36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[Bun dimineata dragalaselor va poftesc la o si un ceai de tei va dores o zi frumoasa linistita si plina de bucurii va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata fetelor,dragutelor,multumesc Lica pt. o zi frumoasa cu spor in tot ce faceti
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna fetelor!!
episodul 27
https://www.youtube.com/watch?v=xfBUqRK3Z8I&feature=&p=30F9DE7BE90B68F2&index=0&playnext=1
episodul 27
https://www.youtube.com/watch?v=xfBUqRK3Z8I&feature=&p=30F9DE7BE90B68F2&index=0&playnext=1
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!!
episodul 27
buna Dea multumim frumos
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Dea05 multumim frumos o zi buna iti doresc te
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Am facut si pozele din ep 30
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-poze-t251.htm#80199
Buna fetelor!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-poze-t251.htm#80199
Buna fetelor!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Am facut si pozele din ep 30
Buna fetelor!
Buna fetelor o zi frumoasa va urez
Deea draga mea esti o harnicuta ce mai te intreci pe tine insuti multumiri ne faci o mare bucurie
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Da astazi am fost harnicuta....O zi frumoasa fetelor!!!Trebuie sa plec.elena a scris:[
Admin_dea05- Admin
Buna seara fetelor
ce faceti?
am gasit un mic rezumat pe atv.. va pun link-ul vedeti daca pricepeti ceva ,tradus cu google
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/12/10/gonulcelen
asta iese cu google
Gönülçelen vineri seara, la ora 20.00 ecrane ATV-uri!
31. CAPITOLUL REZUMAT
Levent Murat, toate arbitrară a fugit din cauza lui vorbesc. cunoştinţă de album Hasret continuă la această discuţie. elevii Murat a reveni la scoala pentru profesorii lor iubit în acţiune. Hasret Murat cu decizia va determina discursul .. Pe de altă parte, a organizat o petrecere surpriza pentru Jason Nasreen de primăvară, de asemenea, participă. Dar surpriza de noapte va fi numele de altcineva!
Jafar Balçiçek'e intenţionează să propună căsătorie. Acest lucru pune piatra pe drum, în faţa uneia dintre neaşteptate atunci când pregătirile. Cafer'in în necaz!
ce faceti?
am gasit un mic rezumat pe atv.. va pun link-ul vedeti daca pricepeti ceva ,tradus cu google
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/12/10/gonulcelen
asta iese cu google
Gönülçelen vineri seara, la ora 20.00 ecrane ATV-uri!
31. CAPITOLUL REZUMAT
Levent Murat, toate arbitrară a fugit din cauza lui vorbesc. cunoştinţă de album Hasret continuă la această discuţie. elevii Murat a reveni la scoala pentru profesorii lor iubit în acţiune. Hasret Murat cu decizia va determina discursul .. Pe de altă parte, a organizat o petrecere surpriza pentru Jason Nasreen de primăvară, de asemenea, participă. Dar surpriza de noapte va fi numele de altcineva!
Jafar Balçiçek'e intenţionează să propună căsătorie. Acest lucru pune piatra pe drum, în faţa uneia dintre neaşteptate atunci când pregătirile. Cafer'in în necaz!
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 08 Dec 2010, 6:50 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
fetelor... am putina treaba, sunt pe aici
anuta1971- vip
Buna Anuta , ce mai faci ? Sant si eu aici , dar am un pic de treaba...anuta1971 a scris:fetelor... am putina treaba, sunt pe aici
[
Nu am apucat niciodata sa-ti multumesc pt subtitrari ...O fac acum...
Multumim Anuta...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara Danuta .. scuze abia acum am vazut ca ai intratdana17 a scris:Buna Anuta , ce mai faci ? Sant si eu aici , dar am un pic de treaba...
- Spoiler:
un exemplu de prietenie
rezumat ep 31
Murat is feeling miserable because of the argument he had with Levent. In the meantime Hasret continues to do her album and does not know anything... about the argument. Murat's students are doing things to convince to Murat to go back to school as they love him very much. Murat's decision depends on the ...conversation that he will have with Hasret. On the other hand Nesrin organizes a surprise party for Murat and bahar goes to the party but there will be another surprise name at the party. Jäafar thinks of proposing to blcick and as he prepares himself for that someone who is the least expected spoils his plans and jaafar is in trouble
anuta1971- vip
Murat este din cauza disputei avute cu Levent. Între timp Hasret continuă să lucreze la album ei neştiind nimic de ceartă . Elevii lui Murat fac diferite lucruri pentru a îl convinge pe Murat să se întoarcă la şcoală, deoarece îl iubesc foarte mult. Decizia lui Murat depinde de conversaţia ce o va avea cu Hasret. Pe de altă parte, Nesrin organizeaza o petrecere surpriză pentru Murat şi Bahar ptr întoarcerea lui Murat acasă dar surpriza o va avea altcineva .Cafer intenţionează să-i facă o propunere lui Balçiçek şi chiar el va avea o surpriză , apare cineva neaşteptat care îi dă planurile peste cap .anuta1971 a scris:
rezumat ep 31
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mier 08 Dec 2010, 8:24 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum