36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
La multi ani si tie
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
tot caut noutati , dar nimic , poate dupa pranz , asa a fost si saptamana trecuta, pana atunci va pup si vb mai tarziu
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna fetelor , Buna Flori...Am vrut sa spun si de ele dar nu am dorit sa supar pe nimeni ....Romania dodoloata...Sa nu se supere Rina pt Cadrilater...Sper...Mai ales ca ea a fost asa draguta si ne-a facut urari asa frumoase...Visele inaintasilor...Dar cred ca cel mai realizabil e cel cu Moldova ,chiar asa cu miile de probleme care le implica...sper sa apuc acea zi...LA MULTI ANI ...inca o data...florica a scris:La multi ani tuturor,Dana cred ca nu ar trebui uitata nici Bucovina de Nord sau Maramuresul istoric ,tinutul Hertei si acelea au fost ale noastre.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
LA MULTI ANI FETELOR!!..din pacate eu trebuie sa plec.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dea,Denisa,Dana,Anuta,Axxa,Ali-cu placere,Iulia,Iuliana,Lica--si aici a nins dar acum ploua,Mihaela,Elena,Narcisa,Nellys,Nicos,Rina-Rina urarea este pt. toate fetele care vin in aceasta frumoasa casa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Brovo Iuliana ,frumos spus...LA MULTI ANI...iulianagl a scris:Buna dimineata si La multi ani celor care se simt romani si iubesc Romania asa cum este.
dana17- vip
Sa-mi spuneti daca va deranjeaza vre-o culoare ca o pot modifica
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
fetelor eu va spun distractie placuta daca aveti asa ceva in program va tuc si pe mine nu ma deranjeaza culoarea
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna Anda , Multumim ,arata mult mai vesel ,dar as fi vrut ca fundalul sa ramana alb ,e mai bine cred pt poze si poate si pt ochii nostri...Dar poate e doar obisnuinta...Tu stii mai bine ce trebuie facut...Admin_dea05 a scris:Sa-mi spuneti daca va deranjeaza vre-o culoare ca o pot modifica
dana17- vip
Bună drăgălaşelor !!!
fetelor aşteptăm sugestii ce culori vreţi să le facem mai pale .
Florica nu avem restricţie la nr de poze, dacă sunt mai multe ideea e să fie puse într-un singur mesaj , nu câte una în fiecare mesaj şi mesajele să fie unul după altul.
ptr a pune poze dacă le iei după net click dreapta Copy Image Address apoi dai Paste în căsuţa unde trepuie pus linkul forografiei şi OK. dacă le ai în PC-ul tău trebuiesc mai întâi uploadate şi apoi urmezi aceeaşi paşi uite aici găseşti toţi paşii în imagini .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/cum-postam-pe-forum-how-to-change-your-profile-f12/cum-postam-pe-forum-t24.htm
ptr a nu fi nevoită să te loghezi la fiecare accesare bifează " Conectare automată" timp de o lună nu vei avea probleme .
dacă ai sau aveţi probleme ne puteţi da un MP dacă nu suntem pe topic mie sau DEEi şi vă ajutăm .
fetelor aşteptăm sugestii ce culori vreţi să le facem mai pale .
Florica nu avem restricţie la nr de poze, dacă sunt mai multe ideea e să fie puse într-un singur mesaj , nu câte una în fiecare mesaj şi mesajele să fie unul după altul.
ptr a pune poze dacă le iei după net click dreapta Copy Image Address apoi dai Paste în căsuţa unde trepuie pus linkul forografiei şi OK. dacă le ai în PC-ul tău trebuiesc mai întâi uploadate şi apoi urmezi aceeaşi paşi uite aici găseşti toţi paşii în imagini .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/cum-postam-pe-forum-how-to-change-your-profile-f12/cum-postam-pe-forum-t24.htm
ptr a nu fi nevoită să te loghezi la fiecare accesare bifează " Conectare automată" timp de o lună nu vei avea probleme .
dacă ai sau aveţi probleme ne puteţi da un MP dacă nu suntem pe topic mie sau DEEi şi vă ajutăm .
la multi ani fetele frumos forumul s a innoit
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
salut doamnelor (nu mai zic "ladies" azi, ca azi e ziua nationala a romanilor)!
frumos ati innoit forumul, dragelor, dar cel mai tare mi s-au parut mos craciunii de la intrare: MY, Tuba si perechile lor.
sa aveti o zi frumoasa!
la mine pe afara bate vantu` de zici ca ne zboara, ploua...
Floricico, deci ai vazut zapada pe anul asta! Bravo!
Alithea, saru` mana de ezel.
frumos ati innoit forumul, dragelor, dar cel mai tare mi s-au parut mos craciunii de la intrare: MY, Tuba si perechile lor.
sa aveti o zi frumoasa!
la mine pe afara bate vantu` de zici ca ne zboara, ploua...
Floricico, deci ai vazut zapada pe anul asta! Bravo!
Alithea, saru` mana de ezel.
la multi anii forum de ziua nationala sa aveti parte de fericire sanatate si sa fiti iubite
CADOUL MEU PENTRU VOI ESTE O VESTE FOARTE IMPORTANTA
A sosit clipa MARELUI ADEVAR CANSEL si TUBA vor face in aceasta luna [[ in aceste zile]] O DECLARATIE SOK CU PRIVIRE LA NEASTEPTATA CASATORIE
este doar luna decembrie nu???
CADOUL MEU PENTRU VOI ESTE O VESTE FOARTE IMPORTANTA
A sosit clipa MARELUI ADEVAR CANSEL si TUBA vor face in aceasta luna [[ in aceste zile]] O DECLARATIE SOK CU PRIVIRE LA NEASTEPTATA CASATORIE
este doar luna decembrie nu???
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Elena o veste buna eu mereu am crezut in spusele tale chir daca nu s-au adeverit imediat dar in timp au fost de actualitate te mai asteptam cu vesti bune pa o zi buna iti doresc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumesc frumos am spus ca din luna noiembrie lucrurile se vor precipita intr-un mod alertlica54 a scris:Elena o veste buna eu mereu am crezut in spusele tale chir daca nu s-au adeverit imediat dar in timp au fost de actualitate te mai asteptam cu vesti bune pa o zi buna iti doresc
la fel iti doresc si tie sa fii iubita
elena- vip
DEEA DENISA FELICITARI - S U P E R
elena- vip
fetelor cum vi se par culorile ptr ochi ???
DENISA a scris:fetelor cum vi se par culorile ptr ochi ???
Ai impresia ca intrii intr-o lume de basm cu zane si feti-frumosi
elena- vip
Dea, Denisa , felicitari pentru schimbare , este superb portul , nu am cuvinte
FOARTE FRUMOS FETELOR
FOARTE FRUMOS FETELOR
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Mihaela ne bucurăm că îţi place , şdedere plăcută la noi în casă şi discuţii cât mai plăcute .
Cred că cei doi neagă existenţa unei relaţii ,
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/inkarci_asiklar_sunu_unutmasin_inkarin_sonu_ikrardir_.htm
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/inkarci_asiklar_sunu_unutmasin_inkarin_sonu_ikrardir_.htm
DENISA a scris:Mihaela ne bucurăm că îţi place , şdedere plăcută la noi în casă şi discuţii cât mai plăcute .
nici daca te puneam EU sa pui acest comentariu al tau nu iesea mai bine FORMIDABIL
astazi este ziua extremelor- adevarul este la mijloc- dificultatile apar cind trebuie sa iei o decizie[[ si cei doi sunt la unison]]
elena- vip
After that Tuba went to Istanbul film festival with all the crew but this wasn't published in the news.. Gülnem write it down and also added a picture...
buna ziua,doamnelor!
LA MULTI ANI pt. romanii de pretutindeni!; sa fim sanatosi si sa speram ca in curind va fii bine pt.toti
doamnelor mii de multumiri pt. casa noua!; frumoasa surpriza, iar de la mine
m-au bucarat vestile bune...cind mai aveti mai asteptam....
LA MULTI ANI pt. romanii de pretutindeni!; sa fim sanatosi si sa speram ca in curind va fii bine pt.toti
doamnelor mii de multumiri pt. casa noua!; frumoasa surpriza, iar de la mine
m-au bucarat vestile bune...cind mai aveti mai asteptam....
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum