36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
scumpica22 a scris:noapte buna fetelor somn usor si vise placute
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ati vazut ce trista e hasret in promo , pana la proba contrarie , adica la traducere , pe mine m-a cam dezamagit episodul din aceasta seara
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
daAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!In sf am reusit sa intru si eu.S-a terminat episodul?
nu s=a pupat nimeni cu nimeni
decat s-au certat hogea si levent.
Buna seara DeaAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!In sf am reusit sa intru si eu.S-a terminat episodul?
Acum s-a terminat
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Murat walks off, Levent leaves him there and drives off :fighting2 :fighting2 :fighting2
**
nest episode. hasret gives something tomurat who looks upset..
there is a welcome home party for murat in the house.. and levent comes to murat's house..
**
hasret is sitting in front of a fire and she looks about to cry AGAIN :fighting2 :fighting2 :fighting2
**
there is a welcome home party for murat in the house.. and levent comes to murat's house..
**
hasret is sitting in front of a fire and she looks about to cry AGAIN :fighting2 :fighting2 :fighting2
alitheea- vip
Noapte buna... te asteptam sa intri iarscumpica22 a scris:noapte buna fetelor somn usor si vise placute
anuta1971- vip
io iar n-am vazut promoalitheea a scris:ati vazut ce trista e hasret in promo , pana la proba contrarie , adica la traducere , pe mine m-a cam dezamagit episodul din aceasta seara
astept sa=l puie fetili p-aci.
pai iae e trista, de ce a mai venit hogea daca tot trista e??
turcii astia-s maniaci frate
Off!Inca un ep fara pupaturi...axxa246 a scris:[da
nu s=a pupat nimeni cu nimeni
decat s-au certat hogea si levent.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună seara scumpica , bine ai venit printre noi.scumpica22 a scris:buna seara fetelor,ce mai face-ti?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
axxa246 a scris:
levent se uita mai repede decat murat
hogea nici acu nu zice nimic, tace ca magaru-n papusoi, pe cand maniacul ala a avut curaj s-o cera de nevasta.
Stai linistita ca n-avea gand de asa ceva Levent e descoperirea lui Murat Levent atat voia compozitia lui Murat asa ca te rog nu-mi mai spune de Levent cine e.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
alitheea a scris:Murat walks off, Levent leaves him there and drives off :fighting2 :fighting2 :fighting2
**
**
ooaaai da mine si da mine!!!!
o luam de la cap cu astia!
Noapte buna scumpica si bine ai venit in casa noastra.scumpica22 a scris:noapte buna fetelor somn usor si vise placute
Admin_dea05- Admin
Noapte bună, te mai așteptăm.scumpica22 a scris:noapte buna fetelor somn usor si vise placute
narcisa- vip
Ma duc si eu la vizionat.anuta1971 a scris:[Buna seara Dea
Acum s-a terminat
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:
Stai linistita ca n-avea gand de asa ceva Levent e descoperirea lui Murat Levent atat voia compozitia lui Murat asa ca te rog nu-mi mai spune de Levent cine e.
eee , e baiat fain, dar cam impulsiv!
asta e in stare sa omoare pa unu!
Nu stiu Ali cred ca nu am inteles mare lucru... o sa ne schimbam parerea, eu cred ca Levent incepe sa joace murdar.. de asta o fi suparata Hasretalitheea a scris:ati vazut ce trista e hasret in promo , pana la proba contrarie , adica la traducere , pe mine m-a cam dezamagit episodul din aceasta seara
anuta1971- vip
crez ca de-acu se pune pe subminat!anuta1971 a scris:
Nu stiu Ali cred ca nu am inteles mare lucru... o sa ne schimbam parerea, eu cred ca Levent incepe sa joace murdar.. de asta o fi suparata Hasret
il mineaza pe hogea la temelie
cam cum facusi tu cu mine si ezel!!!!!!!!!!!!!!!
te halesc!
vizionare placutaAdmin_dea05 a scris:Ma duc si eu la vizionat.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 03 Dec 2010, 10:39 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Bună seara Dea. Vizionare plăcută.Admin_dea05 a scris:Ma duc si eu la vizionat.
narcisa- vip
trailer
https://www.facebook.com/video/video.php?v=179513198731911&oid=135970193120223&comments
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 03 Dec 2010, 10:40 pm, editata de 1 ori
Narcisa.. nik pumni
anuta1971- vip
in mod sigur va juca murdar si cred ca va deveni chiar un maniac periculos , frustrat si dornic de razbunare , sper sa nu se alieze cu buhuhu si cruelaanuta1971 a scris:
Nu stiu Ali cred ca nu am inteles mare lucru... o sa ne schimbam parerea, eu cred ca Levent incepe sa joace murdar.. de asta o fi suparata Hasret
alitheea- vip
S-a dus Hasret la Paris?narcisa a scris:Bună seara Dea. Vizionare plăcută.Admin_dea05 a scris:Ma duc si eu la vizionat.
Admin_dea05- Admin
pe bune ca-mi place ... sunt putin lesinata dupa elaxxa246 a scris:
crez ca de-acu se pune pe subminat!
il mineaza pe hogea la temelie
cam cum facusi tu cu mine si ezel!!!!!!!!!!!!!!!
te halesc!
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum