36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:
dai inainte cu fulgerica!!
şi ăla mi-a mâncat ficaţii , numai prin străchini calcă, nici el nu e mai breaz .
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
aoleu, si al meu a imbatranit inainte de vreme!narcisa a scris:Cred că mă retrag pentru că nu mai pot de nervi, ori e netul de vină ori laptopul a ajuns la sfârșitul vieții (și era atât de tânăr ) că îi ia 100 de ani până îmi afișează o pagină. Dar să nu mă grăbesc prea tare, cred că tot 100 de ani îi trebuie și lui Murat să spună te iubesc.
Noapte bună dragele mele.
moare de tanar, se misca greu si face niste fitze cu scris de trebe sa-l restartez!!
il duc la doctor si de acolo la morga!
Noapte buna, bebe!
elena a scris:
scuze nu l am observat bine ca ia dat gramofon ea asculta discurile iar el petrece cu baharoaia nu lipseste vad este din familie
eu nu am vazut este si Hasret la petrecere?/ ca nu am vazut o
nu am zărit-o a apărut doar arătarea de Bahar .
da barim e mai tandru!DENISA a scris:
şi ăla mi-a mâncat ficaţii , numai prin străchini calcă, nici el nu e mai breaz .
si se pupa mai des (plus alte alea!)
axxa246 a scris:
sa traiesti, si eu am avut acelasi sentiment!!
cu regret!
Ma intorc la Bezelu meu macar acolo stiu ca se intampla ceva.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
axxa246 a scris:
da barim e mai tandru!
si se pupa mai des (plus alte alea!)
cam face exces şi prea e de bine .
s-a dus levent la petrecere, dar dupa usa o fi fost si hasret.DENISA a scris:
nu am zărit-o a apărut doar arătarea de Bahar .
sa moara de inima bietul hogea!
dai inainte cu fulgerica!! [/quote]axxa246 a scris:
prin presă pot circula multe variante , eu una nu cred .[/color]
asa a fost si halit si berguzar ;; el cel putin cu o saptamina inainte de a divorta chiar spunea ca isi iubeste nebuneste sotia si ca se amuza de ce se scrie in presa referitor la el si berguzar
si la o saptamana ... divortul
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
iulianagl a scris:
ce se va întâmpla în braţele cui va sfârşi şi el ?
Speranta moare ultima... indragostit .Sincer vorbesc daca si de data asta ma insel promit ca nu o s-o mai cuplez pe Tuba cu nici un barbat.DENISA a scris:]Tu încă mai ai o fărâmă de speranţă
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ho nitzel, ca si ala e facut tot de turci.iulianagl a scris:
are niste schimbari de directie fara semnalizare de te ratuteste tot ca gonulcelenul.
dar barim e mai multa actiune.
hai sa-ti spun ce mi-a placut mie.. mi-a placut relatia Saime-Hasret buna actrita Saime.. au interpretat exceptional amandoua.. si secventa cand Hasret plange cu capul in poala ei, si secventa cand vine Murat la usa.. ce fericire e pe fata Saimei.. parca venise Murat pentru ea.. dragoste de mama bine jucata... Mi-a placut cum a jucat Cansel toate secventele.. a transmis atat de bine, tristete, durere si apoi bucurie... Nu mai vorbesc de jocul Tubei, nota maxima din partea mea... nu ai ce sa reprosezi actorilor... interogatoriul lui Cobra m-a distrat... de scenariul nu pot sa spun nimic pana nu citesc traducerileaxxa246 a scris:
nu ca nu mi-a placut, dar e tras de par.
si o tine lalaita si in tristete, barim de ar mai alterna si ei si de ar avea ceva actiuni mai omenesti din partea alor doi indragostiti.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
elena a scris:
asa a fost si halit si berguzar ;; el cel putin cu o saptamina inainte de a divorta chiar spunea ca isi iubeste nebuneste sotia si ca se amuza de ce se scrie in presa referitor la el si berguzar
si la o saptamana ... divortul
da , dar cu ei apăruse fotografii din aeroport dar aici ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 03 Dec 2010, 11:12 pm, editata de 1 ori
o lasi nemaritata!Admin_dea05 a scris:Speranta moare ultima... indragostit .Sincer vorbesc daca si de data asta ma insel promit ca nu o s-o mai cuplez pe Tuba cu nici un barbat.
DENISA a scris:
ce se va întâmpla în braţele cui va sfârşi şi el ?
Pai dupa parerea mea in bratele cataroaicei de Eysan ca si asta parca n-a mai intalnit o femeie.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Cred că mă retrag pentru că nu mai pot de nervi, ori e netul de vină ori laptopul a ajuns la sfârșitul vieții (și era atât de tânăr ) că îi ia 100 de ani până îmi afișează o pagină. Dar să nu mă grăbesc prea tare, cred că tot 100 de ani îi trebuie și lui Murat să spună te iubesc.
Noapte buna
elena- vip
parca l-am vazut fara veregheta pe musiu savas la cairo sau pe unde o umbla zilele astea!DENISA a scris:
cam face exces şi prea e de bine .
anuta1971 a scris:
hai sa-ti spun ce mi-a placut mie.. mi-a placut relatia Saime-Hasret buna actrita Saime.. au interpretat exceptional amandoua.. si secventa cand Hasret plange cu capul in poala ei, si secventa cand vine Murat la usa.. ce fericire e pe fata Saimei.. parca venise Murat pentru ea.. dragoste de mama bine jucata... Mi-a placut cum a jucat Cansel toate secventele.. a transmis atat de bine, tristete, durere si apoi bucurie... Nu mai vorbesc de jocul Tubei, nota maxima din partea mea... nu ai ce sa reprosezi actorilor... interogatoriul lui Cobra m-a distrat... de scenariul nu pot sa spun nimic pana nu citesc traducerile
Pai Anuta draga scenariul e crap deja.O ia la vale rau de tot.
iulianagl- moderator
calr ca nu actorilor am ce le reprosaanuta1971 a scris:
hai sa-ti spun ce mi-a placut mie.. mi-a placut relatia Saime-Hasret buna actrita Saime.. au interpretat exceptional amandoua.. si secventa cand Hasret plange cu capul in poala ei, si secventa cand vine Murat la usa.. ce fericire e pe fata Saimei.. parca venise Murat pentru ea.. dragoste de mama bine jucata... Mi-a placut cum a jucat Cansel toate secventele.. a transmis atat de bine, tristete, durere si apoi bucurie... Nu mai vorbesc de jocul Tubei, nota maxima din partea mea... nu ai ce sa reprosezi actorilor... interogatoriul lui Cobra m-a distrat... de scenariul nu pot sa spun nimic pana nu citesc traducerile
poate lui hogea as reprosa ca e prea putin expresiv
macar din expresii sa transmita ceva, daca nu cu vorbe.
dar in primul rand le reprosez scenaristilor si regizorului.
Noapte buna Narcisa ... eu cred ca stiu amandoi ca se iubesc.. nu au confirmarea celuilaltnarcisa a scris:Cred că mă retrag pentru că nu mai pot de nervi, ori e netul de vină ori laptopul a ajuns la sfârșitul vieții (și era atât de tânăr ) că îi ia 100 de ani până îmi afișează o pagină. Dar să nu mă grăbesc prea tare, cred că tot 100 de ani îi trebuie și lui Murat să spună te iubesc.
Vise frumoase
anuta1971- vip
Dea eu aş cupla-o cu KENAN/EZEL asta arată foarte bine dar cred că tot ce afişează e foarte bine studiat , şi Kenan Ece arată bine .
Iulia Eyşan arată bine la faţă dar la corp parcă e o scândură e numai oase .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 03 Dec 2010, 11:15 pm, editata de 1 ori
Denisa fotografiile au fost facute dupa divort sunt documentata iti pot si demonstra este vorba de atunci cind se zvonea la fel ca si la porumbeii astia ai nostrii la paris au plecat coincidenta?? tot in luna decembrieDENISA a scris:
da , dar cu ei apăruse fotografii din aeroport dar aici ???
proobabil ca la turci luna asta este cu nabadai
Ai putintica rabdare sa vezi si la tuba si cansel ce nu ai vazut tot in decembrie
Ultima editare efectuata de catre elena in Vin 03 Dec 2010, 11:17 pm, editata de 1 ori
elena- vip
mie mai ales la fata nu-mim place.DENISA a scris:Dea eu aş cupla-o cu KENAN/EZEL asta arată foarte bine dar cred că tot ce afişează e foarte bine studiat , şi Kenan Ece arată bine .
o fi interesanta, dar nu as vrea s-o vaz mereu prin preajma
dar mai stii cum o vad barbatii?!
da , după divorţ dar au apărut imediat după ce s-au întors când nu se ştia nimic de relaţia lor .elena a scris:
Denisa fotografiile au fost facute dupa divort sunt documentata iti pot si demonstra este vorba de atunci cind se zvonea la fel ca si la porumbeii astia ai nostrii la paris au plecat coincidenta?? tot in luna decembrie
proobabil ca la turci luna asta este cu nabadai
eu nu stiu daca la mine e optimism sau e prostie.. ca eu simt ca va fi bine urmeaza sa vad cum stauiulianagl a scris:
Pai Anuta draga scenariul e crap deja.O ia la vale rau de tot.
cu scenariul pentru mine e bine ca reusesc sa ma surprinda si nu stiu niciodata ce va urma.. sunt genul de om care daca stie finalul cartii nu se mai oboseste sa o citeasca.. asa ca pentru mine e bine
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum