15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
BUNA ZIUA DRAGILOR!!!!!!!!!!!!!!!!
Am incercat sa recuperez pe "repede inainte " ce-am pierdut, n-am apucat sa vad episodul de marti ,dar poate voi reusi azi sau maine.
Ma bucur ca veselia si simtul umorului sunt la ele acasa aici in "ograda noastra"si Lexia pe aici a fost un frig, de dimineata, dar acum este ...o zi cu soare
Am incercat sa recuperez pe "repede inainte " ce-am pierdut, n-am apucat sa vad episodul de marti ,dar poate voi reusi azi sau maine.
Ma bucur ca veselia si simtul umorului sunt la ele acasa aici in "ograda noastra"si Lexia pe aici a fost un frig, de dimineata, dar acum este ...o zi cu soare
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună fetelor !!
Dea nu putem face mişcare suntem la etapa de siliconare şi nu putem face mişcarea iar eu dacă mă agit prea tare în acele rochii am şanse să rămân fără nimic pe mine .
Serviţi vă rog doar voi eu dacă servesc nu mai încap în acele rochii provocatoare.
Dea nu putem face mişcare suntem la etapa de siliconare şi nu putem face mişcarea iar eu dacă mă agit prea tare în acele rochii am şanse să rămân fără nimic pe mine .
Serviţi vă rog doar voi eu dacă servesc nu mai încap în acele rochii provocatoare.
DENISA a scris:
- Spoiler:
văd că încă se mai gândește la elementul chimic "femeia"
pufy2010 a scris:
văd că încă se mai gândește la elementul chimic "femeia"
adică la mine , nu la Rodica şi Iulia să vezi ce masaj cu făcăleţul primesc de la ele , poate s-au siliconat şi nu au voie să facă mişcări bruşte .
DENISA a scris:
sorry Denisa, dar trebuie să mă abțin, că altfel iar sunt acuzat că nu sunt neutru Și mă abțin cu greu
pufy2010 a scris:
sorry Denisa, dar trebuie să mă abțin, că altfel iar sunt acuzat că nu sunt neutru Și mă abțin cu greu
trebuie să avem şi un arbitru printre noi , că ni se încing rapid neuronii...
DENISA a scris:...trebuie să avem şi un arbitru printre noi , că ni se încing rapid neuronii...
mai trebuie un arbitru, că din cele două secțiuni (1 - tuning, silicoane etc și 2 - păpică) ale olimpiadei pentru , eu nu mă pricep decât la una...
hello hello..ce faceti dragilor? am vazut ca e marioara in index!
denisa draga noutati in legatura cu tunatul?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
DENISA a scris:
"Drumul către inima unui bărbat trece prin stomac."
Cât despre tuning, sunt adept ECO
Salut Iulia
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Sam 11 Dec 2010, 4:02 pm, editata de 1 ori
iulia80 a scris:hello hello..ce faceti dragilor? am vazut ca e marioara in index!
bună drăgălaşo !! mă tunez rapid în photoshop .
am adus şi din cealaltă ogradă mâncare , de la Florica
Denisa, m-ai omorât, salivez pe tastatură
ce-ati avut bre cu mini asara!
de-asta nu am dormit eu ghini asta noapte..ca n-aveati voi loc de primul meu ajutor..ei lasa ca tin minte data viitoare..
si apropo radarul meu functionaste ghini..dar cu Motz nu imi fac probleme!
ps: tocmai m-am intors de la cumparaturi..mi-am lasat tati banii la carrefoour..si tot nu mi-am luat ce trebuia!
pufy..nu prea iubesti femeile zilele astea? oricum am ras cu lacrimi..descrierea elementului!
prietenul meu apreciaza ce ai in semnatura!eu nu!
de-asta nu am dormit eu ghini asta noapte..ca n-aveati voi loc de primul meu ajutor..ei lasa ca tin minte data viitoare..
si apropo radarul meu functionaste ghini..dar cu Motz nu imi fac probleme!
ps: tocmai m-am intors de la cumparaturi..mi-am lasat tati banii la carrefoour..si tot nu mi-am luat ce trebuia!
pufy..nu prea iubesti femeile zilele astea? oricum am ras cu lacrimi..descrierea elementului!
prietenul meu apreciaza ce ai in semnatura!eu nu!
iulia80- vip
ai cugetat bine aseară ???? ţinuta mea ptr ora asta
am cugetat aseara la BRIDGET JONES prima parte..am ras cu lacrimi asta noapte...am stat treaza pana la 1 !
aseara am cugetat la COLIN FIRTH!
ps..faina rochie..dar am inteles ca-i nital cam frig acasa..si nu vreau sa faci vreo pneumonie ca tare mai ai plamanii dezgoliti ,mama!
aseara am cugetat la COLIN FIRTH!
ps..faina rochie..dar am inteles ca-i nital cam frig acasa..si nu vreau sa faci vreo pneumonie ca tare mai ai plamanii dezgoliti ,mama!
iulia80- vip
ei de mă nervozez Iulia îţi arăt ţinuta de seară
aha..bre..iti cam incerci norocul! ei lasa ca schimb tactica..si poate fac o mica surpriza!
iulia80- vip
DENISA a scris:
trebuie să schimb tastatura
pufy..prietenul meu treb sa isi adune dintii de pe jos!
iulia80- vip
iulia80 a scris:pufy..prietenul meu treb sa isi adune dintii de pe jos!
dar dumnealui oare ce adună ?? palme şi cicăleli de la şoaţă şi lovituri de la Yasemina.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 11 Dec 2010, 4:38 pm, editata de 1 ori
vezi bre..de ce nu se uita la tine..ca stie pe urma ce il asteapta!
iulia80- vip
iulia80 a scris:vezi bre..de ce nu se uita la tine..ca stie pe urma ce il asteapta!
are ochii umflaţi şi nu mă vede bine ???
Iulia,PUFY, DENISA cu adevarat ne omori cu bunatatileeeeeeeeeee!
intrucat sunteti atat de captivate ,pentru cucerirea lui Fulgerica faceti-va putin timp sa-mi explicati si mie ..cum de apare atat de malefic personajul Yavuz,ca voi l-ati creditat oarecum cu bune intentii (sa nu-mi spuneti de drumul spre iad..)sa fie doar gena de vina,pentru toti Morani(am vazut filmul..cat am putut de "repede" dar tot negru il vad ,si tesatura la care lucreaza tot neagra , la fel cum am vazut-o si pe Cicek la vremea respectiva..)
s-a redeschis acel kanun ?legea talionului ?a parasit Yavuz muchia de cutit sau n-a fost niciodata atat de indecis? asa l-am vazut noi ,fiind niste fete sufletiste si luand doar ce-i bun ,la prima vedere..dar mai este un sezon
Sorry Pufy, mie tot nu-mi place Angelina turcilor, si mai ales in acest duo :emo6:
intrucat sunteti atat de captivate ,pentru cucerirea lui Fulgerica faceti-va putin timp sa-mi explicati si mie ..cum de apare atat de malefic personajul Yavuz,ca voi l-ati creditat oarecum cu bune intentii (sa nu-mi spuneti de drumul spre iad..)sa fie doar gena de vina,pentru toti Morani(am vazut filmul..cat am putut de "repede" dar tot negru il vad ,si tesatura la care lucreaza tot neagra , la fel cum am vazut-o si pe Cicek la vremea respectiva..)
s-a redeschis acel kanun ?legea talionului ?a parasit Yavuz muchia de cutit sau n-a fost niciodata atat de indecis? asa l-am vazut noi ,fiind niste fete sufletiste si luand doar ce-i bun ,la prima vedere..dar mai este un sezon
Sorry Pufy, mie tot nu-mi place Angelina turcilor, si mai ales in acest duo :emo6:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
DENISA a scris:
adună scame de pe podea
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum