15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
BREE! Da' cam devreme va retrageti!
paula33- membru
Data de inscriere : 13/10/2010
Varsta : 46
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 14 Dec 2010, 12:03 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Mulţumesc frumos, Dea!Admin_dea05 a scris:https://imgur.com/T8YJu.png
http://www.casagheorg.ro/images/5988.gif
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
LA MULȚI ANI MOTZIȘOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deseară este chef cu lăutari
deseară este chef cu lăutari
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Mar 14 Dec 2010, 12:05 am, editata de 1 ori
Motzişor a scris:Mulţumesc frumos, Dea!Admin_dea05 a scris:https://imgur.com/T8YJu.png
http://www.casagheorg.ro/images/5988.gif
SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!
Admin_dea05- Admin
Hei, mulţumesc, dar în acte scrie că mâine se adună încă un anişor, de fapt, mai schimb o cifră peste 30 de minute!pufy2010 a scris:LA MULȚI ANI MOTZIȘOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://2img.net/r/ihimizer/img130/4969/buchet2.jpg
Dar hai să vedem dacă am comandat şampanie bună
Motzişor- vip
Mulţumesc mult de tot Dea, mi-aţi făcut o surpriză grozavă, promit mâine să vă îmbăt turtă, de gătit gătesc la fel de mult ca Denisa, dar mă descurc eu cumva! Somnic pufos,pe mâineAdmin_dea05 a scris:...
SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!
https://www.youtube.com/v/gs_jypDKVS8
Motzişor- vip
Buna seara, fetelor.
LA MULTI ANI MOTZSIOR !!!!!!!!!!!
Multa sanatate, bucurie si viata lunga.
Te pup, Valita.
LA MULTI ANI MOTZSIOR !!!!!!!!!!!
Multa sanatate, bucurie si viata lunga.
Te pup, Valita.
valita- membru incepator
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 62
dimineata pe racoare..am aflat si eu ceva...iote bre cine chefuieste azi!
LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA DRAGA MOTZULE,SA FII IUBITA SI SA IUBESTI SI SA AI PUTERE DE MUNCA..
LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA DRAGA MOTZULE,SA FII IUBITA SI SA IUBESTI SI SA AI PUTERE DE MUNCA..
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Dec 2010, 7:22 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Sa ne imbeti turta!?.... Si serialul? Cine il mai vede bine pe fulgerica in seara asta?Motzişor a scris:[Mulţumesc mult de tot Dea, mi-aţi făcut o surpriză grozavă, promit mâine să vă îmbăt turtă, de gătit gătesc la fel de mult ca Denisa, dar mă descurc eu cumva! Somnic pufos,pe mâine
Buna dimineata fetelor!!!!
cafea cafea cafea
Admin_dea05- Admin
Buna dimi , iulia! Amandoua am trimis in acelasi timp mesajul. Motzisor vrea sa ne imbete astazi..O fi vre-o strategie de a ei sa ramana singura cu fulgerica in seara asta?....iulia80 a scris:dimineata pe racoare..am aflat si eu ceva...iote bre cine chefuieste azi!
]
Admin_dea05- Admin
buna dea..de mult nu ne-am mai intersectat!..ai primit clipul aseara?
ce face domnisorica? vine mosul? a fost cuminte?
da...GPS-ul lui fulgerica se pare ca are adresa Motzului setata..si s-ar putea sa puna ea ceva la cale!
da...GPS-ul lui fulgerica se pare ca are adresa Motzului setata..si s-ar putea sa puna ea ceva la cale!
iulia80- vip
Ce videoclip?Vine mosul!Ne imbracam sa mergem la gradi!Pupicei si o zi frumoasa!!!!..iulia80 a scris:buna dea..de mult nu ne-am mai intersectat!..ai primit clipul aseara?
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata Motzule "La Multi Ani" sa fii sanatoasa sa fii iubita si sa te bucuri de fiecare clipa a vietii merita Multi si petrecere frumoasa.
P.S. Sper ca diseara sa fii ocupata cu petrecerea ca sa pot sa-l fur pe Murat
P.S. Sper ca diseara sa fii ocupata cu petrecerea ca sa pot sa-l fur pe Murat
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
a ce fain! petrecere frumoasa..clipul era cu trupa care ti-a cantat la multi ani! AVIZ CUNOSCATORILOR!
BUNA RODICA...sa vezi ce-o sa chefuiasca azi motzul la scoala !
BUNA RODICA...sa vezi ce-o sa chefuiasca azi motzul la scoala !
iulia80- vip
Motzule..inca unul la plecare..asa ca ai o zi cat mai frumoasa!
PS: CEL CU OCHELARI EU MI_S,DUPA CUM NE_AM ALES LA ZIUA DEEI!
LA MULTI ANI !
PS: CEL CU OCHELARI EU MI_S,DUPA CUM NE_AM ALES LA ZIUA DEEI!
LA MULTI ANI !
iulia80- vip
Astazi fiind o zi frumoasa.
Sistiind ca-iziua ta
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi ziua fericirii
Pentru tine a sosit
Iti doresc in a ta viata
Sa ai drumul aurit.
Flori frumoase fericire
Sa rasara-n calea ta.
Iar acum te rog primeste.
LA MULTI ANI!din partea mea.
Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.
Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta
Impiedica-te-ai de sacul cu bani.
Bate-te-ar norocu sa te bata.
LA MULTI ANI! ina o data.
Sistiind ca-iziua ta
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi ziua fericirii
Pentru tine a sosit
Iti doresc in a ta viata
Sa ai drumul aurit.
Flori frumoase fericire
Sa rasara-n calea ta.
Iar acum te rog primeste.
LA MULTI ANI!din partea mea.
Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.
Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta
Impiedica-te-ai de sacul cu bani.
Bate-te-ar norocu sa te bata.
LA MULTI ANI! ina o data.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună dimineaţa! Wauuu?! asta da surpriză.
Să fii sănătoasă, să ai bucurie mereu în sufletul tău, să te bucuri cu cei dragi ţie de fiecare clipă.
Şi nu vă faceţi iluzii că îl răpiţi pe . Azi este invitatul special a lui Motzişor.
Să fii sănătoasă, să ai bucurie mereu în sufletul tău, să te bucuri cu cei dragi ţie de fiecare clipă.
Şi nu vă faceţi iluzii că îl răpiţi pe . Azi este invitatul special a lui Motzişor.
%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us]
Cu toata dragostea, pentru Motzisor !
Cu toata dragostea, pentru Motzisor !
lica54- vip
Buna o iubesc mult pe Motzi dar nici chiar asa mai moderat nu cedez Murat pentru nimenilexia a scris:Bună dimineaţa! Wauuu?! asta da surpriză.
[Să fii sănătoasă, să ai bucurie mereu în sufletul tău, să te bucuri cu cei dragi ţie de fiecare clipă.
rodica- vip
La multi ani Motzisor! Sa fii sanatoasa , fericita, iubita de cei dragi !
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Lica, fetelor, Pufy, mulţumesc frumos!lica54 a scris:...
Cu toata dragostea, pentru Motzisor ! ...
După cum ştiţi cafeaua se bea cu ulcica Pentru fiecare cafea cafea cafea
O cafea bună şi pentru Rodica!
Aşk ve Ceza ep. 35 - 4/7 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Au venit si ei sa iti ureze "La multi ani"!
Au venit si ei sa iti ureze "La multi ani"!
lica54- vip
merci Motzule pentru cafea astazi o voi bea cu mare placere Pupici
rodica- vip
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum