nu a acceptat , adu-ti aminte la inceputul filmului cand hasret ii spune mamei ei despre propunere , iar imediat il arata pe levent in birou singur , dupa care intra secretara , nu mi s-a parut ca avea o fata tocmai fericita si lipsita de griji
anuta1971- vip
un banc tot de la vecini:Intr-o gradinita din America , educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea: "Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii?" Se scoala Sean, irlandezul, si zice ca St. Patrick. G resit, urmatorul la rand! Se scoala McQueen, scotianul, si zice ca St. Andrew. - G resit, urmatorul... Se scoala Shlomo, evreul, si zice ca Isus Cristos. Educatoarea ii da cei 2 $ pentru raspunsul exact, si-l intreaba, totusi, cum se face ca evreii il recunosc pe Isus ca cel mai important om din istorie. Raspunsul lui: Eu stiu de fapt ca cel mai tare din istoria umanitatii a fost MOISE, dar BUSINESS IS BUSINESS!
PS: bancul a luat premiul 1 la festivalul international al bancurilor.
Motivatia juriului : A doua oara cand un evreu il vinde pe Isus.
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Tu in locul ei te-ai gandi la toate astea ? Cu inelul ,eu m-am gandit ca poate fi de la Cansel (nu Murat ) sau o fi de la sponsorii filmului ...deși e un inel special...La Paris ,apartamentele sant f mici și probabil a spus camera in loc de apartament... Dar daca el pleaca ,eu nu cred ca ea v-a alerga dupa el și sa-i mai spuna ca-l iubește...Da-o in colo de treaba ... și de scenariu...anuta1971 a scris:
nu pot fi sigura de nimic in ce-l priveste... inchipuieti ca ar fi super sa plece Hasret cu el la Paris... dar o sa vrea Hasret sa plece?... urmeaza sa scoata un album... are pentru Levent sentimente amestecate de prietenie, recunostinta si vinovatie... ca orice ai spune cand esti iubit si nu poti iubi la fel te simti vinovat... nu are nici o logica, nu ai cerut sa fii iubit dar tot te simti vinovat... dar daca a acceptat cererea in casatorie a lui Levent?... ce e cu inelul ala aparut in episodul asta pe degetul ei?... de ce dintr-o data incepe sa-i dea explicatii lui Levent..unde se duce.. cat sta.. el ii pune mana pe spate... e clar ca vor sa ne zapaceasca sa nu stim ce sa mai credem... daca avea de gand sa o invite pe Hasret la Paris, mai avea expresia aia care-ti frange inima de la sfarsitul cantecului? Ar invita-o pe Hasret la Paris rezervand o singura camera? nu cred .. desi tare mi-ar placea
Singura sansa ar fi ca Hasret sa afle ca pleaca si sa fuga innebunita dupa el la aeroport si sa-i spuna ca il iubeste... si el sa ramana.. daca fac asa turcii astia iar sunt sadici... barbatii lor chiar nu pot spune "te iubesc"... cred ca nu vreau un turc
dana17- vip
pai tu ce crezi ca am facut dupa ce am ajuns acasa? de ce crezi ca am comandat pizza pentru cina ?anuta1971 a scris:
Buna seara draga Ali
m-a chinuit talentul duminica si am facut o analiza pe text la dialogul asta
alitheea- vip
bine ai venit Ali
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
bine te-am gasit draga meaflorica a scris:bine ai venit Ali
alitheea- vip
Daca așa gandește e o problema mare cu psihicul lui ...Se banuiește ca nu e prima data la Paris ,știe de ce e instare acel oraș...Și crezi ca Hasret l-ar primi cu brațele deschise inapoi ? Eu nu cred . PT MINE AR FI PREA MULT .alitheea a scris:acum cred ca pleaca singur , dar nu va rezista prea mult timp fara ea , magia si romantismul Parisului il vor roade pe dinauntru , se va topi de dorul ei si va veni dupa ea , atunci sa vezi tu impacare cu focuri de artificii , deocamdata el este orb si surd , foarte mandru si ranit , asa cum ai spus cand canta ea s-a uitat in ochii lui si i-a spus : hai sa cladim o lume impreuna , iar el a zambit si a plecat privirea ca si cum ar fi o acceptare tacita , iar cand ea spune suntem doi copii el inchide pleoapele , zambeste si aproba scurt din cap , mie asa mi s-a parut ca a fost o comunicare tacita mai puternica decat o mie de cuvinte indragostit indragostit indragostit
dana17- vip
pai la cate iesiri dragute a avut , tu crezi ca e cu "toti boii acasa", iar dragostea pentru ea i-a intunecat si mai tare mintile , tu consideri ca reactiile lui sunt firesti? indragostitdana17 a scris:Daca așa gandește e o problema mare cu psihicul lui ...Se banuiește ca nu e prima data la Paris ,știe de ce e instare acel oraș...Și crezi ca Hasret l-ar primi cu brațele deschise inapoi ? Eu nu cred . PT MINE AR FI PREA MULT .
alitheea- vip
lasa-i ca sunt sadici.. Asi nu i-a spus prima lui Demir "te iubesc" ?.. iar Hasret cand o sa afle ca Murat pleaca definitiv, o sa alerge... s-a dus la scoala recunoscand ca nu stie ce o sa-i spuna lui Murat... ca trebuie sa il vada, fara nici o logica... iti dai seama cand o sa gandeasca ca nu o sa-l vada niciodata... e o copila indragostita, cu sufletul reflectat pe chip si in priviredana17 a scris:Tu in locul ei te-ai gandi la toate astea ? Cu inelul ,eu m-am gandit ca poate fi de la Cansel (nu Murat ) sau o fi de la sponsorii filmului ...deși e un inel special...La Paris ,apartamentele sant f mici și probabil a spus camera in loc de apartament... Dar daca el pleaca ,eu nu cred ca ea v-a alerga dupa el și sa-i mai spuna ca-l iubește...Da-o in colo de treaba ... și de scenariu...
anuta1971- vip
alitheea a scris:pai tu ce crezi ca am facut dupa ce am ajuns acasa? de ce crezi ca am comandat pizza pentru cina ?
anuta1971- vip
oricum se pare ca toata lumea ii vede impreuna la Paris:
Garo- vip
suuper banculGaro a scris:un banc tot de la vecini:Intr-o gradinita din America , educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea: "Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii?" Se scoala Sean, irlandezul, si zice ca St. Patrick. G resit, urmatorul la rand! Se scoala McQueen, scotianul, si zice ca St. Andrew. - G resit, urmatorul... Se scoala Shlomo, evreul, si zice ca Isus Cristos. Educatoarea ii da cei 2 $ pentru raspunsul exact, si-l intreaba, totusi, cum se face ca evreii il recunosc pe Isus ca cel mai important om din istorie. Raspunsul lui: Eu stiu de fapt ca cel mai tare din istoria umanitatii a fost MOISE, dar BUSINESS IS BUSINESS!
https://www.facebook.com/video/video.php?v=138934652822114
anuta1971- vip
[
https://www.facebook.com/video/video.php?v=138934652822114[/quote]
multumesc frumos,
https://www.facebook.com/video/video.php?v=138934652822114[/quote]
multumesc frumos,
Garo- vip
Par nefirești ,dar daca cauți ...Au explicații teribil de logice ...Eu sant convinsa ca au pshihologi in echipa sau macar un consultant...Am zis ca o sa scriu un comentariu referitor la asta ,dar nu am avut timp și trebuie sa caut explicatii simple ,sa ințeleaga tot omul ce vreau sa spun...alitheea a scris:pai la cate iesiri dragute a avut , tu crezi ca e cu "toti boii acasa", iar dragostea pentru ea i-a intunecat si mai tare mintile , tu consideri ca reactiile lui sunt firesti? indragostit
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum