36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:[
or fi fost bagajele altcuiva?
da au fost valizele Tubei ce vroiai sa care fata 4 geamantane?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Dana
buna Nutzi
Dana nu am mai facut nik, astept ep. 30
buna Nutzi
Dana nu am mai facut nik, astept ep. 30
mihaela99- vip
Iuliana mie sincer imi convine mai mult varianta asta... ar arata ca Hasret mai are mandrie si ca Murat este "barbat"... poate ii duc scenaristii la Paris in luna de miere ... ei visez si eu ca e gratisiulianagl a scris:
Ba da Anuta dar dupa cum am spus mi-ar fi placut sa-i vad pe amandoi la Paris si cred ca dupa cum zice sumarul el se lupta cu absenta Hasretei eu cred ca el ii compune o melodie si de aceea se intoarce sa-i spuna ce are de zis.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna Nutzi ,La multi ani !!!nutzi a scris:Buna seara dragele mele, buna seara natiune ...sa traim sanatosi si la punga grosi in aceasta minunata tara!!
Bravo Dea, bravo Denisa...pt o clipa am crezut ca am nimerit in alta casa,frumos ati impodobito,imi place aceasta schimbare...multumesc pt tot,traduceri,noutati si pt faptul ca sunteti aici spre bucuria tuturor...va pup si va doresc o seara linistita!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris: Sa vina el , doar ca-l cheama Levent ? Curios...Si ce hotarat plecase...
Da plecase el dar se pare ca lui Hasret nu-i iese nimic bine, e abatuta nu poate sa se concentreze si probabil Levent realizeaza ca Murat e antidotul pt. frumoasa noastra cantareata, ma gandesc si eu ca as ar fi dar cine stie nu vezi ca nu putem anticipa mai nimic si totusi ma gandesc ca din nou sa nu n-e faca o surpriza placuta directoratul serialului si sa o trimita pe H la Paris fara ca noi sa anticipam asta.Hai ca sunt prea la vale.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna seara draga Nutzinutzi a scris:Buna seara dragele mele, buna seara natiune ...sa traim sanatosi si la punga grosi in aceasta minunata tara!!
Bravo Dea, bravo Denisa...pt o clipa am crezut ca am nimerit in alta casa,frumos ati impodobito,imi place aceasta schimbare...multumesc pt tot,traduceri,noutati si pt faptul ca sunteti aici spre bucuria tuturor...va pup si va doresc o seara linistita!
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Iuliana mie sincer imi convine mai mult varianta asta... ar arata ca Hasret mai are mandrie si ca Murat este "barbat"... poate ii duc scenaristii la Paris in luna de miere ... ei visez si eu ca e gratis
Da si asa ar fi frumos.
iulianagl- moderator
mihaela99 a scris:
da au fost valizele Tubei ce vroiai sa care fata 4 geamantane?
anuta1971- vip
Tine-te bine ,la Iasi ninge ca-n povesti...Pe poleiul asta putem aluneca cat vrem... Pana la primavara avem scuze...iulianagl a scris:
Da plecase el dar se pare ca lui Hasret nu-i iese nimic bine, e abatuta nu poate sa se concentreze si probabil Levent realizeaza ca Murat e antidotul pt. frumoasa noastra cantareata, ma gandesc si eu ca as ar fi dar cine stie nu vezi ca nu putem anticipa mai nimic si totusi ma gandesc ca din nou sa nu n-e faca o surpriza placuta directoratul serialului si sa o trimita pe H la Paris fara ca noi sa anticipam asta.Hai ca sunt prea la vale.
dana17- vip
dana17- vip
dana17 a scris: Tine-te bine ,la Iasi ninge ca-n povesti...Pe poleiul asta putem aluneca cat vrem... Pana la primavara avem scuze...
Si la mine tot asa.
iulianagl- moderator
Inna noastra pe Facebook , Bravo ei.. E pe primul loc in Franta si cred ca si M B...
dana17- vip
Sant topiti unul dupa altul.....Si cica nu e nimic intre ei...Cine-i mai crede ? Trebuie sa plec...Noapte buna ...
dana17- vip
Noapte buna Danuta.. o seara frumoasa sa ai ... poate o sa avem un promo in seara astadana17 a scris:http://www.yukleresim.com/images/30326065103781673238.jpg Sant topiti unul dupa altul.....Si cica nu e nimic intre ei...Cine-i mai crede ? http://www.desenatori.ro/upload/gallery/3/6/9/413369.jpgTrebuie sa plec...Noapte buna ...
Buna seara Denisa
anuta1971- vip
fetelor am un mesaj pentru voi de la Theo
Mihaela ,te rog, daca se poate, sa le transmiti din partea noastra,fetelor de pe forumul Deei "La multi ani de ziua de Romaniei", le multumim pt. tot si le salutam cu drag.
Mihaela ,te rog, daca se poate, sa le transmiti din partea noastra,fetelor de pe forumul Deei "La multi ani de ziua de Romaniei", le multumim pt. tot si le salutam cu drag.
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:fetelor am un mesaj pentru voi de la Theo
Miha cine-i Iuliana Atena?
iulianagl- moderator
dana17 a scris: Sant topiti unul dupa altul.....Si cica nu e nimic intre ei...Cine-i mai crede ? Trebuie sa plec...Noapte buna ...
Noapte buna Dana.
iulianagl- moderator
Multumim mult Theo, La multi ani din partea noastra si fetelor de pe port, de la topicul Tubeimihaela99 a scris:fetelor am un mesaj pentru voi de la Theo
Multumim Mihaela
anuta1971- vip
[Buna seara dragalaselor ce mai faceti sunteti bine ? Cum ati sarbatorit ziua de astazi prin munca sau ati fost libere In ograda vecina este agitatie mare ca Muri este in Egipt.Va doresc de noapte buna si vizionare placuta la Ezel
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noi suntem bine.. sper ca si tu esti bine, noapte buna Lica, vise frumoaselica54 a scris:[Buna seara dragalaselor ce mai faceti sunteti bine ? Cum ati sarbatorit ziua de astazi prin munca sau ati fost libere In ograda vecina este agitatie mare ca Muri este in Egipt.Va doresc de noapte buna si vizionare placuta la Ezel
anuta1971- vip
La multi ani zanute ! Bine v-am gasit .
Dea , Denisa inca o data multumesc pentru casa cea noua , este minunata , te face sa te simti acasa
Dea , Denisa inca o data multumesc pentru casa cea noua , este minunata , te face sa te simti acasa
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna seara draga mea, bine ai venitalitheea a scris:La multi ani zanute ! Bine v-am gasit .
Multumesc pentru Ezel ... oare ce o sa ne dea in promo in seara asta?
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 01 Dec 2010, 9:04 pm, editata de 2 ori
anuta1971- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi a scris: https://www.youtube.com/v/ZAtp_d0I2NQ
Multumim vivi deci nimic nou in promo, in afara de dialog care mi se pare consistent... sa vedem ce se zice
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum