37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 22 din 44
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dar si ea e o luptatoare , nu v-a renunta la Murat decat daca asta asa capos cum e , v-a gresi prea tare...Admin_dea05 a scris: Mie imi este frica sa nu-l aleaga pe Levent ..Levent e un luptator si nu va renunta asa usor la Hasret .
Cand vedem asa un dans intre Murat si Hasret ? Sa sara tot jarul din ei...
Vad ca Yves Montand , nu a reusit...Poate a fost o reteta buna la Cansel si Tuba... cupidon
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumesc Florico ... Si tie o zi buna...Si poate ca da , Hasret e prea necoapta pt unul ca Murat .. Daca asta e puctul slab al ei , poate fi si punctul tare...Dar tot de el depinde...florica a scris:buna Dana ,Dea cu alte cuvinte lui Hasret i-se potriveste sfatul lui Neriman catre Defne, ,,trebuie sa fi mai scumpa la vedere '' Dana spor la munca sa termini ce ai de facut sa te poti bucura de vacanta,acum ninge iar si la noi cite un pic.Elena sa-nteleg ca te-am bine dispus si ti-a mers bine,ma bucur,ca atare trebui sa-mi aduci bomboane de prin strainatati.O zi buna va doresc
Problema nu e la ea , ci la el , la punctele lui slabe...Si cam are , nu multe , dar grele....Trecutul...
dana17- vip
dana17- vip
O zi buna in continuare...
dana17- vip
fetelor pe port la Tuba si la Umbra teiului a aparut rezumatul ep.32 in engleza si respectiv franceza. Murat;il est impossible pour moi d' aimer 2 personnes en mem temps.Je suis amoureux de quelqu' un d' autre, Bahar. din cita franceza mai stiu eu ,fraza asta nu-mi place cum suna sper ca am inteles gresit
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bună ziua dragele mele.florica a scris:fetelor pe port la Tuba si la Umbra teiului a aparut rezumatul ep.32 in engleza si respectiv franceza. Murat;il est impossible pour moi d' aimer 2 personnes en mem temps.Je suis amoureux de quelqu' un d' autre, Bahar. din cita franceza mai stiu eu ,fraza asta nu-mi place cum suna sper ca am inteles gresit
Flori eu zic că fraza sună chiar bine. Sau cel puțin așa am înțeles eu. Ne spune Ana când vine.
Murat: Mi-e imposibil să iubesc două persoane în același timp. Sunt îndrăgostit de altcineva, Bahar.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mar 14 Dec 2010, 3:51 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Multumesc mult Narcisa ,mi-ai luat o piatra de pe inima ca intelesesem gresit ,deci lui bahar ii spune asta ,am vazut pe urma ca fetele se bucura,ii mai lung rezumatul, nu stiu cum sa-l aduc pe asta l-am copiat litera cu litera,daca tu poti intra pe port ca la tuba ii scris in engleza.narcisa a scris:
Bună ziua dragele mele.
Flori eu zic că fraza sună chiar bine. Sau cel puția așa am înțeles eu. Ne spune Ana când vine.
Murat: Mi-e imposibil să iubesc două persoane în același timp. Sunt îndrăgostit de altcineva, Bahar.
florica- vip
Murat quitte Bahar et va voir Hasret.
Levent apprend que Hasret a persuadé Murat pour revenir à l'enseignement à l'école.
Discussion entre bahar et Murat et Murat dit a bahar exactement comment il se sent.
Nesrin se méfie de Ethem
Murat, prend Hasret à un endroit très spécial ...
Il s'agit d'une marche (comme la façon dont ils se sont fait prendre dans la vie réelle pour les paparazzis la semaine dernière) est la marche sous la pluie? Je l'espère ..
Gülnaz apprend ce que Cobra a fait a Gafer. Cobra sera puni par Gülnaz ..
Murat et Levent vont faire un nouvel accord. C'est pour l'amour de Hasret et son bien-être ... mais tout ne se passera pas ils le veulent?
MURAT:
Il est impossible pour moi d'aimer 2 personnes en même temps ... Je suis amoureux de quelqu'un d'autre Bahar.
Murat o lasă pe Bahar și pleacă să o vadă pe Hasret. Levent a aflat că Hasret l-a convins pe Murat să revină la școală. Discuție între Bahar și Murat și Murat îi spune Baharei exact cum se simte. Nesrin se îndoiește de Ethem. Murat o duce pe Hasret într/un loc special. E vorba de o plimbare ( ca atunci când au fost surpinși de paparazzi în viața reală), este o plimbare prin ploaie? Sper. Gulnaz află ce i-a făcut Cobra lui Cafer și-l va pedepsi.
M și L fac un acord nou din dragoste pentru Hasret și pentru binele ei.... dar lucrurile se vor petrece cum vor ei?
Levent apprend que Hasret a persuadé Murat pour revenir à l'enseignement à l'école.
Discussion entre bahar et Murat et Murat dit a bahar exactement comment il se sent.
Nesrin se méfie de Ethem
Murat, prend Hasret à un endroit très spécial ...
Il s'agit d'une marche (comme la façon dont ils se sont fait prendre dans la vie réelle pour les paparazzis la semaine dernière) est la marche sous la pluie? Je l'espère ..
Gülnaz apprend ce que Cobra a fait a Gafer. Cobra sera puni par Gülnaz ..
Murat et Levent vont faire un nouvel accord. C'est pour l'amour de Hasret et son bien-être ... mais tout ne se passera pas ils le veulent?
MURAT:
Il est impossible pour moi d'aimer 2 personnes en même temps ... Je suis amoureux de quelqu'un d'autre Bahar.
Murat o lasă pe Bahar și pleacă să o vadă pe Hasret. Levent a aflat că Hasret l-a convins pe Murat să revină la școală. Discuție între Bahar și Murat și Murat îi spune Baharei exact cum se simte. Nesrin se îndoiește de Ethem. Murat o duce pe Hasret într/un loc special. E vorba de o plimbare ( ca atunci când au fost surpinși de paparazzi în viața reală), este o plimbare prin ploaie? Sper. Gulnaz află ce i-a făcut Cobra lui Cafer și-l va pedepsi.
M și L fac un acord nou din dragoste pentru Hasret și pentru binele ei.... dar lucrurile se vor petrece cum vor ei?
narcisa- vip
Gata Flori, misiune îndeplinită.florica a scris:Multumesc mult Narcisa ,mi-ai luat o piatra de pe inima ca intelesesem gresit ,deci lui bahar ii spune asta ,am vazut pe urma ca fetele se bucura,ii mai lung rezumatul, nu stiu cum sa-l aduc pe asta l-am copiat litera cu litera,daca tu poti intra pe port ca la tuba ii scris in engleza.
narcisa- vip
MULTUMESC NARCISA , bine ca i venit sa ma salvezi de la necaz, virgula trebuia sa-mi dea de gindit dar m-am speriat si am inteles gresit ,o dupa- masa placuta
florica- vip
Chiar atât de mult ai pus la suflet Flori? Nu te speria degeaba, o descurcă ei până la capăt. Vezi totuși că Murat e cu capul pe umeri și știe ce vrea dar nu știe ce poate.florica a scris: MULTUMESC NARCISA , bine ca i venit sa ma salvezi de la necaz, virgula trebuia sa-mi dea de gindit dar m-am speriat si am inteles gresit ,o dupa- masa placuta
narcisa- vip
din pacate asa este ii am tare mult la suflet ,vreau sa fie intelegere , nu mai vreau atata suparare ,mai vedem noi cum v-a fi ca Hasret tot plingind o arata,multam inca o data si iti doresc numai bine ,ma duc ca imediat vine seful de la lucru si ma gaseste aici,pe desearanarcisa a scris:
Chiar atât de mult ai pus la suflet Flori? Nu te speria degeaba, o descurcă ei până la capăt. Vezi totuși că Murat e cu capul pe umeri și știe ce vrea dar nu știe ce poate.
florica- vip
Pupici Flori, pe deseară.florica a scris:din pacate asa este ii am tare mult la suflet ,vreau sa fie intelegere , nu mai vreau atata suparare ,mai vedem noi cum v-a fi ca Hasret tot plingind o arata,multam inca o data si iti doresc numai bine ,ma duc ca imediat vine seful de la lucru si ma gaseste aici,pe deseara
narcisa- vip
dragelor ce mai face-ti?
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Bună scumpica . Eu mă uitam la Ezel, tu ce mai faci?scumpica22 a scris:dragelor ce mai face-ti?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună scumpica . Eu mă uitam la Ezel, tu ce mai faci?
bine eu caut pe net episodul de aseara de la ezel
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Multumim Narcisa...narcisa a scris:
[color=green]Murat o lasă pe Bahar și pleacă să o vadă pe Hasret. Levent a aflat că Hasret l-a convins pe Murat să revină la școală. Discuție între Bahar și Murat și Murat îi spune Baharei exact cum se simte. Nesrin se îndoiește de Ethem. Murat o duce pe Hasret într/un loc special. E vorba de o plimbare ( ca atunci când au fost surpinși de paparazzi în viața reală), este o plimbare prin ploaie? Sper. Gulnaz află ce i-a făcut Cobra lui Cafer și-l va pedepsi.
dana17- vip
Buna...scumpica22 a scris:dragelor ce mai faceti?
dana17- vip
dana17- vip
buna seara fetelor, se pare ca nu-i rezumatul ep.32 numai niste idei de-ale fanilor pr. scenaristi m-am amb - alat de geaba ,o seara frumoasa va doresc
florica- vip
noapte buna,somn usor cu vise placute
florica- vip
noapte buna, Florica! somn usor, ne"vedem" saptamina viitoare, toate cele bune va doresc
Mihaela, f.frumos clipul, pune-l si aici eu nu-mi permit; o sa-l vada fetele in searaasta sau miine la cafea...pa, la mai multe!!!
Mihaela, f.frumos clipul, pune-l si aici eu nu-mi permit; o sa-l vada fetele in searaasta sau miine la cafea...pa, la mai multe!!!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
buna seara fetelor
am intrat si eu ce putin sa va salut
sa fie asta melodia pe care Murat o compune pentru Hasret?
un nou clip de la paky
Are si Mihaela un clip foarte frumos... o asteptam sa il posteze...
Mihaela de ce nu-ti mai place casa noastra? Te pup
am intrat si eu ce putin sa va salut
sa fie asta melodia pe care Murat o compune pentru Hasret?
un nou clip de la paky
Are si Mihaela un clip foarte frumos... o asteptam sa il posteze...
Mihaela de ce nu-ti mai place casa noastra? Te pup
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
am vorbit destul singura... si pentru ca sunt intr-o dispozitie foarte romantica va las o oda
ODA SARMALEI
(Pastorel Teodoreanu)
Cum s-ar defini sarmaua?
Vis inaripat al verzei ce-l avu cat a durat
somnul lung metamorfozic in butoiul de murat...
Potpuriu de porc si vaca, simfonia tocaturii,
imn de lauda mancarii, inaltat in cerul gurii.
O cocheta care-si scalda trupu-n sos si in smantana
si se-nfasoara in varza ca in valuri de cadana.
O abila diplomata ce-a-ncheiat o stransa liga
c-o bardaca de vin rosu si-un ceaun de mamaliga.
Oponenta din principiu si un strasnic adversar
pentru tot ce e dieta sau regim alimentar.
Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata
ce te-mbie cu mirosuri de slanina afumata.
Locatara principala tine-n spatiu tolerate,
perle de piper picante, boabe de orez umflate.
O prozaica'nnascuta, cum s-o prinzi in prozodie
ca de cand e lumea, porcul n-a citit o poezie.
Un aducator de sete, de bei vinul cu ocaua.
Iata-n cateva cuvinte, cum s-ar defini .. sarmaua !!!
Noapte buna oriunde ati fi, somn usor vise placute
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Noapte buna Anuta , noapte buna fetelor...
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum