15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Give me your blessings yasemin.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Dec 2010, 11:23 pm, editata de 1 ori
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dimpotrivă, l-am trecut pe programă de limbă română, că pare născut să stea pe-aicea!lexia a scris:...
Motzişor te-a vizitat Murăţelul? îi dai liber?
...
V-am citit un pic pe diagonală, de la coadă la cap, m-aţi distrat pe cinste!!!
Mamăăă, ce vervă aţi avut, înţeleg că a fost un episod comic, văd eu mâine!
Da, Fulger a adormit. Păi fără ajutor de nădeje le dau şi eu încolo de vase
Somnic pufos,
Aha, am mai citit după ce-am ginit promo-ul, vra să zică nu e comedie :nh8:
Hmm, e viţăvercea Pe mâineee
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 14 Dec 2010, 11:27 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
MOTZY! LA MULTI ANI!
Motzy multa multa sanatate succes in viata cat mai multe zile cu farfurii de spalat dar la altii, tu sa fii invitat de onoare sau cum doresti dupa cum este firea Sa fii in centrul atentiei sa ajungi sa ai parte de sarutarea mainilor care lucreaza zi si noapte de catre eroul nostru Murat Yildirim Fulgerica sa recunoasca meritele care le ai pentru cunoasterea lui, prin filmele care le interpreteaza , prin traducerile care le faci impreuna frumoasa cu echipa pe care stii sa o sustii LA MULTI ANI! trimit un DEMIR cu un brat plin de flori alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
He-heeee, mulţumesc frumos Alimar, te pup cu tot dragul!alimar a scris: Motzy multa multa sanatate succes in viata cat mai multe zile cu farfurii de spalat dar la altii, tu sa fii invitat de onoare sau cum doresti dupa cum este firea ...
Motzişor- vip
Thank you denisa god bless you
see you tomorrow
see you tomorrow
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
fetelor trag cortina, somn uşor tuturor !!!
ne citim peste vreo 2-3 zile , mâine nu ştiu dacă răuşesc să intru , vă rog să aveţi grijă de Fulgerică , vreau să-l găsesc întreg ...
kh69
ne citim peste vreo 2-3 zile , mâine nu ştiu dacă răuşesc să intru , vă rog să aveţi grijă de Fulgerică , vreau să-l găsesc întreg ...
kh69
dimineata pe racoare..am scos si eu capul la soare! bre..ma simt poiata azi dimineata!
buna dragilor... nu iti fa iluzii denisa draga...cu fulgerica...i-am facut program eu si rodica..deci o sa fie ocupat!
va dorec sa aveti o zi cat mai frumoasa!
buna dragilor... nu iti fa iluzii denisa draga...cu fulgerica...i-am facut program eu si rodica..deci o sa fie ocupat!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata forum zi linistita si stati linistite Murat ajunge la mine si Iulia nu va mai faceti planuri. Am ajuns la concluzia ca singurul care nu atenteaza la Murat e Pufy
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
iulia80 a scris:dimineata pe racoare..am scos si eu capul la soare! bre..ma simt poiata azi dimineata!
Bine zis Iulia Murat e al nostru si nu trebuie sa cedam ci sa fim unite
rodica- vip
buna rodica! pupicpi..
nu-i asa ca e baiat bun pufy? pacat ca o place pe filoftica! dar de nu le poate avea pe toate!
gata scot capul la racoare! sa aveti o zi frumoasa!
nu-i asa ca e baiat bun pufy? pacat ca o place pe filoftica! dar de nu le poate avea pe toate!
gata scot capul la racoare! sa aveti o zi frumoasa!
iulia80- vip
Bună dimineaţa dar e răcoare bine şi e şi zăpadă aşa frumos ca şi în clipurile puse de Denisa.
Cred că ar merge ceva fierbinte
Iulia, Rodica, de când tot vă lăudaţi că ajunge la voi uite ce aţi făcut cu GPS şi nu l-aţi proogramat cum trebuie, v-ar fi bune nişte lecţii de programare, poate se bagă Pufy. Acum aţi confundat estul cu vestul şi uite se duce în Iran,
O zi bună
Cred că ar merge ceva fierbinte
Iulia, Rodica, de când tot vă lăudaţi că ajunge la voi uite ce aţi făcut cu GPS şi nu l-aţi proogramat cum trebuie, v-ar fi bune nişte lecţii de programare, poate se bagă Pufy. Acum aţi confundat estul cu vestul şi uite se duce în Iran,
O zi bună
lexia a scris:... poate se bagă Pufy. Acum aţi confundat estul cu vestul şi uite se duce în Iran,
O zi bună
sorry, nu am timp, trebuie să plec în Turcia, că a rămas singurică Yaso
rodica a scris:... Am ajuns la concluzia ca singurul care nu atenteaza la Murat e Pufy
n-ar fi cam ciudat dacă aș atenta la Savaș? Suntem în Europa, dar nici chiar așa
gata pauza
pufy2010 a scris:
n-ar fi cam ciudat dacă aș atenta la Savaș? Suntem în Europa, dar nici chiar așa
gata pauza
Buna Pufy, asa ma gandeam si eu ca totusi e normal sa atentezi la Yaso, dar eu si Iulia nu ne laudam chiar Murat vine la noi si nu confunda estul cu vestul si acum e momentul profitam ca Denisa va lipsi cateva zile Zi buna in continuare
rodica- vip
rodica..fi pe pozitii..lexia e invidioasa pe noi!
iulia80- vip
iulia80 a scris:rodica..fi pe pozitii..lexia e invidioasa pe noi!
Nu sunt deloc, mi-e milă de voi că singure l-aţi zăpăcit cu atâtea programări şi răsprogramări, uite băietul s-a încurcat, tot la arăboaice trage
Pufy ai dreptate acum e momentul trebuie susţinută Yasomica are de luptat pe toate fronturile cu toată lumea of, of.
Ceva scenarite nu faceţi la ce va fi pufyy, cupidon cupidon deci, lume, lume apare un nou actor alături de Yaso
Salut lumeeeeeeee, am intrat să văd noutăţile şi să vă salut. Fug acum, că toţi trag de mine
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
lexia a scris:...Pufy ai dreptate acum e momentul trebuie susţinută Yasomica are de luptat pe toate fronturile cu toată lumea of, of.
Ceva scenarite nu faceţi la ce va fi pufyy, cupidon cupidon deci, lume, lume apare un nou actor alături de Yaso
actor responsabil cu perdelele și podelele, precum și cu consolarea amantelor părăsite temporar
Dragalaselor buna seara da cei cu linistea asta in ograda voastra nu vati revenit nici acum dupa petrecerea lui Motzisor Va doresc noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute impreuna cu ei
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună searea, somn uşor! Uşor cu Yaso, Pufy, că are soţ turcpufy2010 a scris:
Fetelor, nu vi se pare că, brusc, Iranul devine foarte atrăgător?
Azi am avut o zi lungă, şcoală, serbare, chef!
Se pare că la mine deja de ieri au în ceput sărbătorile de iarnă şi se ţin una de alta că deh...
Dar azi a fost chiar obositor.
Ei, acum vin şi eu cu ceva nou, ba pentru noctambuli, ba mâine la cafea:
Aşk ve Ceza - promo, episodul 38 - subtitrat româneşte
Motzişor- vip
buna dimineata soare....! buna dimineata dragelor...
e liniste tare aici in front..amu ca mandra e plecata! lasa lexia..ca ne descurcam noi cu GPS....el zice ca se duce in Iran..dar de fapt vine la noi!
va doresc sa aveti o zi ca mai frumoasa!
e liniste tare aici in front..amu ca mandra e plecata! lasa lexia..ca ne descurcam noi cu GPS....el zice ca se duce in Iran..dar de fapt vine la noi!
va doresc sa aveti o zi ca mai frumoasa!
iulia80- vip
Buna dimineata zi linistita tuturor. Ai dreptate Iulia vine la noi dar nu spune E secret iar totul este pentru inducerea in eroare a adversarului lasa lumea sa viseze frumos
rodica- vip
buna rodica..asa am zis si eu..lasa ca ne descurcam noi!
sa ai o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
ViSE, VISE CU DURERi CU BUCURII Iulia şi Rodica,iulia80 (Joi 16 Dec 2010, 8:11 am) a scris:buna rodica..asa am zis si eu..lasa ca ne descurcam noi!
i cum e la înălţime?
Salut pe toată lumea..
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum