36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dear DANA,
There have been news that Tuba Büyüküstün and Cansel Elçin was having a sentimental relationship. They had released a press bulletin denying the news. They have explained that they are collegues and they are good friends in their privite lifes. They also added that this kind of false news are having negative impact on their business.
I hope it helps...
There have been news that Tuba Büyüküstün and Cansel Elçin was having a sentimental relationship. They had released a press bulletin denying the news. They have explained that they are collegues and they are good friends in their privite lifes. They also added that this kind of false news are having negative impact on their business.
I hope it helps...
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dear Denisa ...Tu ce zici ? Jucam iar " adevar sau provocare " ?DENISA a scris:Dear DANA,
I hope it helps...
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Vin 03 Dec 2010, 2:57 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Dana adevărul îl şiu doar ei .
Intr-adevar, adevarul il stiu doar ei.Dar daca si de data asta ma insel ( Cansel e cu Tuba eu asa zic) am sa promit ca nu o voi mai cupla in veci cu nici un actor care va juca in viitor cu el...Oricum eu as prefera sa se opreasca la Cansel... indragostitDENISA a scris:Dana adevărul îl şiu doar ei .
]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Fac ghidușii pt lumea araba... La noi nu ține și nici la turci... Uite-te la el ... cupidon Il crezi ? Ii crezi ?Admin_dea05 a scris:Intr-adevar, adevarul il stiu doar ei.Dar daca si de data asta ma insel ( Cansel e cu Tuba eu asa zic) am sa promit ca nu o voi mai cupla in veci cu nici un actor care va juca in viitor cu el...Oricum eu as prefera sa se opreasca la Cansel... indragostit
dana17- vip
O zi buna in continuare și o seara minunata...
dana17- vip
noo, o tolerez, ca e spre binele nostru!dana17 a scris:Dar ce faci ,draga...? cupidon Cu care esti acum ? Cine-i norocosul ? Sa nu-mi spui ca Ezel ... Daca te prinde Axxa...
ea il prelucreaza pe ezel doar tehnic!!
in rest e fata foarte cuminte, nu pune mana pe ce nu e al ei!
mai bine ca n-a mers, ca se intalnea acolo cu fulgerica si isi aducea aminte de datorii!adrianova a scris:Sa aveti o zi buna,si bine v-am gasit in aceasta casa primitoare,si foarte frumoasa,mii de multumiri celor care au muncit ,si cu tot ce este in ea !Sint putin mihnita,de ce nu a mers si frumoasa noastra la CAIRO????.Sint multe intrebari fara raspuns dar....
hahahaha,mihaela99 a scris:
buna Ali
eu nu pot sa-l vad , dar daca ai zis de limbajul trupului imi imaginez ceva frumos
soro, ai imaginatie frumoasa!
Ali,
saru mana iar de ezel.
cred ca ai podul plin de multumiri, dar ce pot sa fac?
saru mana iar de ezel.
cred ca ai podul plin de multumiri, dar ce pot sa fac?
Buna seara ladies.Sunte-ti pregatite pt. o noua runda?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna seara fetelor si bine v-am gasit,vizionare placuta sa avem buna Axxa ,ai grija de Ezel ca mai multe ii dau tircoale
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dragalaselor adunareaaaa pregatitiva sufleteste inarmativa cu calm si rabdare sa vizionam un nou ep cu noi surprize aduse de va pup vizionare placuta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna seara,Iuliana de-o saptamina sintem pregatite,cum crezi? vizionare placutaiulianagl a scris:Buna seara ladies.Sunte-ti pregatite pt. o noua runda?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara zanutele mele dragi , am reusit sa ajung acasa la timp
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna seara fete dragi
vizionare placuta
vizionare placuta
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna seara,vreau si eu o adresa!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
aici se poate urmari episodul
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=10761&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
la primul link calitatea imaginii e mai slaba , dar se da promo la sfarsit, la al doilea link nu se da promo
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=10761&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
la primul link calitatea imaginii e mai slaba , dar se da promo la sfarsit, la al doilea link nu se da promo
alitheea- vip
nu pot sa-l deschid pe nici unul, ai si alt link?
Garo- vip
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayinGaro a scris:nu pot sa-l deschid pe nici unul, ai si alt link?
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
Buna seara Garo
anuta1971- vip
Bună seara dragele mele. Bine v-am găsit. Vizionare plăcută.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
multumesc, am reusit
vizionare placuta
vizionare placuta
Garo- vip
Buna seara draga Narcisa, bine ai venitnarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Bine v-am găsit. Vizionare plăcută.
vizionare placuta si tie
anuta1971- vip
vizionare placuta
alitheea- vip
Dea, fa si mie o poza cu levent, te rooooog!
hihi, sa le kilaresc pe fete cu poza lui (si pe tine!).
hai, pliiizzz!
cand era el serios de suparat in studiou.
hihi, sa le kilaresc pe fete cu poza lui (si pe tine!).
hai, pliiizzz!
cand era el serios de suparat in studiou.
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum