34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dar nu vor putea juca mereu împreună. Tot vor trebui să schimbe partenerii. Îmi place foarte mult Cansel dar clar sunt fan Tuba pentru că aștept mult mai mult un film al Tubei decât unul al lui Cansel.alitheea a scris:nu imi dau seama, eu o vad rezonand foarte bine cu cansel , parca si respiratia o au in acelasi ritm
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ca si ai nostri s-au eliberat de fostii parteneri... sunt liberi Kenan s-a despartit in vara de prietenanarcisa a scris:
Se pare că e periculos să joci în același film, riști să.......................te îndrăgostești de partener . De Cansu chiar nu știu nimic (ce iubiți are) dar am să mă interesez că m-ai făcut curioasă. Dar Kenan parcă avea pe cineva :nh8:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Azi v-ați întrecut în a pune videoclipuri, se vede că vă e dor de drăguții noștri. Frumoasă melodia.anuta1971 a scris:
super melodia... ce mult imi place
https://www.youtube.com/watch?v=LjHY1dpREDQ&feature=related
narcisa- vip
si mie imi place mai mult Tuba.. pe Cansel il iubesc pentru ca o face fericita pe fata... si imi place si de el.. dar nu l-as lua de barbat cred ca l-as lua pe Kenan.. dar are un defect... e turc, si nu vreau un turc hai ca bat campiinarcisa a scris:
Dar nu vor putea juca mereu împreună. Tot vor trebui să schimbe partenerii. Îmi place foarte mult Cansel dar clar sunt fan Tuba pentru că aștept mult mai mult un film al Tubei decât unul al lui Cansel.
anuta1971- vip
tare dornarcisa a scris:
Azi v-ați întrecut în a pune videoclipuri, se vede că vă e dor de drăguții noștri. Frumoasă melodia.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
e yami , yami , si e copil linistit la casa lui , e chiar '' gospodin "" dupa cum spunea intr-un interviu indragostitanuta1971 a scris:
si mie imi place mai mult Tuba.. pe Cansel il iubesc pentru ca o face fericita pe fata... si imi place si de el.. dar nu l-as lua de barbat cred ca l-as lua pe Kenan.. dar are un defect... e turc, si nu vreau un turc hai ca bat campii
alitheea- vip
abia astept sa vina seara de maine ..au spus ca ne dau promo.. probabil ca au sa apara si ceva indicii... ne-au tinut mult fara vesti... desi nu stiu de ce am o impresie ca episodul 30 va fi mai interesantalitheea a scris:tare dor
anuta1971- vip
tu il iubesti ca stie sa faca clatite... nu?alitheea a scris:e yami , yami , si e copil linistit la casa lui , e chiar '' gospodin "" dupa cum spunea intr-un interviu indragostit
anuta1971- vip
si eu cred la fel , dealtfel eu am zic clar ca imi place tare mult evolutia filmului , chiar daca nu se intampla atat de repede ce vrem noi si ne pun pe jar , ce imi place foarte mult este ca este imprevizibil , nici in visele cele mai bune nu pot sa imi dau seama ce va urma , voi?anuta1971 a scris:
abia astept sa vina seara de maine ..au spus ca ne dau promo.. probabil ca au sa apara si ceva indicii... ne-au tinut mult fara vesti... desi nu stiu de ce am o impresie ca episodul 30 va fi mai interesant
alitheea- vip
cansel face clatite , ce faci ana ii incurci?sau vrei sa faci hibridanuta1971 a scris:
tu il iubesti ca stie sa faca clatite... nu?
alitheea- vip
Aha, deci asta era pasiunea ta secretă. I-ai pus buzele la borcan cu gogoșarii și acum zici că nu-l mai vrei.anuta1971 a scris:
si mie imi place mai mult Tuba.. pe Cansel il iubesc pentru ca o face fericita pe fata... si imi place si de el.. dar nu l-as lua de barbat cred ca l-as lua pe Kenan.. dar are un defect... e turc, si nu vreau un turc hai ca bat campii
narcisa- vip
Cât i-o ține și pasiunea asta, până la următorul film? Oricum pentru noi e interesant să-i urmărim. Noi avem timp și răbdare pentru toate iubirile lor.anuta1971 a scris:
ca si ai nostri s-au eliberat de fostii parteneri... sunt liberi Kenan s-a despartit in vara de prietena
narcisa- vip
pai stiam ca tu esti topita dupa Cansel acum il vrei si pe Kenan? nici nu m-am gandit ca iti place.. ce e barbat linistit? mie imi pare cam dur.. imi place genul asta de barbat.. n-am ce face eu cu un barbat linistit, ca ar fi rapid sub papucul meualitheea a scris:cansel face clatite , ce faci ana ii incurci?sau vrei sa faci hibrid
anuta1971- vip
BUZELE LUI CANSEL , SI OCHII DE VULPITA A LUI KENAN cupidonnarcisa a scris:
Aha, deci asta era pasiunea ta secretă. I-ai pus buzele la borcan cu gogoșarii și acum zici că nu-l mai vrei.
alitheea- vip
Asta doar la kenan, tuba si cansel sa se opreasca aici indragostitnarcisa a scris:
Cât i-o ține și pasiunea asta, până la următorul film? Oricum pentru noi e interesant să-i urmărim. Noi avem timp și răbdare pentru toate iubirile lor.
alitheea- vip
imi plac parti din el.. sa exemplific? buze , gene, voce,narcisa a scris:
Aha, deci asta era pasiunea ta secretă. I-ai pus buzele la borcan cu gogoșarii și acum zici că nu-l mai vrei.
anuta1971- vip
si daca nu avem timp.. ne facem... ca e interesantnarcisa a scris:
Cât i-o ține și pasiunea asta, până la următorul film? Oricum pentru noi e interesant să-i urmărim. Noi avem timp și răbdare pentru toate iubirile lor.
fetelor eu ma trezesc la 6... nu mi-e somn dar trebuie sa merg la culcare
Va doresc noapte buna vise frumoase si discutii placute
anuta1971- vip
dar mesa roscata nu iti place?anuta1971 a scris:
imi plac parti din el.. sa exemplific? buze , gene, voce,
alitheea- vip
noapte buna iubita , vise placute si o saptamana minunataanuta1971 a scris:
si daca nu avem timp.. ne facem... ca e interesant
alitheea- vip
lasa omul in pace ca-i parul luialitheea a scris:dar mesa roscata nu iti place?
anuta1971- vip
stii ca dusmanii si-au batut joc de motul lui?anuta1971 a scris:
lasa omul in pace ca-i parul lui
alitheea- vip
ce conteaza... noua ne place ca-i cu motalitheea a scris:stii ca dusmanii si-au batut joc de motul lui?
anuta1971- vip
indragostit indragostit indragostit lasa ca il aranjeaza tuba si il da cu fixativanuta1971 a scris:
ce conteaza... noua ne place ca-i cu mot
acu gata , la nani ca tu esti fata harnica nu ca mine care maine chiulesc , muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Lun 22 Noi 2010, 12:55 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
Noapte bună Ana, somn ușor și vise dulci. Sau dure cum zici tu că-ți plac.anuta1971 a scris:
si daca nu avem timp.. ne facem... ca e interesant
narcisa- vip
Gata acum chiar plec... nu ma indur, ne intalnim atat de rar in ultimul timp
Noapte buna .. o saptamana minunata va doresc
Noapte buna .. o saptamana minunata va doresc
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum