18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:...dacă pentru tine aţica aceea pe care o poartă Deni, mai poate încurca la ceva
... da, e o barieră... psihică
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
am primit trandafirii
Dizilerden mektup var!
çok seyrettik ama bu kadar romantik olduklarını hiç görmedik... Popüler dizilerin senaristleri, Sevgililer Günü vesilesiyle dizilerde bir türlü kavuşamayan birbirine âşık karakterlerin ağzından HT Pazar için aşk mektubu yazdı
AŞK VE CEZA
Yasemin'den Savaş'a
Senden kaçıyordum Savaş... Aşktan kaçıyordum. Sevilmek korkutuyordu beni. Sonra bir gün karşıma çıkıverdin. Kolyemi tutuyordun elinde. Anladım ki hiç bırakmamışsın beni, hep sende kalmışım ben. Teslim oldum... Vazgeçtim uzaklaşmaktan, sana koştum, sokuldum... Artık neye inanıyorum biliyor musun: Aşkımızın kuvvetiyle dönüyor dünya.
Kaynak:Haberturk
Dizilerden mektup var!
çok seyrettik ama bu kadar romantik olduklarını hiç görmedik... Popüler dizilerin senaristleri, Sevgililer Günü vesilesiyle dizilerde bir türlü kavuşamayan birbirine âşık karakterlerin ağzından HT Pazar için aşk mektubu yazdı
AŞK VE CEZA
Yasemin'den Savaş'a
Senden kaçıyordum Savaş... Aşktan kaçıyordum. Sevilmek korkutuyordu beni. Sonra bir gün karşıma çıkıverdin. Kolyemi tutuyordun elinde. Anladım ki hiç bırakmamışsın beni, hep sende kalmışım ben. Teslim oldum... Vazgeçtim uzaklaşmaktan, sana koştum, sokuldum... Artık neye inanıyorum biliyor musun: Aşkımızın kuvvetiyle dönüyor dünya.
Kaynak:Haberturk
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 13 Feb 2011, 9:33 pm, editata de 1 ori
pufy2010 a scris:... ... da, e o barieră... psihică
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
DENISA a scris:Pufy dar crezi ca va trebui sa mai scot ceva ?/? nu ai vazut ce rochii minuscule am ????
am înțeles acum, când ai spus rochie te-ai referit că te vei îmbrăca doar cu niște mănuși, care să te protejeze de spinii trandafirilor
Motzişor a scris:
păi da, vrea să spună că nu sunt total accesibilă, mai este ceva - minuscul în acest caz - de ascuns/de descoperit
Raspuns corect Pufy !!!!!!!!!!!!
DENISA a scris:Raspuns corect Pufy !!!!!!!!!!!!
nu țopăi prea tare, că ăsta este doar un punct de vedere feminin, perspectiva masculină este alta - în cel mai bun caz, "îi face bine la psihic, respectiv să creadă că mai are ceva de descoperit"
Pufy, m-ai năucit complet, până la urmă vrei să ne îmbrăcăm sau să ne dezbrăcăm?pufy2010 a scris:...
nu țopăi prea tare, că ăsta este doar un punct de vedere ...
Motzişor- vip
Motzi pe mine ma intereseaza ce vrea Fulgerica ....
Motzişor a scris:...vrei să ne îmbrăcăm sau să ne dezbrăcăm?
... eu nu vreau ceva, însă este interesant cum o stare de fapt - existența sau inexistența textilei - este văzută din două perspective - important este ca fiecare să înțeleagă ceea ce îi convine
fetelor, eu mă retrag, sunt în covalescență după un chef de azi-noapte
Noapte bună, copii, şi eu mă retrag :rf<: :rf<: :rf<:
Motzişor- vip
gata va pupacesc si eu , Somn usor !!! petrecere frumoasa maine !!!!!!!!!!
traducerea interviului Tubei din revista Marocană
http://www.televizyondizisi.com/index.php/diziler-avrupa-yolunda/32057/11/
An agreement was signed between Turkey and Italy to coop on Tv series and movies. This article tells about that.
Vor ajunge şi în Italia , se extind bine , dacă au un rating bun în ţările în care telenovela era la putere sunt tari
traducerea interviului Tubei din revista Marocană
- Spoiler:
Tuba ce înseamnă numele tău şi spune-ne despre copilaria ta?
Eu sunt musulmancă iar numele meu a venit din Sfântul Coran, din cuvântul Touba, copilăria mea a fost o copilărie fericită, deoarece am fost copil unic pentru familia mea. Am fost mereu înconjurată de familia mea şi răsfăţată de ei .
Poţi trăi viaţa unui star . Este această viaţă obositoare sau dimpotrivă îţi dă un sentiment de mândrie şi plăcere?
Viaţa de star în sine, este foarte dificilă. Este un lucru frumos şi în acelaşi timp dificil. Pe de o parte, toată lumea acceptă ideile şi orice mesaj vreau să transmit este transmis rapid şi asta este frumos ptr a fi un star şi pe de altă parte, există responsabilitate, supraveghere, urmărire şi responsabilitatea pentru aceste acţiuni.
Ea stă departe de produsele chimice ce îi pot deteriora pielea şi părul, le foloseşte dar nu exces , are grijă de faţa şi părul ei
Ce produs este o necesitate şi e şi suficient pentru tine?
Make-up-ul ochi şi am întotdeauna un liner ptr ochi în poşeta mea .
Eşti interesată de problemele femeilor din Turcia? Şi care este statutul femeii în Turcia?
Desigur sunt interesată de problemele femeilor, deoarece eu sunt femeie şi mi se pare că statutul femeii în Turcia este îmbunătăţit zi de zi. Nu a fost perfect şi început să se schimbe şi cu trecerea timpului va fi şi mai bun.
Este implicată în campaniile umanitare ptr copii cu autism .
Ce va inspirat pentru a fi imaginea Pantene?
Am folosit Pantene în trecut şi mi-a plăcut şi am acceptat pentru că am încredere în produs în special in fabricarea ultimului produs cu flori de salcâm. M-am simţit confortabil cu el şi de aceea am încurajat şi am acceptat cu plăcere să fiu ambasadorul său în toate ţările. În plus, există un alt motiv moral (pentru publicitatea Pantene) deoarece noi (Pantene şi Tuba) seamănăm unul cu altul .
Sfătuieşte femeile să stea cât mai departe de vopselele de păr, să -şi curăţe cât mai bine faţă de produsele de make-up înainte de a merge la culcare. În general, de adopta a tot ceea ce este normal şi sănătos ptr piele .
Ce înseamnă dragostea pentru tine şi există un iubit în viaţa ta?
Viaţa mea în general este plină de dragoste iar eu nu sunt implicată într-o relaţie.
Care sunt calităţile barbatului visurilor tale?
Nu ştiu pentru că nu este nimeni. dacă mă întrebaţi pe mine, eu prefer să fie sincer, romantic, îngrijit şi pasionat de viaţă.
În ultimul tău film ai jucat rolul unei fete musulmane care a iubit un bărbat tânăr creştin. te-ai căsători cu cineva a cărei religie este diferită de a ta?
Dacă există dragoste adevărată, de ce nu.
Urmaţi liniile de modă şi care sunt culorile pe care le preferi?
Eu nu urmeaz o linie specială de modă, dar am purtat ceva în care mă simt confortabil, Îmi place să am culori strălucitoare , eu prefer blugii si sacourile , fulare şi accesorii, simple ceva care ma face să mă simt confortabil .
Actriţe care îţi plac şi de ce?
Imi plac actorii care acţionează spontan. Spontaneitatea, în opinia mea, este cheia succesului artistului.
Ce ai citit?
Nimic specific, îmi place să citesc şi lecturile mele sunt diferite.
Ce defect ai ?
Lipsa de rabdare şi graba, eu nu fac nici lucru complet . Trebuie să existe o lipsă şi asta mă deranjează.
Care sunt visele tale, în afară de actorie?
Călătoriile , aş dori să cutreier întreaga lume.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/diziler-avrupa-yolunda/32057/11/
An agreement was signed between Turkey and Italy to coop on Tv series and movies. This article tells about that.
Vor ajunge şi în Italia , se extind bine , dacă au un rating bun în ţările în care telenovela era la putere sunt tari
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 14 Feb 2011, 1:14 am, editata de 3 ori
Denisa Motzy felicitari Nefiind la sezatore particip cu aceste mesaje
Denisa! multumesc pentru poza lui Demir care este vesel si transmite aceasta veselie Becali sa se injecteze cu microbul ASI asa o sa il vedem pe ecrane pe MY cu TB Bine a venit noua membra a echipei Motzy Lexia 30072 o saptamana frumoasa alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
This is a new voting and Murat in it with other actors ..this is the links
http://www.learnmyself.com/personality.asp?p=take-poll&qp=56664xbb764e2e
what is the best role played by murat yildirm
http://www.learnmyself.com/personality.asp?p=take-poll&qp=56661x28a50Dfc
what is the best actress shared muratyildirim in his past works?
http://www.learnmyself.com/personality.asp?p=take-poll&qp=56656xb0E74089
What is the role that you want to be played by Murat Yildirim in his next
http://www.learnmyself.com/personality.asp?p=take-poll&qp=56660x02AE4e29
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Buna dimi8neata o zi linistita
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bună ziua ! dragilor
A iubi pe cineva e totul! Dragostea te face să treci peste orice obstacol ce ţi se pune în cale. Când IUBEŞTI înseamnă că trăieşti!
Nurgul
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/nurgul_yesilcay_ve_mithatcan_ozer_in_kacamak_gecesinden_cok_ozel_goruntuler_video_.htm
http://www.gecce.com/haberler/magazin/ozer-yesilcayi-yanindan-ayirmiyor-164524.html
A iubi pe cineva e totul! Dragostea te face să treci peste orice obstacol ce ţi se pune în cale. Când IUBEŞTI înseamnă că trăieşti!
Nurgul
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/nurgul_yesilcay_ve_mithatcan_ozer_in_kacamak_gecesinden_cok_ozel_goruntuler_video_.htm
http://www.gecce.com/haberler/magazin/ozer-yesilcayi-yanindan-ayirmiyor-164524.html
Ei na Denisa te gandesti la ce ma gandesc eu ?.. (fii atenta ca aseara am inteles ca toti doreau tinutele tale sumare o carpa in fata si una in spate sau poate nu ? Sau generalizezi
Tuturor de ziua indragostitilor sa aiba parte de iubire
rodica- vip
ce faci Rodica ??? ţi-ai pregătit ţinuta de party ????
Inca nu. Te las pe tine sa etalezi tot ceia ce ai mai mult esti dezbracata decat imbracata ai niste tinute cam extravagante pentru gusturile mele dar fii atenta acum este iarna, frig si poti raci la sale
rodica- vip
m-am vitaminizat bine ptr aceasta zi
să înţeleg că mi-l cedaţi mie şi astăzi ?? văd că nu vă faceţi simţită prezenţa
să înţeleg că mi-l cedaţi mie şi astăzi ?? văd că nu vă faceţi simţită prezenţa
Bre rochia e prea decoltata la sale si te bate vantul . Pe Murat nu-l las asa ca degeaba iti faci planuri si stai linistita ca lumea sta ascunsa si ataca cand este momentul
rodica- vip
dacă cu aceea am fost golaşă , de aceasta ce spui ??
Bre pazeste salele.Te-ai gandit ca poate lui Murat ii plac cele cu valuri si mai plinute
rodica- vip
buna
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa . la toata lumea.
denisa imi place foarte mult costumatia ta .ma intreb daca ma ajuti si pe mine sa-mi gasesc una.
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum