15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna rodica....au fost destul de cuminti dusmanii aseara..deci nu ai de ce sa iti faci griji!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata dragalaselor iulia80 rodica si celor care vor mai intra va poftesc la o si un ceai de tei multumim denisa pentru traducere va doresc o zi frumoasa linistita si cu multe bucurii va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună dimineaţa.
Andrada eşti absentă la catalog, ne-ai lăsat singure cu Muri?
Legat de reînceperea vărsării de sânge uite o discuţie de pe Huniliyz
Cineva zice:Those Baldars and Morans kill each other for no reason. Needless bloodshed.
DRZ răspunde :It is like that in tribes..i know there is a region in lebanon that still follows such backwarded system...sometimes someone gets killed from one Aşiret due to a silly reason so this tribe goes an kills the best person in the other tribe ( a doctor or an engineer, someone educated) and they start with this töre until some high officials in the governement and the neighbouring governement come and do a reunion to make peace among them.
Deci şi asta e realitate şi pentru noi par doar poveşti dintrun film în care joacă
Pentru Denisa special
dar şi pentru voi
Andrada eşti absentă la catalog, ne-ai lăsat singure cu Muri?
Cineva zice:Those Baldars and Morans kill each other for no reason. Needless bloodshed.
DRZ răspunde :It is like that in tribes..i know there is a region in lebanon that still follows such backwarded system...sometimes someone gets killed from one Aşiret due to a silly reason so this tribe goes an kills the best person in the other tribe ( a doctor or an engineer, someone educated) and they start with this töre until some high officials in the governement and the neighbouring governement come and do a reunion to make peace among them.
Deci şi asta e realitate şi pentru noi par doar poveşti dintrun film în care joacă
Pentru Denisa special
dar şi pentru voi
Lexia, pune te rog fragmentul ăsta cu comentariul tău şi pe Port. Mărturia asta merită să fie cunoscută. Eu ştiam că aşa e, şi că asta e valoarea flmului. Kudret nu e chiar ultimul păcătos.lexia a scris:Bună dimineaţa.
...
...
Pusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tuturor o zi frumoasă!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
buna dragelor..am papat ceva si am intrat sa va salut..dar vad ca e liniste..
lexia multam fain de comentariu!
lexia multam fain de comentariu!
iulia80- vip
Va salut dragelor, vad ca e pustiu. Pacat ca nu voi putea sa asist la discutiile de dupa episodul de aseara, dar incerc sa citesc dimineata. Va doresc o seara prolifica!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Bună seara !!! drăgălaşelor
Lexia mulţam de ciocolată, Iuia , Rodica absentând sunt şanse să mă colinde pe mine Fulgerică
Lexia mulţam de ciocolată, Iuia , Rodica absentând sunt şanse să mă colinde pe mine Fulgerică
DENISA a scris:bună seara Pufy !
Bună Denisa, ce liniște este în seara asta. O fi astenia de iarna
pufy2010 a scris:
Bună Denisa, ce liniște este în seara asta. O fi astenia de iarna
fetele repetă colindele ptr Fulgerică sau pregătesc delicatese ptr a îl servi când o veni să le colinde .
DENISA a scris:
...fetele repetă colindele ptr Fulgerică sau pregătesc delicatese ptr a îl servi când o veni să le colinde .
colinde în turcă? că engleză yok
cât despre delicatese, iar nu cred, pentru că Burcina îl ține la regim, să fie în formă...
pufy2010 a scris:
colinde în turcă? că engleză yok
cât despre delicatese, iar nu cred, pentru că Burcina îl ține la regim, să fie în formă...
în română că tot el " poliglot"
îi băgăm noi la îngrăşat că se cam ofileşte văzând cu ochii .
This news about the Murat in an Egyptian newspaper official name of the algomhuria and the news says the Turks celebrate artists in Cairo, established the Turkish ambassador in Cairo, Huseyin Avni Botsaly reception at his home for artists Turks participants Cairo International Film Festival. The ceremony was attended murat yildirim and Maltm Campbell, Yahya el fakharany and Nabila ebeid, Ghada Ibrahim and some actors of Indians and Africans, journalists, diplomats and members of the Turkish community in Egypt. During the ceremony to the dances of the Turkish folklore and fashion show for the Turkish fashion. Turkish ambassador announced that his country participated in the Festival of Cairo 15 films, and he agreed with the Minister of Culture to promote cultural and artistic cooperation and start joint production of movies and TV serials. Connector is http://www.algomhuria.net.eg/algomhuria/today/hadeeth/
Sara bună, mulţam fain, eu acum m-am strâns complet de pe drumuri şi mă apuc de munci culturale.DENISA a scris:... http://www.algomhuria.net.eg/algomhuria/today/hadeeth/]http://www.algomhuria.net.eg/algomhuria/today/hadeeth/...[/color]
Vă las cu una dintre marile personalităţi ale secolului nostru
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Sara bună, mulţam fain, eu acum m-am strâns complet de pe drumuri şi mă apuc de munci culturale.
Vă las cu una dintre marile personalităţi ale secolului nostru
Motzi eu mă pregătesc să-l întâmpin sper să nu rămân doar cu pregătitul .
Windy nu a dat nici măcar un mic semn ????
Daţi şi voi drăgălaşelor câte un vot http://www.atvdiziler.com/anketler/who-is-the-best-global-turkish-actor/
Pentru Windy deja am intrat la griji , semn yok!DENISA a scris:... Windy nu a dat nici măcar un mic semn ????[/color]
Daţi şi voi drăgălaşelor câte un vot http://www.atvdiziler.com/anketler/who-is-the-best-global-turkish-actor/
Iar pe mine nu mă lasă să votez, cum votăm, trebuie logare la ei?
Motzişor- vip
da , trebuie să fii logată .
DENISA a scris:
căpșuni și friscă+șampanie
Bun , şefa, după ce termin ep. 34, vă ţuc.DENISA a scris:da , trebuie să fii logată .
Poftă mare, Pufy!
Motzişor- vip
Eu mă retrag , mă duc să repet colindele nu vreau ca Iulia şi Rodica să ştie mai multe colinde .
DENISA a scris:...
Denisa să trăiţi am votat dar numai odată se poate.
Aţi obosit ieri fete băieţi că e aşa pustiu pe aici?
Pufy, ţi-a plăcut cum a arătat Yasemin aseară când era în casa Baldarilor? cupidon cupidon . Chiar aşa unde sunt comentariile la episodul de aseară?
Vă las am treabă, Pa!
Lexia, ţucat, şi eu muncesc acumlexia a scris:...
Vă las am treabă, Pa!
Motzişor- vip
buna seara dragilor...vad ca mii liniste pi aici..
buna pufy..singur singur..sau cu filoftea in gand?
bre denisa....ai grija cu colindele!
buna pufy..singur singur..sau cu filoftea in gand?
bre denisa....ai grija cu colindele!
iulia80- vip
lexia a scris:
...Pufy, ţi-a plăcut cum a arătat Yasemin aseară când era în casa Baldarilor? ...(
Cred că și-a intrat în rol, joacă din ce în ce mai bine, și de arătat
Cu riscul de a mi-o lua, Tuba rămâne în urmă cu ceea ce face prin Gonulcelen - film care tinde să fie prescris pe rețetă de doctori în loc de somnifer
Salut Iulia
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum