36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
de ce spui ca bati cimpi si asta-i o varianta de luat in seama,dar Hasret de unde are bani ?Din cite am citit pe la fete se pare ca renunta sa faca albumulanuta1971 a scris:
si eu cred ca se schimba situatia, mie mi-au placut multe la episodul asta... evolueaza greu relatia dintre ei... asta lungesc si ne enerveaza pe noi, dar poate o sa vedem o schimbare a situatiei.. un Murat sarac si o Hasret bogata, poate vor sa-i dea Hasretei posibilitatea sa-si plateasca "datoria" fata de Murat, si apoi sa inceapa o relatie din pozitii egale... bat campii nu?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte bunaaxxa246 a scris: gud nait!
ma pui sub pilota
te pomenesti ca visez pe careva
ezel, fulgerica....
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
iuliana este urcat pe youtub este nemai pomenit de bun
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Vin 03 Dec 2010, 11:57 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
cand se duce Murat la Hasret, ea ii promite ca o sa faca albumul daca el o sa ramana langa ea.. eu asa am inteles... de asta-mi place episodulflorica a scris: de ce spui ca bati cimpi si asta-i o varianta de luat in seama,dar Hasret de unde are bani ?Din cite am citit pe la fete se pare ca renunta sa faca albumul
apoi cad se duc amandoi la Levent, Hasret ii spune lui Levent ca o sa faca albumul
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 03 Dec 2010, 11:59 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
A fost pe vremea lui,,Asi'' la kanal D la 13;30se difuza,am vazut cite ceva din eliulianagl a scris:
Nu stiu serialul asta.
florica- vip
No asta-i farmecul ca pina vine traducerea intelege fiecare ce poate,anuta1971 a scris:
cand se duce Murat la Hasret, ea ii promite ca o sa faca albumul daca el o sa ramana langa ea.. eu asa am inteles... de asta-mi place episodul
florica- vip
lica54 a scris:iuliana este urcat pe youtub este nemai pomenit de bun
Da cred ca-l stiu dar nu m-am uitat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Si eu ti-l recomand.Nu m-am gandit la Tuba eu m-am gandit la mineiulianagl a scris:florica a scris:A jucat in ,,Ani pierduti''arata bine dar pt. Tuba e batrin si divortat,
Nu stiu serialul asta. :emo5: :emo5:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
anuta1971 a scris:
cand se duce Murat la Hasret, ea ii promite ca o sa faca albumul daca el o sa ramana langa ea.. eu asa am inteles... de asta-mi place episodul
apoi cad se duc amandoi la Levent, Hasret ii spune lui Levent ca o sa faca albumul
Pai doar atat si faza cand ii spune lui Levent ca o iubeste pe Hasret.In urmatorul ep. iar o s-o ignore si iar o sa se supere unul pe celalalt ca-i da o foaie Hasret lui Hogea ce naiba o fi acolo ca mie mi s-a parut ca-i goala.
iulianagl- moderator
http://www.videoizlemex.net/ask-tesadufleri-sever-fragman.html
Cansel va juca rolul unui profesor de lb. franceza
Admin_dea05- Admin
cred ca Murat ii scrie un cantec si Hasret nu-l primeste, i-l da inapoi... prostii cine stieiulianagl a scris:
Pai doar atat si faza cand ii spune lui Levent ca o iubeste pe Hasret.In urmatorul ep. iar o s-o ignore si iar o sa se supere unul pe celalalt ca-i da o foaie Hasret lui Hogea ce naiba o fi acolo ca mie mi s-a parut ca-i goala.
anuta1971- vip
La machiaj ,i-au gresit alunita lui Bahar,pina acum tot pe stinga o avea acum a fost pe partea dreapta. Noapte buna Axxa
florica- vip
Admin_dea05 a scris:http://www.videoizlemex.net/ask-tesadufleri-sever-fragman.html
Unde e ca nu-l vad?
iulianagl- moderator
Noapte buna fetelor!!!!..Care ati plecat la somnic...Vise pufoase!
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:
cred ca Murat ii scrie un cantec si Hasret nu-l primeste, i-l da inapoi... prostii cine stie
iulianagl- moderator
Noapte buna fetelor, somn usor vise frumoase
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:Si eu ti-l recomand.Nu m-am gandit la Tuba eu m-am gandit la mine
Eu am cezut ca te-ai gindit la TUBA,am mai citit pe port ,si acolo o voiau cu SARUHAN
florica- vip
da click pe beklemek sa dispara reclamaiulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:http://www.videoizlemex.net/ask-tesadufleri-sever-fragman.html
Unde e ca nu-l vad?
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:Noapte buna fetelor, somn usor vise frumoase
Noapte buna.
iulianagl- moderator
ce faceti zanute , eu am avut ceva treaba si m-am intins pana acum cu ea , dar vad ca voi fete silitoare sunteti pe baricade
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Nu mi se pare ca s-ar potriviiflorica a scris:[ Eu am cezut ca te-ai gindit la TUBA,am mai citit pe port ,si acolo o voiau cu SARUHAN [
Admin_dea05- Admin
noapte buna ana si vise frumoaseanuta1971 a scris:Noapte buna fetelor, somn usor vise frumoase
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Suntem!!Inca nu am terminat nici eu de vizional episodulalitheea a scris:ce faceti zanute , eu am avut ceva treaba si m-am intins pana acum cu ea , dar vad ca voi fete silitoare sunteti pe baricade
Admin_dea05- Admin
buna seara ce i a zis murat lui levent ca el nu mai poate fi prieten cu cineva care a cerut-o in casatorie pe femeia pe care el o iubeste
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Admin_dea05 a scris:da click pe beklemek sa dispara reclama
Care tu ala in care joaca si Cengiz?
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum