36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:This article is new. And it says Cansel and Tuba couldn't stand the rumors any longer and made a press statement, saying they have no love relationship. Their relationship is based only on work issues. And those rumors affect their work negatively.
So, there is no love. At least they are saying it themselves.
- Spoiler:
BU KEZ BASIN AÇIKLAMASI YAPARAK YALANLADILAR!
Atv'nin sevilen dizisi Gönülçelen'in baþrol oyuncularý, Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin haklarýnda çýkan aþk iddialarýna dayamadýlar.
01.12.2010 16:40:00
Atv'nin sevilen dizisi Gönülçelen'in baþrol oyuncularý, Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin haklarýnda çýkan aþk iddialarýna dayamadýlar. Ayakligazete.com'un haberine göre, gün geçtikte artan hayran sayýlarý, anketlerde en çok yakýþtýrýlan ünlüler arasýnda seçilmeleri ve namlarýnýn Türkiye'den Arap Ülkelerine kadar yayýlmasýyla ünlerine ün katan baþarýlý oyuncular, basýn açýklamasý yaparak aralarýnda aþk olmadýðýný iliþkilerinin sadece iþ üzerine olduðunu açýkladýlar. Ýþ hayatý dýþýnda özel hayatlarýnda da sýk sýk görüþen ve objektiflere yansýyan genç oyuncular bu haberlerin iþlerini de olumsuz yönde etkilediði belirttiler. (Ayakligazete.com)
Oare asa o fi???Cred ca nici ei nu cred asta daramite noi!!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nici eu nu cred , pana nu ii aud cu urechile mele,nu mai cred in nici o stire de la SOKATII astia
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:
This article is new. And it says Cansel and Tuba couldn't stand the rumors any longer and made a press statement, saying ....
Articolul asta este nou.Si spune ca Cansel si Tuba nu au mai putut suporta zvonurile si au facut o declaratie de presa spunand ca intre ei nu exista nici o relatie de dragoste.Relatia lor se bazeaza doar pe probleme de munca.Si toate aceste zvonuri le afecteaza in mod negativ activitatea.
Asa ca, nu este dragoste.Cel putin asa spun ei insisi.
This article is new. And it says Cansel and Tuba couldn't stand the rumors any longer and made a press statement, saying ....
Articolul asta este nou.Si spune ca Cansel si Tuba nu au mai putut suporta zvonurile si au facut o declaratie de presa spunand ca intre ei nu exista nici o relatie de dragoste.Relatia lor se bazeaza doar pe probleme de munca.Si toate aceste zvonuri le afecteaza in mod negativ activitatea.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 02 Dec 2010, 3:04 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
mihaela99 a scris:nici eu nu cred , pana nu ii aud cu urechile mele,nu mai cred in nici o stire de la SOKATII astia
Nici eu,dar daca ar fi asa de ce le-ar afecta munca in mod negativ zvonurile astea?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Articolul asta este nou.Si spune ca canse si Tuba nu au mai putut suporta zvonurile si au facut o declaratie de presa spunand ca intre ei nuexista nici o relatie de dragoste.Relatia lor se bazeaza doar pe probleme de munca.Si toate aceste zvonuri le afecteaza in mod negativ activitatea.
ma intreb oare cine or fi ei?????? :emo5:
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
ma intreb oare cine or fi ei?????? :emo5:
Nu stiu io din astea!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:[
Nu stiu io din astea!
ma rog , daca asa zic ei, da noi tre sa-i si credem ? :drunken:
mihaela99- vip
Iuliana , parca aseara m-ai intrebat cine e Iuliana Atena nu? bai sincera sa fiu habar nu am , am vazut si Iuliana Theo, si Iuliana Dragan, sincer nu stiu cine este Iuliana Atena
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
ma rog , daca asa zic ei, da noi tre sa-i si credem ? :drunken:
Eiiii as nici decum!!!Eu una nu fac asta. Ei spun doar
iulianagl- moderator
Eiiii as nici decum!!!Eu una nu fac asta. Ei spun doar
si eu la fel, si de fapt eu cred ce vad si vad destul de bine
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:Iuliana , parca aseara m-ai intrebat cine e Iuliana Atena nu? bai sincera sa fiu habar nu am , am vazut si Iuliana Theo, si Iuliana Dragan, sincer nu stiu cine este Iuliana Atena
Iuliana Dragan sunt eu dar Iuliana Atena cred ca e Giulia cea cu trandafirul ca avatar iar Iuliana Theo cred ca e or Theo or Vivi asa banuiesc eu.Sa nu razi daca spun prostii.
iulianagl- moderator
Iuliana Dragan sunt eu dar Iuliana Atena cred ca e Giulia cea cu trandafirul ca avatar iar Iuliana Theo cred ca e or Theo or Vivi asa banuiesc eu.Sa nu razi daca spun prostii.
nu rad , de ce sa rad ca nu stiu, eu sunt serbanescu , se poate sa ai dreptate
mihaela99- vip
Nici eu,dar daca ar fi asa de ce le-ar afecta munca in mod negativ zvonurile astea?
eu nu vad nici un fel de stres la Cansel sau la Tuba, din contra le ies toate asa de bine in serial, asta ma intreb si eu cum le afecteaza munca?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
nu rad , de ce sa rad ca nu stiu, eu sunt serbanescu , se poate sa ai dreptate
Stiam ca tu esti Miha noastra.
iulianagl- moderator
mihaela99 a scris:
eu nu vad nici un fel de stres la Cansel sau la Tuba, din contra le ies toate asa de bine in serial, asta ma intreb si eu cum le afecteaza munca?
Si eu tot la fel dar daca ei spun asta noi nu trebuie sa le dam crezare nu-i asa?
ma uit la Ezel inainte si stii cine apare i ep. urmatoare Ali din Asi Cengiz vrea sa se razbune pe el.
iulianagl- moderator
buna ziua Mihaela,Iuliana daca Murat si Tuba zic ca nu este nimic intre ei atunci de ce se comporta ca si cum ar fi LICA ,,LA MULTI ANI FIULUI TAU'' SA FIE SANATOS SI FERICIT ALATURI DE FAMILIE.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna Floy
de ce se comporta asa? simplu pentru ca asa este
de ce se comporta asa? simplu pentru ca asa este
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Joi 02 Dec 2010, 3:40 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
florica a scris: buna ziua Mihaela,Iuliana daca Murat si Tuba zic ca nu este nimic intre ei atunci de ce se comporta ca si cum ar fi LICA ,,LA MULTI ANI FIULUI TAU'' SA FIE SANATOS SI FERICIT ALATURI DE FAMILIE.
Buna ei stiu asta.Eu nu inteleg de ce se feresc?Din cauza lui Sami?dar cine o fi Sami asta doar n-a fost casatorita cu el care-i problema?
iulianagl- moderator
poate ca ei nu zic nimic numai ziaristi inventeaza tot felul de zvonuri,doara nu stau tot timpul sa dea declarati la ziare numai ,,floy'' numa chematmihaela99 a scris:Buna Floy
de se comporta asa? simplu pentru ca asa este
florica- vip
florica a scris:[ numai ,,floy'' numa chemat
iarta-ma Flory , doar stii ca sunt catastrofa la scris, plus ca imi este o foame azi nu ai gatit nik? nu te-am vazut sa aduci ceva de mancare
mihaela99- vip
este o politica si treaba asta cu negarea ,nu cred ca Sami ar avea ceva de zis ,cum am mai zis cred ca mare parte a stirilor sint si din burta sokatiloriulianagl a scris:
Buna ei stiu asta.Eu nu inteleg de ce se feresc?Din cauza lui Sami?dar cine o fi Sami asta doar n-a fost casatorita cu el care-i problema?
florica- vip
am gatit dar Dea a zis sa nu mai punem poze ca dispar dupa un timp,uite ceva de aici din dotare pofta bunamihaela99 a scris:
iarta-ma Flory , doar stii ca sunt catastrofa la scris, plus ca imi este o foame azi nu ai gatit nik? nu te-am vazut sa aduci ceva de mancare
florica- vip
florica a scris:[ am gatit dar Dea a zis sa nu mai punem poze ca dispar dupa un timp,uite ceva de aici din dotare pofta buna
multumesc ce e ala un carnat?
mihaela99- vip
fetele am plecat acasa
mihaela99- vip
era ceva simbolic tu poti minca citi poftesti m-am uitat iar la promo si ma intreb ,ce vestea ii duce Hasret si Murat lui Levent-----------ii spun ca urmeaza sa se casatoreascamihaela99 a scris:
multumesc ce e ala un carnat?
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum