34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Rina i-a vazut impreuna la Paris inca dinainte de a se spune ceva in film .Și eu m-am intrebat cum...Garo a scris:oricum se pare ca toata lumea ii vede impreuna la Paris:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
va spunem noapte buna si discutii placute in continuare; va citesc miine pt ca stiu ca va fii f. interesant(dana, anuta, ali-au chef de vorba- sa nu va suparati)
va las ceva frumos...
va las ceva frumos...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Copila ,copila ,dar cu mandria te naști...Cel puțin la noi ,la ei numai barbații se nasc așa ? Daca la turci e așa ,la arabi ...e crima și pedeapsa...anuta1971 a scris:
lasa-i ca sunt sadici.. Asi nu i-a spus prima lui Demir "te iubesc" ?.. iar Hasret cand o sa afle ca Murat pleaca definitiv, o sa alerge... s-a dus la scoala recunoscand ca nu stie ce o sa-i spuna lui Murat... ca trebuie sa il vada, fara nici o logica... iti dai seama cand o sa gandeasca ca nu o sa-l vada niciodata... e o copila indragostita, cu sufletul reflectat pe chip si in privire
dana17- vip
Garo a scris:va spunem noapte buna si discutii placute in continuare; va citesc miine pt ca stiu ca va fii f. interesant(dana, anuta, ali-au chef de vorba- sa nu va suparati)
va las ceva frumos...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs952.snc4/74564_124028760991681_100001536732193_155656_7909741_n.jpg
Noapte buna, vise frumoase
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
alitheea- vip
Noapte buna Garo...Eu ii vreau la Paris ...Garo a scris:va spunem noapte buna si discutii placute in continuare; va citesc miine pt ca stiu ca va fii f. interesant(dana, anuta, ali-au chef de vorba- sa nu va suparati)
va las ceva frumos...
dana17- vip
am vazut o poza, nu mai stiu pe unde, cu o araboaica la mare.. intrase in apa cu vesmantul ala negru al lor... i se vedeau numai ochii, iar arabul o tinea de mana... el bineinteles dezbracat... culmea romantismului de fapt cand vezi asa ceva nu stii daca e de ras sau de plans... am mai spus bine ca nu ne-am nascut acolodana17 a scris:Copila ,copila ,dar cu mandria te naști...Cel puțin la noi ,la ei numai barbații se nasc așa ? Daca la turci e așa ,la arabi ...e crima și pedeapsa...
anuta1971- vip
fetelor ziceti-m de ce nu-i spune Hasret lui Levent ca merge la scola ci la cumparaturi,acum trebui sa ies asa ca va zic noapte buna ,somn usor si vise cit mai placute
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
alitheea a scris:
dana17- vip
unde e steagul? l-au furat tiganii? in spate se vede arcul de la Defense?dana17 a scris:Noapte buna Garo...Eu ii vreau la Paris ..
alitheea- vip
La asta o las pe Anuta sa raspunda ... Eu nu știu... Noapte buna ,dar ce framantari avem inainte de culcare...florica a scris:fetelor ziceti-m de ce nu-i spune Hasret lui Levent ca merge la scola ci la cumparaturi,acum trebui sa ies asa ca va zic noapte buna ,somn usor si vise cit mai placute
dana17- vip
Superba poza , nu stiu ce se intampla ca fe mine TINY PIC nu ma mai lasa sa pun pozedana17 a scris:
alitheea- vip
Noapte buna draga meaflorica a scris:fetelor ziceti-m de ce nu-i spune Hasret lui Levent ca merge la scola ci la cumparaturi,acum trebui sa ies asa ca va zic noapte buna ,somn usor si vise cit mai placute
am pus si eu intrebarea asta in seara asta... de ce trebuie sa-i justifice Hasret lui Levent unde se duce? ... pentru ca i-a acceptat cerea in casatorie?.. sa dea Domnul sa nu o fi facut, vise frumoase
anuta1971- vip
Eu zic ca nu a acceptat-oanuta1971 a scris:
Noapte buna draga mea
am pus si eu intrebarea asta in seara asta... de ce trebuie sa-i justifice Hasret lui Levent unde se duce? ... pentru ca i-a acceptat cerea in casatorie?.. sa dea Domnul sa nu o fi facut, vise frumoase
alitheea- vip
Ai noștri nu bat așa sus...alitheea a scris:unde e steagul? l-au furat tiganii? in spate se vede arcul de la Defense?
dana17- vip
intre timp i-am raspuns tot cu o intrebare... da de ce sa raspund eu? ma persiflezi?dana17 a scris:La asta o las pe Anuta sa raspunda ... Eu nu știu... Noapte buna ,dar ce framantari avem inainte de culcare...
eu am framantarile astea si la trezire... e mai grav nu?
anuta1971- vip
nu cred ca a acceptat cerere lui Levent,dupa fata lui nu se vede nici-o bucurie , mai am voie un pic ,Dana parca n-am avea si noi baiurile noastre ,ne mai stoarcem creieri si cu ale lor,asta-i situatia, se zice ca ne distram
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Eu am vazut asta și la arabi și la turci ,dar și pe Coasta de Azur...Dar știi ca așa vroia ea ? Aia de pe coasta se ruga barbatu-sau sa dea jos macar o parte și ea nu vroia ...anuta1971 a scris:
am vazut o poza, nu mai stiu pe unde, cu o araboaica la mare.. intrase in apa cu vesmantul ala negru al lor... i se vedeau numai ochii, iar arabul o tinea de mana... el bineinteles dezbracat... culmea romantismului de fapt cand vezi asa ceva nu stii daca e de ras sau de plans... am mai spus bine ca nu ne-am nascut acolo
dana17- vip
alitheea- vip
Anuta ,tu ziceai ca sar putea sa-i fi raspuns afirmativ la cererea in casatorie...Eu zic ca nu . Ce-i aia persiflat ? Crezi ca am obosit ? Ma duc la culcare...anuta1971 a scris:
intre timp i-am raspuns tot cu o intrebare... da de ce sa raspund eu? ma persiflezi?
eu am framantarile astea si la trezire... e mai grav nu?
dana17- vip
Doamne pazeste-ma ..le spala creierele de mici... tristdana17 a scris:Eu am vazut asta și la arabi și la turci ,dar și pe Coasta de Azur...Dar știi ca așa vroia ea ? Aia de pe coasta se ruga barbatu-sau sa dea jos macar o parte și ea nu vroia ...
anuta1971- vip
mai stai ca n-am zis-o cu rautate... eu am zis ca glumesc.. ce bine mi-a iesitdana17 a scris:Anuta ,tu ziceai ca sar putea sa-i fi raspuns afirmativ la cererea in casatorie...Eu zic ca nu . Ce-i aia persiflat ? Crezi ca am obosit ? Ma duc la culcare...
anuta1971- vip
scuze ca am pus atatea poze dar m-a apucat dorul de duca indragostit indragostit indragostit
alitheea- vip
si eu zic ca nu , asa ca am castigat 2-1
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum