Serialesitelenovelet
36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți

Pagina 24 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulianagl Vin 03 Dec 2010, 11:19 pm

DENISA a scris:Dea eu aş cupla-o cu KENAN/EZEL asta arată foarte bine dar cred că tot ce afişează e foarte bine studiat , şi Kenan Ece arată bine .

Iulia Eyşan arată bine la faţă dar la corp parcă e o scândură e numai oase .

Pai eu am cuplat-o mai de mult cu Kenen daca iti aduci aminte si chiar mi-as dori ca ei doi sa realizeze ceva impreuna.
Iar Eysan iti spun acum ce zice fratele meu parca arata ca M. Jackson si eu mi-am imaginat-o imediat in costumul ala negru a lui cu epoleti. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Dec 2010, 11:20 pm

iulianagl a scris:

Pai eu am cuplat-o mai de mult cu Kenen daca iti aduci aminte si chiar mi-as dori ca ei doi sa realizeze ceva impreuna.
Iar Eysan iti spun acum ce zice fratele meu parca arata ca M. Jackson si eu mi-am imaginat-o imediat in costumul ala negru a lui cu epoleti. Smile Smile
Smile Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin 03 Dec 2010, 11:20 pm

DENISA a scris:
da , după divorţ dar au apărut imediat după ce s-au întors când nu se ştia nimic de relaţia lor .
Mie mi se pare o placa pe care deja o cunosc nu ti se pare ca si la tuba si cansel este la fel?? ei au o relatie o traiesc si neaga nu mai mi se pare nimic curios Lasa- i ca vor fi fortati sa recunoasca ai sa vezi cit de curind este chestie de zile
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Vin 03 Dec 2010, 11:22 pm

Fete,
va pup, noapte buna!
kiss
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Dec 2010, 11:22 pm

elena a scris:
Mie mi se pare o placa pe care deja o cunosc nu ti se pare ca si la tuba si cansel este la fel?? ei au o relatie o traiesc si neaga nu mai mi se pare nimic curios Lasa- i ca vor fi fortati sa recunoasca ai sa vezi cit de curind este chestie de zile

v-am mai spus la acest moment eu nu cred că ei au o relaţie , pe viitor nu mă pronunţ, cred că sunt foarte buni prieteni . dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să fie deacord cu mine .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin 03 Dec 2010, 11:23 pm

Va urez noapte buna kiss vreau sa l vad din nou episodul ca mai mult a stat decit a mers netul cred ca schimb ma duc la alta firma
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 03 Dec 2010, 11:24 pm

iulianagl a scris:

nu stiu daca s-ar potrivi in viata reala dar as vrea din suflet sa-i vad formand un cuplu intr-un film... Eysan nu-mi place dar e o actrita excelenta... bravo ei
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 03 Dec 2010, 11:24 pm

anuta1971 a scris:
eu nu stiu daca la mine e optimism sau e prostie.. ca eu simt ca va fi bine Smile Smile urmeaza sa vad cum stau Smile
cu scenariul pentru mine e bine ca reusesc sa ma surprinda si nu stiu niciodata ce va urma.. sunt genul de om care daca stie finalul cartii nu se mai oboseste sa o citeasca.. asa ca pentru mine e bine Smile Smile

Iti spun ceva eu cand ma apuc sa citesc o carte prima data merg la sfarsit si apoi o iau usor cu inceputul de aacolo imi dau seama daca merita sa fie citita sau nu.Dar cu serialul asta ma enerveaza ca e prea mult nonsens, nu inteleg si ceea ce ma surprinde pe mine e faptul ca au o sumedenie de posibilitati se-l reabiliteze si nu fac lucrul asta ar putea sa faca o serie de scene foarte frumoase dar ei nu tot o trage ci inelul lui Levent cu hainele lui Bahar si jurnalul Selinei umplutura vedem din 2 ore doar cateva faze frumoase atat avem.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 03 Dec 2010, 11:25 pm

Jale mare ,fetelor peste tot ,toata lumea este suparata,a fost un pic de dezghet in ep. 29 ,acum iar incepe viscolul,la ce m-am gindit eu acum, daca la petrecerea aceea o cheama Etham iar pe Hasret?Axxa imi pare rau dar n-am nimic la cuptor,azi a fost numai taietei cu varza si salata de porodici 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 296580 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 03 Dec 2010, 11:26 pm

anuta1971 a scris:
nu stiu daca s-ar potrivi in viata reala dar as vrea din suflet sa-i vad formand un cuplu intr-un film... Eysan nu-mi place dar e o actrita excelenta... bravo ei

Da ca actrita joaca foarte bine si culmea i se potriveste rolul iar de Tuba si Kenan nu se stie de unde sare iuberile(iepurele).
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 03 Dec 2010, 11:26 pm

axxa246 a scris:Fete,
va pup, noapte buna!
kiss
Noapte buna draga axxa 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 155520 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 155520 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 155520 .. fii cu ochii pe Bezelica ... e tare amenintat Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin 03 Dec 2010, 11:27 pm

DENISA a scris:

v-am mai spus la acest moment eu nu cred că ei au o relaţie , pe viitor nu mă pronunţ, cred că sunt foarte buni prieteni . dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să fie deacord cu mine .
Normal ca nu ti impune nimeni sa crezi este foarte bine spun ca nu au relatie de brat amindoi este frumos asa prietenie mai zic si eu
Lui Cansel o sa i creasca nasul ca lui Pinochio el nu poate sa stea fara iubire este la fel ca aerul .. ii este frica se teme este prea fericit nu i vine sa creada
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Dec 2010, 11:27 pm

iulianagl a scris:

Iti spun ceva eu cand ma apuc sa citesc o carte prima data merg la sfarsit si apoi o iau usor cu inceputul de aacolo imi dau seama daca merita sa fie citita sau nu..

Idem şi eu 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Syf045davetkerem3373304

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 03 Dec 2010, 11:29 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 03 Dec 2010, 11:29 pm

iulianagl a scris:

Da ca actrita joaca foarte bine si culmea i se potriveste rolul iar de Tuba si Kenan nu se stie de unde sare iuberile(iepurele).
cum o vrea dumnezeul lor.. sunt tare frumosi amandoi... noi ne amuzam cuplandu-i dar lor cred ca nu le cade prea bine... eu o iubesc atat de mult pe Tuba ca ii doresc din suflet sa fie fericita, cu cine vrea ea, dar sa straluceasca mereu ca acum
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 03 Dec 2010, 11:29 pm

florica a scris:Jale mare ,fetelor peste tot ,toata lumea este suparata,a fost un pic de dezghet in ep. 29 ,acum iar incepe viscolul,la ce m-am gindit eu acum, daca la petrecerea aceea o cheama Etham iar pe Hasret?Axxa imi pare rau dar n-am nimic la cuptor,azi a fost numai taietei cu varza si salata de porodici 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 296580 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 296580

Nu cred ca o cheama Ethem pe Hasret si cred ca nici el nu participa la petrecere are alte probleme mai mari daca nu plateste 5 milioane o sa-i ia casa Nesrinei si parca vad ca o sa stea sub cerul liber iar petrecerea e ideea proasta a Nesrinei el nici nu a fost de acord cu asa ceva.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 03 Dec 2010, 11:30 pm

iulianagl a scris:
DENISA a scris:Dea eu aş cupla-o cu KENAN/EZEL asta arată foarte bine dar cred că tot ce afişează e foarte bine studiat , şi Kenan Ece arată bine .

Iulia Eyşan arată bine la faţă dar la corp parcă e o scândură e numai oase .

Kenan(Ezel) , Kenan Tatlitug ii consider barbati frumosi ai Turciei dar pe mine nu ma atrag.Nu stiu mie mi se pare ca le lipseste ceva(asta e parerea mea).Un barbat interesant si misterios pt mine e Saruhan Hunel si am inteles ca-i proaspat divortat 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 359517
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin 03 Dec 2010, 11:31 pm

florica a scris:Jale mare ,fetelor peste tot ,toata lumea este suparata,a fost un pic de dezghet in ep. 29 ,acum iar incepe viscolul,la ce m-am gindit eu acum, daca la petrecerea aceea o cheama Etham iar pe Hasret?Axxa imi pare rau dar n-am nimic la cuptor,azi a fost numai taietei cu varza si salata de porodici 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 296580 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 296580
Stai linistita ca ea asculta melodia la petefon Smile E si asta ceva Bahar este importanta doar este din familie nu????
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 03 Dec 2010, 11:32 pm

DENISA a scris:

Idem şi eu 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Syf045davetkerem3373304

O sa i-l furam lui Axxa sa ramana cu Leventul ei ca si asa il tot ridica in slavi. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Dec 2010, 11:32 pm

Admin_dea05 a scris:Un barbat interesant si misterios pt mine e Saruhan Hunel si am inteles ca-i proaspat divortat 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 359517
36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 357595 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 291660 îmi plac gropiţele lui din obraji .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Dec 2010, 11:33 pm

iulianagl a scris:

O sa i-l furam lui Axxa sa ramana cu Leventul ei ca si asa il tot ridica in slavi. Smile Smile Smile

râman în lupta ptr Fulgerică.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 03 Dec 2010, 11:34 pm

iulianagl a scris:

Iti spun ceva eu cand ma apuc sa citesc o carte prima data merg la sfarsit si apoi o iau usor cu inceputul de aacolo imi dau seama daca merita sa fie citita sau nu.Dar cu serialul asta ma enerveaza ca e prea mult nonsens, nu inteleg si ceea ce ma surprinde pe mine e faptul ca au o sumedenie de posibilitati se-l reabiliteze si nu fac lucrul asta ar putea sa faca o serie de scene foarte frumoase dar ei nu tot o trage ci inelul lui Levent cu hainele lui Bahar si jurnalul Selinei umplutura vedem din 2 ore doar cateva faze frumoase atat avem.
pai ce scenariste am fi noi Smile Smile eu i-as baga direct in pat si i-as tine acolo macar un episod... nu va speriati... sa doarma doar atat Smile Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 03 Dec 2010, 11:35 pm

Admin_dea05 a scris:Kenan(Ezel) , Kenan Tatlitug ii consider barbati frumosi ai Turciei dar pe mine nu ma atrag.Nu stiu mie mi se pare ca le lipseste ceva(asta e parerea mea).Un barbat interesant si misterios pt mine e Saruhan Hunel si am inteles ca-i proaspat divortat 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 359517

Nu stiu cine-i asta Deea dar Tatlitug asta nu-mi place e prea spalacit dar Kenan Ezelu e super are prezenta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin 03 Dec 2010, 11:35 pm

[quote="iulianag[/quot

Nu cred ca o cheama Ethem pe Hasret si cred ca nici el nu participa la petrecere are alte probleme mai mari daca nu plateste 5 milioane o sa-i ia casa Nesrinei si parca vad ca o sa stea sub cerul liber iar petrecerea e ideea proasta a Nesrinei el nici nu a fost de acord cu asa ceva.[/quote]
Ce a si vrea sa o vad pe nesrin in strada femeia asta parca este cazuta din luna pina acum numai gafe face ea dirijeaza sentimente este tare madam
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 03 Dec 2010, 11:36 pm

e post nu? o sa ne treaca supararea ca-i iubim mult nu? kiss kiss kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 03 Dec 2010, 11:36 pm

anuta1971 a scris:
pai ce scenariste am fi noi Smile Smile eu i-as baga direct in pat si i-as tine acolo macar un episod... nu va speriati... sa doarma doar atat Smile Smile Smile

Eiii haide numa' un episod?????????????
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 24 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum