15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Thank you kh69kh69 a scris: AVC 38.Bölüm Summary
THE END OF THE ROAD TO SAVAS & YASEMİN
What Savas to expect in this difficult journey,?
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
, gata cu bilanțul la grădiniță, a venit moșul....
pufy2010 a scris: , gata cu bilanțul la grădiniță, a venit moșul....
Şi ai primit şi tu ceva?
doar fetele , dar mai aștept
Dacă i-ai sugerat ˝bucătăria˝, zi-i merci că n-o iei în freză, lasă cadoul
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:
ok, la următoarea aniversare, adică peste 15 ani, nu o voi mai invita în bucătărie
Acum să nu crezi că îţi recomand să te îndrepţi către baie
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:
baia, balcon , orice, numai nu în vizită la soacră
Asta-i drept. Dar e reciproc valabil....nici a ei, dar nici a ta, ca nu-i corect
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:
Asta-i drept. Dar e reciproc valabil....nici a ei, dar nici a ta, ca nu-i corect
nu am de unde să știu dacă e reciproc valabil , nu am fost căsătorit cu un băiat , ca să pot să am soacră o mamă de băiat
Nu trebuie sa fii căsătorit cu un băiat . Soacra e tot soacră. Vrei să spui că numai noi femeile simţim acele ˝tensiuni˝ noră-soacră, mai mult sau mai puţin accentuate? , ele există şi de partea cealaltă, în relaţia ginere-soacră. Dar mă refeream la faptul ca aniversarea romantică a căsătoriei e cazul sa fie facută în tete-a-tete, nu cu trupa de socri.
teodora_roman- vip
Văd că doar noi ne-am rătăcit prin ogradă astă seară. Mă retrag şi eu. Pe mâine
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:Văd că doar noi ne-am rătăcit prin ogradă astă seară. Mă retrag şi eu. Pe mâine
buna seara natiune.........eu mi-s inca cu treburi la cabinet...........dar nu am iertat intrarea aici........
vad ca in ograda cealalta e aglomeratie tare,cred ca e serialul asta seara...........;ce-am pierdut PUFY?
apropo............a fost tare teodora asta seara! bravo!
PS:pt ca am intrat de la cabinet............imi apare un Pere Noel......cu cu fundul gol.......si scrie pe fundul lui CLIQUEZ ICI!
oare ce poate sa iasa de acolo?
vad ca in ograda cealalta e aglomeratie tare,cred ca e serialul asta seara...........;ce-am pierdut PUFY?
apropo............a fost tare teodora asta seara! bravo!
PS:pt ca am intrat de la cabinet............imi apare un Pere Noel......cu cu fundul gol.......si scrie pe fundul lui CLIQUEZ ICI!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:...ce-am pierdut PUFY?...
la Gonul - Hasret a sărit pe Murat, și el a crezut că ea s-a împiedicat
la final, i-a băgat în ședință pe cei doi masculi, le-a explicat care sunt standardele, i-a lăsat cu gura căscată, pentru că le-a explicat că niciunul dintre ei nu se ridică la aceste standarde, a plecat din restaurant, a început să plângă și s-a terminat episodul.
ps - tot nu sunt convins că nu există diferențe între soacre. Dar eu am găsit antidotul
bre............cu soacra nu te puni ca nu te vad ghini.......si eu am 4 ochi sa stii!
aha.........cu inima.........am cetit ceva din ce au scris fetele...........;;discursul lui Hasret+ lasatul cu ochii la poarta noua........
deci nik important azi!
pufy.....eu ies.........cred ca voi intra mai tarziu........;;daca mai esti vorbim atunci...........;;daca nu somnik usor!
aha.........cu inima.........am cetit ceva din ce au scris fetele...........;;discursul lui Hasret+ lasatul cu ochii la poarta noua........
deci nik important azi!
pufy.....eu ies.........cred ca voi intra mai tarziu........;;daca mai esti vorbim atunci...........;;daca nu somnik usor!
iulia80- vip
:qw5: Noapte buna !!Si pe acest topic.Sa stiti ca nu v-am uitat dar timpul din pacate de la un timp imi este dusman.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dea, servus, mulţumim frumos!Admin_dea05 a scris: :qw5: Noapte buna !!Si pe acest topic.Sa stiti ca nu v-am uitat dar timpul din pacate de la un timp imi este dusman.
Şi mulţumim frumos pentru toate noutăţile de la ,,emoticons" sunt superbe
Nici eu n-am prea putut fi prezentă azi, s-au adunat prea multe săptămâna asta!
Somnic pufos tuturor! :rf<:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:[Dea, servus, mulţumim frumos!
Şi mulţumim frumos pentru toate noutăţile de la ,,emoticons" sunt superbe
Nici eu n-am prea putut fi prezentă azi, s-au adunat prea multe săptămâna asta!
Buna dimi!! :za5:
Da si mie imi plac.A trebuit sa aleg ..erau asa de multe! nici nu stiam pe care sa le pun.
Ezel
https://www.youtube.com/user/EzelRomania?feature=mhum#g/p
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f4-ezel
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
hello natiune..
sper ca sunteti bine..si ca veti avea un sf de saptamana cat mai frumos...
lexia imi place clipul de mor...dar am gasit si eu unul fain!..sper sa va placa!
sper ca sunteti bine..si ca veti avea un sf de saptamana cat mai frumos...
lexia imi place clipul de mor...dar am gasit si eu unul fain!..sper sa va placa!
iulia80- vip
Hello, mulţumim de clipuri fetelor, sunt pe fugă.iulia80 a scris:hello natiune..
....
A fost încărcat întreg episodul 35 pe Megaupload, găsiţi link-urile la fragmentul 1, în rubrica ,,more info".
indragostit cafea
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bine v-am regăsit drăgălaşelor !!!!
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum