15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
o mai poţi frăgezi şi cu ajutorul făcăleţului .pufy2010 a scris:
o punem la fezandat
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
....o mai poţi frăgezi şi cu ajutorul făcăleţului .[/color]
fără violență, doar cu vorba bună
pufy2010 a scris:
fără violență, doar cu vorba bună
s-ar putea să nu priceapă , ea e obişnuită cu ţipete cu " lopeţi" aplicate peste cap .
DENISA a scris:
...s-ar putea să nu priceapă , ea e obişnuită cu ţipete cu " lopeţi" aplicate peste cap
pricepe, pricepe, i-aș cânta un Cântec de iarna
Sunteţi hazoşi şi pe moment nu pot rămâne pe-aici.
Psiho-Pufy, eu cred că pe Murat îl doare în cot de Nurgul.
Dar nu exclud relaţia de colegialitate, normală.
Mi-a scos peri albi fragmentul ăsta, prelucrat şi re-re-re prelucrat, încărcat şi re-încărcat.
Aşk ve Ceza ep. 34 - 4/8 subtitrat româneşte - formatul original
Psiho-Pufy, eu cred că pe Murat îl doare în cot de Nurgul.
Dar nu exclud relaţia de colegialitate, normală.
Mi-a scos peri albi fragmentul ăsta, prelucrat şi re-re-re prelucrat, încărcat şi re-încărcat.
Aşk ve Ceza ep. 34 - 4/8 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
multam mult Mtozule!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Mulţam fain, Denisa!DENISA a scris:... http://i.picasion.com/pic33/fad8f69b9619c210ec0f1b2117475f29.gif ...
Mâncăcios flăcău, Maşallah!
Mulţumesc şi pentru povestea cu clipul, fug la frgm. 5
Motzişor- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 04 Dec 2010, 6:25 pm, editata de 1 ori
Buna, din nou
Mai denisa nu stiu la ce sa ma "dau "intai la SUPER MOS, la tot ce aduci de pe "goagal" in materie de de papa sau la minunatele poze..de clipuri ,ce sa mai vorbesc In sfarsit o clarificare despre articolul acela cu Kivanc, vedeti cat de lipsita sau lipsit de caracter a fost reporterul respectiv, ceva de genul unde dai ...si cine plange si va aduceti aminte in cate feluri l-au facut "adversarele "lui Muri.fara sa se intrebe 2 secunde daca era sau nu adevarat.
n-am crezut o clipa ca ar putea spune asemenea cretinisme si vesnic m-am intrebat ce naiba a putut provoca o asemenea adversitate pentru Muri...faptul ca n-a ramas cu Tuba
? POATE..DAR CAND IMI ADUC AMINTE CE CUVINTE SE FOLOSEAU LA ADRESA LUI SI ACUM MA IA CU
frig
Ma simt bine ca timpul nu le-a dat dreptate si ne-a dat noua
MI-E DOR DE WINDY!!!!!!!!! ea avea explicatiile ...si cata dreptate a avut!
Mai denisa nu stiu la ce sa ma "dau "intai la SUPER MOS, la tot ce aduci de pe "goagal" in materie de de papa sau la minunatele poze..de clipuri ,ce sa mai vorbesc In sfarsit o clarificare despre articolul acela cu Kivanc, vedeti cat de lipsita sau lipsit de caracter a fost reporterul respectiv, ceva de genul unde dai ...si cine plange si va aduceti aminte in cate feluri l-au facut "adversarele "lui Muri.fara sa se intrebe 2 secunde daca era sau nu adevarat.
n-am crezut o clipa ca ar putea spune asemenea cretinisme si vesnic m-am intrebat ce naiba a putut provoca o asemenea adversitate pentru Muri...faptul ca n-a ramas cu Tuba
? POATE..DAR CAND IMI ADUC AMINTE CE CUVINTE SE FOLOSEAU LA ADRESA LUI SI ACUM MA IA CU
frig
Ma simt bine ca timpul nu le-a dat dreptate si ne-a dat noua
MI-E DOR DE WINDY!!!!!!!!! ea avea explicatiile ...si cata dreptate a avut!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Bună seara Andrada !! şi mie îmi e dor de Windy
https://2img.net/r/ihimizer/img163/3854/54465883263085058932.jpg asta este formidabila!!!!!!!DENISA a scris:[color=blue]
pe la noi s-au rupt baierile cerului, o ploaie nesfarsitaaaaaaaaaaa
andradamaria- vip
OOOOOOF!!!!!!!!!!!!!si tu ????????????pufy2010 a scris:
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
OOOOOOF!!!!!!!!!!!!!si tu ????????????
??????????
orice ploaie ma deprimapufy2010 a scris:
??????????
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
aha, sorry
nu-i nimic ,dupa ploaie vine pentru la primavara..pana atunci :emo8:pufy2010 a scris:
aha, sorry
andradamaria- vip
eu vă urez o seară plăcută , ne citim mâine ....
draguta..dar pleci amu cand am intrat si eu...?
seara placuta atunci...dau o raita sa recuperez ce ati scris..si pe urma ies si eu!
seara placuta atunci...dau o raita sa recuperez ce ati scris..si pe urma ies si eu!
iulia80- vip
Da, şefa, mulţumim pentru tot! Noapte bună!DENISA a scris:eu vă urez o seară plăcută , ne citim mâine .......
Iulia, o seară frumoasă şi ţie, mă cam retrag şi eu, am dat fragm. 5 la tors şi mă duc în sala de proiecţie să-mi desdoi oasele la un film. Pufy, somn uşor şi ţie!
Şi mi-e doooor de Windyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Motzişor- vip
gata dragelor si draga pufy..ma retrag si eu..
va doresc seara placuta!
si mie imi e dor de windy...rabdare acus cred ca scoate capul!
va doresc seara placuta!
si mie imi e dor de windy...rabdare acus cred ca scoate capul!
iulia80- vip
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum