36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Elena,m-am uitat iar la promo ,era si Ethan la petrecere,Murat cinta la pian la cafeneaua lui Gulnaz
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
LADIES
AM REVENIT PENTRU O REPLICA, CA M-AM SIMTIT AMINEINTATA!!!!!!!!!!!
VEDETI AVATARUL!!
(sunt mai nervoasa decat levent ! )
VEDETI AVATARUL!!
Ce a si vrea sa o vad pe nesrin in strada femeia asta parca este cazuta din luna pina acum numai gafe face ea dirijeaza sentimente este tare madam[/quote]elena a scris:[quote="iulianag[/quot
Nu cred ca o cheama Ethem pe Hasret si cred ca nici el nu participa la petrecere are alte probleme mai mari daca nu plateste 5 milioane o sa-i ia casa Nesrinei si parca vad ca o sa stea sub cerul liber iar petrecerea e ideea proasta a Nesrinei el nici nu a fost de acord cu asa ceva.
Pai asta ma enerveaza Elena ca Nesrin o place mai mult pe Bahar asta cu peruca aia de parca e o casca de motociclist de pe vremea lui Hitler in locul Hasretei care e actrita principala.Hai inteleg pt. un ep. doua sa zicem dar ei o tin la nesfarsit cu prostia asta pe deasupra ii mai plateste si hainele Behaiei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
unul singur ca altfel schimbam genul filmuluiiulianagl a scris:
Eiii haide numa' un episod?????????????
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
axxa246 a scris:LADIES
VEDETI AVATARUL!!
Eheiiii am scos ursul din barlog.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
unul singur ca altfel schimbam genul filmului
Pai nu draga sa doarma doar.
iulianagl- moderator
florica a scris:Elena,m-am uitat iar la promo ,era si Ethan la petrecere,Murat cinta la pian la cafeneaua lui Gulnaz
Da el este dar eu intrebam de Hasret daca este ca nu am vazut o
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
axxa246 a scris:LADIES
VEDETI AVATARUL!!
IL vedem , el face parte din haremul meu .
pai atata propietate ... intelectuala am si eu, macar pe asta sa o apar!iulianagl a scris:
Eheiiii am scos ursul din barlog.
ce sa-ti fac daca ti-ai ales mandrete de barbat..axxa246 a scris:LADIES
VEDETI AVATARUL!!
anuta1971- vip
bre, nu mai ai loc pe lume de ... harem-iste ca denisa!DENISA a scris:
IL vedem , el face parte din haremul meu .
pai nu-ti ajunge fulgerica/
ca acus ma reorientez spre el, ca ma apuca lesinu la cat e de tandru
dar ma si enerveaza ca l-as bate bine inainte sa...
este post da,daca-i iubim ii si iertam ,acum zicem si noi una alta dupa ce este tradus se mai schimba situatiaanuta1971 a scris:
e post nu? o sa ne treaca supararea ca-i iubim mult nu?
florica- vip
iulianagl a scris:[Nu stiu cine-i asta Deea dar Tatlitug asta nu-mi place e prea spalacit dar Kenan Ezelu e super are prezenta.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
mai bine raman la lebent, nu? ca pe el nu se bate nimenianuta1971 a scris:
ce sa-ti fac daca ti-ai ales mandrete de barbat..
axxa246 a scris:
pai atata propietate ... intelectuala am si eu, macar pe asta sa o apar!
Daca mai umbli dupa alte proprietati o sa ramai fara de proprietate asa ca fii pe pozitie.
iulianagl- moderator
gud nait!
ma pui sub pilota
te pomenesti ca visez pe careva
ezel, fulgerica....
ma pui sub pilota
ezel, fulgerica....
Hasret nu se vede numai eu am zis ca poate o invita Etham ,elena a scris:
Da el este dar eu intrebam de Hasret daca este ca nu am vazut o
florica- vip
Admin_dea05 a scris:
A jucat in vreo ceva ca nu-mi amintesc de el dar imi place momita(gropita) din obraz arata bine.
iulianagl- moderator
[[Dea o comparatie cine arata mai bine Saruhan sau Murat eu zic ca Saruhan iartama daca nu am scris bine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
axxa246 a scris: gud nait!
ma pui sub pilota
ezel, fulgerica....
Poate pe Lebent ca tot ai pomenit de el atat.Noapte buna si vise lebentite.
iulianagl- moderator
si eu cred ca se schimba situatia, mie mi-au placut multe la episodul asta... evolueaza greu relatia dintre ei... asta lungesc si ne enerveaza pe noi, dar poate o sa vedem o schimbare a situatiei.. un Murat sarac si o Hasret bogata, poate vor sa-i dea Hasretei posibilitatea sa-si plateasca "datoria" fata de Murat, si apoi sa inceapa o relatie din pozitii egale... bat campii nu?florica a scris: este post da,daca-i iubim ii si iertam ,acum zicem si noi una alta dupa ce este tradus se mai schimba situatia
anuta1971- vip
A jucat in ,,Ani pierduti''arata bine dar pt. Tuba e batrin si divortat,iulianagl a scris:
A jucat in vreo ceva ca nu-mi amintesc de el dar imi place momita(gropita) din obraz arata bine.
florica- vip
anuta1971 a scris:
si eu cred ca se schimba situatia, mie mi-au placut multe la episodul asta... evolueaza greu relatia dintre ei... asta lungesc si ne enerveaza pe noi, dar poate o sa vedem o schimbare a situatiei.. un Murat sarac si o Hasret bogata, poate vor sa-i dea Hasretei posibilitatea sa-si plateasca "datoria" fata de Murat, si apoi sa inceapa o relatie din pozitii egale... bat campii nu?
Nu bati campii de loc si eu am avut acelasi gand dar... ar fi si asta o posibilitate.
iulianagl- moderator
Adevarul e ca l-ai cam abandonat in ultimul timp... te-ai dat cu Levent si l-ai lasat in "grija" noastra acu de ce-l tradezi si pe Levent... daca esti nehotarata ... asta eaxxa246 a scris:
mai bine raman la lebent, nu? ca pe el nu se bate nimeni
anuta1971- vip
florica a scris:A jucat in ,,Ani pierduti''arata bine dar pt. Tuba e batrin si divortat,
Nu stiu serialul asta. :emo5: :emo5:
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum