34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu stiu ce-o fi cu ea.lica54 a scris:Fetelor da undei Elena nu am vazuto de citeva zile.Elenaaa unde estii nu vii sa te bucuri alaturi de noi de vestea bomba .Ca tu doar ai spus sa avem grija la ce se va auzi de pe 20 noembrie incolo si ai avut dreptate nu vii sa dezbatem acest subiect in continuare
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da , sa speram ca in curand va veni si confirmarea relatiei sa nu mai trebuiasca sa se ascunda , iti aduci aminte dupa ce si-au recunoscut relatia berguzal si halit ce draguti erau si cat de protectir era halit cand paparazi le puneau intrebariAdmin_dea05 a scris:Buna!Bine ai venit!Vesti bune...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
si ei tot de la Paris parca numai ca s-au intors impreunaalitheea a scris:[]da , sa speram ca in curand va veni si confirmarea relatiei sa nu mai trebuiasca sa se ascunda , iti aduci aminte dupa ce si-au recunoscut relatia berguzal si halit ce draguti erau si cat de protectir era halit cand paparazi le puneau intrebari
Admin_dea05- Admin
da, dar erau dupa vacanta de iarna , poate asteapta si ai nostri revelionulAdmin_dea05 a scris: si ei tot de la Paris parca numai ca s-au intors impreuna
alitheea- vip
precis ca avea si bagajele ei , ca un barbat de obicei nu isi cara asa multe bagaje , iar la cansel se vede ca nu pune mare importanta pe haine ca tot cu aceeasi geaca apare si cu aceleasi tricouri , dar cu bun gust intotdeauna
alitheea- vip
atunci nu o sa se mai ascunda apar de mana indragostitalitheea a scris:[da, dar erau dupa vacanta de iarna , poate asteapta si ai nostri revelionul
Admin_dea05- Admin
buna seara fete dragi ,bucuroase,bucuroase si vesele mai avem ce diseca nitelus pe seara asta
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
se vede cita sampanie consum,scuze am sa caut ceva mai adecvatAdmin_dea05 a scris:Buna!Mai florica dar ne dai sampanie de copii?
florica- vip
florica a scris:se vede cita sampanie consum,scuze am sa caut ceva mai adecvatAdmin_dea05 a scris:Buna!Mai florica dar ne dai sampanie de copii?
Admin_dea05- Admin
asta merge DEA sau caut alta
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 20 Noi 2010, 7:54 pm, editata de 1 ori
florica- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
multumim pt pozevivi a scris:[]
florica- vip
Buna fetelor ,am lasat altele ca sa fiu cu voi ,dar deschizind am gasit și niște mesaje la care trebuie sa raspund urgent ,așa ca daca o sa par un pic absenta sa știți ca sant totuși aici și va citesc...Spicuiesc repede și vin la voi... Cine face cinste asta seara ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna DANA sper ca iti place felul asta de sampanie
florica- vip
Flori ,draga ,mulțumesc ,nu cunosc ce e cu ea ,dar sa incercam cu șampanie de la mama ei...Sau mai bine zis de la mama lui...florica a scris:buna DANA sper ca iti place felul asta de sampanie
dana17- vip
Flori,am sa mai fac și comentarii la film (am citit ce ai scris azi ), sant totuși curioasa daca nu au filmat nimic impreuna la Paris...Tare curioasa ,sau țin secret ? Impacarea dintre Hasret și Murat nu poate fi departe ...Poate nu o impacare cu nunta sau cu ...artificii in dormitor... ,dar o impacare macar cu un sarut trebuie sa aibe loc .Parerea mea ca au depașit pragul psihologic in materie de așteptare și doar faptul ca mai dau cate ceva din viața protagoniștilor ,ne mai faca sa avem rabdare și cu personajele din film... E ca la un meci de fotbal ,oricat de mult iți iubești echipa ,daca nu vezi ca inscrie ,la un moment dat iți vine sa arunci televizorul pe geam ,sau sa-ți bați nevasta sau sa parasești stadionul sau sa inchizi pur și simplu televizorul (depinde de patima fiecaruia ,știu ,la noi e mare...ne batem barbații... )Sant sigura ca și cei din echipa știu asta și nu ne ramane decat sa așteptam...Banuiesc ca nu mult...Ticaie ceasul...Atunci vom vedea și cat a evoluat relația Tuba -Cansel ,pt ca așa cava trece sticla ,mai ales atunci cand filmeaza scene de dragoste...Ce frumoși sant...Și tare ne e dor sa-i vedem veseli și sarutandu-se...
dana17- vip
dana17- vip
Merge !florica a scris:[]asta merge DEA sau caut alta [g]
Admin_dea05- Admin
Multumim vivi.Dar ce ochelari are Hoca!vivi a scris:[]
Admin_dea05- Admin
Ce faci Dea ? Frumoase poze...Mulțumim...
dana17- vip
Si eu zic ca-i timpul pt o impacare macar una scurta.Dar ma gandesc daca in ep asta o sa arate dupa cativa ani...o va lua din nou de la inceput ......dam cartonas rosu :emo6: .....dana17 a scris:Flori,am sa mai fac și comentarii la film (am citit ce ai scris azi ), sant totuși curioasa daca nu au filmat nimic impreuna la Paris...Tare curioasa ,sau țin secret ? Impacarea dintre Hasret și Murat nu poate fi departe ...Poate nu o impacare cu nunta sau cu ...artificii in dormitor... ,dar o impacare macar cu un sarut trebuie sa aibe loc .Parerea mea ca au depașit pragul psihologic in materie de așteptare și doar faptul ca mai dau cate ceva din viața protagoniștilor ,ne mai faca sa avem rabdare și cu personajele din film... E ca la un meci de fotbal ,oricat de mult iți iubești echipa ,daca nu vezi ca inscrie ,la un moment dat iți vine sa arunci televizorul pe geam ,sau sa-ți bați nevasta sau sa parasești stadionul sau sa inchizi pur și simplu televizorul (depinde de patima fiecaruia ,știu ,la noi e mare...ne batem barbații... )Sant sigura ca și cei din echipa știu asta și nu ne ramane decat sa așteptam...Banuiesc ca nu mult...Ticaie ceasul...Atunci vom vedea și cat a evoluat relația Tuba -Cansel ,pt ca așa cava trece sticla ,mai ales atunci cand filmeaza scene de dragoste...Ce frumoși sant...Și tare ne e dor sa-i vedem veseli și sarutandu-se...
Admin_dea05- Admin
dana17 a scris:Ce faci Dea ? Frumoase poze...Mulțumim... https://2img.net/h/i974.photobucket.com/albums/ae227/dea05_2009/tuba%20si%20cansel/dea12.jpg
Ce sa fac am mai subtitrat un pic din ep 23 am facut si o placinta cu mere...treburi casnice
Macar cu pozele sa-i apropii un pic ca de la un timp le cam place sa stea separat unul de altul
Admin_dea05- Admin
Nu cred ca-s așa nebuni...Cat sa ramana virgina Hasret ? Și el cat poate rezista fara ea ...Arunc monitorul...Nu are sens...Nu ma mai joc așa...Admin_dea05 a scris:Si eu zic ca-i timpul pt o impacare macar una scurta.Dar ma gandesc daca in ep asta o sa arate dupa cativa ani...o va lua din nou de la inceput ......dam cartonas rosu :emo6: .....
dana17- vip
Dar cei din semnatura ta ,nu au probleme de apropiere dupa cat se vede...Admin_dea05 a scris:
Ce sa fac am mai subtitrat un pic din ep 23 am facut si o placinta cu mere...treburi casnice
Macar cu pozele sa-i apropii un pic ca de la un timp le cam place sa stea separat unul de altul
dana17- vip
ne tin ca pe jar cu filmul, da am ajuns la,o saturatie cu atitea suparari,din echipa pt. filmari n-a mai fost nimeni de a venit Cansel singur,dana17 a scris:[g]
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum