15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:
DAAAAAAAAAAAAAAAAAA, să recunoască cu mâna pe Coran
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
Este în faza de negare a "bolii", deci este departe de a se "vindeca"
scrie o hârtie cu patalama să io trimitem ,
Motzi surpriza mea e tot la stadiu de surpriză , cică să mai am răbdare .
Du-teee, nu mă zăpăci! Of, mă faci să mor de curiozitate.DENISA a scris:... Motzi surpriza mea e tot la stadiu de surpriză , cică să mai am răbdare .[/color]
Mai bine mă scufund la loc în subtitrare!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
DENISA a scris:
scrie o hârtie cu patalama să io trimitem
Cui? Burcinei? NUUUUUU, că vorbește cu EZEL și mi-o iau
DENISA a scris:
scrie o hârtie cu patalama să io trimitem ,
Motzi surpriza mea e tot la stadiu de surpriză , cică să mai am răbdare .
Auzi la el soaţa e actriţă mai bine ar lua lecţii de la el , el îmi place e sensibil modest fără mari aere de vedetă
şi eu mi-am pierdut răbdrea Motzi
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 04 Dec 2010, 3:58 pm, editata de 1 ori
bre..dar tu nu te pototesti deloc..te-a fugarit vreodata vreo ....sper sa nu ai parte de o ciocaneala de !
nu de alta dar ghetutele nu se vor mai umple!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iaca ca am mai gasit ceva pt voi.....
pt denisa sa te mai imbunezi!
iulia80- vip
iulia80 a scris:bre..dar tu nu te pototesti deloc..te-a fugarit vreodata vreo c.urca....sper sa nu ai parte de o ciocaneala de c.urca!
eu fac alergie la penaj , dacă " mai alerg mult după turcaleţi " e posibil să nu aibă bun GPS-ul nici Moş Nicolae
iulia80 a scris:
https://www.youtube.com/v/bE0GYC3c2ls
super , îmi place foarte mult Kenny G
sper ca moşul să nu sufere vreun atac de inimă când va citi lista mea de dorinţe
Iulia vezi să nu îi pui moşului vreo piedică şi să nu ajungă la mine , tu eşti mai apraope de Laponia aşa că va poposi mai întâi pe la tine .
Iulia vezi să nu îi pui moşului vreo piedică şi să nu ajungă la mine , tu eşti mai apraope de Laponia aşa că va poposi mai întâi pe la tine .
draga..ai grija la bafta ta cu GPS-ul sa nu ramai fara cadou..dar sa stii ca ii voi da mosului coordonate buna..asta daca ramai acasa si nu umblii lelea de craciun...!
iulia80- vip
iulia80 a scris:draga..ai grija la bafta ta cu GPS-ul sa nu ramai fara cadou..dar sa stii ca ii voi da mosului coordonate buna..asta daca ramai acasa si nu umblii lelea de craciun...!
nu o să fiu acasă dar îi scriu în scrisoare adresa unde mă găseşte . când am văzut că ai dispărut am crezut că te-ai dus repede să-i scrii şi tu o scrisoare . cu a jutorul goagălui iar am pregătit ceva
bre..tu ce faci amu..ma imbunezi cu papa.....
sazi linistita ca ii arat mosului directia care trebuie!
iulia80- vip
iulia80 a scris:bre..tu ce faci amu..ma imbunezi cu papa.....
da ,,, da ... sunt convinsă , îl trimiţi rapid la Rodica , că doar sunteţi aliate în " război "
bre..rodica mi-o fost cuminte nu s-a dat in figuri....
d ar vine mosul si la tine..ai sa vezi....vorbesc cu colegul de apartament...
iulia80- vip
iulia80 a scris:bre..rodica mi-o fost cuminte nu s-a dat in figuri....
te păcăşte mă , eu am foarte foarte cuminte
Motzi le-am zis fetelor după http://www.televizyondizisi.com/forum/index.php/topic,79.new.html#new că , clipul îţi aparţine , poate vede şi marea actriţă.
a fost doar un simplu rol
fetelor, dacă-l vedeți pe Moș, comunicați-i următoarele coordonate GPS Latitudine: 45.28 | Longitudine: 27.97
Vă rog să-i comunicați voi Moșului că am fost cuminte, pentru că pe mine nu mă crede. Vă mulțumesc!
Vă rog să-i comunicați voi Moșului că am fost cuminte, pentru că pe mine nu mă crede. Vă mulțumesc!
Serviţi.........
Pufy vrei să găseşti pe Nurgul în ghetuţe??
Pufy vrei să găseşti pe Nurgul în ghetuţe??
DENISA a scris:
...Pufy vrei să găseşti pe Nurgul în ghetuţe??
S-ar supăra Murat pe mine
pufy2010 a scris:
S-ar supăra Murat pe mine
nu ştiu Murat dar ptr integritatea lui corporală ar trebui să nu fie supărat , dar noi sigur .. sigur nu .
DENISA a scris:
mai bine să mi-o aducă iepurașul, de Paști
pufy2010 a scris:
mai bine să mi-o aducă iepurașul, de Paști
mai aştepţi până atunci ? să nu fie expirată cu totul
mai pufy...noi te credem pe cuvant ca tu ai fost cuminte...dar am o vaga impresie ca nu te va crede....
pun eu o vorba puna si pt tine..!
pun eu o vorba puna si pt tine..!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
...pun eu o vorba puna si pt tine..!
Denisa, este pe principiul vinului, cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun
pufy2010 a scris:
Denisa, este pe principiul vinului, cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun
dar ea e posibil să fie mai aţoasă şi mai înecăcioasă.
DENISA a scris:
...dar ea e posibil să fie mai aţoasă şi mai înecăcioasă.
o punem la fezandat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum