37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 21 din 44
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:fetelor de la schimbul trei sa va amuzati putin.. ca eu rad de cateva minute singura
Noapte buna
Foarte tari, scuze că am răspuns așa greu dar și la mine s-a blocat netul. Și când nu e blocat merge ca melcul. Noapte bună iubita.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimi!!!
cafea cafea cafea
cafea cafea cafea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata pe racoare,
dorm fetele?
sa aveti o zi cat mai linistita!
dorm fetele?
sa aveti o zi cat mai linistita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna dimineata zanutelor, la noi ninge ca in povesti si facem patinaj ca in povestea cu bambi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
BUNA..ALI.. ce fain..aici de joi se anunta zapezi!
ai grija cu picioarele!
ai grija cu picioarele!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
da , da , nu am tras o tranta din 7 cand am picat pe spate de pe scaun dar m-am ridicat repede si nu am patit nimic , mai socate erau fetele din atelier ca eu radeam ca de obiceiiulia80 a scris:BUNA..ALI.. ce fain..aici de joi se anunta zapezi!
ai grija cu picioarele!
tu ce faci iubita , sper ca esti bine si toate merg asa cum trebuie
alitheea- vip
[Dragalaselor buna dimineata va poftesc si eu la o si un fierbinte sa va incalziti pe o asa vreme friguroasa Va doresc o zi frumoasa de iarna.Va pupacesc dulce din toata o zi buna sa aveti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata lica , multumesc pentru tratatie
sa ne aducem aminte ca au existat si vremuri mai bune in serial
https://www.youtube.com/watch?v=SFJd4gvQW3I
sa ne aducem aminte ca au existat si vremuri mai bune in serial
https://www.youtube.com/watch?v=SFJd4gvQW3I
alitheea- vip
buna dimineata fetelor,buna dimineata Dea,ALI Iulia, Lica, multumesc pt. si o zi frumoasa si cu spor in tot ce faceti,si aici a tot nins si s-a topit ,dimineata ningea si dupa masa se topea,acum mai sint unele petice de zapada si este destul de .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
poftiti la micul dejun,
florica- vip
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mOrcJbncbV0 asa vad eu dragostea liu Murat ,asa cum ii dansul pinguinului
florica- vip
arkadaslar simdi haberleri seyrediyorum ATVdizileri zirvede ve Gonulcelen 1 sirada haberi verildi harikaaaaa,'' am adus asta din plimbarile mele dar nu stiu ce vrea sa zica, poate aflati voi cu google.
florica- vip
Buna dimineata tuturor saru mana de cafea o beau cu placere
Florica scumpa mea stiam eu ca nu te ai un de la mine special[ ieri m-am amuzat cam toata ziua si rezultatul .. seful ma expediaza intr-o delegatie peste hotare cica sa -i dispar din raza vizuala vreo doua zile [
Va urez o saptamana de la exceptional in sus discutii pe masura sa fiti sanatoase fericite si iubite
Florica scumpa mea stiam eu ca nu te ai un de la mine special[ ieri m-am amuzat cam toata ziua si rezultatul .. seful ma expediaza intr-o delegatie peste hotare cica sa -i dispar din raza vizuala vreo doua zile [
Va urez o saptamana de la exceptional in sus discutii pe masura sa fiti sanatoase fericite si iubite
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
buna dimineata,doamnelor!; o zi cit mai placuta va doresc!
Dea, dimineata am vazut antidotul...SUPER!!!!
Florica, multumesc pt.tratatie, merg la ceai...
Dea, dimineata am vazut antidotul...SUPER!!!!
Florica, multumesc pt.tratatie, merg la ceai...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna fetelor , sa bem o cafea impreuna ? O zi buna...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
sper sa nu fi patit nimic. Si la mine ninge .alitheea a scris:[da , da , nu am tras o tranta din 7 cand am picat pe spate de pe scaun dar m-am ridicat repede si nu am patit nimic , mai socate erau fetele din atelier ca eu radeam ca de obicei
tu ce faci iubita , sper ca esti bine si toate merg asa cum trebuie
Buna fetelor!!!!...
Admin_dea05- Admin
Bine Florica , eu sant in criza de timp , saptamana viitoare plec in vacanța și ma chinui sa las totul in regula...Nu am facut nici un comentariu , ca nu mi s-a parut un episod cu prea mari semne de intrebare , in plus Murat m-a cam suparat...Pe Cobra il ințeleg cand face urat la gelozie , dar lui Murat la ce i-a folosit atata educație ? Refuz sa cred ca toți barbații sant la fel ...Iar Murat nu e orice barbat , de aceea sant suparata pe el...De ce nu a acceptat Murat invitaţia lui Hasret la masa ? Simplu . A fost un joc al lui şi Hasret l-a jucat aşa cum el se aştepta ...Ţi s-a parut mirat cand a vazu-o ? Nu . Ştia ca v-a veni , cred ca a vrut sa o testeze un pic...Tot ce face are ca scop final Hasret . A venit , a vazut , a plecat...Daca ea nu ar fi venit , ar fi umblat de nebun pe strazi , aşa s-a dus liniştit acasa...Ce e pe tava nu e interesant...Sau foamea e atat de mare , incat numai daca simte aroma...şi daca intinde mana , ştie ca nu se mai poate opri...Sant sigura ca e chinuit de foame , dar sper ca dorul de nopţile cu Selin , sa nu fie mai mare decat dorul de necunoscutele candori a lui Hasret...Iar ce-i ofera Bahar e o copie palida a lui Selin şi totodata bararea drumului spre cuptorul de paine a Hasretei ...Bahar nu se v-a ridica niciodata la nivelul Selinei , e prea slaba , uşor s-a lasat invinsa de farmecele lui Murat...Ce hotarata parea şi vai...iubirea . Prostii ...Neserioasa...Trebuie sa fii consecventa pana la capat in toate , chiar şi in rele... Iar lui atata îi trebuie , un pic de slabiciune şi calca totul în picioare...Vai de ea...Dar pana la ea ,vai de el ...Dupa atata seceta , chiar o ploaie cu gheaţa ? Sper ca mai are putere sa inţeleaga ca ce in faţa lui nu e Selin...Şi sper , sa nu o fi iubit şi dorit atat de mult...V-aţi putea pune in pielea lui sa vadeţi cat e de greu ? Sa -ţi apara in faţa o astfel de fantasma ...florica a scris: Dana, astept si parerea ta.
Nu prea ma pot aduna , nu prea mi-e gandul la Murat şi ale lui , eu abia aştept sa zbor la ... Saptamana viitoare vorbim de pe partie...
dana17- vip
Buna Anda , ce zici bem o cafea si cu el ?Admin_dea05 a scris: sper sa nu fi patit nimic. Si la mine ninge .
Buna fetelor!!!!...
dana17- vip
nu am patit nimic , cad ca pisica in picioare intotdeaunaAdmin_dea05 a scris: sper sa nu fi patit nimic. Si la mine ninge .
Buna fetelor!!!!...
Ezel il primesti spre seara ca acum sunt la lucru
alitheea- vip
bineinteles. mie imi place de el, deocamdata se comporta chiar f bine si mi-e ciuda ca nu-i gasesc deocamdata nici un defect.dana17 a scris:Buna Anda , ce zici bem o cafea si cu el ?http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs655.snc4/61522_452820177936_347404397936_5100594_4350287_n.jpgAdmin_dea05 a scris: sper sa nu fi patit nimic. Si la mine ninge .
Buna fetelor!!!!...
Admin_dea05- Admin
bine.il astept e Ezelus deseara mai pe inserat ...alitheea a scris:nu am patit nimic , cad ca pisica in picioare intotdeaunaAdmin_dea05 a scris: sper sa nu fi patit nimic. Si la mine ninge .
Buna fetelor!!!!...
Ezel il primesti spre seara ca acum sunt la lucru
Admin_dea05- Admin
Da , asta ziceam si eu ... Defecte are ca orice om , dar nu are defectele care le cautam noi la personajele negative... Marat a gresit infinit mai mult decat Levent , cel putin fata de Hasret , de aceea ei ii v-a veni si mai greu sa aleaga in fata celor doi...Nu v-a face asta niciodata . Nu e ca la piata , sa alegi intre doua verze . Nu-l poate rani pe Levent . Ea nu e dura ca Murat... Vedem care v-a fi evolutia lucrurilor si a personajelor...vom vedea daca Levent v-a gresi , eu una nu cred , mi-e frica sa nu greseasca iar Murat .Admin_dea05 a scris:bineinteles. mie imi place de el, deocamdata se comporta chiar f bine si mi-e ciuda ca nu-i gasesc deocamdata nici un defect.
Ea cu inima a ales , dar inima ei doare...
dana17- vip
Mama , tata , eu unde sant ?Admin_dea05 a scris:
]
dana17- vip
Mie imi este frica sa nu-l aleaga pe Levent ..Levent e un luptator si nu va renunta asa usor la Hasret .dana17 a scris: Da , asta ziceam si eu ... Defecte are ca orice om , dar nu are defectele care le cautam noi la personajele negative... Marat a gresit infinit mai mult decat Levent , cel putin fata de Hasret , de aceea ei ii v-a veni si mai greu sa aleaga in fata celor doi...Nu v-a face asta niciodata . Nu e ca la piata , sa alegi intre doua verze . Nu-l poate rani pe Levent . Ea nu e dura ca Murat... Vedem care v-a fi evolutia lucrurilor si a personajelor...vom vedea daca Levent v-a gresi , eu una nu cred , mi-e frica sa nu greseasca iar Murat .
Ea cu inima a ales , dar inima ei doare...
Admin_dea05- Admin
buna Dana ,Dea cu alte cuvinte lui Hasret i-se potriveste sfatul lui Neriman catre Defne, ,,trebuie sa fi mai scumpa la vedere '' Dana spor la munca sa termini ce ai de facut sa te poti bucura de vacanta,acum ninge iar si la noi cite un pic.Elena sa-nteleg ca te-am bine dispus si ti-a mers bine,ma bucur,ca atare trebui sa-mi aduci bomboane de prin strainatati.O zi buna va doresc
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum