34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
stiu ana , am vazut si eu , si chiar ma doare cand vad atata rautate, ce nu se intelege este ca e destul loc sub soare pentru toata lumeaanuta1971 a scris:
si vezi ca sunt unii care din rautate nu-i recunosc nici macar statutul de actrita
https://www.youtube.com/watch?v=qLe2J_3EDH4&translated=1
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu e loc Ali.. pentru un om frumos, bun, valoros nu e, e loc pentru borfasi, lichele, nonvalori... un om ca Tuba deranjeaza pentru simplu fapt ca ea exista.. asta e lumea in care traimalitheea a scris:stiu ana , am vazut si eu , si chiar ma doare cand vad atata rautate, ce nu se intelege este ca e destul loc sub soare pentru toata lumea
https://www.youtube.com/watch?v=rW8RGo59r5g&NR=1
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
din nefericire asa este , iar ei doi chiar sunt pe aceeasi lungime de unda cel putin asta se vede din cat lasa sa se vada din felul lor de a fi , din caracterul lor , pana si pasiuni au comune, sunt amandoi inclinati spre arta , frumos si perfectionism , dar nu stiu cat de puternici sunt in calea obstacolelor , ar fi pacat sa se lase doborati pentru ca atacuri au fost si sigur vor mai fianuta1971 a scris:
nu e loc Ali.. pentru un om frumos, bun, valoros nu e, e loc pentru borfasi, lichele, nonvalori... un om ca Tuba deranjeaza pentru simplu fapt ca ea exista.. asta e lumea in care traim
https://www.youtube.com/watch?v=rW8RGo59r5g&NR=1
alitheea- vip
Cansel e o persoana puternica... sper ca el sa fie reazemul Tubei.. si Tuba e puternica, a intarit-o viata "artistica".. ca sa rezisti acolo trebuie sa fii tare, nu vezi cate pasiuni se pun la nivel de forumuri, dar inchipuieti pentru persoanele implicate cum e.. eu am incredere in ei.. indiferent daca vor fi sau nu impreuna ma bucur ca sunt veseli si fericiti .. ca asta e o chestie evidentaalitheea a scris:din nefericire asa este , iar ei doi chiar sunt pe aceeasi lungime de unda cel putin asta se vede din cat lasa sa se vada din felul lor de a fi , din caracterul lor , pana si pasiuni au comune, sunt amandoi inclinati spre arta , frumos si perfectionism , dar nu stiu cat de puternici sunt in calea obstacolelor , ar fi pacat sa se lase doborati pentru ca atacuri au fost si sigur vor mai fi
anuta1971- vip
Bună seara dragele mele. Am intrat puțin pe forum și am văzut o veste cumplită. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Sami. Din păcate în astfel de situații rămânem fără cuvinte.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
asta sper si eu , iar daca nu e iubire intre ei , sigur este o prietenie puternica , care se consolideaza pe zi ce trece si cred ca indiferent de care parte a baricadei se situeaza , vor fi intotdeauna unul pentru celalalt un punct solid de sprijinanuta1971 a scris:
Cansel e o persoana puternica... sper ca el sa fie reazemul Tubei.. si Tuba e puternica, a intarit-o viata "artistica".. ca sa rezisti acolo trebuie sa fii tare, nu vezi cate pasiuni se pun la nivel de forumuri, dar inchipuieti pentru persoanele implicate cum e.. eu am incredere in ei.. indiferent daca vor fi sau nu impreuna ma bucur ca sunt veseli si fericiti .. ca asta e o chestie evidenta
alitheea- vip
bine ai venit iubita
alitheea- vip
Cam târziu că nu m-a lăsat Ezel.alitheea a scris:bine ai venit iubita
narcisa- vip
speram sa fie mai mult de atat.. si stii ce ma face sa sper.. reactia Tubei, care in perioadele anterioare era foarte enervata de articolele despre viata ei personala, asta ar fi trebuit sa o faca sa aiva o atitudine mai rezervata fata de Cansel in interviu.. tinand cont cate speculatii s-au facut despre o posibila relatie intre ei... ea a fost vesela , deschisa... si chiar a afirmat in interviul ala la arabi ca are o persoana speciala in viata ei... noi nu putem decat sa speramalitheea a scris:asta sper si eu , iar daca nu e iubire intre ei , sigur este o prietenie puternica , care se consolideaza pe zi ce trece si cred ca indiferent de care parte a baricadei se situeaza , vor fi intotdeauna unul pentru celalalt un punct solid de sprijin
anuta1971- vip
Buna seara draga Narcisanarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Am intrat puțin pe forum și am văzut o veste cumplită. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Sami. Din păcate în astfel de situații rămânem fără cuvinte.
anuta1971- vip
ai reusit sa ajungi la zi cu episoadele?narcisa a scris:
Cam târziu că nu m-a lăsat Ezel.
alitheea- vip
si este foarte schimbata in bine , parca a capatat incredere in ea , si-a gasit punctul de sprijin , iar nesiguranta si nostalgia din priviri a fost inlocuita de stralucirea care o ai atunci cand esti fericit , foarte foarte fericit , este clar avem in fata o alta Tubaanuta1971 a scris:
speram sa fie mai mult de atat.. si stii ce ma face sa sper.. reactia Tubei, care in perioadele anterioare era foarte enervata de articolele despre viata ei personala, asta ar fi trebuit sa o faca sa aiva o atitudine mai rezervata fata de Cansel in interviu.. tinand cont cate speculatii s-au facut despre o posibila relatie intre ei... ea a fost vesela , deschisa... si chiar a afirmat in interviul ala la arabi ca are o persoana speciala in viata ei... noi nu putem decat sa speram
alitheea- vip
Bună seara Ana. Nu prea îmi spun eu des părerea dar după ultimul interviu pe care l-au avut Tuba și Cansel eu sunt sigură că Tuba e îndrăgostită. E mult prea veselă și pare prea fericită ca atitudinea ei să nu aibă legătură cu dragostea.anuta1971 a scris:
Buna seara draga Narcisa
narcisa- vip
Acum l-am văzut pe 20, e frumos filmul și abia rezist să nu mă uit înainte.alitheea a scris:ai reusit sa ajungi la zi cu episoadele?
narcisa- vip
o singura data m-am uitat inainte dar nu ma mai uit , oricum e foarte fainnarcisa a scris:
Acum l-am văzut pe 20, e frumos filmul și abia rezist să nu mă uit înainte.
alitheea- vip
si tare imi place Tuba asta noua .. sa dea Domnul sa fie asa fericita toata viataalitheea a scris:si este foarte schimbata in bine , parca a capatat incredere in ea , si-a gasit punctul de sprijin , iar nesiguranta si nostalgia din priviri a fost inlocuita de stralucirea care o ai atunci cand esti fericit , foarte foarte fericit , este clar avem in fata o alta Tuba
https://www.youtube.com/watch?v=ooumBp4K7Jk&feature=related
anuta1971- vip
asta e si parerea mea Narcisa ... mi-e draga tare fata asta... abia astept sa vad cine a facut-o atat de fericitanarcisa a scris:
Bună seara Ana. Nu prea îmi spun eu des părerea dar după ultimul interviu pe care l-au avut Tuba și Cansel eu sunt sigură că Tuba e îndrăgostită. E mult prea veselă și pare prea fericită ca atitudinea ei să nu aibă legătură cu dragostea.
https://www.youtube.com/watch?v=JbMJo2z9a-0&NR=1
anuta1971- vip
https://www.youtube.com/watch?v=q61cFrsB9Gw&feature=grec_index
o melodie de pe siteul oficial a lui cansel indragostit indragostit indragostit
ar vrea dusmanii asa un barbat complex
o melodie de pe siteul oficial a lui cansel indragostit indragostit indragostit
ar vrea dusmanii asa un barbat complex
alitheea- vip
Așteptând marea împăcare dintre Murat și Hasret mă consolez cu dragostea lui Ezel și a lui Eysan. Chiar dacă nu mă dau în vânt după Kenan sunt curioasă cum ar fi jocul lui și al Tubei dacă ar fi parteneri de film.alitheea a scris:o singura data m-am uitat inainte dar nu ma mai uit , oricum e foarte fain
narcisa- vip
nu imi dau seama, eu o vad rezonand foarte bine cu cansel , parca si respiratia o au in acelasi ritmnarcisa a scris:
Așteptând marea împăcare dintre Murat și Hasret mă consolez cu dragostea lui Ezel și a lui Eysan. Chiar dacă nu mă dau în vânt după Kenan sunt curioasă cum ar fi jocul lui și al Tubei dacă ar fi parteneri de film.
alitheea- vip
https://www.youtube.com/watch?v=OJ86cAwgRMw
indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit
alitheea- vip
si eu as vrea sa-i vad jucand impreuna.. e un actor bun Kenan si mie imi place si ca barbat.. fizic cel putin stii am citit azi un articol ca a fost urmarit de ziaristii lor si ar fi fost vazut la o ora inaintata din noapte iesind din vila lui Cansu.. ca intre ei ar fi o poveste de dragoste... probabil Cansu nu are caine, ca altfel i-l plimba Kenannarcisa a scris:
Așteptând marea împăcare dintre Murat și Hasret mă consolez cu dragostea lui Ezel și a lui Eysan. Chiar dacă nu mă dau în vânt după Kenan sunt curioasă cum ar fi jocul lui și al Tubei dacă ar fi parteneri de film.
anuta1971- vip
, love is in the air indragostit indragostit indragostitanuta1971 a scris:
si eu as vrea sa-i vad jucand impreuna.. e un actor bun Kenan si mie imi place si ca barbat.. fizic cel putin stii am citit azi un articol ca a fost urmarit de ziaristii lor si ar fi fost vazut la o ora inaintata din noapte iesind din vila lui Cansu.. ca intre ei ar fi o poveste de dragoste... probabil Cansu nu are caine, ca altfel i-l plimba Kenan
alitheea- vip
Se pare că e periculos să joci în același film, riști să.......................te îndrăgostești de partener . De Cansu chiar nu știu nimic (ce iubiți are) dar am să mă interesez că m-ai făcut curioasă. Dar Kenan parcă avea pe cineva :nh8:anuta1971 a scris:
si eu as vrea sa-i vad jucand impreuna.. e un actor bun Kenan si mie imi place si ca barbat.. fizic cel putin stii am citit azi un articol ca a fost urmarit de ziaristii lor si ar fi fost vazut la o ora inaintata din noapte iesind din vila lui Cansu.. ca intre ei ar fi o poveste de dragoste... probabil Cansu nu are caine, ca altfel i-l plimba Kenan
narcisa- vip
super melodia... ce mult imi placealitheea a scris:https://www.youtube.com/watch?v=OJ86cAwgRMw
https://www.youtube.com/watch?v=LjHY1dpREDQ&feature=related
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum