37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 20 din 44
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara Anuta daca tot ai venit ti-am adus pe cinevatoate cele bune si pt. tineanuta1971 a scris:buna seara fetelor
va doresc o saptamana minunata
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara, probabil sunteti la Ezel, deci vizionare placuta!
pt. atunci cind faceti pauza, v-am adus de la vecine:
pacat ca nu inteleg versurile,cred ca sunt romantice...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Nu stiu Flori.. cred ca sunt mai multe motive.. cred ca intradevar nu stie raspunsul pe care l-a dat Hasret lui Levent.. dar tu ce zici? Vine de la Paris pentru ca nu poate trai fara ea.. in paranteza fie spus nici atunci nu cunostea raspunsul Hasretei... si ce face? nu lupta? eu am rabdare sunt sigura ca o sa primim totusi o explicatie pentru comportamentul lui... sau poate explicatia a dat-o Jean Paul cand a spus ca Murat este si martorul si avocatul si judecatorul... cred ca isi complica singur existenta, cand lucrurile ar putea fi extrem de simple... nu cred ca se comporta asa din mandrie, poate o sa razi dar eu cred ca se comporta asa din obisnuinta... asa se poarta cu studentii lui, o iubeste pe Hasret dar nu se opreste din a-i da lectii.. pur si simplu asta este el, si Hasret de asta il iubeste pentru ca sub comportamentul asta aparent dur si indiferent se ascunde o inima minunata, totusi scenaristii exagereaza in anumite privinte dar e tipic pentru serialele lor... sunt foarte obosita si nu stiu cat de coerenta am fostflorica a scris:Fetelor mie nu-mi da paceun lucru ,anume refuzul lui Murat de a merge la cina acasa la Hasret ,cum se justifica gestul lui; nu-i place meniu,nu stie care-i raspunsul lui Hasret la cererea in casatorie a lui Levent,se teme ca s-ar putea intilni cu Levent,intelegeam treaba asta daca-l invita la studio cum initial am crezut,sau este suparat pe Hasret ca nu vine la scoala, sau ii vorba iar de mindrie--voi ce parere aveti?Am inteles care a fost motivul renuntari lui Bahar la razbunare, dar acum ce urmeaza?Nu cred ca va mai fi asistenta lui,eu zic sa o faca pe Saime asistenta [nu stiu cite cunostiinte muzicale poseda]dar cred ca s-ar descurca.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1666204335680
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
tare frumusei sunt... multumescflorica a scris: buna seara Anuta daca tot ai venit ti-am adus pe cinevatoate cele bune si pt. tine
hai sa-ti dau si eu o tema de gandire daca mainile alea doua din promo sunt ale Hasretei si ale lui Murat dupa pozitia mainilor unde se afla Murat cand mangaie mana, in spatele Hasretei? daca nu in spatele ei atunci tot intr-o pozitie foarte apropiata?
anuta1971- vip
Buna seara GaroGaro a scris:buna seara, probabil sunteti la Ezel, deci vizionare placuta!
https://www.dailymotion.com/swf/xg3fc7_gonulcelen-klibi-yok-boyle-bir-yey_music
multumim, e foarte frumos clipul
anuta1971- vip
Buna!Doamne ce tema de gandire???/deja visez, dar ma trezeste cosmarul Bahar...anuta1971 a scris:[tare frumusei sunt... multumesc
hai sa-ti dau si eu o tema de gandire daca mainile alea doua din promo sunt ale Hasretei si ale lui Murat dupa pozitia mainilor unde se afla Murat cand mangaie mana, in spatele Hasretei? daca nu in spatele ei atunci tot intr-o pozitie foarte apropiata?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Anuta,din pozitia cum sint miinile cred ca Murat este in spatele lui Hasret,nu se mai schimba statutul dintre ei profesor-elev,acum si mie imi este somn,asa ca va zic noapte buna, somn usor cu vise placute.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte buna florica!florica a scris: Anuta,din pozitia cum sint miinile cred ca Murat este in spatele lui Hasret,nu se mai schimba statutul dintre ei profesor-elev,acum si mie imi este somn,asa ca va zic noapte buna, somn usor cu vise placute. ]
Admin_dea05- Admin
Buna Dea la ora asta bat si eu campii Bahar si-a dat ochelarii jos sa i se vada frumusetea fetei, acum ca si-a scos si alunita e de-a dreptul seducatoare de peruca nu mai vorbesc ca asta-i piesa de rezistenta mai bine ma duc la somn ca am luat-o razna de totAdmin_dea05 a scris:Buna!Doamne ce tema de gandire???/deja visez, dar ma trezeste cosmarul Bahar...
Va doresc noapte buna si vise placute
anuta1971- vip
Noapte buna Flori, vise frumoaseflorica a scris: Anuta,din pozitia cum sint miinile cred ca Murat este in spatele lui Hasret,nu se mai schimba statutul dintre ei profesor-elev,acum si mie imi este somn,asa ca va zic noapte buna, somn usor cu vise placute.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 13 Dec 2010, 11:26 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
noapte buna,sa ne vedem cu bine miine!
si pt. a putea visa mai frumos...
si pt. a putea visa mai frumos...
Garo- vip
Dea, de asta vorbesti?
poti sa-l stergi dupa cel vezi
poti sa-l stergi dupa cel vezi
Garo- vip
Buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Noapte buna! Cea mai importanta a fost alunita...anuta1971 a scris:Buna Dea la ora asta bat si eu campii Bahar si-a dat ochelarii jos sa i se vada frumusetea fetei, acum ca si-a scos si alunita e de-a dreptul seducatoare de peruca nu mai vorbesc ca asta-i piesa de rezistenta mai bine ma duc la somn ca am luat-o razna de totAdmin_dea05 a scris:Buna!Doamne ce tema de gandire???/deja visez, dar ma trezeste cosmarul Bahar...
Va doresc noapte buna si vise placute
Admin_dea05- Admin
noapte buna ana , noapte buna flori
alitheea- vip
Garo a scris:Dea, de asta vorbesti?poti sa-l stergi dupa cel vezi
- Spoiler:
Garo am gasit antidotul... ..
Admin_dea05- Admin
Buna ali! Ce mai faci?alitheea a scris:Buna seara zanute
Admin_dea05- Admin
De curand am ajuns acasa , azi a fost o zi tare lunga la lucru si acum astept sa se inregistreze pe dvd ezel , sper sa rezist sa il pot urca dimineata, daca nu sigur searaAdmin_dea05 a scris:Buna ali! Ce mai faci?
alitheea- vip
mai uitam ca e tare multa liniste pe toate forumurile , daca nu isi schimba turcii strategia cred ca vor avea mult de pierdut , dar daca ma gandesc bine nu ne trebuie decat o scanteie si iar incingem retelele...
alitheea- vip
Bună seara dragele mele . Iar am intrat la spartul târgului.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pai noi suntem schimbul treinarcisa a scris:Bună seara dragele mele . Iar am intrat la spartul târgului.
alitheea- vip
Buna narcisa!..narcisa a scris:Bună seara dragele mele . Iar am intrat la spartul târgului.
si cu aceasta ocazie si Noapte buna! Narcisa ..Alitheea!..imi merge greu netul ( Nu stiu de ce..sper macar sa-mi ia mesajul asta)asa ca ma duc mai bine la culcare decat sa ma enervez.
Admin_dea05- Admin
Noapte buan draga mea , cred ca e ceva in aer si mie mi s-a blocat dvd-ul cu ezel si trebuie sa il mai inregistrez o dataAdmin_dea05 a scris: Buna narcisa!..
si cu aceasta ocazie si Noapte buna! Narcisa ..Alitheea!..imi merge greu netul ( Nu stiu de ce..sper macar sa-mi ia mesajul asta)asa ca ma duc mai bine la culcare decat sa ma enervez.
alitheea- vip
fetelor de la schimbul trei sa va amuzati putin.. ca eu rad de cateva minute singura
Noapte buna
Scrisoare catre postul de televiziune:
- Va rog terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke!
Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi.
Discutie intre 2 blonde:
- Ce i-ai cerut anul asta lui Mos Craciun?
- 30$, ca la toata lumea ,ca e criza!
Culmea puterii de convingere: sotul sa-si convinga sotia ca toate blanurile ingrasa.
- Alo, buna ziua, Casa Poporului?
- Da.
- Cu poporul, va rog!
Culmea imaginatie:sa fii la lucru si sa-ti imaginezi ca dormi si sa visezi ca esti la lucru.
Culmea matematicii -sa stai de unul singur si sa te simti in plus.
Profesorul la ora de fizica intreaba elevii:
- Cine imi poate spune ce este vidul?
La care Bula ii raspunde:
- Dom` profesor, am in cap dar nu va pot spune...
O blonda oprita de politia rutiera:
-Scuzati -ma dar din pacate nu va pot da permisul pentru ca este cadoul meu preferat!!
Un medic isi aduce studentii in vizita la un ospiciu. Se opresc la un salon unde era un barbat cu privirile ratacite.
- Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care trebuia sa se casatoreasca l-a refuzat.
- In urmatoarea rezerva il vom vizita pe cel care a luat-o...
Trei studenti inaintea unui examen, unul foarte bine pregatit, unul cu un nivel mediu de cunostinte si unul ultra slab, se inteleg asupra ordinii de intrare.
Cel mediu, intra primul. La iesirea din examen, ceilalti il intreaba:
- Cum a fost?
- Ca o discutie normala de la profesor la student!
Intra cel supertare. La iesire, aceeasi intrebare, raspunsul:
- Ca o discutie de la profesor la profesor!
Cand in sfarsit intra si cel `tamaie`, sta inauntru o ora. Cand iese, ceilalti il intreaba:
- Cum a fost daca ai stat atata?
- Ca o discutie de la preot la preot!
- Cum asa?
- Pai el intreba... eu imi faceam cruce. Eu raspundeam, el isi facea cruce.........
- Domnule doctor, sotia ma spune ca sunt nebun.
- De ce?
- Deoarece de fiecare data cand beau cafea mananc ceasca!
- Cum?!! Mananci ceasca cu totul??
- Nu, toarta o las!
- Chiar ca esti nebun! Toarta e cea mai buna!
Directorul tuna si fulgera in birou.
- Asa nu se mai poate ! Firma asta parca e o casa de nebuni!
- Ba nu,domnule! raspunde cineva. E mult mai rau !
- Cum adica e mai rau ? urla directorul.
- Pai,da,ca intr-o casa de nebuni, macar directorul e sanatos!
-Eu copiez, tu copiezi, el copiaza. Ce timp este Bulisor?
-Timpul tezelor domnu` profesor!
-De ce e bine sa mearga soacra la vot?
-Ca sa se obisnuiasca cu urna.
Noapte buna
Scrisoare catre postul de televiziune:
- Va rog terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke!
Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi.
Discutie intre 2 blonde:
- Ce i-ai cerut anul asta lui Mos Craciun?
- 30$, ca la toata lumea ,ca e criza!
Culmea puterii de convingere: sotul sa-si convinga sotia ca toate blanurile ingrasa.
- Alo, buna ziua, Casa Poporului?
- Da.
- Cu poporul, va rog!
Culmea imaginatie:sa fii la lucru si sa-ti imaginezi ca dormi si sa visezi ca esti la lucru.
Culmea matematicii -sa stai de unul singur si sa te simti in plus.
Profesorul la ora de fizica intreaba elevii:
- Cine imi poate spune ce este vidul?
La care Bula ii raspunde:
- Dom` profesor, am in cap dar nu va pot spune...
O blonda oprita de politia rutiera:
-Scuzati -ma dar din pacate nu va pot da permisul pentru ca este cadoul meu preferat!!
Un medic isi aduce studentii in vizita la un ospiciu. Se opresc la un salon unde era un barbat cu privirile ratacite.
- Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care trebuia sa se casatoreasca l-a refuzat.
- In urmatoarea rezerva il vom vizita pe cel care a luat-o...
Trei studenti inaintea unui examen, unul foarte bine pregatit, unul cu un nivel mediu de cunostinte si unul ultra slab, se inteleg asupra ordinii de intrare.
Cel mediu, intra primul. La iesirea din examen, ceilalti il intreaba:
- Cum a fost?
- Ca o discutie normala de la profesor la student!
Intra cel supertare. La iesire, aceeasi intrebare, raspunsul:
- Ca o discutie de la profesor la profesor!
Cand in sfarsit intra si cel `tamaie`, sta inauntru o ora. Cand iese, ceilalti il intreaba:
- Cum a fost daca ai stat atata?
- Ca o discutie de la preot la preot!
- Cum asa?
- Pai el intreba... eu imi faceam cruce. Eu raspundeam, el isi facea cruce.........
- Domnule doctor, sotia ma spune ca sunt nebun.
- De ce?
- Deoarece de fiecare data cand beau cafea mananc ceasca!
- Cum?!! Mananci ceasca cu totul??
- Nu, toarta o las!
- Chiar ca esti nebun! Toarta e cea mai buna!
Directorul tuna si fulgera in birou.
- Asa nu se mai poate ! Firma asta parca e o casa de nebuni!
- Ba nu,domnule! raspunde cineva. E mult mai rau !
- Cum adica e mai rau ? urla directorul.
- Pai,da,ca intr-o casa de nebuni, macar directorul e sanatos!
-Eu copiez, tu copiezi, el copiaza. Ce timp este Bulisor?
-Timpul tezelor domnu` profesor!
-De ce e bine sa mearga soacra la vot?
-Ca sa se obisnuiasca cu urna.
anuta1971- vip
Multumesc iubitaanuta1971 a scris:fetelor de la schimbul trei sa va amuzati putin.. ca eu rad de cateva minute singura
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum