34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumim..Buna dimi!lica54 a scris:[Dragalaselor buna dimineata si bine vam gasit cum va simtit astazi? Eu am dormit cam fuga dar sper sa imi revin repede servind o cafea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata fetelor si bine v-am gasit,va doresc o duminica frumoasa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[Buna ziua dragalaselor e o boala de la care nu ma pot abtine dimineata la cafea daca nu citesc pe toate topicurile sa aflu stiri nu ma tin satula.Asa ca pe topic la Tuba am mai gasit persoane nemultumite care spune asa.Daca persoana care a spus lucru ar fi fost alta nu ma interesa.Dar la ea nu m-am asteptat sa aiba limba atat de otravita.Mai ales ca Nurghiul este o actrita cu adevarat foarte slaba dar nu mai este ponosita.Eucred ca va fi in viitor asa cum am prezis eu; Murat va divorta de Burcin si se va casatori cu Nurghiul.Pentru ca o relatie are cu Nurghiul acum.Altfel nu si-ar fi urcat Nurghul picioarele cu atita nonsalanta pe Murat.Tind sa fiu de aceias parere cu persoana respectiva nu dati cu pietre va pup
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Va doresc o duminica minunata...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna Nelly...De ce vroiai sa-l ștergi ? Mie imi aduce aminte melodia asta de luna de miere...șoțul mi-a facut o surpriza cumparandu-mi o rochie roșie ca focul de la un magazin renumit ,am ieșit seara cu ea ,am dansat pe melodia lui Cris de Burg ,apoi spre dimineața am intrat cu ea in ocean și...acolo am pierdut-o... Oricum era o rochie doar pt o seara ...speciala...Mulțumim Nellys...nellys18 a scris:buna dimineata dragalaselor v-am adus un desert la cafea dar acum am vz ca nu am fost singura cu ideea asa ca va dau o alta varianta personajele fiind aceleasi m-am gandit mult daca sa-l postez sau nu ...ma gandesc sa-l sterg dar cand ma gandesc cat am patimit dupa el ...si acum imi miroase casa a fum ..de la cafeaua uitata p aragaz si asta nu e prima data... au mai fost si altele in meniu o zi frumoasa !!!
dana17- vip
Dear Hunily family ,
I'm so very sorry to be the one that give you all this tragic news.
Our dear brother Sami ,past away since yesterday morning
There are not words to describe such a big loss !
Sami himself would had shared with you all a song when he could not express his feelings.
Please ,listen Yanni's Nostalgia -that Sami like it best and say another prayer for his soul to rest in peaceHe was like an angel on Earth but God had called him on Heaven very earlier.
I /We will never forget you dear Sami.
Please understand the grief of his family and respect the privacy they are asking for in those moments.
Your sister Cameliaalba
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
I'm so very sorry to be the one that give you all this tragic news.
Our dear brother Sami ,past away since yesterday morning
There are not words to describe such a big loss !
Sami himself would had shared with you all a song when he could not express his feelings.
Please ,listen Yanni's Nostalgia -that Sami like it best and say another prayer for his soul to rest in peaceHe was like an angel on Earth but God had called him on Heaven very earlier.
I /We will never forget you dear Sami.
Please understand the grief of his family and respect the privacy they are asking for in those moments.
Your sister Cameliaalba
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Ultima editare efectuata de catre vivi in Dum 21 Noi 2010, 2:10 pm, editata de 1 ori
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
FETELOR VĂ DAU O VESTE FOARTE TRISTĂ SAMI - Heryforlife
https://www.youtube.com/user/heyforlife
A DECEDAT IERI DIMINEAŢĂ , DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ IN PACE .
dana17- vip
Dumnezeu sa-l Ierte!
DENISA a scris:FETELOR VĂ DAU O VESTE FOARTE TRISTĂ SAMI - Heryforlife
Pios omagiu !
Doamne , ce veste trista , familia noastra virtuala este mai saraca cu un OM !
Dumnezeu sa-l aiba in paza ,sa dea putere familiei sale sa treaca peste aceasta dura pierdere.
Mai mult nu pot spune ,decit ca REGRET enorm !
Va pup fetele si chiar daca nu sint asa de prezenta ca voi clipele frumoase si din pacate cele triste nu pot sa nu adune .
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE
florica- vip
Știu ca era unul din clipurile lui favorite ...
dana17- vip
Ali ,pentru tine Provance...2007 ,2009...Toulon , Marseille ,Avignon ,Arles ,Carcassonne , Aix en Provance ...Pacat ca nu pot pune poze minunate ,dar sant prea personale...Daca mai ai vreo preferința ,cu placere...Parca am zis in concediu ceva de țarile nordice...intr-o zi... http://img14.imageshack.us/gal.php?g=058yc.jpg
dana17- vip
Trista veste Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Sa-i fie tarina usoare
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica- vip
Doamne ce veste trista,dumnezeu sa-l odihneasca in pace,sa-i fie tarana usoara
https://2img.net/r/ihimizer/i/lumanari.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/i/lumanari.jpg/
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa ajunga printre ingeri.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna seara fetele
am citit si eu pe huni despre Sami
DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA SUFLETUL
AMIN
am citit si eu pe huni despre Sami
DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA SUFLETUL
AMIN
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna seara, o zi trista pt.toate , inca un om tinar a parasit aceasta viata paminteana lasind in urma lui un gol ce nu va fii umplut niciodata; trist este si faptul ca doar atunci cind se intimpla ceva cu adevarat rau ajungem sa intelegem ca viata este atit de scurta , ca avem una singura si ca nu ar trebuii sa irosim nici macar o zi cu lucruri marunte...
de aceea cred ca iubim actorii care ne fac sa visam, sa speram intr-o viata mai buna fara dusmabie si ranchiuna.
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!
Sincere condoleante familiei indoliate! ( numai mama sa nu fii in asemenea momente)
de aceea cred ca iubim actorii care ne fac sa visam, sa speram intr-o viata mai buna fara dusmabie si ranchiuna.
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!
Sincere condoleante familiei indoliate! ( numai mama sa nu fii in asemenea momente)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
de si este o zi trista, va propun o colinda[acum ii timpul colinzilor sau corinzilor cum se zice pe aici] preferata mea ,azi nu reusesc sa fac nimic,nu stiu de ce nu merge
florica- vip
Buna seara fetelor
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Sami
Voi ce faceti? pe unde sunteti?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Bine ai venit zanutaanuta1971 a scris:Buna seara fetelor
alitheea- vip
buna ANUTA eu sunt pe aici mai revad cite ceva mai incurc altceva,anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
florica- vip
ma uitam la asta
https://www.youtube.com/watch?v=XvEaoLfbRfE
https://www.youtube.com/watch?v=XvEaoLfbRfE
alitheea- vip
bine te-am gasit flori
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum