15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
asi demir a scris:
- Spoiler:
It was a hero Demir (Murat Yildirim) to suffer in a way.. I thought it was a real pain ..
It was really very brilliant ...
And I said that this actor .. really a very good actor .. and I liked a lot his acting to much
thanks ...
şi nouă ne place foarte mult şi credem că e genial şi că va fi şi mai genial în viitor .
cucuietelor
Rodica de la atâta repetat la colinde astăzi mă ustură gâtul, colegul de partament mi-a spus că am şanse să-l "spării" pe Fulgerică cu colindatul meu .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 09 Dec 2010, 2:22 pm, editata de 1 ori
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Doamne ce dragi imi sunteţi! Nu am crezut ca ma poate binedispune cineva pe o asemenea vreme mohorata. Si totusi voi ati facut-o M-ati trezit la "Vă ţuc de nu vă vedeţi!"
PS Nicio şansă, Denisa. E obişnuit cu ţipetele Yasomicăi, cred ca are dopuri in urechi, aşa că dă-i înainte cu curaj. Va crede că-i un cântec de leagăn faţă de ce indură el (cu riscul de a mi-o lua de la pufy )
PS Nicio şansă, Denisa. E obişnuit cu ţipetele Yasomicăi, cred ca are dopuri in urechi, aşa că dă-i înainte cu curaj. Va crede că-i un cântec de leagăn faţă de ce indură el (cu riscul de a mi-o lua de la pufy )
Ultima editare efectuata de catre teodora_roman in Joi 09 Dec 2010, 2:25 pm, editata de 1 ori
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:Doamne ce dragi imi sunteţi! Nu am crezut ca ma poate binedispune cineva pe o asemenea vreme mohorata. Si totusi voi ati facut-o M-ati trezit la "Vă ţuc de nu vă vedeţi!"
Hello ! şi tu repeţi colinde ptr Fulgerică ???
fetelor dacă vine şi B. pe post de ren ???
Pregăteşte-ţi arsenalul, eşti singura noastră şansă
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:Pregăteşte-ţi arsenalul, eşti singura noastră şansă
trebuie făcut ceva să dispară poate o ajutăm să se teleporteze pe Marte
Nu-l spăria, şefa, că-i înconjurat, ba de cazmale, ba de poşeteDENISA a scris:... ...
Rodica de la atâta repetat la colinde astăzi mă ustură gâtul, colegul de partament mi-a spus că am şanse să-l "spării" pe Fulgerică cu colindatul meu . [/color]
Rateu la upload! Mai e de încărcat fragmentul 6 şi 7... ah, YouTube, ah
Am luat-o de la capăt.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
[color=darkred]Nu-l spăria, şefa, că-i înconjurat, ba de cazmale, ba de poşete
bună Motzi !! mă duc să i-au lecţii de canto , ptr Fulgerică ce nu fac eu .
S-o agăţăm de sania Moşului si să tratăm cu Rudolf să-i dea drumul în zbor. Daca vedem vreo zburând înseamnă că a reuşit
teodora_roman- vip
Bre Denisa, degeaba faci exercitii de canto cel mult te poti inscrie la scoala lui prof.Murat ca ai vazut ce artisti reuseste sa faca cu munca si talent. Lasa-l pe Murat ca este al meu si al Iuliei ca noi avem planuri secrete asa ca nu-l mai corupet cu tot felul de chestii. stiam ca Motzi e neutra dar vad ca-ti da indicatii pretioase apropo de colinde
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
rodica a scris:cel mult te poti inscrie la scoala lui prof.Murat ca ai vazut ce artisti reuseste sa faca cu munca si talent.
cel mult m-aş înscrie la şcoala lui de somn , eu stau cam prost cu somnul , dar eu mi-am pregătit deja ţinuta de Crăciun
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 09 Dec 2010, 3:01 pm, editata de 1 ori
Ogoaiete, femeie, că rămâne Pufy şocatDENISA a scris:... https://2img.net/r/ihimizer/img714/9990/d4ab44a8.gif[/center] să vedem amu' la cine se opreşte Fulgerică la mine sau la voi ( ti şi Iulia I??[/color]
- Spoiler:
- a se ogoi = a se astâmpăra, a se linişti, a se domoli, a se potoli
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 09 Dec 2010, 3:02 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Ogoaiete, femeie, că rămâne Pufy şocat
să sperăm că nu va fi traumatizat .
Să vină să mărturiseascăDENISA a scris:...
să sperăm că nu va fi traumatizat .
Vă ţuc şi fug la munci, ne vedem când am şi eu ceva bun de anunţat, un film măcar
Motzişor- vip
Cred că şi-a asumat riscurile atunci când ni s-a alăturat nu se sperie aşa uşor
teodora_roman- vip
bre Denisa nu lupti cinstit dar ai rabdare cum iau leafa ma duc sa-mi pun silicoane pe unde apuc si atunci sa te vad
rodica- vip
Hopa, îmi place, se încinge atmosfera. Pufy, ia-ţi un fluier şi cartonaşele :emo6: Se lasă cu şi
teodora_roman- vip
Pufy nu are decat sa ramana neutru probabil se va multumi cu yaso. In rest cred ca nu are cum interveni. Ca eu mis tare si nu stiu cum voi reactiona
rodica- vip
Atunci iau eu atitudine, mă sufulc şi plec la bucătărie . Poate îl ademenesc cu mirosuri apetisante şi vă lasă fulgerică cu ochii în soare si vine la mine cupidon
teodora_roman- vip
Vise vise dar e bine sa visezi ca nu esti atenta la ce se intampla in jurul tau lasa ca Denisa se da lovita in aripa am redus-o la tacere cand am spus ca i8mi pin silicoane in partile esentiale + bot ca asa se poarta
rodica- vip
rodica a scris:bre Denisa nu lupti cinstit dar ai rabdare cum iau leafa ma duc sa-mi pun silicoane pe unde apuc si atunci sa te vad
Vezi că de la frig s-ar putea să se spargă baloanele ...
Teodora faci ardei umpluţi şi orez??? el doar atât poate digera , aşa l-a învăţat soaţa acasă
La noi e cald si bine invidioaso ! Teo se pricepe la gatit dar saracul este satul de cata mancare ii da yaso. Apropo astia nu stiau de me4tode contraceptive sau au de gand sa faca multi bastarzi
rodica- vip
fac o echipă de fotbal , că tot e el fan Galata, apropo nu ar fi rău să-i chem să-mi lustruiască şi mie podelele acum de sărbători , am văzut că sunt foarte silitori.
Teodora faci ardei umpluţi şi orez??? el doar atât poate digera , aşa l-a învăţat soaţa acasă[/color][/]
De aceea e doar fibră schelet . Nuuuuuuuu, eu am hotărât să îl ademenesc cu ceva friptură de curcă, doar că una ceva mai tinerică, să nu îşi sctrice dantura . Deşi, pe la noi se spune că găina bătrână face supa bună....
teodora_roman- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum