40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte bună iubita laptop-ul meu e cam leneș, până am citit eu toată lumea s-a dus la culcare.alitheea a scris:Fetelor , va spun si eu noapte buna ca imi e cam somn , va imbratisez si va trimit multi
Somn ușor cu vise dulci.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lasa ca esti fata desteapta, capul functioneaza bine... mai bine sa te doara ca-i folosit, decat ca-i odihnit.. fac si eu haz de necaz, multumesc pentru ursuletnarcisa a scris:
Treaba asta e cu multe capete. Numai al meu nu mai funcționeză Am citit că și tu ești bolnăvioară. Multă sănătate. Și-ți trimit și-un ursuleț să te facă bine
fetelor oare de ce or fi pus scenaristii povestea aia cu visul Hasretei de la inceputul episodului? o fi vreo premonitie ca ea nu e langa Murat nici in vis?... bat campii ma duc la somn, discutii placute in continuare fetelor multi
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 11 Ian 2011, 12:14 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ce față are, ai dreptate cred că îl vom sufoca cu atâtea pupături.alitheea a scris:uitati-va la el fetelor , nu va vine sa il luati acasa si sa il pupati toata ziua
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=photos#!/photo.php?fbid=132152980182354&set=o.105610722816671
narcisa- vip
Noapte bună Ana, somn ușor eu încă n-am văzut episodul nu știu nimic din ceea ce s-a întâmplat în film.anuta1971 a scris:
lasa ca esti fata desteapta, capul functioneaza bine... mai bine sa te doara ca-i folosit, decat ca-i odihnit.. fac si eu haz de necaz, multumesc pentru ursulet
fetelor oare de ce or fi pus scenaristii povestea aia cu visul Hasretei de la inceputul episodului? o fi vreo premonitie ca ea nu e langa Murat nici in vis?... bat campii ma duc la somn, discutii placute in continuare fetelor multi
narcisa- vip
cred ca a gresit cu ceva... isi cere iertarenarcisa a scris:
Ce față are, ai dreptate cred că îl vom sufoca cu atâtea pupături.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
pai ce sa va las eu asa singure sa va faceti de cap? pe mine ma doare spatele , da nu conteaza , stau teapana pe scaunnarcisa a scris:
Păi ea e soacră mică de asta e bine. Când o să fim și noi soacre și încă mari să vezi ce bine o să ne fie. Și tu te simți rău?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Noapte bună Iuliana. Odihnă plăcută.iulianagl a scris:
narcisa- vip
TE ROOOOOOOOG , DACA NU L-AI VAZUT SI TE DOARE CAPUL NU TE UITA CA NU SE STIE mai bine uita-te la Ezel , ca aia fac prostioare , si Ezel nu se ridica , sta doar pe burtanarcisa a scris:
Noapte bună Ana, somn ușor eu încă n-am văzut episodul nu știu nimic din ceea ce s-a întâmplat în film.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mar 11 Ian 2011, 12:22 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
dar noi nu-l iertăm îl pupăm în continuareanuta1971 a scris:
cred ca a gresit cu ceva... isi cere iertare
narcisa- vip
Am să aștept să-mi treacă și dacă o să mă ia din nou durerea asta e, toate suferim câte un pic pentru ei.alitheea a scris:TE ROOOOOOOOG , DACA NU L-AI VAZUT SI TE DOARE CAPUL NU TE UITA CA NU SE STIE
narcisa- vip
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=photos#!/photo.php?fbid=132152980182354&set=o.105610722816671
zici ca e taurasul FERDINAND DIN DESENE ANIMATE CRE MIROASE FLORI
zici ca e taurasul FERDINAND DIN DESENE ANIMATE CRE MIROASE FLORI
alitheea- vip
N-am mai apucat să citesc din urmă dar dacă Flori s-a dus la culcare îi urez și ei noapte bună.
Și mă duc și eu că mâine mă scol foarte devreme și ori mă culc acum, ori nu mă mai culc deloc.
Noapte bună.
Și mă duc și eu că mâine mă scol foarte devreme și ori mă culc acum, ori nu mă mai culc deloc.
Noapte bună.
narcisa- vip
sincer , eu am facut urat de data asta , dupa ep am inchis compul , apoi m-am trezit si am inceput sa ma cert cu toata lumea , norocul ca sunt baieti destepti si s-au prins care e problema si au asteptat sa imi treacanarcisa a scris:Am să aștept să-mi treacă și dacă o să mă ia din nou durerea asta e, toate suferim câte un pic pentru ei.
alitheea- vip
Ce ai pățit la spate e tot de atunci când ai căzut de pe scaun? Vezi dacă nu îți pui centură.alitheea a scris:pai ce sa va las eu asa singure sa va faceti de cap? pe mine ma doare spatele , da nu conteaza , stau teapana pe scaun
narcisa- vip
Zanuta mica te pup si iti spun din nou , noapte bunanarcisa a scris:N-am mai apucat să citesc din urmă dar dacă Flori s-a dus la culcare îi urez și ei noapte bună.
Noapte bună.
alitheea- vip
nu mă mai provoca, era să cad în păcat și să mă uit înainte. Nu-mi vine să cred, mi-a trecut capul.alitheea a scris:TE ROOOOOOOOG , DACA NU L-AI VAZUT SI TE DOARE CAPUL NU TE UITA CA NU SE STIE mai bine uita-te la Ezel , ca aia fac prostioare , si Ezel nu se ridica , sta doar pe burta
narcisa- vip
Nu aia a trecut , e de la descoperit noaptea casi copii micinarcisa a scris:
Ce ai pățit la spate e tot de atunci când ai căzut de pe scaun? Vezi dacă nu îți pui centură.
Acum gata , nani ca imediat mergi la scoala
alitheea- vip
nu ai vazut ultimul episod? nu ai pierdut actiune ca doar sta pe burtanarcisa a scris:
nu mă mai provoca, era să cad în păcat și să mă uit înainte. Nu-mi vine să cred, mi-a trecut capul.
alitheea- vip
Atunci să nu mă uit într-o zi când am chef de ceartă.alitheea a scris:sincer , eu am facut urat de data asta , dupa ep am inchis compul , apoi m-am trezit si am inceput sa ma cert cu toata lumea , norocul ca sunt baieti destepti si s-au prins care e problema si au asteptat sa imi treaca
narcisa- vip
Asa sa faci , acum nu mai zic nimic sa poti merge la culcare , pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinarcisa a scris:
Atunci să nu mă uit într-o zi când am chef de ceartă.
alitheea- vip
Atunci să legi pătura cu centura. Vezi, tot ea e de vină că te doare spatele. Să vin eu să te învelesc, am experiență de când e Tudor mă trezesc de câteva ori în fiecare noapte ca să-l învelesc și el tot dezvelit stă.alitheea a scris:Nu aia a trecut , e de la descoperit noaptea casi copii mici
Acum gata , nani ca imediat mergi la scoala
Gata mă duc, noapte bună.
narcisa- vip
Esti o scumpa , dar sa stii ca asta vei face si cand va avea 15 aninarcisa a scris:
Atunci să legi pătura cu centura. Vezi, tot ea e de vină că te doare spatele. Să vin eu să te învelesc, am experiență de când e Tudor mă trezesc de câteva ori în fiecare noapte ca să-l învelesc și el tot dezvelit stă.
Gata mă duc, noapte bună.
noapte buna
alitheea- vip
Le-am văzut pe amândouă, i-am văzut în pat, tocmai atunci s-a uitat și Radu dar eu i-am zis că e film polițist.alitheea a scris:nu ai vazut ultimul episod? nu ai pierdut actiune ca doar sta pe burta
narcisa- vip
si te-a mai crezut?narcisa a scris:
Le-am văzut pe amândouă, i-am văzut în pat, tocmai atunci s-a uitat și Radu dar eu i-am zis că e film polițist.
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum