17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
mă, dar pe Pala nu-l bocesc , nici soaţa măcar , nu ştiu nimic de el dar nici nu se agită să afle ceva .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 11 Ian 2011, 10:29 pm, editata de 1 ori
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pufy, ai pus-o, i-a picat Yaso cu tronc lu' Yavuz-havuzpufy2010 a scris:Salut Iulia, Andrada
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
cred că trec pe ceai ... de Pelin
a apărut Savaş!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 11 Ian 2011, 10:33 pm, editata de 1 ori
Lexia eu fac grevă la ep. ăsta.lexia a scris:......................
Mustafa ca Mustafa dar SAVAŞ???
Consider că e bun aşa cum e, îl declar terminat. Să se supere cine-o vrea! E chiar idiot ep. fără cleciul cu Savaş_pala şi Nimeni.
Savaşşşş!
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssss!
O lovitură de teatru!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Motzişor- vip
DENISA a scris:a apărut Savaş!!!!!!!!!!!!!!!!!!
URAAAAA
Oare care leşină?
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mar 11 Ian 2011, 10:36 pm, editata de 1 ori
bine ai zis mandro..am crezut ca vad aiurea!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
yas remembers savas and her nice moments and hears his voice saying "I am going to come back Yasemin I promise". she cries. hugging her belly.
**
sahnur leaves first thing in the morning.. doesn't tell fidan and çiçek where she is going.
**
sevgi talks about how charismatic the man is whom she has meetings with and ceyda snaps at her saying you cannot stay in dubai forever.. just get the business and come back.
**
nazan is angry at bora saying this is not time to think about business. she is mourning for her brother.
nazan says she cannot recognize bora.. he has changed somuch.
**
sahnur again comes to yas's house.. 3rd day in a row..
sahnur now says she cannot allow this. she cannot allow ömer to die from illness. she says listen to me, he needs treatment.. I can take him to america. and she says to yas you can come along too. if you want to usa. she says and I willtake my son back home. I do not need your permission.. the doorbell rings and when sahnur is talking savas walks in with ömer in his arms.. yas sees him.
sper că apariţia lui Savaş să nu fie vreo închipuire a uneia dintre ele
**
sahnur leaves first thing in the morning.. doesn't tell fidan and çiçek where she is going.
**
sevgi talks about how charismatic the man is whom she has meetings with and ceyda snaps at her saying you cannot stay in dubai forever.. just get the business and come back.
**
nazan is angry at bora saying this is not time to think about business. she is mourning for her brother.
nazan says she cannot recognize bora.. he has changed somuch.
**
sahnur again comes to yas's house.. 3rd day in a row..
sahnur now says she cannot allow this. she cannot allow ömer to die from illness. she says listen to me, he needs treatment.. I can take him to america. and she says to yas you can come along too. if you want to usa. she says and I willtake my son back home. I do not need your permission.. the doorbell rings and when sahnur is talking savas walks in with ömer in his arms.. yas sees him.
sper că apariţia lui Savaş să nu fie vreo închipuire a uneia dintre ele
Şi acum? Urmează bubuială Savaş-Şahnur???
Motzişor- vip
S-a terminat? Ca la mine au incremenit toate ferestrele, de ceva vreme dupa comentariile voastre sa imi dau seama ce se intampla
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:S-a terminat?
cam da, și ochii lui nu erau foarte jucăuși
cred ca filoftica are nitica febra..si halucineaza!
dar tare frumos mai era Fulgerica cand a aparut dragul de el!
dar tare frumos mai era Fulgerica cand a aparut dragul de el!
iulia80- vip
Exact! Efectul cu steluţele din ochi devine straniu ca la strigoi!iulia80 a scris:cred ca filoftica are nitica febra..si halucineaza! ...
Nici pe cam turk n-a fost că eu aveam şi am ambele canale pe 2 monitoare.
Dar pupilele lui Savaş străluceau straniu, era atâtâ de insistent efectul de parcă ar fi fost ireal. Vorba Denisei, să nu ne dea vreo închipuire a lui Yaso. Oricum apare el şi promo-ul.
Dar oare când află scorpia că are o mulţime de nepoţi???
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 11 Ian 2011, 10:47 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Am sentimentul ca si pe noul Kudret=bey il vom lua la Si acum asteptam sa vedem daca aparitia lui Savas e reala sau imaginatia le joaca feste cotofanelor
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
nicăieri nu au dat reclamă , am întrebat turcoaicele care văd al TV . sper să fie ep marţea viitoare .
Yas looks shocked.. and sahnur turns around and sees savas too.
they all stare at each other..
Yas looks shocked.. and sahnur turns around and sees savas too.
they all stare at each other..
cred că o să plângem după Kudret dacă vor mai fi câteva ep ca acesta , era lungă pelteaua şi în cele făcute de el dar acuma e apă chioară.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 11 Ian 2011, 10:55 pm, editata de 1 ori
Bravooooooooooo, Denisa, sărumâna pentru postări!DENISA a scris:[color=blue]
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Exact! Efectul cu steluţele din ochi devine straniu ca la strigoi!
Nici pe cam turk n-a fost că eu aveam şi am ambele canale pe 2 monitoare.
Dar pupilele lui Savaş străluceau straniu, era atâtâ de insistent efectul de parcă ar fi fost ireal. Vorba Denisei, să nu ne dea vreo închipuire a lui Yaso. Oricum apare el şi promo-ul.
Dar oare când află scorpia că are o mulţime de nepoţi???
Uite cum e îmbrăcat, ca şi când a plecat de la Yasemin când ea îl aştepta cu masa cred, trebuie verificat. Când a plecat de acasă cu Pala la Van era altfel echipat deci a avut vreme acum să meargă să se schimbe?
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mar 11 Ian 2011, 10:57 pm, editata de 1 ori
A great end to a half boring episode. I have to admit that the scenes with Baran were good. I liked the boy's attitude when he slammed the cup of icecream on the table.
I also liked the looks that Hakan gave to pelin at dinner.
The ending was awesome. Savas holding ömer and stepping in while his mom and yasemin are disputing.
Yavuz on the other hand is the devil himself. çiçek is so naive.... she really thinks she is a "hanim aga" She was funny. I thought she exaggerated in crying for savas.
câtă durere i se citeşte în ochi
I also liked the looks that Hakan gave to pelin at dinner.
The ending was awesome. Savas holding ömer and stepping in while his mom and yasemin are disputing.
Yavuz on the other hand is the devil himself. çiçek is so naive.... she really thinks she is a "hanim aga" She was funny. I thought she exaggerated in crying for savas.
câtă durere i se citeşte în ochi
sigur...are halucinatii,poate o fi tras la masea peste noapte..
dragelor+ dragule..eu ma retrag gratios ca o ciubota undeva!
va doresc seara placuta! mii de
iulia80- vip
Păi nu s-a dus în Van cu tot trusoul de nuntă!lexia a scris:...
Uite cum e îmbrăcat, ca şi când a plecat de la Yasemin când ea îl aştepta cu masa cred, trebuie verificat. Când a plecat de acasă cu Pala la Van era altfel echipat deci a avut vreme acum să meargă să se schimbe?
S-ar putea s-o ia Yaso un pic razna, deşi nici suc n-a băut ep. ăsta.
Bun, au reuşit la un ep. care a trenat să facă un final percutant!
Brava! Vă ţuc, somnic pufos!
Motzişor- vip
DENISA a scris:
omul vine din misiune, călătorește cum călătorește și când ajunge acasă, ce găsește? nevasta și mama se certau. Normal că te apucă toți dracii, și te gândești să te întorci în Iran
Iulia, îți doresc căldură în calorifer
Motzisor
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Mar 11 Ian 2011, 11:03 pm, editata de 1 ori
iulia80 a scris:sigur...are halucinatii,poate o fi tras la masea peste noapte..
Iulia
Dacă apare Savaş începe Savaş cu Yavuz
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum