37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 19 din 44
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata dragelor..buna dea.buna iuliana..
va doresc sa aveti o sapt cat mai linistita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata si bine v-am gasit fetelor ,o saptamina frumoasa si implinita cu toate dorintele voastre ,azi o zi cum va doriti
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna dimineata florica!
ma bucur ca te vad...sper ca esti bine! sa ai o sapt cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
si eu ma bucur ca nu ne-ai uitat si mai vi pe la noi ,multumesc, eu sint bine, ne mai necajesc personajele,dar ce sa facem asa-i filmul,si tie o saptamina minunata,va invit la micul dejun o cana de ceai cald pt, vreme receiulia80 a scris:buna dimineata florica!
florica- vip
Fetelor mie nu-mi da paceun lucru ,anume refuzul lui Murat de a merge la cina acasa la Hasret ,cum se justifica gestul lui; nu-i place meniu,nu stie care-i raspunsul lui Hasret la cererea in casatorie a lui Levent,se teme ca s-ar putea intilni cu Levent,intelegeam treaba asta daca-l invita la studio cum initial am crezut,sau este suparat pe Hasret ca nu vine la scoala, sau ii vorba iar de mindrie--voi ce parere aveti?Am inteles care a fost motivul renuntari lui Bahar la razbunare, dar acum ce urmeaza?Nu cred ca va mai fi asistenta lui,eu zic sa o faca pe Saime asistenta [nu stiu cite cunostiinte muzicale poseda]dar cred ca s-ar descurca.
florica- vip
Buna dimineata , da iar e luni...
Va las o cafea , poate pe voi va ajuta ...Abia astept sarbatorile de iarna si implicit vacanta... Si pe ei... O zi buna ,o saptamana buna...
Va las o cafea , poate pe voi va ajuta ...Abia astept sarbatorile de iarna si implicit vacanta... Si pe ei... O zi buna ,o saptamana buna...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna dimineata dargelor ce mai face-ti?o saptamana placuta in continuare
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Buna ...scumpica22 a scris:buna dimineata dragelor ce mai faceti? o saptamana placuta in continuare
dana17- vip
Florica , cine ti-a ciufulit asa gandurile ?florica a scris:Fetelor mie nu-mi da paceun lucru ,anume refuzul lui Murat de a merge la cina acasa la Hasret ,cum se justifica gestul lui; nu-i place meniu,nu stie care-i raspunsul lui Hasret la cererea in casatorie a lui Levent,se teme ca s-ar putea intilni cu Levent,intelegeam treaba asta daca-l invita la studio cum initial am crezut,sau este suparat pe Hasret ca nu vine la scoala, sau ii vorba iar de mindrie--voi ce parere aveti?Am inteles care a fost motivul renuntari lui Bahar la razbunare, dar acum ce urmeaza?Nu cred ca va mai fi asistenta lui,eu zic sa o faca pe Saime asistenta [nu stiu cite cunostiinte muzicale poseda]dar cred ca s-ar descurca.
Nu pot sa-ti raspund acum ca mi le-ai incalcit si pe ale mele...
dana17- vip
Buna fetelor!!
Am facut cateva poze din ep 32
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t251-30.htm#81330
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t251-30.htm#81330
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="florica"]Fetelor mie nu-mi da paceun lucru ,anume refuzul lui Murat de a merge la cina acasa la Hasret ,cum se justifica gestul lui; nu-i place meniu,nu stie care-i raspunsul lui Hasret la cererea in casatorie a lui Levent,se teme ca s-ar putea intilni cu Levent,intelegeam treaba asta daca-l invita la studio cum initial am crezut,sau este suparat pe Hasret ca nu vine la scoala, sau ii vorba iar de mindrie--voi ce parere aveti?Am inteles care a fost motivul renuntari lui Bahar la razbunare, dar acum ce urmeaza?Nu cred ca va mai fi asistenta lui,eu zic sa o faca pe Saime asistenta [nu stiu cite cunostiinte muzicale poseda]dar cred ca s-ar descurca. [/quote
Hola Florica Nu l-au lasat scenaristii sa accepte invitatia
Scuze dar hai sa ne mai amuzam [ la sf asteapta poate o sa vedem si ce vrem noi ce ne dorim .. pina atunci rabdare facem exercitii
Hola Florica Nu l-au lasat scenaristii sa accepte invitatia
Scuze dar hai sa ne mai amuzam [ la sf asteapta poate o sa vedem si ce vrem noi ce ne dorim .. pina atunci rabdare facem exercitii
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Buna fetelor o zi faina va doresc la revedere
elena- vip
Tuba pe MBC
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1637341985242&oid=34440002728&comments&re
Buna Anda...Faine...Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!!
dana17- vip
dana17- vip
buna fetelor!;Florica, ne-ai pus pe ginduri...dar pt. ajutor i-am adus si pe ei...
o zi buna va doresc,pa
o zi buna va doresc,pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DceFxrmQhRAg&h=07ec2
Ultima editare efectuata de catre florica in Lun 13 Dec 2010, 2:58 pm, editata de 1 ori
florica- vip
https://www.facebook.com/video/video.php?v=135781813145643&oid=105610722816671&comments&ref=mf Dana, astept si parerea ta.Elena, stiu ca de scenariati depinde totul,discutam si noi de pe margine,doar de aceea sintem aici. multumesc Denisa pt. noutati.Garo ce ajutor sa primim de la ei cind nici ei nu stiu ce vor
florica- vip
florica a scris:.Garo ce ajutor sa primim de la ei cind nici ei nu stiu ce vor
Florica te rooog nu te enerva pe mine [ dar vad ca-ti dai raspunsul singura... pai daca ,,ei nu stiu ce vor" ceilalti crezi ca stiu? scuze te rog
elena- vip
Sa aveti o seara buna...
dana17- vip
buna seara fete dragi,ce faceti,pe unde sinteti?buna Elena, nu m-am enervat. http://colinde-decraciun.blogspot.com/2010/12/aseara-pe-nserate-alex-de-la-orastie.html
florica- vip
Buna seara dragalaselor ce mai faceti sunteti bine?Eu astazi am fost foarte ocupata cu pregatirea purcelusului pentru Craciun.Va poftesc la o bucata de sorici si o cana de vin fert la gura spbei si sa depanam povesti.Va doresc o seara frumoasa din toata si vizionare placuta la Ezel
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna seara Lica,pt. tine o colinda http://www.google.ro/url?sa=t&source=video&cd=5&ved=0CE4QtwIwBA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DXx4HkpxbS1w&ei=4H0GTfPRKoyA5Abux53hBw&usg=AFQjCNHTY1w0683c0u9r8h32eKuevmmEGQ
florica- vip
buna seara fetelor
va doresc o saptamana minunata
va doresc o saptamana minunata
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
o saptamana buna sa ai si tu iulia... ai grija de tineiulia80 a scris:buna dimineata dragelor..buna dea.buna iuliana..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum