Serialesitelenovelet
38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți

Pagina 42 din 42 Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42

In jos

38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Empty Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulianagl Mier 29 Dec 2010, 10:08 pm

38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 1_kX2hzVIh

Noapte buna si vise placute. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Empty Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de florica Mier 29 Dec 2010, 10:12 pm

38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 415928 Noapte buna Iuliana,somn usor cu vise placute 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 517793
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 29 Dec 2010, 10:38 pm

buna sear zanute , eu inca am musafiri sad sad sad
uite flori ce ziceai tu de pe port
si lui mariane din spania,
intrebarile ei,
Bonjour Monsieur Elçin

J’espère que vous allez bien.
Avant tout je vous félicite pour la merveilleuse performance dans chaque épisode, vous ne decevez jamais. La scène jouant Chopin était une scène magistrale, j' ai complètement oublié l’homme derrière le personnage et j’ai cru vraiment voir le grand pianiste Murat Turalli. Chapeau ! Merci Cansel hoca pour faire de chaque scène un chef-d'oeuvre.

Juste deux petites questions si vous permettez :

Est-il difficile de jouer les scènes du piano, est ce que vous vous sentez à l'aise ?
"Les Feuilles Mortes", c'est de votre choix? Excéllent choix pour l'épisode de Paris.

A propos, c'était très marrant avoir entendu votre voix en turque avec cette "r" française (inamiyoghoum) (sourire) (je sais que vous avez exagéré l'accent), j'ai beacoup aimé ce moment.

Merci d'avance et bonne continuation

Marianne, votre admiratrice espagnole.
si raspunsurile lui Cansel,
Bonjour Marianne,

Oui, c'est assez difficile de jouer les scènes de piano car, il faut avoir le morceau bien dans sa tête et être dans le sentiment du moment...
Malheureusement, faute de temps je prends connaissance du morceau que je vais jouer le jour même ou au mieux la vieille...c'est un peu stressant mais ça se passe pas trop mal en général...je suis de plus accompagné par un vrai pianiste qui m'aide à déchiffrer les morceaux le plus rapide et le plus simplement possible...

"Les feuilles mortes", on peut dire que c'était mon idée...j'adore Yves Montand et la chanson allait bien à Paris, surtout pendant la saison d'automne.

Oui, je me suis super bien amusé à doubler mon meilleur pote "Manu", Emmanuel Vieilly. On a fait les cours Florent ensemble, c'est un excellent acteur. Pas évident pour lui de jouer une langue qu'il ne connait pas. On a eu quelques crises de rires sur le tournage.... d'ailleurs voici un lien qui te permettra de voir sa bande-démo.

http://vieilly.free.fr/

A bientôt Marianne.

alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Mier 29 Dec 2010, 10:42 pm

noapte buna, fetelor si somn usor!
am gasit un calendar frumos si l-am adus si pt. voi; pa kiss kiss
38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Photofunia15a70f
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Mier 29 Dec 2010, 10:47 pm

38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 738690 buna seara Nicoleta,multumesc ,dar mult mai stau musafiri tai ,sint de departe? Musafiri sint buni de doua ori o data cind vin si o data cind pleaca 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 53412 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 441904
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Mier 29 Dec 2010, 10:52 pm

Garo a scris:noapte buna, fetelor si somn usor!
am gasit un calendar frumos si l-am adus si pt. voi; pa 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 296580 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 296580
38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Photofunia15a70f
noapte buna si multam de calendar 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 29 Dec 2010, 10:53 pm

florica a scris:38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 738690 buna seara Nicoleta,multumesc ,dar mult mai stau musafiri tai ,sint de departe? Musafiri sint buni de doua ori o data cind vin si o data cind pleaca 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 53412 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 441904
gata iubita , tocmai au plecat stupid
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 29 Dec 2010, 10:54 pm

Buna Mari,iubitul nostru Cansel a raspuns luni la cateva intrebari si le-a facut fericite,uite iti aduc de acolo ce s-a scris ,
astea sunt intrebarile lui ines,scrie si pe FB,
Merci Ma belle

j'ouvre le bal des questions :

Dans un premier temps je te remercie de nous faire rêver, même si tu as quitté la France tu as des fans français qui apprécier ton travail.

Je sais que aime le football et jour a ce sport quand tu as le temps, tu es supporter de l'équipe de football du Galatasary en Turquie. Quel est l'équipe de football que tu supporte en France?

Ma question suivante porte sur le rôle que tu interprètes actuellement qui est celui d'un professeur de musique, je suis bluffée par ton interprétation au piano dans plusieurs épisodes. Lorsque tu as joué dans l'épisode 25 La Fantaisie-Impromptu de Chopin, dans cette scène tu avais les gestes et mimiques du virtuose qui interprète ce morceau, on avait une impression que tu vivais a travers ce morceau. As-tu pris des leçons de piano dans le passé? Cette scène *fluturaş*-elle difficile a jouer?

J'avais lu que la scène qui a été dure a jouer pour toi est celle ou Ahmet voit sa bien aimée Yasemin épouser son ami Necdet dans Hatırla Sevgili. Je me souviens parfaitement de cette scène ton interprétation ma fait pleuré j'ai bien cru que tu allais avoir une attaque.
Je souhaite savoir dans les scènes que tu as joué dans Gonulçelen celle qui t'as le plus marqué, la scène ou tu as eu un fou rire lors tu tournage et la plus dure d'après toi.

Je te remercie par avance du temps accordé pour répondre a mes questions

Amicalement Inès

si raspunsul lui Cansel,

Alıntı: Merci Ma belle

j'ouvre le bal des questions :

Dans un premier temps je te remercie de nous faire rêver, même si tu as quitté la France tu as des fans français qui apprécier ton travail.

Je sais que aime le football et jour a ce sport quand tu as le temps, tu es supporter de l'équipe de football du Galatasary en Turquie. Quel est l'équipe de football que tu supporte en France?

Ma question suivante porte sur le rôle que tu interprètes actuellement qui est celui d'un professeur de musique, je suis bluffée par ton interprétation au piano dans plusieurs épisodes. Lorsque tu as joué dans l'épisode 25 La Fantaisie-Impromptu de Chopin, dans cette scène tu avais les gestes et mimiques du virtuose qui interprète ce morceau, on avait une impression que tu vivais a travers ce morceau. As-tu pris des leçons de piano dans le passé? Cette scène *fluturaş*-elle difficile a jouer?

J'avais lu que la scène qui a été dure a jouer pour toi est celle ou Ahmet voit sa bien aimée Yasemin épouser son ami Necdet dans Hatırla Sevgili. Je me souviens parfaitement de cette scène ton interprétation ma fait pleuré j'ai bien cru que tu allais avoir une attaque.
Je souhaite savoir dans les scènes que tu as joué dans Gonulçelen celle qui t'as le plus marqué, la scène ou tu as eu un fou rire lors tu tournage et la plus dure d'après toi.

Je te remercie par avance du temps accordé pour répondre a mes questions

Amicalement Inès

Bonjour Inès,

Merci de m'accorder autant d'importance. Ca fait plaisir.
J'ai suivi quelques matches du PSG mais je n'ai jamais été fan...A vrai dire, je supporte Galatasaray parce qu'ici en Turquie tu es "obligé" de supporter une équipe. Le foot et plus vivant à Istanbul...On va plus dans les stades. J'aime avant tout le football pour son jeu, le beau football. J'aime ce qu'il représente dans le monde et surtout j'adore y jouer. J'ai fait beaucoup de sport dans ma vie...Ski, tennis, voile... Le foot est le seul sport qui ne m'ennuie pas.
Pour le piano, j'ai pris des cours avant de commencer le tournage. Je savais que je ne pourrais jamais jouer comme un vrai virtuose en si peu de temps. J'ai donc plus travailler le personnage et sa façon d'interpréter les morceaux. J'avais déjà des films dans la tête comme "La leçon de piano" "La pianiste" ou "De battre mon coeur s'est arrêté".. Pour le Chopin, je l'ai un peu plus travaillé que d'autres morceaux...car pour la première fois je savais ce que j'allais jouer un peu plus tôt que les autres...donc j'ai eu un peu plus de temps pour le travailler. Je suis content car mon métier d'acteur m'a permis d'apprendre à un peu jouer du piano...

Des fous rires, on en a eu pleins, même avec Hatirla sevgili et Kirik Kanatlar...

J'aime bien la scène ou Murat joue pour la dernière fois du piano a Hasret avant de partir à Paris...

Je t'embrasse.

A bientôt.
a facut-o fericita...
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 29 Dec 2010, 10:55 pm

poate ne ajuta cand are timp ana cu traducerea din franceza kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Mier 29 Dec 2010, 11:04 pm

alitheea a scris:poate ne ajuta cand are timp ana cu traducerea din franceza 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 296580
multumesc inca o data,ar fi bine daca cineva le-ar traduce,de la fete am inteles ca i-a placut mult cind a cintat cu Hasret la nunta 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 29 Dec 2010, 11:10 pm

florica a scris:multumesc inca o data,ar fi bine daca cineva le-ar traduce,de la fete am inteles ca i-a placut mult cind a cintat cu Hasret la nunta 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 296580
nu am reusit sa citesc , oricum nu prea le dibui in franceza
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 29 Dec 2010, 11:13 pm

Nu pot merge linistita la culcare pana nu va kiss kiss kiss de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute Sleep pe maine
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 29 Dec 2010, 11:16 pm

lica54 a scris:Nu pot merge linistita la culcare pana nu va kiss kiss kiss de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute Sleep pe maine
Noapte buna si tie draga mea kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Mier 29 Dec 2010, 11:25 pm

38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 715974 noapte buna Lica,si eu merg la nani ca era sa pic de pe scun,noapte buna ,somn usor cu vise placute 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 517793
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 29 Dec 2010, 11:43 pm

florica a scris:38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 715974 noapte buna Lica,si eu merg la nani ca era sa pic de pe scun,noapte buna ,somn usor cu vise placute 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 517793
Noapte buna si vise placute si tie iubita kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 30 Dec 2010, 12:21 am

Am încercat eu o traducere pe scurt
Deschid balul întrebărilor :

Mai întâi, mulțumesc pentru că ne-ai făcut să visăm, chiar dacă ai plecat din Franța ai fani francezi care îți apreciază munca.

Știu că iubești fotbalul și că joci când ai timp, ești suporter Galatasary în Turcia. Ce echipă din Franța susții?

A doua întrebare e legată de rolul pe care îl joci acum, cel al unui prof. de muzică, am fost păcălită de interpretarea ta la pian în mai multe episoade. Atunci când ai cântat în ep. 25 La Fantaisie-Impromptu de Chopin, în această scenă ai avut gesturile și mimica unui virtuoz ce interpretează această piesă, aveam impresia că trăiai această piesă. Ai luat lecții de pian în trecut? A fost dificil de interpretat această scenă?

Am citit că cea mai dificlă scenă pentru tine a fost cea când Ahmet o vede pe iubita sa Yasemin căsătorindu-se cu prietenul lui Necdet în Hatırla Sevgili. Îmi amintesc pefect această scenă, interpretarea ta m-a făcut să plâng, chiar am crezut că vei avea un atac. Vreau să știu, din scenele din Gonulçelen care te-a marcat cel mai mult, care a fost cea mai comică și care cea mai grea.

si raspunsul lui Cansel,

Mulțumesc pentru importanța acordată. Îmi face plăcere.
Am urmărit câteva meciuri ale lui PSG dar n-am fost niciodată un fan. Să spun adevărul sunt fan Galatasaray pentru că în Turcia ești obligat să fii fan. Fotbalul e mai viu în Istanbul... Se merge mai des pe stadion. Îmi place fotbalul ca joc, pentru frumusețea lui, ceea ce reprezintă în lume și-mi place mai ales să joc. Am făcut mult sport în viață...Ski, tenis, volei.. Fotbalul e singurul care nu mă plictisește.
În ceea ce privește pianul am luat lecții înainte de a începe filmările. Știam că nu voi putea interpreta ca un adevărat virtuoz într-un timp atât de scurt. Așa că am lucrat mult personajul și modul de interpretare a pieselor. Am avut filme ca: Lecția de pian, Pianistul sau "De battre mon coeur s'est arrêté".. Pe Chopin l-am lucrat mai mult pentru că pentru prima dată am știut mai devreme ceea ce va trebui să interpretez așa că am avut mai mult timp. Sunt bucuros că meseria de actor mi-a permis să învăț să cânt puțin la pian...

Scene comice au fost multe, chiar și-n Hatirla sevgili și în Kirik Kanatlar...

Îmi place scena în care Murat cântă pentru ultima oară pentru Hasret la pian înainte de a pleca la Paris...

Pe curând
..
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 30 Dec 2010, 12:27 am

Buna seara fetelor!!!
:emo6: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 187894 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 770964
Narcisa multumim...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 30 Dec 2010, 12:43 am

Mai întâi vă felicit pentru interpretarea minunată din fiecare episod, niciodată nu dezamăgiți. Scena cu Chopin a fost magistrală, am uitat complet omul din spatele personajului și chiar am crezut că-l văd pe pianistul Murat Turalli. Jos pălăria! Mulțumesc Cansel hoca pentru că faceți din fiecare scenă o capodoperă.

Două întrebări :

Este dificil de interpretat scenele cu pianul, vă simțiți în largul dv?
"Les Feuilles Mortes", este alegerea dv? O alegere excelentă pentru episodul cu Parisul.

A fost amuzant să aud vocea dv. în turcă cu r-ul francez, știu că ați exagerat accentul, mi-a plăcut acest moment.

Merci

Raspunsurile lui Cansel,
Bună ziua Marianne,

Da, e destul de dificl de intrepretat scenele cu pianul pentru că trebuie să ai piesa bine întipărită în minte și să fii în ton cu momentul..
Din nefericire, din cauza timpului aflu ce piesă trebuie să interpretez chiar în aceeași zi sau în cel mai bun caz cu o zi înainte, e un pic stresant dar nu este prea rău în general ?????, în plus sunt acompaniat de un pianist adevărat care mă ajută să descifrez piesele mai rapid și cât mai simplu cu putință....

"Les feuilles mortes", se poate spune că a fost ideea mea...îl ador pe Yves Montand și cântecul se potrivea pentru Paris, mai ales în sezonul de toamnă.

Da, m-am amuzat foarte tare să-l dublez pe cel mai bun amic (probabil) pote"Manu", Emmanuel Vieilly. Am urmat aceeași școală (Florent), e un actor excelent. Nu este ușor să interpreteze o limbă pe care nu o cunoaște. Au fost câteva momente comice în timpul filmărilor.... de altfel iată un link care îți va permite să vezi bande-démo a sa.

http://vieilly.free.fr/

Pe curând Marianne.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Joi 30 Dec 2010, 12:47 am, editata de 1 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 30 Dec 2010, 12:44 am

Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!
:emo6: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 187894 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 770964
Narcisa multumim...
Bună Dea. Pentru puțin.
Ce faci, petreci?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 30 Dec 2010, 12:54 am

narcisa a scris:[Bună Dea. Pentru puțin.
Ce faci, petreci?
Un pic inainte de culcare... 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 862640
https://www.youtube.com/watch?v=Sk6SfWOVaDw&feature=related

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 30 Dec 2010, 1:04 am

Admin_dea05 a scris:Un pic inainte de culcare... 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 862640
https://www.youtube.com/watch?v=Sk6SfWOVaDw&feature=related

[]
E o ocazie specială sau așa procedezi în fiecare seară?

Dragele mele vă urez noapte bună și vise plăcute. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 30 Dec 2010, 1:39 am

narcisa a scris:[
E o ocazie specială sau așa procedezi în fiecare seară?

Dragele mele vă urez noapte bună și vise plăcute. kiss
38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 539466 ..m-a apucat in seara asta...Somnic pufos! 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 720534

38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 22674510
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Joi 30 Dec 2010, 8:29 am

Bizden Kaçmaz 'Yerli Dizi Yersiz Uzun' https://www.facebook.com/gonulcelendizisi#!/video/video.php?v=1621438109026&oid=191188852425&comments
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 42 din 42 Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum