36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Lica, iubito, nu te intrista, ca mai e pana se termina filmul si tre sa ai resurse, ca la turci nu s-a inventat happy endul si nici happy de la mijloc de film!lica54 a scris:[Am vazut promo mam intristat din nou nici o apropiere intre ei din contra Murat petrece cu Bahar si familia mau dezgustat de tot sunt foarte suparata
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine ca-i spune lui si nu ei , poate il face purtator de cuvant ca el nu e in stareaxxa246 a scris:
nu stiu daca slab, cat aiuristic.
dar totusi mai concret oleaca decat altele!
ca hogea i-a spus lu` levent ca o iubeste pe Has.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
pune cineva promo?? a aparut???
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
elena a scris:
Denisa tu nu ai vazut o pe banca la PARIS in inchipuirea lui Normal ca a fost
iubita dacă ai şti câte trucaje se pot face în stuudiourile de producţie , se putea foarte bine filma şi într-un parc din Istanbul .
Floricicooooooo,
ai ceva bun in cuptor?
barim sa stiu de ce ne adunaram aci, ca episodu` iar nu ne oferi pupaturi.
ai ceva bun in cuptor?
l-am mai puselena a scris: pune cineva promo?? a aparut???
https://www.facebook.com/video/video.php?v=468500547155&oid=34440002728&comments&ref=mf
e pus mai in spateelena a scris: pune cineva promo?? a aparut???
l-a pus denisa
nu cunosc nici un ardelean... asa sunt ca Hoca?alitheea a scris:mai fetelor , am avut o revelatie... ... oare o fi murat ardelean de reactioneaza atat de greu... ?
fetelor mie mi-a placut episodul... daca voua nu v-a placut, cred ca e ceva in neregula cu mine
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ma dau batuta e o porcarie ceea ce ne arata ei. Gata am terminta cu serialul asta e prea mult pt. mine.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu cred ca a filmat si ea un pic ca sa se interpreteze gresit plecarea ei si a lui Cansel la Parisanuta1971 a scris:pai s-a dus la Paris dar nu sa filmezeDENISA a scris:deci fetelor a fost sau nu a fost Tuba să filmeze cu Cansel la Paris ???
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
exact ce-am zis.DENISA a scris:
iubita dacă ai şti câte trucaje se pot face în stuudiourile de producţie , se putea foarte bine filma şi într-un parc din Istanbul .
a filmat si Hasret 3 secunde la paris, daca nu au trucat filmul turcii.
fetelor, eu cred ca:- 98% din episoadele care mai sunt vor avea suparari din toate partile,plins(Hasret,Nesrin),putina muzica si vorbe de-nvaluire
- 2%- adica in ultimul episod Murat va dorii sa-i declare dragostea Hasretei dar nu stiu daca ea va mai sta sa-l asculte si atunci Murat va pleca definitiv la Paris...FINE
-in episodul asta nu a aparut deloc Kadrie; poate a plecat in Siria!!!
pa,noapte buna
- 2%- adica in ultimul episod Murat va dorii sa-i declare dragostea Hasretei dar nu stiu daca ea va mai sta sa-l asculte si atunci Murat va pleca definitiv la Paris...FINE
pa,noapte buna
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
sa traiesti, si eu am avut acelasi sentiment!!iulianagl a scris:Ma dau batuta e o porcarie ceea ce ne arata ei. Gata am terminta cu serialul asta e prea mult pt. mine.
cu regret!
parca o vazui olaca cand l-au furat pe cobra.Garo a scris:fetelor, eu cred ca:- 98% din episoadele care mai sunt vor avea suparari din toate partile,plins(Hasret,Nesrin),putina muzica si vorbe de-nvaluire
pa,noapte buna
pai daca astepti pupaturi s-ar putea sa nu-ti placa nici un episod or sa ne dea ca in Asi... cerere in casatorie cu pupatura pe frunteaxxa246 a scris:Floricicooooooo,
ai ceva bun in cuptor?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
da dar toata presa a vuit ca si ea s a dus la paris de ce sa nu cred???DENISA a scris:
elena- vip
Admin_dea05 a scris:Eu cred ca a filmat si ea un pic ca sa se interpreteze gresit plecarea ei si a lui Cansel la Paris
Tu încă mai ai o fărâmă de speranţă
nu ca nu mi-a placut, dar e tras de par.anuta1971 a scris:
nu cunosc nici un ardelean... asa sunt ca Hoca?
fetelor mie mi-a placut episodul... daca voua nu v-a placut, cred ca e ceva in neregula cu mine
si o tine lalaita si in tristete, barim de ar mai alterna si ei si de ar avea ceva actiuni mai omenesti din partea alor doi indragostiti.
anuta1971 a scris:
pai daca astepti pupaturi s-ar putea sa nu-ti placa nici un episod or sa ne dea ca in Asi... cerere in casatorie cu pupatura pe frunte
daca ai mai pomenit!!!!!!!!!!!
elena a scris:
da dar toata presa a vuit ca si ea s a dus la paris de ce sa nu cred???
prin presă pot circula multe variante , eu una nu cred .
Cred că mă retrag pentru că nu mai pot de nervi, ori e netul de vină ori laptopul a ajuns la sfârșitul vieții (și era atât de tânăr ) că îi ia 100 de ani până îmi afișează o pagină. Dar să nu mă grăbesc prea tare, cred că tot 100 de ani îi trebuie și lui Murat să spună te iubesc.
Noapte bună dragele mele.
Noapte bună dragele mele.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[Pacat serialu este din ce in ce mai slab nu mam asteptat la asa ceva am crezut cai ceva activitate sa ne tina cu sufletul la gura dar yoc ne dezamagesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dai inainte cu fulgerica!!DENISA a scris:
prin presă pot circula multe variante , eu una nu cred .
scuze nu l am observat bine ca ia dat gramofon ea asculta discurile iar el petrece cu baharoaia nu lipseste vad este din familieDENISA a scris:
l-am mai pus
https://www.facebook.com/video/video.php?v=468500547155&oid=34440002728&comments&ref=mf
eu nu am vazut este si Hasret la petrecere?/ ca nu am vazut o
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum