36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:multumesc pt. stire dar ar fi bine daca nu te superi s-o zici si pe romaneste ca sa pricepem si cele pe linga engleza,
scuze ptr întârziere , trage-mă de mână în ograda cealaltă , intru mai rar pe aci , acum m-am uitat la AvC
ştirea spune că Tuba şi Murat au convenit asupra participării la Cairo la Festivalul International de Film , Tuba va participa la ceremonia de deschidere (care cred că se întâmplă chiar acum). Pentru Murat ei spun că el va ajunge în Egipt, după deschiderea festivalului.
Se spune de asemenea că ambii vor fi la o conferinţă de presă pentru cinematografia turcă.
TUBA AGAIN IN EGYPT & with MURAT YILDIRIM this time .. the news said that they have a press conference about the turkish cinema on thursday 2/12/2010 in the CAIRO INTERNATIONAL FILM FESTIVAL
pe 2.12.2010 va fi conferinţa de presă
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 01 Dec 2010, 12:17 am, editata de 1 ori
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
La mulţi ani !! România
ROMANIA...La mulți ani !!!!Nu uitați sa arborati steagul... Eu nu pot uita ca si Moldova de peste Prut e pamant romanesc...La mulți ani , romanilor de pretutindeni...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI DRAGI ROMANI!Denisa draga ,multumim pentru casa frumoasa,cu tot ce este in ea,tot respectul meu si aprecierea !
adrianova- membru
Data de inscriere : 07/10/2009
La multi ani ,ROMANIA!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
LA MULTI ANI ROMANIA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
BUNA DIMINEATA FETELOR,abia am reusit sa intru aici ,m-am speriat am crezut ca am fost exclusa de pe forum, a-ti pregatit totul pt.sarbatoare, frumos dar pt mine s-a dovedit putin complicat ,la ORADEA a inceput sa ninga si este va doresc o zi frumoasa cu disracri multe si placute iar celor care sint la munca le doresc o zi usoara va si va p.s. multumesc Denisa pt. traducerea stirei.
florica- vip
v am adus si micul dejun,va doresc numai bine
florica- vip
Buna dimi!Dar te-ai descurcat pana la urma.florica a scris:[ BUNA DIMINEATA FETELOR,abia am reusit sa intru aici ,m-am speriat am crezut ca am fost exclusa de pe forum, a-ti pregatit totul pt.sarbatoare, frumos dar pt mine s-a dovedit putin complicat ,la ORADEA a inceput sa ninga si este []
Admin_dea05- Admin
musai sa ma descurc ,acum ori de cite ori vreau sa intru trebuie sa scriu numele si parola?Dea te rog sa-mi spui daca am depasit limitele cu poze sau alte imagini ,nu vreau sa fac nimic rau,Admin_dea05 a scris:Buna dimi!Dar te-ai descurcat pana la urma.
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 01 Dec 2010, 9:35 am, editata de 1 ori
florica- vip
[img][/img]iar pt ALI un ceai verde [sper ca ramine poza nu se transforma in heroglife]o zi minunata iti doresc
florica- vip
Nu ar trebuii sa-ti scrii mereu parola si numele.florica a scris:[ musai sa ma descurc ,acum ori de cite ori vreau sa intru trebuie sa scriu numele si parola?Dea te rog sa-mi spui daca am depasit limitele cu poze sau alte imagini ,nu vreau sa fac nimic rau, ]
Pozele nu trebuie sa fie f mari si nu ar trebuii sa se repete prin Citat asta e valabil pt toata lumea si pt mine.(deci daca dam citat la o persoana de aici si aceea a pus o poza noi ar trebuii sa scoatem codul pozei respective ca sa nu se mai repete inca o data.
Admin_dea05- Admin
Hi! Good morning!
Happy holiday, I wish you health and happiness!
Romania is very beautiful country!
The forum’s new appearance is wonderful! Congratulations and have a nice day!
Romania is very beautiful country!
The forum’s new appearance is wonderful! Congratulations and have a nice day!
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
Thanks Rinarina-rina a scris:[b]Happy holiday, I wish you health and happiness!
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata si La multi ani celor care se simt romani si iubesc Romania asa cum este.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
rina-rina a scris:Happy holiday, I wish you health and happiness!
Thank you Rina very nice of you.
iulianagl- moderator
La multi ani Romania !
La multi ani zanute !
La multi ani romani!
La multi ani zanute !
La multi ani romani!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
avem o casa ca in povesti , mii de multumiri si pentru surpriza
alitheea- vip
alitheea a scris:avem o casa ca in povesti , mii de multumiri si pentru surpriza
iulianagl- moderator
Am inteles eu ca nu trebui sa repetam tot citatul dar nu stiu cum sa-l scurtez,nici pozele nu stiu sa le fac link, eu nu vreau sa pun poze asa mari,nu stiu nici asta cum se intimpla cite o data ca ma sperisi eu de ele,multumesc pt. intelegere
florica- vip
florica- vip
Buna dimineata.LA MULTI ANI!Romani ori unde va aflati.Buna ziua dragalaselor la Galati a nins putin acum picura e o vreme cum nu se poate mai urita.Va doresc o zi plina de liniste si bucurii alatuti de cei dragi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
La multi ani tuturor,Dana cred ca nu ar trebui uitata nici Bucovina de Nord sau Maramuresul istoric ,tinutul Hertei si acelea au fost ale noastre.
florica- vip
multumesc pentru ceai iubita , a fost yami , yamiflorica a scris:La multi ani tuturor,Dana cred ca nu ar trebui uitata nici Bucovina de Nord sau Maramuresul istoric ,tinutul Hertei si acelea au fost ale noastre.
alitheea- vip
Buna dimineata fetelor
LA MUTI ANI ROMANIA
LA MULTI ANI ROMANI
O ZI FRUMOASA VA DORESC
LA MUTI ANI ROMANIA
LA MULTI ANI ROMANI
O ZI FRUMOASA VA DORESC
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum