15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
EUUUUUUUUUUU? NUUUUUUUUUUUUU!?!?
Nu...., ia mai gandeste-te Esti subtil
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pufy dacă albastru nu e bun trec pe negru
Rodica cum staţi cu cugetările ???
Rodica cum staţi cu cugetările ???
Denisa poti zice ce vrei dar Iulia nu doarme numai cugeta profund cu ochii inchisi Si sa stii ca-i spun
rodica- vip
rodica a scris:Denisa poti zice ce vrei dar Iulia nu doarme numai cugeta profund cu ochii inchisi Si sa stii ca-i spun
auzi cred că şi Canselu o fi cugetând mă când stă mai mereu cu ochii închişi .
DENISA a scris:Pufy dacă albastru nu e bun trec pe negru
culoarea "transparent" nu există?
In curand ma retrag si eu sa cuget ca a venit ficioru si trebuie sa "fac pasi" asa ca eu va urez Noapte buna si somn usor dar voi fi vigilenta Multi tuturor Lexia in seara asta ai scapat ieftin ai fost neutra si nu ai intrat in razboi Inca odata multi
Bre Canselu nu ma pasioneaza mai mult doarme decat vorbeste dar tacerea exprima trairile si sentimentele pe care nu le poate exprima ca e tare mic si timid. Poate o iau in freza de la fetele care il iubesc si ... Dar sunt mica si voi fi iertata
Bre Canselu nu ma pasioneaza mai mult doarme decat vorbeste dar tacerea exprima trairile si sentimentele pe care nu le poate exprima ca e tare mic si timid. Poate o iau in freza de la fetele care il iubesc si ... Dar sunt mica si voi fi iertata
rodica- vip
pufy2010 a scris:
Aoleu , dar vrei să facă Fulgerică de la prima întâlnire o criză spasmofilie , apoi trebuie să o chem pe Iulia şi ea rapid se oferă să-i facă respiraţie bouche à bouche???
pufy2010 a scris:
Si mai zici ca esti "neutru"
rodica- vip
A sosit timpul sa ma duc sa cuget
rodica- vip
Somn uşor Rodica !! nu cugeta prea mult că s-ar putea să-ţi dispară somnul când îţi vei aminti ţinutele mele .
Hei, până vă ciorovăiţi voi, mie îmi mai face nişte mărturisiri. Mie şi familiei!
Aşk ve Ceza - promo episodul 37 - subtitrat româneşte
Subtitreeeezzz!
Aşk ve Ceza - promo episodul 37 - subtitrat româneşte
Subtitreeeezzz!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Sam 11 Dec 2010, 12:09 am, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Denisa, uite cum afli care este rochia potrivită
O femeie stie ca poarta rochia potrivita atunci cand barbatul ei vrea sa i-o dea jos.
Robert Paul
O femeie stie ca poarta rochia potrivita atunci cand barbatul ei vrea sa i-o dea jos.
Robert Paul
Moti tu lucrezi în umbră sub acoperire ???
Pufy dar Fulgerică e pudic rău
Pufy dar Fulgerică e pudic rău
DENISA a scris:
...Pufy dar Fulgerică e pudic rău
nu-i nimic, se tratează...
pufy2010 a scris:
nu-i nimic, se tratează...
să nu apele la Iulia ptr tratament că atunci ies eu în pierdere .
DENISA a scris:
...să nu apele la Iulia ptr tratament că atunci ies eu în pierdere
apelează la psiholog, care este neutru deși Rodica zice altceva
Exact, s-a pierdut săracul la mine în sala maşinilor.DENISA a scris:[color=blue]Moti tu lucrezi în umbră sub acoperire ???
...[/center]
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Exact, s-a pierdut săracul la mine în sala maşinilor.
de asta stai tu pe invizibil să nu bănuim că îl ascuznzi pe Fulgerică, radarul Iulie nu " funcţioneşte " prea bine .
Te pomeneşti că ne-am pierdut amândoiDENISA a scris:...
de asta stai tu pe invizibil să nu bănuim că îl ascuznzi pe Fulgerică, radarul Iulie nu " funcţioneşte " prea bine .
Dar, nu... vi-l las vouă
Motzişor- vip
mi-l laşi mie da ??? sper să audă Rodica şi IuliaMotzişor a scris:
Te pomeneşti că ne-am pierdut amândoi
Dar, nu... vi-l las vouă
Da, frumoaso! Dacă am dat scris... cupidonDENISA a scris:...
mi-l laşi mie da ??? sper să audă Rodica şi Iulia
Somnic pufos! M-am pus pe invizibil ca să lucrez mai cu spor, dar neh... tot la chiul mă trage aţa
Motzişor- vip
Buna dimi!!
Si acum fetelor..1 2 3 4....1 2 3 4 ... haideti!!
Indrazniti!
Acum o alergare usoara!
Si acum fetelor..1 2 3 4....1 2 3 4 ... haideti!!
Indrazniti!
Acum o alergare usoara!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
'Neaţa, Dea, mi-e imposibil să mă mişc cu ceaşca de cafea în mână, dar arunc şi eu cu privirea!Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!
Si acum fetelor..1 2 3 4....1 2 3 4 ... ...
Vă ofer tuturor multe cafea cafea cafea cafea cafea
Să aveţi o zi superbă! Între timp a fost încărcat şi ep. 34 pe Megaupload, aveţi link-urile la fragmentul 1 la rubrica ,,more info"
Motzişor- vip
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum