18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
we want addresses Arab forums
dragilor eu va pupacesc
dragilor eu va pupacesc
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:we want addresses Arab forums
Hello! L-aţi văzut? Hi! KH&), now I saw that you also posted the trailer!
traducere promo 45/2. - de la Michi de pe Port!
Savas: You asshole
- Savas: What. What are you saying, are you sure?
- Sahnur: All these coctail partys with alcohol and stuff. Very weird. When is she gonna understand that she is a tribe woman?
- Nazan: I´m pregnant
- Sahnur: Ömer and Yasemin needs to stay here
- Savas: You can´t be safe here
- Yasemin: Am I gonna leave my home, because of a madman
- Pala: What is this revenge about?
- Savas: Even a revenge has its manners, this man has no limits. He is a man fed with blood
Dar pe ăsta?
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
http://tuba-lovers.com/
http://murat.ahlamontada.net/forum
http://www.rewity.com/vb/
http://www.q-ask.com/vb/
http://vb.6rp.net/forumdisplay.php?f=216
This is some of Arab forums how loves Tuba & Murat injoy with .. I hope it will be useful for you DENISA
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
thank you very much! :cei mai iubitikh69 a scris:
http://tuba-lovers.com/
Buna dimineata dragilor!!!!!!!!
o duminica frumoasa si multa
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
dimineata pi racoare..
buna marioara...ce mai faci draguta? esti bine? vad ca a aparut si noul promo..vineri noaptea dupa inima ..pe ATV au dat in reluare serialul nostru..si am apucat sa vad ceva..dar nu mult ca nu m-au tinut balamalele!
sa veti o duminica cat mai frumoasa!
buna marioara...ce mai faci draguta? esti bine? vad ca a aparut si noul promo..vineri noaptea dupa inima ..pe ATV au dat in reluare serialul nostru..si am apucat sa vad ceva..dar nu mult ca nu m-au tinut balamalele!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
sunt bine iubire! pe la voi a aparut ? pe aici e soare si ..ceva frigiulia80 a scris:dimineata pi racoare..
andradamaria- vip
Salut fetelor,
o Duminică plăcută
o Duminică plăcută
Buna o duminica placuta pentru plimbari
rodica- vip
Varsta : 68
Bună ziua tuturor!
Am o veste mareeee! Ni s-a mărit echipa de traducători cu o adevărată traducătoare din bulgară!
Să sperăm că prindem viteză la tradus şi încărcat! Inş'Allah!!!
Ralitza1000este noua noastră surioară care ne ajută
Am o veste mareeee! Ni s-a mărit echipa de traducători cu o adevărată traducătoare din bulgară!
Motzişor- vip
BUNA ZIUA ! dragilor , Motzi uram bun venit si multumirile aferente noului membru al echipei .
Aşk ve Ceza
Haftanın magazin olayı, Cem Özer'den yeni boşanan Nurgül Yeşilçay'ın bir barda Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan ile samimi bir şekilde görüntülenmesiydi. Muhabirler, çıkışta Nurgül'e "Aşk var mı?" diye sormuşlar, Nurgül de "Bakıyoruz" demiş. Belli ki henüz "zemin etüd çalışması" safhasındalar. Mithatcan da "Elektrik aldınız mı?" diye soran muhabire "Sen ne şeker şeysin öyle" şeklinde veciz bir yanıt vermiş. Nurgül Yeşiçay-Cem Özer çifti ayrıldıktan sonra, çocuklarının geleceğini düşünerek ilişkileri konusunda tek laf etmeme kararı almışlardı. Bu tutumları büyük takdir gördü. Cem Özer duruşma sonrasında "Güneş nasıl her gün doğup batıyorsa, boşanmak da böyle bir şey" demişti. Tesadüfe bakın ki, bu konuşmadan bir hafta sonra Aşk ve Ceza'da Savaş (Murat Yıldırım), Yasemin'e (Nurgül Yeşilçay) "Her gün güneş nasıl doğuyorsa, ben de sana her sabah aynı heyecanla âşık oluyorum" dedi. Belli ki eğer kalpler sevgiye muhtaçsa güneş daha çook batıp doğacak... Ne demiş ünlü söz yazarı Mithatcan, Tarkan'ın şarkısında? "Gel gel gel güzelim, gel hiç acımayacak!"
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2011/02/13/ask_ve_ceza
Aşk ve Ceza
Haftanın magazin olayı, Cem Özer'den yeni boşanan Nurgül Yeşilçay'ın bir barda Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan ile samimi bir şekilde görüntülenmesiydi. Muhabirler, çıkışta Nurgül'e "Aşk var mı?" diye sormuşlar, Nurgül de "Bakıyoruz" demiş. Belli ki henüz "zemin etüd çalışması" safhasındalar. Mithatcan da "Elektrik aldınız mı?" diye soran muhabire "Sen ne şeker şeysin öyle" şeklinde veciz bir yanıt vermiş. Nurgül Yeşiçay-Cem Özer çifti ayrıldıktan sonra, çocuklarının geleceğini düşünerek ilişkileri konusunda tek laf etmeme kararı almışlardı. Bu tutumları büyük takdir gördü. Cem Özer duruşma sonrasında "Güneş nasıl her gün doğup batıyorsa, boşanmak da böyle bir şey" demişti. Tesadüfe bakın ki, bu konuşmadan bir hafta sonra Aşk ve Ceza'da Savaş (Murat Yıldırım), Yasemin'e (Nurgül Yeşilçay) "Her gün güneş nasıl doğuyorsa, ben de sana her sabah aynı heyecanla âşık oluyorum" dedi. Belli ki eğer kalpler sevgiye muhtaçsa güneş daha çook batıp doğacak... Ne demiş ünlü söz yazarı Mithatcan, Tarkan'ın şarkısında? "Gel gel gel güzelim, gel hiç acımayacak!"
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2011/02/13/ask_ve_ceza
Bună ziua dragilor, Hi kh69, bine ai venit Ralitza1000, să vezi acuma la viteză,la tradus şi subtitrat, doar o luăm înaintea atv-iştilor .
Off mie mi-e dor de episoadele care erau mai relaxante, mă umple groaza când îl văd pe Yavuz. răpeşte-nu răpeşte, pe cine? ce? Ce-mi place de Şahnur cum vrea să o ţină pe Yaso în casă, ce lansări, ce reclamă, în casă pe canapea şi privit cum se joacă copiii.
În sezonul 1 nu ne imaginam ce probleme or apărea, .
Ce arătare pe Yavuz cu baticul în jurul gâtului, a dispărut domnul Yavuz acum apare un adevărat mafiot, Ahmet era la grupă mijlocie de la grădiniţă faţă de Yavuz.
O zi plăcută pe mai departe.
Off mie mi-e dor de episoadele care erau mai relaxante, mă umple groaza când îl văd pe Yavuz. răpeşte-nu răpeşte, pe cine? ce? Ce-mi place de Şahnur cum vrea să o ţină pe Yaso în casă, ce lansări, ce reclamă, în casă pe canapea şi privit cum se joacă copiii.
În sezonul 1 nu ne imaginam ce probleme or apărea, .
Ce arătare pe Yavuz cu baticul în jurul gâtului, a dispărut domnul Yavuz acum apare un adevărat mafiot, Ahmet era la grupă mijlocie de la grădiniţă faţă de Yavuz.
O zi plăcută pe mai departe.
Lexia poate ii vine mintea la cap lui Yavuz si o rapeste pe coana mare
trandafiti ptr indragostiti....
Good punch as well, Yavuz was taken by surprise, Cicek has a shoulder to cry on other than Savas's. They will be watching all the action on their TV sets. What will Yavuz do next is the question, Yas is safe staying at the Baldar's. It is Savas or Leyla who opens the door as Yas and Omer sleep, Yavuz cannot enter the house that easily.
Maybe the opening of bedroom door and yavuz looks is not related to each other and as you said it could be savas or Leyla who opened the , but I think yavuz was looking to yasmine in the trailer. as you said he can not enter the house that easily but he could kidnap her if she goes out and with the help of ceyda.
no scenes between savas and yasmine, only the one after the cocktail party.
trandafiti ptr indragostiti....
Good punch as well, Yavuz was taken by surprise, Cicek has a shoulder to cry on other than Savas's. They will be watching all the action on their TV sets. What will Yavuz do next is the question, Yas is safe staying at the Baldar's. It is Savas or Leyla who opens the door as Yas and Omer sleep, Yavuz cannot enter the house that easily.
Maybe the opening of bedroom door and yavuz looks is not related to each other and as you said it could be savas or Leyla who opened the , but I think yavuz was looking to yasmine in the trailer. as you said he can not enter the house that easily but he could kidnap her if she goes out and with the help of ceyda.
no scenes between savas and yasmine, only the one after the cocktail party.
Mersi de poze şi comentariu, Deni.
Amu, votaţi-l pe Murat:
http://www.learnmyself.com/personality.asp?p=take-poll&qp=56664xbb764e2e
Amu, votaţi-l pe Murat:
http://www.learnmyself.com/personality.asp?p=take-poll&qp=56664xbb764e2e
Motzişor- vip
maine fiind ziua amorezatilor eu m-am bucurat astazi de prezenta dumnealui
l-am votat Motzi , m-au pus turcoaicele .
pregatiti-va vazele , ne aduce trandafiri
l-am votat Motzi , m-au pus turcoaicele .
pregatiti-va vazele , ne aduce trandafiri
Deni, mulţam fain, am dus pozele şi pe Port.DENISA a scris:... http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/297.jpg ...
Dar acum trebuie să mă retrag un pic. Vă pup, seară frumoasă în continuare
Motzişor- vip
M-am pregatit ptr a primi trandafirii , mai am sa-mi pun rochia
Așk ve ceza are un fan de lux
http://www.ziarulnational.com/stiri/Sport/1297445039-Gigi-Becali-se-uit-n-avans-la-dou-telenovele-
ar fi interesant dacă ar intra și pe forum, ne-am strica de râs
dacă ar ști că episoadele sunt traduse de Motzișor, Lexia și restul trupei, cu banii dați pe un episod în avans, probabil ar face un super-tort - sau i-ar invita pe cei doi protagoniști în România , la o întâlnire cu fanii
http://www.ziarulnational.com/stiri/Sport/1297445039-Gigi-Becali-se-uit-n-avans-la-dou-telenovele-
ar fi interesant dacă ar intra și pe forum, ne-am strica de râs
dacă ar ști că episoadele sunt traduse de Motzișor, Lexia și restul trupei, cu banii dați pe un episod în avans, probabil ar face un super-tort - sau i-ar invita pe cei doi protagoniști în România , la o întâlnire cu fanii
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Dum 13 Feb 2011, 9:15 pm, editata de 1 ori
Seara buna. si unde se pot vedea episoadele traduse? multumesc
Motzişor a scris:Bună ziua tuturor!
gorbaciov- membru
Data de inscriere : 17/08/2010
Te văd, Pufy, salut, cred că l-ar invita să-i arate ceasulpufy2010 a scris: Așk ve ceza are un fan de lux... sau i-ar invita pe cei doi protagoniști în România , la o întâlnire cu fanii
Sau se răzgândeşte, mere el la Stambul şi cumpără Galata Saray
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 13 Feb 2011, 9:19 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Sa ii propunem lui Jiji sa-i invite dar fara consoarte doar pe ei .
Motzişor a scris:
... sau îl va ruga pe Murat Y. să-l ajute în viitoarea campanie electorală, atunci să vezi voting. O să-l voteze toate româncele stabilite în țări arabe
Da, vor vota şi vor scrie pe buletin ,,Murat"pufy2010 a scris:... sau îl va ruga pe Murat Y. să-l ajute în viitoarea campanie electorală, atunci să vezi voting. O să-l voteze toate româncele stabilite în țări arabe
Motzişor- vip
DENISA a scris:M-am pregatit ptr a primi trandafirii , mai am sa-mi pun rochia
... de obicei , când aduc trandafiri, mă aștept ca persoana care îi primește să -și scoată rochia, la voi o fi altfel
Mă rog, dacă pentru tine aţica aceea pe care o poartă Deni, mai poate încurca la cevapufy2010 a scris:...
... de obicei , când aduc trandafiri, mă aștept ca persoana care îi primește să -și scoată rochia,...
Motzişor- vip
Pufy dar crezi ca va trebui sa mai scot ceva ?/? nu ai vazut ce rochii minuscule am ????
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum