36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
a aparut promo?? stau si ma uit si nu mi vine sa cred nu pot sa cred ca este posibil sa fii indragostit si sa ai asa reactii este ilogic un comportament ciudat
cel putin levent este un personaj viu iubeste si acum uraste are ceva viata ca in rest.. parca merg cu incetinitorul halal le mai trebuie vreo 30 de episoade ca sa si declare si ei dragostea prin viu grai ca de aia au gura . parca sunt muti
cel putin levent este un personaj viu iubeste si acum uraste are ceva viata ca in rest.. parca merg cu incetinitorul halal le mai trebuie vreo 30 de episoade ca sa si declare si ei dragostea prin viu grai ca de aia au gura . parca sunt muti
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cita speranta ne facusem ,ca ii v-a spune ca o iubeste,de fapt trebuie sa asteptam traducerea, sa stim ce au vorbit [Murat si Hasret]puteti zice ce vreti dar eu am ghicit de data asta cei aduce Murat de la PARIS.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
nu , dar a avut si ea o secventa la Paris in imaginatia lui muratAdmin_dea05 a scris:S-a dus Hasret la Paris?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
N-am avut baftă în seara asta dar nu-mi pierd speranța. Poate la petrecerea de bun venit a lui Murat. Ce-aș râde să văd o bătaie între toți participanții la petrecere.anuta1971 a scris:Narcisa.. nik pumni
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
offf mai bine ar rapi-o Murat pe Hasret.. sa se duca in Siria, sau la Paris cred ca tu asa vrei, Dar ma gandeam ca in Siria aveau suport de la unchiul Bekir Sa se intoarca casatoriti si cu un bebe.. prea multi sunt impotriva lor.. or sa mai curga multe lacrimi.. si de ale lor si de ale noastrealitheea a scris:in mod sigur va juca murdar si cred ca va deveni chiar un maniac periculos , frustrat si dornic de razbunare , sper sa nu se alieze cu buhuhu si cruela
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Am zis eu la inceput ca va fi in imaginatia lui.alitheea a scris:nu , dar a avut si ea o secventa la Paris in imaginatia lui muratAdmin_dea05 a scris:S-a dus Hasret la Paris?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
e, putin!!anuta1971 a scris:
pe bune ca-mi place ... sunt putin lesinata dupa el
Why Jo it's still early and I didn't understand anything from this bolum yet
daca turcoaicele nu au inteles nimic , ce sa zicem noi care dam cu presupusul la dialog
daca turcoaicele nu au inteles nimic , ce sa zicem noi care dam cu presupusul la dialog
alitheea- vip
hai, ma!anuta1971 a scris:
offf mai bine ar rapi-o Murat pe Hasret.. sa se duca in Siria, sau la Paris cred ca tu asa vrei, Dar ma gandeam ca in Siria aveau suport de la unchiul Bekir Sa se intoarca casatoriti si cu un bebe.. prea multi sunt impotriva lor.. or sa mai curga multe lacrimi.. si de ale lor si de ale noastre
el nu e in stare sa-i zica ca o place, nemai ca o iubeste, si tu vreai sa o rapeasca???!!
uite, io vreau sa faca gemeni!
ca mutu ...vorba aia pamantu!
la cat de muti sunt si hogea si hasret cu gradostea lor, astia cand s-or apuca de impuiat, apoi fac doi din prima!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Vin 03 Dec 2010, 10:50 pm, editata de 1 ori
sa i se smulga peruca Baharei... iar Nesrin sa primeasca un pumn in zambetul ala idiotnarcisa a scris:
N-am avut baftă în seara asta dar nu-mi pierd speranța. Poate la petrecerea de bun venit a lui Murat. Ce-aș râde să văd o bătaie între toți participanții la petrecere.
anuta1971- vip
[quote="florica"] cita speranta ne facusem ,ca ii v-a spune ca o iubeste,de fapt trebuie sa asteptam traducerea, sa stim ce au vorbit [Murat si Hasret]puteti zice ce vreti dar eu am ghicit de data asta cei aduce Murat de la PARIS. [/quote
ce sa i s[una ca o iubeste stai ca intra puternic baharoaia sa vezi poveste . Murat nici nu i da de inteles baharoaiei ca o iubeste pe Hasret sta ca matracucu fiecare intelege ce vrea si reactiile sunt vai si amar
o sa asistam la cea mai bramburita telenovela cred ca din Turcia aa ceva este inadmisibil
ce sa i s[una ca o iubeste stai ca intra puternic baharoaia sa vezi poveste . Murat nici nu i da de inteles baharoaiei ca o iubeste pe Hasret sta ca matracucu fiecare intelege ce vrea si reactiile sunt vai si amar
o sa asistam la cea mai bramburita telenovela cred ca din Turcia aa ceva este inadmisibil
elena- vip
Asa de slab a fost episodul?alitheea a scris:Why Jo it's still early and I didn't understand anything from this bolum yet
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="elena Murat nici nu i da de inteles baharoaiei ca o iubeste pe Hasret sta ca matracucu fiecare intelege ce vrea si reactiile sunt vai si amar
o sa asistam la cea mai bramburita telenovela cred ca din Turcia aa ceva este inadmisibil [/quote]
o sa asistam la cea mai bramburita telenovela cred ca din Turcia aa ceva este inadmisibil [/quote]
deci fetelor a fost sau nu a fost Tuba să filmeze cu Cansel la Paris ???
mai fetelor , am avut o revelatie... ... oare o fi murat ardelean de reactioneaza atat de greu... ?anuta1971 a scris:
offf mai bine ar rapi-o Murat pe Hasret.. sa se duca in Siria, sau la Paris cred ca tu asa vrei, Dar ma gandeam ca in Siria aveau suport de la unchiul Bekir Sa se intoarca casatoriti si cu un bebe.. prea multi sunt impotriva lor.. or sa mai curga multe lacrimi.. si de ale lor si de ale noastre
alitheea- vip
[Am vazut promo mam intristat din nou nici o apropiere intre ei din contra Murat petrece cu Bahar si familia mau dezgustat de tot sunt foarte suparata
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
eu zic ca daDENISA a scris:deci fetelor a fost sau nu a fost Tuba să filmeze cu Cansel la Paris ???
alitheea- vip
nu stiu daca slab, cat aiuristic.Admin_dea05 a scris:Asa de slab a fost episodul?
dar totusi mai concret oleaca decat altele!
ca hogea i-a spus lu` levent ca o iubeste pe Has.
din ce am mai citit si eu la ele.. sunt si ele in situatia noastra... nu inteleg nimic... sunt fete arabe, din Belgia, SUA Canada etcalitheea a scris:Why Jo it's still early and I didn't understand anything from this bolum yet
anuta1971- vip
alitheea a scris:eu zic ca da
păi unde sunt secvenţele ??
a filmat 3 secunde.DENISA a scris:deci fetelor a fost sau nu a fost Tuba să filmeze cu Cansel la Paris ???
daca n-or fi trucat turcii imaginea.
dupa parerea mea , daAdmin_dea05 a scris:Asa de slab a fost episodul?
alitheea- vip
Denisa tu nu ai vazut o pe banca la PARIS in inchipuirea lui Normal ca a fostDENISA a scris:deci fetelor a fost sau nu a fost Tuba să filmeze cu Cansel la Paris ???
elena- vip
pai s-a dus la Paris dar nu sa filmezeDENISA a scris:deci fetelor a fost sau nu a fost Tuba să filmeze cu Cansel la Paris ???
anuta1971- vip
e una minuscula, cauti dupa ea pana maine dimin!DENISA a scris:
păi unde sunt secvenţele ??
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum