15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Săru'mâna, nu m-aş fi gândit.
Mă retrag, va urez dezbatere plăcută şi ......somn uşor.
Lexia si Motzisor, dacă îmi vindeţi patentul, încerc să vă ajut cu traducerea, acum ca am pierdut-o pe Windy. Dar sunt în ceaţă, cum de reuşiţi voi să traduceţi din bulgară. Promit să încerc şi eu. Noapte bună!
Mă retrag, va urez dezbatere plăcută şi ......somn uşor.
Lexia si Motzisor, dacă îmi vindeţi patentul, încerc să vă ajut cu traducerea, acum ca am pierdut-o pe Windy. Dar sunt în ceaţă, cum de reuşiţi voi să traduceţi din bulgară. Promit să încerc şi eu. Noapte bună!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="pufy2010"]
Da, Cemal Aga, 2 ore de evadare... doar că eu sunt un fidel adept al ideii de destin şi m-a prins poate un picuţ cam tare cuplul Asi-Demir, şi eu leg totul de atmosfera generală, că am găsit şi destule hibe în scenariu, dar e o lume aparte în Asi. Bineeee
Şi să nu uit: Asyaaaaa, Asya şi iar Asya!!! dar până la Asya eram deja fan Asi, ce e drept!
Mulţumesc frumos! Poate ne vei spune cândva de modul turcilor de a gândi.
Copii vă spun şi eu somnic pufos!!!
Da, Cemal Aga, 2 ore de evadare... doar că eu sunt un fidel adept al ideii de destin şi m-a prins poate un picuţ cam tare cuplul Asi-Demir, şi eu leg totul de atmosfera generală, că am găsit şi destule hibe în scenariu, dar e o lume aparte în Asi. Bineeee
Şi să nu uit: Asyaaaaa, Asya şi iar Asya!!! dar până la Asya eram deja fan Asi, ce e drept!
Mulţumesc frumos! Poate ne vei spune cândva de modul turcilor de a gândi.
Copii vă spun şi eu somnic pufos!!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Păi? Ce e? Ai o literă greşită, ceva lipseşte, că nu înţeleg ce ai scris.
Nu înţeleg ce nu înţelegi??
mai întreabă
Pufy idem eu Asi, doar că eu acuma caut prieteni turci
glumesc
Denisa iar ai fost la înălţime, mulţumim
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mar 07 Dec 2010, 11:09 pm, editata de 1 ori
lexia a scris:
...doar că eu acuma caut prieteni turci
glumesc
sper că te referi doar la .
Nu pricepeam cine cui ce-i zice, era o formulare prea abruptă pentru creierul meu de bibilică, la ora astalexia a scris:....
Nu înţeleg ce nu înţelegi?...
lexia, cred că fug să fac nani, rezolv episodul 34 mâine, că uite, nu mă mai înţeleg eu cu mine.
Noapte bună!
Motzişor- vip
pufy2010 a scris:
sper că te referi doar la .
Pe el l-am găsit, unde să îl mai caut, sau tu pui o vorbă bună la el pentru mine
şi eu cu Yaso pentru tine
sau poate mă caută el pe mine
Vroiam să scriu rapid , scurt ce am văzut la promo dar am fost prea scurtă
Noapte bună Motzişor
lexia a scris:
...sau tu pui o vorbă bună la el pentru mine
pe Murat nu-l știu, dar pot să vorbesc cu Burcina despre tine. Poate îl lasă pe M. în vacanță în Romania. Cine știe...?
2.Savaş o sună pe Yas şi îi spune că Mustafa l-a împuşcat pe Moran ..
**
el plânge.. Cicek spune aş vrea să fiu aproape de tine să te ţin de mână.
Toată lumea de uită la TV ..
Sevgi crede că acest lucru le va afecta afacerile din nou.
**
Leyla ciorovăie din nou ..
Yas spune că va fi alături de Savas şi vrea ca mama ei să-l sprijine pe Savaş.
**
Nazan plânge pentru fratele ei, deoarece el va merge la inchisoare .. În Van clanul Moran a invadat deja casele Baldarilor şi sunt deja 4 morţi 21 de răniţi
**
Pelin vine la Yas .. ea s- a uitat la ştiri ..
**
Pelin crede că ochii lui Omer arata precum cei ai lui Savas .. Leyla detestă această idee
Mustafa a explicat la poliţie că a împuşcat pe cineva şi Moran îl şantaja.
**
Savas aude aceast lucru pentru prima dată.
**
Yas îi spune lui Pelin că ea este însărcinată şi vrea să împartă acest copil cu Savaş.
Savas plânge acasă (el arata foarte bine).
**
Yas se gândeşte la Savas şi la bebelus.
Cicek, Nazan plâng.
Yavuz traversează camera .. gândindu-se
**
şahnur se uita la fotografia lui Mustafa şi plânge ..
Yas îl sună pe Savas şi îl întreabă cum se simte..
**
Yas spune ca vrea să o viziteze pe mama lui Savas să-i spună că îi pare rău de ce s-a întâmplat.
Savas îi spune că casa lui este şi casa ei poţi veni şi pleca după cum doreşti.
**
Cicek spune ca nu vrea să mearga la casa Baldar.
Yavuz spune du-te "ia-ţi hainele tale şi alte chestii şi apoi vom merge în Van împreună pentru a îl îngropa pe tata" ..
Acum Şahnur îl pălmuieşte pe fiul lui Pala spunând tot din cauza ta .. ai luat arma tatălui tău ..
**
Cicek ajunge acasa ..
**
Çiçek vine acasă ,Şahnur şi Cicek se învinuiesc reciproc ..
Cicek da vina pe Mustafa ptr uciderea tatălui ei .. Şahnur spune că a fost provocat de tatal tău .. şi fratele tău a ucis pe soţul lui Nazan ..
**
Mustafa ar putea rămâne în închisoare aproximativ 17 ani ..
Savaş este şocat ..
**
**
el plânge.. Cicek spune aş vrea să fiu aproape de tine să te ţin de mână.
Toată lumea de uită la TV ..
Sevgi crede că acest lucru le va afecta afacerile din nou.
**
Leyla ciorovăie din nou ..
Yas spune că va fi alături de Savas şi vrea ca mama ei să-l sprijine pe Savaş.
**
Nazan plânge pentru fratele ei, deoarece el va merge la inchisoare .. În Van clanul Moran a invadat deja casele Baldarilor şi sunt deja 4 morţi 21 de răniţi
**
Pelin vine la Yas .. ea s- a uitat la ştiri ..
**
Pelin crede că ochii lui Omer arata precum cei ai lui Savas .. Leyla detestă această idee
Mustafa a explicat la poliţie că a împuşcat pe cineva şi Moran îl şantaja.
**
Savas aude aceast lucru pentru prima dată.
**
Yas îi spune lui Pelin că ea este însărcinată şi vrea să împartă acest copil cu Savaş.
Savas plânge acasă (el arata foarte bine).
**
Yas se gândeşte la Savas şi la bebelus.
Cicek, Nazan plâng.
Yavuz traversează camera .. gândindu-se
**
şahnur se uita la fotografia lui Mustafa şi plânge ..
Yas îl sună pe Savas şi îl întreabă cum se simte..
**
Yas spune ca vrea să o viziteze pe mama lui Savas să-i spună că îi pare rău de ce s-a întâmplat.
Savas îi spune că casa lui este şi casa ei poţi veni şi pleca după cum doreşti.
**
Cicek spune ca nu vrea să mearga la casa Baldar.
Yavuz spune du-te "ia-ţi hainele tale şi alte chestii şi apoi vom merge în Van împreună pentru a îl îngropa pe tata" ..
Acum Şahnur îl pălmuieşte pe fiul lui Pala spunând tot din cauza ta .. ai luat arma tatălui tău ..
**
Cicek ajunge acasa ..
**
Çiçek vine acasă ,Şahnur şi Cicek se învinuiesc reciproc ..
Cicek da vina pe Mustafa ptr uciderea tatălui ei .. Şahnur spune că a fost provocat de tatal tău .. şi fratele tău a ucis pe soţul lui Nazan ..
**
Savaş este şocat ..
**
pufy2010 a scris:[
dar pot să vorbesc cu Burcina despre tine. Poate îl lasă pe M. în vacanță în Romania. Cine știe...?
Wauuu ce curajos eşti, cred că trebuie să începi, antrenamentul, pentru început îţi recomand
[pe Murat nu-l știu, dar pot să vorbesc cu Burcina despre tine. Poate îl lasă pe M. în vacanță în Romania. Cine știe...?[/quote][quote]
Ai grija Lexia, ca s-ar putea sa fii in situatia de a avea nevoie de lopetile Nurgulei, daca e amestecata Burcinela
Ai grija Lexia, ca s-ar putea sa fii in situatia de a avea nevoie de lopetile Nurgulei, daca e amestecata Burcinela
teodora_roman- vip
Da, trebuie să mă antrenez, că la ce experiență de luptă are Burcina cu "ispitele" , va fi războiul din Koreea II
teodora_roman a scris:
La înaintare Pufy, că doar luptă pentru haremul lui.
Pufy, să fie clar! Eu vreau la Paris! Ei zi şi tu Lexia, Denisa, Windyyy, ce mişti ar fi cu plutonul pe Sena şi Murat alături de pisicul Rodicăi (pentru că Rodica s-ar putea să fie ocupată cu noi pui de pisici)pufy2010 a scris:...
pe Murat nu-l știu, dar pot să vorbesc cu Burcina despre tine. Poate îl lasă pe M. în vacanță în Romania. Cine știe...?
M-am întors din drum! Ştiţi de ce? Pentru că nu i-am mulţumit Denisei!
Denisa, eşti extraordinar de inimoasă! Felicitări şi mulţumim frumos pentru tot ce faci pentru acest forum :merci: :merci: :merci:
Motzişor- vip
Fetelor, s-au cam terminat bateriile...
Noapte bună
Noapte bună
DENISA a scris:...
Savaş este şocat ..
**
Da, Denisa, dar eu am înţeles (în turca mea neterminată) că poliţaiul descoperă că Mustafa nu avea cum să-l ucidă pe Morun, rămâne tentativa însă valabilă, dar se pare că e clară manipularea minorului. No, doooorm, ceea ce vă doresc şi dvs. :rf<: :rf<: :rf<:
Motzişor- vip
Şi eu vă spun noapte bună.
lexia a scris:
...
La înaintare Pufy, că doar luptă pentru haremul lui.
Mă simt ca un Agă într-o mănăstire de călugărițe
Cu timpul te vei convinge că ai nimerit între zeiţepufy2010 a scris:...
Mă simt ca un Agă într-o mănăstire de călugărițe
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Cu timpul te vei convinge că ai nimerit între zeiţe
V-a sărit somnul
3.
Yas vine la Baldari şi o întreabă pe Sahnur cum se simte . Ea spune că îi este rău din cauza celor întâmplate.
**
Şahnur spune stai jos .. fata mea (asta înseamnă în turcă fiica mea .. încât Yas este şocată ..
**
Cicek este la etaj şi îşi face bagajul..
**
Avocatul îi spune lui Savas că Mustafa a spus că Moran îl şantaja aşa că el întreabă despre ce era şantajul..
Savas spune e omul în care , în urmă cu 6-7 luni Mustafa a tras în timpul unei încăierări .
**
Cicek spune că nu este suficient că mi-aţi ucis tatăl şi acum că mă simt foarte supărată mă luaţi drept fraieră acceptând-o în aceasta casa ..
**
Cicek o atacă verbal pe Yas .. .. strigă la ea ..
**
Şahnur îi spune lui Yas că totul e ok ... stai jos .. Yas vrea să plece.
**
Savas ajunge în acel moment ..
el spune că e cam palidă. Eşti bine?
el întreabă ce s-a întâmplat şi Şahnur nu spune nimic ,Pala o ia pe Şahnur în altă cameră pentru a vorbi ..
Yas spune esti ok??? Am fost ingrijorată pentru tine.
**
Hakan o sună pe Cicek ptr a o întreba cum este .. şi ea plânge
el spune ca o va suna mai tarziu .. Cicek spune multumesc ..
Nazan vine acasă.
Bora vine cu ea ..
Şahnur era pe cale să o accepte pe Nazan dar ea desigur îl urăşte pe Bora .. ea începe să ţipe ..
Savas şi Yasemin ies din casă ..
**
Bora spune ca nu pot fi duşmani într-o asemenea zi ..
şi Savas îi dă o palmă lui Bora ..
el îi spune să iasă.
Yavuz a trimis o maşina după Cicek ..
**
Hakan şi Dila vin în vizita la Şahnur .. dar ei trebuie să meargă înapoi la companie ..
Cicek este pe cale să plece dar Hakan o vede .. el o place ... este atât de evident.
**
ea spune că va merge în Van pentru înmormântare.
**
Savas o întreabă pe Yas dacă ar dori să stea afara un pic.
.
Savas spune că există întotdeauna se întâmplă un incident în casa asta ..
şi Yas spune ca este bine.
**
Fidan întreabă cum este Ömer ..
Yas spune că este bine.
Fidan spune că a vrut să-i viziteze într-o zi .. dar nu a putut ..
Fidan spune că-i va aduce un pulover lui Yas. Yas este şocată.
Savas spune că Fidan şi Pala ştiu de Ömer ..
**
Hakan şi un bancher au o întâlnire şi Pelin se holbează la Hakan ca şi cum ar vrea să-l mănânce, ca de obicei
**
Savas pleacă cu Yas înapoi la casa ei .. el îi e recunoscător ei pentru ca e de partea lui .
4. Cineva în barul lui Pelin se ceartă şi există o mică luptă iar Hakan bate un tip .. Pelin este mai mult îndrăgostită de Hakan ..
**
Savas vorbeşte cu Yasemin .. el îi spune totul despre cele întâmplate, ce a făcut Moran,el plânge ..
Savas spune că el nu realizează cea a făcut .. Mustafa crede că el şi-a protejat familia..
el nici macar nu stie ce implicaţii vor urma .
Savas spune că nu pot dovedi că sunt nevinovaţi în afacerile cu droguri..
Savas spune ca trebuie sa mearga la Van şi să se stabilească acolo.
**
Yas doreşte ca el să nu fie lider .. ea este speriată că se va întâmpla ceva cu el sau el va fi în pericol.
**
Hakan este atacat în afara barului .. el îi bate pe toţi .. din nou. Pelin vede tot şi ea.
**
poliţia ajunge acolo, dar Pelin spune la poliţie că nimic nu s-a întâmplat.ea se preface ,au fost împreună şi erau aproape să intre in masina lor.
**
Yas îl întreabă pe Savas dacă el ar putea veni înainte de plecarea la Van .. El promite că va veni la ei înainte de plecarea sa.
Pelin spune că este sătulă de viaţa ei. doreşte să fi avut o viaţă mai bună, fără bătăi de cap
astfel Hakan spune "vinde şi mută barul altundeva unde eşti mai liniştită şi Pelin spune "eu sunt deja plecată. Acesta este locul..." ..
**
avocatul îl sună pe Savas şi spune că nu există noi evoluţii în cazul lui Mustafa .. Savas merge să vorbească cu avocatul.
**
3 persoane dintr-o altă maşină sunt pe urmele lui Savas.
**
Nazan şi Bora vin la companie ( ptr a cere cota lor de bani .) Avocatul spune ca criminalul este de negasit .. nu există indicii. deoarece se pare că băiatul care a fost împuşcat nu a murit, totul a fost organizat de Moran doar ptr a îl şantaja pe Mustafa ..
**
avocatul spune că va merge cu acest caz în instanţa, Mustafa era şantajat cu o crimă care nu a comis-o , a fost pusă în scenă de oamenii lui Moran ..
**
Yavuz şi Cicek sunt la Van .. aceştia sunt acolo ptr a organiza înmormântarea tatălui lor ..
**
oamenii stau pe un deal cu armele pentru a trage în masina lui Yavuz ..
**
Lui Ömer îi plac foarte mult roşiile .. Cred ca .. el este hrănit întotdeauna cu roşii ..
**
Yas îl sună pe Savas ,spune că-i este dor de el . Savas spune că va merge mai întâi la firmă şi apoi o va vizita pe Yas.
**
drumul este blocat în Van iar Yavuz şi Cicek nu pot merge mai departe. Yavuz şi-a dat seama că este o capcană ..
**
oameni după deal (poate clanul Baldar ) trag în Yavuz şi clanul lui ..
Cicek pleacă de la maşina , cred că ea ar putea fi împuşcată ..
5.Savas vine la firmă şi 3 bărbaţi într-o maşină deschid focul .. Savas striga unchiule unchiule fii atent!
**
TRAILER: Savaş îi spune lui Şahnur că el are un fiu, dar el nu este căsătorit cu mama fiului său ..
Yas îi ia protector pe Ömer .. (Poate ei îi e frică de toate aceste înpuşcături şi nu spune nimic despre copilul ce îl poartă în pântec
.
Yas vine la Baldari şi o întreabă pe Sahnur cum se simte . Ea spune că îi este rău din cauza celor întâmplate.
**
Şahnur spune stai jos .. fata mea (asta înseamnă în turcă fiica mea .. încât Yas este şocată ..
**
Cicek este la etaj şi îşi face bagajul..
**
Avocatul îi spune lui Savas că Mustafa a spus că Moran îl şantaja aşa că el întreabă despre ce era şantajul..
Savas spune e omul în care , în urmă cu 6-7 luni Mustafa a tras în timpul unei încăierări .
**
Cicek spune că nu este suficient că mi-aţi ucis tatăl şi acum că mă simt foarte supărată mă luaţi drept fraieră acceptând-o în aceasta casa ..
**
Cicek o atacă verbal pe Yas .. .. strigă la ea ..
**
Şahnur îi spune lui Yas că totul e ok ... stai jos .. Yas vrea să plece.
**
Savas ajunge în acel moment ..
el spune că e cam palidă. Eşti bine?
el întreabă ce s-a întâmplat şi Şahnur nu spune nimic ,Pala o ia pe Şahnur în altă cameră pentru a vorbi ..
Yas spune esti ok??? Am fost ingrijorată pentru tine.
**
Hakan o sună pe Cicek ptr a o întreba cum este .. şi ea plânge
el spune ca o va suna mai tarziu .. Cicek spune multumesc ..
Nazan vine acasă.
Bora vine cu ea ..
Şahnur era pe cale să o accepte pe Nazan dar ea desigur îl urăşte pe Bora .. ea începe să ţipe ..
Savas şi Yasemin ies din casă ..
**
Bora spune ca nu pot fi duşmani într-o asemenea zi ..
şi Savas îi dă o palmă lui Bora ..
el îi spune să iasă.
Yavuz a trimis o maşina după Cicek ..
**
Hakan şi Dila vin în vizita la Şahnur .. dar ei trebuie să meargă înapoi la companie ..
Cicek este pe cale să plece dar Hakan o vede .. el o place ... este atât de evident.
**
ea spune că va merge în Van pentru înmormântare.
**
Savas o întreabă pe Yas dacă ar dori să stea afara un pic.
.
Savas spune că există întotdeauna se întâmplă un incident în casa asta ..
şi Yas spune ca este bine.
**
Fidan întreabă cum este Ömer ..
Yas spune că este bine.
Fidan spune că a vrut să-i viziteze într-o zi .. dar nu a putut ..
Fidan spune că-i va aduce un pulover lui Yas. Yas este şocată.
Savas spune că Fidan şi Pala ştiu de Ömer ..
**
Hakan şi un bancher au o întâlnire şi Pelin se holbează la Hakan ca şi cum ar vrea să-l mănânce, ca de obicei
**
Savas pleacă cu Yas înapoi la casa ei .. el îi e recunoscător ei pentru ca e de partea lui .
4. Cineva în barul lui Pelin se ceartă şi există o mică luptă iar Hakan bate un tip .. Pelin este mai mult îndrăgostită de Hakan ..
**
Savas vorbeşte cu Yasemin .. el îi spune totul despre cele întâmplate, ce a făcut Moran,el plânge ..
Savas spune că el nu realizează cea a făcut .. Mustafa crede că el şi-a protejat familia..
el nici macar nu stie ce implicaţii vor urma .
Savas spune că nu pot dovedi că sunt nevinovaţi în afacerile cu droguri..
Savas spune ca trebuie sa mearga la Van şi să se stabilească acolo.
**
Yas doreşte ca el să nu fie lider .. ea este speriată că se va întâmpla ceva cu el sau el va fi în pericol.
**
Hakan este atacat în afara barului .. el îi bate pe toţi .. din nou. Pelin vede tot şi ea.
**
poliţia ajunge acolo, dar Pelin spune la poliţie că nimic nu s-a întâmplat.ea se preface ,au fost împreună şi erau aproape să intre in masina lor.
**
Yas îl întreabă pe Savas dacă el ar putea veni înainte de plecarea la Van .. El promite că va veni la ei înainte de plecarea sa.
Pelin spune că este sătulă de viaţa ei. doreşte să fi avut o viaţă mai bună, fără bătăi de cap
astfel Hakan spune "vinde şi mută barul altundeva unde eşti mai liniştită şi Pelin spune "eu sunt deja plecată. Acesta este locul..." ..
**
avocatul îl sună pe Savas şi spune că nu există noi evoluţii în cazul lui Mustafa .. Savas merge să vorbească cu avocatul.
**
3 persoane dintr-o altă maşină sunt pe urmele lui Savas.
**
Nazan şi Bora vin la companie ( ptr a cere cota lor de bani .) Avocatul spune ca criminalul este de negasit .. nu există indicii. deoarece se pare că băiatul care a fost împuşcat nu a murit, totul a fost organizat de Moran doar ptr a îl şantaja pe Mustafa ..
**
avocatul spune că va merge cu acest caz în instanţa, Mustafa era şantajat cu o crimă care nu a comis-o , a fost pusă în scenă de oamenii lui Moran ..
**
Yavuz şi Cicek sunt la Van .. aceştia sunt acolo ptr a organiza înmormântarea tatălui lor ..
**
oamenii stau pe un deal cu armele pentru a trage în masina lui Yavuz ..
**
Lui Ömer îi plac foarte mult roşiile .. Cred ca .. el este hrănit întotdeauna cu roşii ..
**
Yas îl sună pe Savas ,spune că-i este dor de el . Savas spune că va merge mai întâi la firmă şi apoi o va vizita pe Yas.
**
drumul este blocat în Van iar Yavuz şi Cicek nu pot merge mai departe. Yavuz şi-a dat seama că este o capcană ..
**
oameni după deal (poate clanul Baldar ) trag în Yavuz şi clanul lui ..
Cicek pleacă de la maşina , cred că ea ar putea fi împuşcată ..
5.Savas vine la firmă şi 3 bărbaţi într-o maşină deschid focul .. Savas striga unchiule unchiule fii atent!
**
TRAILER: Savaş îi spune lui Şahnur că el are un fiu, dar el nu este căsătorit cu mama fiului său ..
Yas îi ia protector pe Ömer .. (Poate ei îi e frică de toate aceste înpuşcături şi nu spune nimic despre copilul ce îl poartă în pântec
.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 08 Dec 2010, 12:17 am, editata de 2 ori
Somn uşor zeiţelor, Agă! Pe maine
teodora_roman- vip
buna dimineata dragelor..buna rodica buna lica..
am ramas in urma dar promit sa recuperez..
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
am ramas in urma dar promit sa recuperez..
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata tuturor. O zi linistita. Citesc ce a-ti scris voi aseara si constat ca unele persoane s-au legat de pisicile mele si de Murat Vai de voi daca nu sunteti cuminti
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum