36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
scumpica22
iulia80
narcisa
vivi
nutzi
axxa246
rina-rina
adrianova
florina1989
dlacatus65
alitheea
Garo
DENISA
anuta1971
iulianagl
elena
dana17
Admin_dea05
lica54
mihaela99
florica
25 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumim iuliaiulianagl a scris:Parte a 7a e gata o sa incep pe a 8a dupa o scurta pauza.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="DENIS[/quote]
Multumesc Denisa pentru darul de Mos Nicolae pentru poza asta este super dar mainile?? de ce nu se vad?? se tin de brat sau de mana???
clipul cu Cansel s u p e r .. gratias
toata ziua astazi l-am avut in minte si mi-a creat o buna dispozitie felicitari
Multumesc Denisa pentru darul de Mos Nicolae pentru poza asta este super dar mainile?? de ce nu se vad?? se tin de brat sau de mana???
clipul cu Cansel s u p e r .. gratias
toata ziua astazi l-am avut in minte si mi-a creat o buna dispozitie felicitari
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
'Asi' güzellik sırrını "Style" programında açıklayacak.
Türk star Tuba Büyüküstün 9 Aralık Perşembe günü MBC1 kanalında yayınlanan "Style" programına konuk olacak. Arap dünyasının en ünlü Türk starı, güzellik sırlarını açıklayacak.
Türk sanatçı Tuba Büyüküstün, yüzü olduğu şampuan firmasının tanıtımı için MBC1'in "Style" programına konuk olacak. Tuba programda, saç sağlığı ve bakım sırlarından, moda ve giyim tarzı ile ilgili her şeyi bu programda anlatacak.
Programa Tuba'yla birlikte, Pantene saç bakım ARGE direktörü Steve Shiel de katılacak. Neden Tuba Büyüküstün'ü seçtiklerini ve saç bakımıyla ilgili tüm soruların cevabını bu programda verecek.
Tuba Büyüküstün 2008 ve 2009 yılları arasında oynadığı dizilerle Arap dünyasının en sevilen Türk sanatçısı haline geldi. Bu ünvanını hiçbir Türk sanatçıya kaptırmayan Tuba, sacitaslan.com'un düzenlediği "en güzel dizi yıldızı" anketinde yasak aşkın anlatıldığı Aşk-ı Memnu dizinin oyuncusu Bihter'i (Samar) büyük farkla geride bırakarak 1. seçildi.
Tuba Büyüküstün'ün konuk olacağı "Style" programı, 9 Aralık Perşembe günü saat 16:00'da (GMT) MBC1'de...
Kaynak: MBC.net
http://www.mbc.net/portal/site/MBC-PROGRAMS-PORTAL/menuitem.18a0d84dc24d67c6a041b8fd441800a0/?vgnextoid=79654662347bc210VgnVCM1000008420010aRCRD&lang=ar&programID=ee333d9c4188e110VgnVCM1000008420010aRCRD&isNews=1&channelID=ee333d9c4188e110VgnVCM1000008420010aRCRD
pe 9 Decembrie Tuba va fi în Dubai pe MBC
Elena
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE NICOLAE ,NICOLETA SI DERIVATELE ACESTORA
SA AVETI PARTE D MULT NOROC IN VIATA SI TOT CE VA DORITI
SA AVETI PARTE D MULT NOROC IN VIATA SI TOT CE VA DORITI
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
La multi ani,multe bucurii,sanate,si noroc in toate celor care poarta numele Sfantului Nicolae
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
fetele frumoasele,
va urez si eu mai catre seara sa fiti sanatoase si iubite!
va urez si eu mai catre seara sa fiti sanatoase si iubite!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1666836503826&oid=7225298086&comments&ref=mf am pescuit un link sper sa si mearga,buna seara fete ,am venit cu viteza sa nu pierd captura.Multumesc frumos Iuliana pt. traducere
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna seara fetelor
va doresc o seara minunata
Ali astept sa faci cinste... adica vreau sa atentez la debaraua ta iti doresc din nou sa ai parte tot ce e bun si frumos
Nicos66 daca e si ziua ta (si chiar daca nu e) un sincer La multi ani cu liniste fericire si tot ce-ti doresti
va doresc o seara minunata
Ali astept sa faci cinste... adica vreau sa atentez la debaraua ta iti doresc din nou sa ai parte tot ce e bun si frumos
Nicos66 daca e si ziua ta (si chiar daca nu e) un sincer La multi ani cu liniste fericire si tot ce-ti doresti
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna seara Floriflorica a scris:https://www.facebook.com/video/video.php?v=1666836503826&oid=7225298086&comments&ref=mf am pescuit un link sper sa si mearga,buna seara fete ,am venit cu viteza sa nu pierd captura.Multumesc frumos Iuliana pt. traducere
multumesc pentru melodie e foarte frumoasa
anuta1971- vip
[quote="iulianagl"]Incep partea 9.[/quote
,Mersyy Iuliana pentru traducere se pare ca Dl Murat vorbeste in parabole numai cu Hasret vad ca este foarte ,, grijuliu" cu baharoaia sa nu dispara [ ca ce bine ar fi sa nu mai aud in veci de ea] multe vrea sa rezolve bine ca s-a intors ca altfel...
Omul asta tot ce-si face isi face cu manuta lui el se complica se implica are un fel de pleaca-vino incoace el stie si nu stie ce vrea ce o fi in capsorul lui de abia astept sa vad .. macar de ar iesi cu ceva la inaintare ceva clar fara subintelesuri[ ca doar nu toti sunt asa destepti ca el.....ca sa-l inteleaga .. ar fi bine macar sa se inteleaga el ca restul vine de la sine ...
,Mersyy Iuliana pentru traducere se pare ca Dl Murat vorbeste in parabole numai cu Hasret vad ca este foarte ,, grijuliu" cu baharoaia sa nu dispara [ ca ce bine ar fi sa nu mai aud in veci de ea] multe vrea sa rezolve bine ca s-a intors ca altfel...
Omul asta tot ce-si face isi face cu manuta lui el se complica se implica are un fel de pleaca-vino incoace el stie si nu stie ce vrea ce o fi in capsorul lui de abia astept sa vad .. macar de ar iesi cu ceva la inaintare ceva clar fara subintelesuri[ ca doar nu toti sunt asa destepti ca el.....ca sa-l inteleaga .. ar fi bine macar sa se inteleaga el ca restul vine de la sine ...
elena- vip
La multi ani ALITHEEA!!!!( scuze de intarziere)
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 06 Dec 2010, 7:25 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Iuliana multumesc mult pentru traduceri
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:La multi ani ALITHEEA!!!!( scuze de intarziere)
Ma alatur si EU ALITHEEA pe linga urarile de mai sus SA FII FERICITA IUBITA VIATA SA-TI OFERE TOT CE ARE MAI FRUMOS SI DUMNEZEU SA FIE CU TINE IN ORICE MOMENT AL VIETII TALE
elena- vip
buna ANUTA,e bine daca ai putut sa-l vezi ,de unde l-am adus l-am vazut dar aici nu mai pot,mie mi-au placut florile este un clip pt, TUBA si MURAT.anuta1971 a scris:
Buna seara Flori
multumesc pentru melodie e foarte frumoasa
florica- vip
Bună seara dragele mele. La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sf. Nicolae și tuturor fetelor de pe forum.
Iuliana mulțumim foarte mult pentru traduceri, îmi pare rău că nu am putut să ajut cu nimic.
Iuliana mulțumim foarte mult pentru traduceri, îmi pare rău că nu am putut să ajut cu nimic.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[quote="elena"] Buna seara Elena mai pasueste-l un pic pe Murat pt. ca nu stie ce raspuns i-a dat Hasret lui Levent nu stie ca l-a refuzat ,singura care ar putea face ceva esta Saime eu tot pe ea sint suparata,
florica- vip
Buna seara puiut ... bine ai venit... ce faci? mai sufla laptop-ul tau? sau a decedat?narcisa a scris:Bună seara dragele mele. La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sf. Nicolae și tuturor fetelor de pe forum.
anuta1971- vip
se vede clipul Flori... link-ul e bun si da ai dreptate trandafirii sunt superbiflorica a scris:buna ANUTA,e bine daca ai putut sa-l vezi ,de unde l-am adus l-am vazut dar aici nu mai pot,mie mi-au placut florile este un clip pt, TUBA si MURAT.
anuta1971- vip
LA MULTI ANI,ALI SI TOT CE ITI DORESTI un mic dar din partea mea insotit cu cele mai bune ginduri
florica- vip
Flori pune pentru Ali un clip cu muzica din zona voastra... ca eu spre rusinea mea nu stiu mai nimic despre muzica de acoloflorica a scris:http://florarie.floridelux.ro/wp-content/uploads/2009/05/cadouri-elegante3jpgg.jpeg LA MULTI ANI,ALI SI TOT CE ITI DORESTI un mic dar din partea mea insotit cu cele mai bune ginduri
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum