36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Dea eu aş cupla-o cu KENAN/EZEL asta arată foarte bine dar cred că tot ce afişează e foarte bine studiat , şi Kenan Ece arată bine .
Iulia Eyşan arată bine la faţă dar la corp parcă e o scândură e numai oase .
Pai eu am cuplat-o mai de mult cu Kenen daca iti aduci aminte si chiar mi-as dori ca ei doi sa realizeze ceva impreuna.
Iar Eysan iti spun acum ce zice fratele meu parca arata ca M. Jackson si eu mi-am imaginat-o imediat in costumul ala negru a lui cu epoleti.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:
Pai eu am cuplat-o mai de mult cu Kenen daca iti aduci aminte si chiar mi-as dori ca ei doi sa realizeze ceva impreuna.
Iar Eysan iti spun acum ce zice fratele meu parca arata ca M. Jackson si eu mi-am imaginat-o imediat in costumul ala negru a lui cu epoleti.
Mie mi se pare o placa pe care deja o cunosc nu ti se pare ca si la tuba si cansel este la fel?? ei au o relatie o traiesc si neaga nu mai mi se pare nimic curios Lasa- i ca vor fi fortati sa recunoasca ai sa vezi cit de curind este chestie de zileDENISA a scris:
da , după divorţ dar au apărut imediat după ce s-au întors când nu se ştia nimic de relaţia lor .
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Fete,
va pup, noapte buna!
va pup, noapte buna!
elena a scris:
Mie mi se pare o placa pe care deja o cunosc nu ti se pare ca si la tuba si cansel este la fel?? ei au o relatie o traiesc si neaga nu mai mi se pare nimic curios Lasa- i ca vor fi fortati sa recunoasca ai sa vezi cit de curind este chestie de zile
v-am mai spus la acest moment eu nu cred că ei au o relaţie , pe viitor nu mă pronunţ, cred că sunt foarte buni prieteni . dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să fie deacord cu mine .
Va urez noapte buna vreau sa l vad din nou episodul ca mai mult a stat decit a mers netul cred ca schimb ma duc la alta firma
elena- vip
nu stiu daca s-ar potrivi in viata reala dar as vrea din suflet sa-i vad formand un cuplu intr-un film... Eysan nu-mi place dar e o actrita excelenta... bravo eiiulianagl a scris:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:
eu nu stiu daca la mine e optimism sau e prostie.. ca eu simt ca va fi bine urmeaza sa vad cum stau
cu scenariul pentru mine e bine ca reusesc sa ma surprinda si nu stiu niciodata ce va urma.. sunt genul de om care daca stie finalul cartii nu se mai oboseste sa o citeasca.. asa ca pentru mine e bine
Iti spun ceva eu cand ma apuc sa citesc o carte prima data merg la sfarsit si apoi o iau usor cu inceputul de aacolo imi dau seama daca merita sa fie citita sau nu.Dar cu serialul asta ma enerveaza ca e prea mult nonsens, nu inteleg si ceea ce ma surprinde pe mine e faptul ca au o sumedenie de posibilitati se-l reabiliteze si nu fac lucrul asta ar putea sa faca o serie de scene foarte frumoase dar ei nu tot o trage ci inelul lui Levent cu hainele lui Bahar si jurnalul Selinei umplutura vedem din 2 ore doar cateva faze frumoase atat avem.
iulianagl- moderator
Jale mare ,fetelor peste tot ,toata lumea este suparata,a fost un pic de dezghet in ep. 29 ,acum iar incepe viscolul,la ce m-am gindit eu acum, daca la petrecerea aceea o cheama Etham iar pe Hasret?Axxa imi pare rau dar n-am nimic la cuptor,azi a fost numai taietei cu varza si salata de porodici
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:
nu stiu daca s-ar potrivi in viata reala dar as vrea din suflet sa-i vad formand un cuplu intr-un film... Eysan nu-mi place dar e o actrita excelenta... bravo ei
Da ca actrita joaca foarte bine si culmea i se potriveste rolul iar de Tuba si Kenan nu se stie de unde sare iuberile(iepurele).
iulianagl- moderator
Noapte buna draga axxa .. fii cu ochii pe Bezelica ... e tare amenintataxxa246 a scris:Fete,
va pup, noapte buna!
anuta1971- vip
Normal ca nu ti impune nimeni sa crezi este foarte bine spun ca nu au relatie de brat amindoi este frumos asa prietenie mai zic si euDENISA a scris:
v-am mai spus la acest moment eu nu cred că ei au o relaţie , pe viitor nu mă pronunţ, cred că sunt foarte buni prieteni . dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să fie deacord cu mine .
Lui Cansel o sa i creasca nasul ca lui Pinochio el nu poate sa stea fara iubire este la fel ca aerul .. ii este frica se teme este prea fericit nu i vine sa creada
elena- vip
iulianagl a scris:
Iti spun ceva eu cand ma apuc sa citesc o carte prima data merg la sfarsit si apoi o iau usor cu inceputul de aacolo imi dau seama daca merita sa fie citita sau nu..
Idem şi eu
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 03 Dec 2010, 11:29 pm, editata de 1 ori
cum o vrea dumnezeul lor.. sunt tare frumosi amandoi... noi ne amuzam cuplandu-i dar lor cred ca nu le cade prea bine... eu o iubesc atat de mult pe Tuba ca ii doresc din suflet sa fie fericita, cu cine vrea ea, dar sa straluceasca mereu ca acumiulianagl a scris:
Da ca actrita joaca foarte bine si culmea i se potriveste rolul iar de Tuba si Kenan nu se stie de unde sare iuberile(iepurele).
anuta1971- vip
florica a scris:Jale mare ,fetelor peste tot ,toata lumea este suparata,a fost un pic de dezghet in ep. 29 ,acum iar incepe viscolul,la ce m-am gindit eu acum, daca la petrecerea aceea o cheama Etham iar pe Hasret?Axxa imi pare rau dar n-am nimic la cuptor,azi a fost numai taietei cu varza si salata de porodici
Nu cred ca o cheama Ethem pe Hasret si cred ca nici el nu participa la petrecere are alte probleme mai mari daca nu plateste 5 milioane o sa-i ia casa Nesrinei si parca vad ca o sa stea sub cerul liber iar petrecerea e ideea proasta a Nesrinei el nici nu a fost de acord cu asa ceva.
iulianagl- moderator
Kenan(Ezel) , Kenan Tatlitug ii consider barbati frumosi ai Turciei dar pe mine nu ma atrag.Nu stiu mie mi se pare ca le lipseste ceva(asta e parerea mea).Un barbat interesant si misterios pt mine e Saruhan Hunel si am inteles ca-i proaspat divortatiulianagl a scris:DENISA a scris:Dea eu aş cupla-o cu KENAN/EZEL asta arată foarte bine dar cred că tot ce afişează e foarte bine studiat , şi Kenan Ece arată bine .
Iulia Eyşan arată bine la faţă dar la corp parcă e o scândură e numai oase .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Stai linistita ca ea asculta melodia la petefon E si asta ceva Bahar este importanta doar este din familie nu????florica a scris:Jale mare ,fetelor peste tot ,toata lumea este suparata,a fost un pic de dezghet in ep. 29 ,acum iar incepe viscolul,la ce m-am gindit eu acum, daca la petrecerea aceea o cheama Etham iar pe Hasret?Axxa imi pare rau dar n-am nimic la cuptor,azi a fost numai taietei cu varza si salata de porodici
elena- vip
DENISA a scris:
Idem şi eu
O sa i-l furam lui Axxa sa ramana cu Leventul ei ca si asa il tot ridica in slavi.
iulianagl- moderator
îmi plac gropiţele lui din obraji .Admin_dea05 a scris:Un barbat interesant si misterios pt mine e Saruhan Hunel si am inteles ca-i proaspat divortat
iulianagl a scris:
O sa i-l furam lui Axxa sa ramana cu Leventul ei ca si asa il tot ridica in slavi.
râman în lupta ptr Fulgerică.
pai ce scenariste am fi noi eu i-as baga direct in pat si i-as tine acolo macar un episod... nu va speriati... sa doarma doar atatiulianagl a scris:
Iti spun ceva eu cand ma apuc sa citesc o carte prima data merg la sfarsit si apoi o iau usor cu inceputul de aacolo imi dau seama daca merita sa fie citita sau nu.Dar cu serialul asta ma enerveaza ca e prea mult nonsens, nu inteleg si ceea ce ma surprinde pe mine e faptul ca au o sumedenie de posibilitati se-l reabiliteze si nu fac lucrul asta ar putea sa faca o serie de scene foarte frumoase dar ei nu tot o trage ci inelul lui Levent cu hainele lui Bahar si jurnalul Selinei umplutura vedem din 2 ore doar cateva faze frumoase atat avem.
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:Kenan(Ezel) , Kenan Tatlitug ii consider barbati frumosi ai Turciei dar pe mine nu ma atrag.Nu stiu mie mi se pare ca le lipseste ceva(asta e parerea mea).Un barbat interesant si misterios pt mine e Saruhan Hunel si am inteles ca-i proaspat divortat
Nu stiu cine-i asta Deea dar Tatlitug asta nu-mi place e prea spalacit dar Kenan Ezelu e super are prezenta.
iulianagl- moderator
[quote="iulianag[/quot
Nu cred ca o cheama Ethem pe Hasret si cred ca nici el nu participa la petrecere are alte probleme mai mari daca nu plateste 5 milioane o sa-i ia casa Nesrinei si parca vad ca o sa stea sub cerul liber iar petrecerea e ideea proasta a Nesrinei el nici nu a fost de acord cu asa ceva.[/quote]
Ce a si vrea sa o vad pe nesrin in strada femeia asta parca este cazuta din luna pina acum numai gafe face ea dirijeaza sentimente este tare madam
Nu cred ca o cheama Ethem pe Hasret si cred ca nici el nu participa la petrecere are alte probleme mai mari daca nu plateste 5 milioane o sa-i ia casa Nesrinei si parca vad ca o sa stea sub cerul liber iar petrecerea e ideea proasta a Nesrinei el nici nu a fost de acord cu asa ceva.[/quote]
Ce a si vrea sa o vad pe nesrin in strada femeia asta parca este cazuta din luna pina acum numai gafe face ea dirijeaza sentimente este tare madam
elena- vip
e post nu? o sa ne treaca supararea ca-i iubim mult nu?florica a scris:Jale mare ,fetelor peste tot ,toata lumea este suparata,a fost un pic de dezghet in ep. 29 ,acum iar incepe viscolul,la ce m-am gindit eu acum, daca la petrecerea aceea o cheama Etham iar pe Hasret?Axxa imi pare rau dar n-am nimic la cuptor,azi a fost numai taietei cu varza si salata de porodici
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
pai ce scenariste am fi noi eu i-as baga direct in pat si i-as tine acolo macar un episod... nu va speriati... sa doarma doar atat
Eiii haide numa' un episod?????????????
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum