36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor,bine v-am gasit si inca o data va spun ,,La multi ani natiuni noastre''.Multumesc Denisa pt. lamuriri dar eu tot scrisul numelui si al parolei intru,multumesc si pt noutatile pe care ni le aduceti acum am vazut si promo------------ce mult este pina vineri,multumesc lui Theo pt. urari si eu le doresc la toate fetele de pe port de la Tuba,Cansel,La umbra,,La multi ani'' o seara placuta si calduroasa,aici ploua si este frig
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
traducerea trailerului
Hasret: dacă aş fi putut rămâne la momentul când eram o fetiţă ce vindea flori! Apoi, nimeni nu ar suferi atât de mult!
Levent: Sunt un om răbdător , Hasret. Voi aştepta ...
Hasret: Muzica mi-a adus numai durere!
Murat: Mi-e dor Istanbul! mi-am dat seama cât de frumos e atunci când eşti departe de el ...
Hasret: nu aş putea trăi departe de oamenii ce-i iubesc!
Murat: şi eu de asemenea ...
Levett: ai spus că renunţi la Hasret! m-ai minţit şi mi-ai spus că nu ai nimic de a face cu Hasret!
Murat: Am greşit ...!
Hasret: Am veşti pentru tine ...
Hasret: dacă aş fi putut rămâne la momentul când eram o fetiţă ce vindea flori! Apoi, nimeni nu ar suferi atât de mult!
Levent: Sunt un om răbdător , Hasret. Voi aştepta ...
Hasret: Muzica mi-a adus numai durere!
Murat: Mi-e dor Istanbul! mi-am dat seama cât de frumos e atunci când eşti departe de el ...
Hasret: nu aş putea trăi departe de oamenii ce-i iubesc!
Murat: şi eu de asemenea ...
Levett: ai spus că renunţi la Hasret! m-ai minţit şi mi-ai spus că nu ai nimic de a face cu Hasret!
Murat: Am greşit ...!
Hasret: Am veşti pentru tine ...
Buna seara draga Flori
La multi ani si tie
Chiar voiam sa plec dar daca ai venit mai stau
La multi ani si tie
Chiar voiam sa plec dar daca ai venit mai stau
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Multumesc mult Denisa
fetelor si chiar am fi avut ce discuta... ce s-a intamplat cu casa noastra? pacat....dar daca nu am cu cine vorbi va spun noapte buna si va doresc vise placute
fetelor si chiar am fi avut ce discuta... ce s-a intamplat cu casa noastra? pacat....dar daca nu am cu cine vorbi va spun noapte buna si va doresc vise placute
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 01 Dec 2010, 9:38 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
ce faceti iubitele , eu doar printrepicaturi reusesc sa ajung la calculator ,
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
buna Anuta, ce zici de promo?oare cu ce vesti merge Hasret si Murat la Levent,poate un nou cintec
florica- vip
asa cum ai zis ana , nimic nou in promo , ma asteptam ca reintalnirea cu murat sa fie ceva spectaculos , cu focuri de artificii, sper sa nu fie ceva sec si banal
alitheea- vip
flori ce faci iubita , tare bun ceai mi-ai facut
alitheea- vip
Ati aparut doamnelor?... eu ma suparasem si voiam sa plec nu mi-a iesit ... ati citit dialogul pus de Denisa?... Murat recunoaste fata de Levent ca a gresit cand a spus ca nu are nimic cu Hasret
anuta1971- vip
buna ALI,poate ca intilnirea lui Hsaret cu Murat nu-i cu artificii dar cu ceva luminite tot v-a fi,ce dragut este Murat in prag la Hasret
florica- vip
pai cred ca incepe sa isi dea seama ce prostioare a fcaut , sper ca se intoarce cu ideea de a repara ce a stricat cu mandria si ambitia lui pana cand nu va fi prea tarziuanuta1971 a scris:Ati aparut doamnelor?... eu ma suparasem si voiam sa plec nu mi-a iesit ... ati citit dialogul pus de Denisa?... Murat recunoaste fata de Levent ca a gresit cand a spus ca nu are nimic cu Hasret
alitheea- vip
sa speram ca cu toate ca nu vor fi focuri de artificii macar roiuri de fluturasi sa fieflorica a scris:buna ALI,poate ca intilnirea lui Hsaret cu Murat nu-i cu artificii dar cu ceva luminite tot v-a fi,ce dragut este Murat in prag la Hasret
alitheea- vip
Poate ii spune ca ei doi vor fi impreuna? am vrea noi.. dar poate asa va fi... poate atunci spune Hasret... "am vesti pentru tine"florica a scris:buna Anuta, ce zici de promo?oare cu ce vesti merge Hasret si Murat la Levent,poate un nou cintec
anuta1971- vip
Da, Ali ce frumos ar fi ca motivul intoarcerii lui Murat sa fie dorul de Hasretalitheea a scris:pai cred ca incepe sa isi dea seama ce prostioare a fcaut , sper ca se intoarce cu ideea de a repara ce a stricat cu mandria si ambitia lui pana cand nu va fi prea tarziu
anuta1971- vip
Se anunta un ep.frumos,nu stiu cum v-a fi relatia lui Levent si Murat de acum inainte,ce-i v-a spune Murat lui Hasret?cam multe semne de intrebare pina vineri ,
florica- vip
Asta da noutate :nh8: , sa recunoasca Murat ca da are ceva pt Hasret.... cupidon si mai ales in fata lui Levent si sa mai admita ca a si gresit mintinu-l...Tare ,frare... Ei na acum e saraca Hasret in pragul depresiei...S-o lase Murat pe a lui deoparte si sa aiba grija de saraca fata care-l iubeste...de-nebuneste... Am intrat pt o clipa , am musafiri...Revin ...Sper...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Bună seara dragele mele și La Mulți Ani! Citesc puțin din urmă să mă pun la curent cu noutățile.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
pai probabil acesta va fi , dar sa ii si arate , sa nu tina doar pentru el , oricum din faptul ca recunoaste in fata lui levent ca s-a inselat , trag concluzia ca e hotarat sa lupte pentru eaanuta1971 a scris:
Da, Ali ce frumos ar fi ca motivul intoarcerii lui Murat sa fie dorul de Hasret
alitheea- vip
ca mare dreptate ai... acum pare si mai departe ziua de vineridana17 a scris:Asta da noutate :nh8: , sa recunoasca Murat ca da are ceva pt Hasret.... cupidon si mai ales in fata lui Levent si sa mai admita ca a si gresit mintinu-l...Tare ,frare... Ei na acum e saraca Hasret in pragul depresiei...S-o lase Murat pe a lui deoparte si sa aiba grija de saraca fata care-l iubeste...de-nebuneste... Am intrat pt o clipa , am musafiri...Revin ...Sper...
anuta1971- vip
dupa promo o sa ajungem iar din rai in iad si inapoi ca si in episodul trecutflorica a scris:Se anunta un ep.frumos,nu stiu cum v-a fi relatia lui Levent si Murat de acum inainte,ce-i v-a spune Murat lui Hasret?cam multe semne de intrebare pina vineri ,
anuta1971- vip
Buna Narcisa si tie LA MULTI ANI . Sint oarece noutati.narcisa a scris:Bună seara dragele mele și La Mulți Ani! Citesc puțin din urmă să mă pun la curent cu noutățile.
florica- vip
Buna seara draga Narcisa, La multi ani si tienarcisa a scris:Bună seara dragele mele și La Mulți Ani! Citesc puțin din urmă să mă pun la curent cu noutățile.
anuta1971- vip
sigur asa va fi.. acum mi-e frica de reactia Hasretei... sa nu fie atat de suparata si sa nu-l poata ierta ca a putut sa o paraseascaalitheea a scris:pai probabil acesta va fi , dar sa ii si arate , sa nu tina doar pentru el , oricum din faptul ca recunoaste in fata lui levent ca s-a inselat , trag concluzia ca e hotarat sa lupte pentru ea
anuta1971- vip
La multi ani copil frumosnarcisa a scris:Bună seara dragele mele și La Mulți Ani! Citesc puțin din urmă să mă pun la curent cu noutățile.
alitheea- vip
Murat: Am greşit ! am auzit ce i-a spus prietenul meu fetei pe care eu o iubesc .
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum