18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Scenaristul ştie Dana
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 14 Feb 2011, 2:21 pm, editata de 1 ori
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
soro..ai grija cu salele.....la mine gata pauza..ma retrag ca incep nitelmai devreme la amiaza!
va doresc sa aveti o amiaza si o seara cat mai frumoasa!
va doresc sa aveti o amiaza si o seara cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pala cu CEYDA, Coana mare ......inca nu i s-a "nascut' PERECHEA poate mai tarziu vom avea din partea scenaristilor o "facere de bine"DENISA a scris:mulţumim Pufy , şi tu să fii iubit de cei dragi ţie şi bineînţeles dacă se poate şi de Nurgul
Fetelo mâine să vedem cu cine a serbat ziua amorezaţilor Coana mare şi Pala
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Iulia petrecere frumoasă diseară !!!!!!!!!
mâine îmi bandajez spatele , astăzi etalez tot ce pot
mâine îmi bandajez spatele , astăzi etalez tot ce pot
si tu la fel , sa ai o amiaza superba
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Deni, cam atarnata eticheta ceea, esti sigura ca nu era vreun turcism? ca doar chinezii ii intrec!!!!!!!
andradamaria- vip
dana4699- vip
andradamaria a scris:Deni, cam atarnata eticheta ceea, esti sigura ca nu era vreun turcism? ca doar chinezii ii intrec!!!!!!!
Andrada Fulgerică mi-a trimis-o , şi prin China sigur nu a ajuns prin Italia poate
In cazul asta e clar ,in totalitate gucci pai nu se pregateau si chinezii de seriale turcesti???????parca asa citisem mai demult dar muri este 100% un original!!!!!!!!!!!!DENISA a scris:
Andrada Fulgerică mi-a trimis-o , şi prin china sigur nu a ajuns
Si pe la noi a inceput sa ninga
andradamaria- vip
măi lucrez cu originalul nu mă încurc cu fake-uri ( imitaţii proaste)
uitaţi-vă şi la Dana ce spate gol are mai sus , poate va şi ameţi de la atâtea învârteli
am pregătit şi masa
vă pupăcesc
uitaţi-vă şi la Dana ce spate gol are mai sus , poate va şi ameţi de la atâtea învârteli
am pregătit şi masa
vă pupăcesc
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 14 Feb 2011, 3:03 pm, editata de 1 ori
m-ati ametit de tot!!!!!fakeuri nici nu te suspectam de asa ceva ma gandeam doar sa nu fi nimerit in Marele Bazar, din greseala ca doar stii cum sunt turciiDENISA a scris:[color=blue]măi lucrez cu originalul nu mă încurc cu fakeuri ( imitaţii proaste)
[/scroll]
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 14 Feb 2011, 3:27 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
pentru voi dragele mele
dana4699- vip
din partea lui Murat
dana4699- vip
i-a apucat durerea de cap
andradamaria- vip
:hello2:DENISA a scris:[color=blue]Dana noi ve războim din vorbe , doar gura e de noi, suntem paşnice , şi noi avem colegi de apartament dar Muri ne-a sucit minţile .
Da aşa este, ni le-a sucit rău şi văd că nu ne trece şi fetele astea noi ne stimulează în continuare aşadar luptele continuă
Vă salut şi să vă doresc să fiţi iubite şi iubiţi.
Dana eşti plină de imaginaţie
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=289
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum