18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
... are vreo 2 clanuri la dispozițieDENISA a scris:cred că nu-şi va găsi fericirea alături de Hakan , deci va apărea alt mascul , trebuie şi ea cuplată cu cineva .
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
... da, și când mașina e murdară, vine Yaso - în costumația aferentă - și o spală cu mult clăbuc
dar ce crezi că eu nu pot să o spăl ?? i-aş face un luciu ......
DENISA a scris:dar ce crezi că eu nu pot să o spăl ?? i-aş face un luciu ......
depinde de material , adică de clăbuc
Motzişor a scris:
si io care ma pregăteam sa il susțin pe pufy zicând ca iasomia e mai frumușică de la o vreme (de cand se iubeste cu Savas)
dar uite ca n-o văzusem in toată splendoare ei ... naturală si ecologică.
bat clopote de divorţ sau ce?DENISA a scris:Bună Pufy !!
Pelin
axxa246 a scris:... e mai frumușică de la o vreme...
... este, este , dar nu recunoaște lumea!
individioase, dom'le!!pufy2010 a scris:
... este, este , dar nu recunoaște lumea!
Dragilor dacă am avut interdicţie săptămâna aceasta în seara asta m-am jucat şi eu niţel cu favoriţii mei
cei cu pleaşca aia pe capul Yaseminei ?? poate o mânâncă vaca
of ... cum strică ea imaginea preţiosului ...
e mai frumuşică cu ajutorul celor de make-up , o pavazează mai bine , depinde , nu toţi au mâna bună , la unii i se văd mai bine cearcănele
priviţi şi comparaţi , nu mă supăr dacă îmi spuneţi că sunt bătută în cap
un clip al Alineibv, cine citea / scria pe Port.ro pe vremea ASi sigur ştiu cine este
http://video.yahoo.com/watch/5393536/14207769
mă laud şi eu niţel
http://video.yahoo.com/watch/5494181/14452829
of ... cum strică ea imaginea preţiosului ...
e mai frumuşică cu ajutorul celor de make-up , o pavazează mai bine , depinde , nu toţi au mâna bună , la unii i se văd mai bine cearcănele
priviţi şi comparaţi , nu mă supăr dacă îmi spuneţi că sunt bătută în cap
un clip al Alineibv, cine citea / scria pe Port.ro pe vremea ASi sigur ştiu cine este
http://video.yahoo.com/watch/5393536/14207769
mă laud şi eu niţel
http://video.yahoo.com/watch/5494181/14452829
Buna bine v-am gasit. Denisa nici ca stai potolita in principal atentezi la Murat profitand de absenta mea si a Iuliei si in al doilea rand iar umbli prin saituri si faci colectii
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bună Rodica !!!!
Aşa sunt eu fată strângătoare , doar nu o să mă dezmint
Aşa sunt eu fată strângătoare , doar nu o să mă dezmint
Laudă-te, Deni, clipul e superb! Voi m-aţi virusat în halul ăsta :merci:DENISA a scris:... http://video.yahoo.com/watch/5494181/14452829
De pe POrt.ro de la Vyk. Mersi Vyk! Traducerea e la comentarii.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Sam 05 Feb 2011, 11:47 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
eu nu mai am setea aceea de făcut clipuri şi nu înţeleg de ce , mai ales că acum găsim imagini cu o imagine mai bună , nu ca atunci când descărcam după Yb .
mă mai laud niţel
http://vimeo.com/5555269
mă mai laud niţel
http://vimeo.com/5555269
Deni, nici eu nu mai am, şi am făcut puţine de tot.DENISA a scris:http://vimeo.com/5555269
pot însă croşeta fără probleme la traducerile astea. Dar ştiu de ce!
Nu mai e... Asi. Şi pe un Asi despre care am cam zis tot ce-am avut de zis, normal că nu-mi vine să mai fac nimic.
Ăleu, Deni, Vimeo e pe butuci pe moment. Mai pune un link :)
5 ratări, nu mai am răbdare, vă ţuc las fragmentul 2 pe luni.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 06 Feb 2011, 12:12 am, editata de 1 ori
Motzişor- vip
da , uite si azi am revăzut ep 73 din ASi , l-am văzut de nici nu mai ştiu nr vizionărilor dar am aceaşi plăcere , eu am fost reticientă la început , nu-mi plăcea ASi cum se îmbrăca , nu mă încânta să văd viaţa de la ţară dar după ce le-am văzut privirile m-au atras precum un magnet şi se pare că s-a lipit bine de mine .
http://vimeo.com/5910870
EPISODE 44 TRAILER
SAVAS: who was it?
yas: a client. Mr. yavuz
ceyda:you cannot talk to me like this.
yas: sit down. I told you to sit down!
Pelin: sorry I did not know you had a guest.
savas: so where is your grandma?
sahnur:ömer!!!
esref: yavuz changed his surname
ceyda: Mr. savas
pala: that girl ceyda. she is very able and clever.
savas: that man is working with yasemin!
pala: what??
savas: It is impossible for me to be without you Yasemin. I cannot live without you.
You know it is like the sun rising everymorning. You cannot stop it. it rises. and my love is just like that.
http://vimeo.com/5910870
EPISODE 44 TRAILER
SAVAS: who was it?
yas: a client. Mr. yavuz
ceyda:you cannot talk to me like this.
yas: sit down. I told you to sit down!
Pelin: sorry I did not know you had a guest.
savas: so where is your grandma?
sahnur:ömer!!!
esref: yavuz changed his surname
ceyda: Mr. savas
pala: that girl ceyda. she is very able and clever.
savas: that man is working with yasemin!
pala: what??
savas: It is impossible for me to be without you Yasemin. I cannot live without you.
You know it is like the sun rising everymorning. You cannot stop it. it rises. and my love is just like that.
Nopate buna si vise placute Deni fii atenta ce visezi. Nu totul se poate strange in brate
Multi
Multi
rodica- vip
noapte bună Rodica !!!
TRAILER Episodul 44
Savaş: cine a fost?
Yasemin: un client. Dl Yavuz.
Ceyda: nu poţi vorbi astfel cu mine .
Yasemin: Stai jos. ţi-am spus să stai jos!
Pelin: îmi pare rău , nu am ştiut ca ai avut un oaspete.
Savaş: deci , unde este bunica ta?
Şahnur: Ömer!
Eşref: Yavuz şi-a schimbat numele.
Ceyda: D-le Savas .
Pala: această fată, Ceyda, este foarte capabilă şi inteligentă.
Savas: Acest om lucrează cu Yasemin !
Pala: Ce?
Savaş: îmi e imposibil să fiu fără tine Yasemin. Nu pot trăi fără tine.
Stii este ca şi răsăritul soarelui în fiecare dimineaţă . Tu nu-l poţi opri. El răsare iar dragostea mea este la fel.
trag şi eu cortina , sper să ne reauzim în curând, jucăria a început iar din senin să facă figuri să nu mă mai lase să intru pe nicio pag web
TRAILER Episodul 44
Savaş: cine a fost?
Yasemin: un client. Dl Yavuz.
Ceyda: nu poţi vorbi astfel cu mine .
Yasemin: Stai jos. ţi-am spus să stai jos!
Pelin: îmi pare rău , nu am ştiut ca ai avut un oaspete.
Savaş: deci , unde este bunica ta?
Şahnur: Ömer!
Eşref: Yavuz şi-a schimbat numele.
Ceyda: D-le Savas .
Pala: această fată, Ceyda, este foarte capabilă şi inteligentă.
Savas: Acest om lucrează cu Yasemin !
Pala: Ce?
Savaş: îmi e imposibil să fiu fără tine Yasemin. Nu pot trăi fără tine.
Stii este ca şi răsăritul soarelui în fiecare dimineaţă . Tu nu-l poţi opri. El răsare iar dragostea mea este la fel.
trag şi eu cortina , sper să ne reauzim în curând, jucăria a început iar din senin să facă figuri să nu mă mai lase să intru pe nicio pag web
Bravo, Denisa!!!!! Minunat!DENISA a scris:...TRAILER Episodul 44 ...
La schimb:
Scorul final: 7 ratări şi o încărcare. Mai durează un pic până se va vedea clar pe Dailymotion.
Vă doresc noapte bună şi duminică frumoasă!
Aşk ve Ceza ep. 41 2/5 subtitrat româneşte
Motzişor- vip
Buna dimineata dragilor,
Va doresc o duminica minunata si multumim pentru noutati, din pacate nu am avut vreme sa vad episodul 43 dar din cate inteleg mare lucru n-am pierdut
Iulia sper ca ai tras un chef!!!!!!!!!!!!!!! :sdf:
si mi-a placut palaria poate vine cineva prin preajma si ne scapa de amandoua.
Cu toata spoiala ei ,tot arata cu mult mai "coapta "decat Murat,prin expresivitatea fetei,prin tot ce vreti..si-a pierdut aerul de tinerica vorbesc de Nurgula..pe cand la Murat este pe dos, oricat s-ar da el de matur,cum bine spunea cineva inca mai copilareste,si nu se completeaza..asa cum ar rezulta de aici, fiecare merge pe drumul sau si pe Muri ,o sa-l doara spatele sub greutatea filmului desi mai are pe ici pe colo ajutoare
Va doresc o duminica minunata si multumim pentru noutati, din pacate nu am avut vreme sa vad episodul 43 dar din cate inteleg mare lucru n-am pierdut
Iulia sper ca ai tras un chef!!!!!!!!!!!!!!! :sdf:
si mi-a placut palaria poate vine cineva prin preajma si ne scapa de amandoua.
Cu toata spoiala ei ,tot arata cu mult mai "coapta "decat Murat,prin expresivitatea fetei,prin tot ce vreti..si-a pierdut aerul de tinerica vorbesc de Nurgula..pe cand la Murat este pe dos, oricat s-ar da el de matur,cum bine spunea cineva inca mai copilareste,si nu se completeaza..asa cum ar rezulta de aici, fiecare merge pe drumul sau si pe Muri ,o sa-l doara spatele sub greutatea filmului desi mai are pe ici pe colo ajutoare
andradamaria- vip
Buna dimineara O zi frumoasa tuturor
rodica- vip
Bună fete şi agăi dragi! Mulţumim Motzi pentru îndârjirea cu care te "lupţi" pentru ca noi să vedem filmul Ţi-l împrumutăm pe drept recompensă.
Vă doresc o duminică superbă!
Vă doresc o duminică superbă!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
dimineata pe racoare....
multumesc pt urari! marioara draga..am baut ieri niti ca samanie( eu de fel nu tag la masea) si aseara cam jum de ora am sta cuminte ca se urcase rau de tot la cap! in rest mancat ,beut si chefuit!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
multumesc pt urari! marioara draga..am baut ieri niti ca samanie( eu de fel nu tag la masea) si aseara cam jum de ora am sta cuminte ca se urcase rau de tot la cap! in rest mancat ,beut si chefuit!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
bună dragilor ! am intrat doar să vă salut , jucăria mea îşi face de cap., am făcut o scanare şi am constatat cu " mândrie " că ieri în vreo 4 ore de colindat pe 4 forumuri am strâns 91 de viruşei ( huniliz, aici , televizyodisi şi unul bulgăresc )
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum