18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
de la inceputul anului si pana amu am revazut Asi de 2 ori dar nu toate ep doar cele de inceput si de la 70 la final
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
somn usor !! a , si fara Murati prin vis
[center]
[center]
[quote="DENISA"]
Denisa, să nu mă baţi,rogu-te, dar dacă pui cumva episoadele în continuare, am fost nevoită să reîncarc iar ACEST FRAGMENT:
:gfd<:
Pentru iertarea păcatelor Somnic pufosss!
Aşk ve Ceza - promo nr. 1 episodul 42 - subtitrat româneşte
Denisa, să nu mă baţi,rogu-te, dar dacă pui cumva episoadele în continuare, am fost nevoită să reîncarc iar ACEST FRAGMENT:
:gfd<:
Pentru iertarea păcatelor Somnic pufosss!
Aşk ve Ceza - promo nr. 1 episodul 42 - subtitrat româneşte
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimi!
Iasomia s-a impacat cu sotul ?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata si o zi linistita si placuta tuturor.
Celor care vor sa-l devoreze pe Murat sa ste linistite ca nu e de bine
Celor care vor sa-l devoreze pe Murat sa ste linistite ca nu e de bine
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
buna dimineata , va invit la
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
dana4699- vip
multumesc denisa foarte mult . am prins ideea de-abia astazi , dupa ce l-am visat si aseara pe murat inconjurat de admiratoare
dana4699- vip
Bună dimineaţa! Încă o mini-noutate:
Aşk ve Ceza - promo nr. 2 episodul 42 - subtitrat româneşte
Aşk ve Ceza - promo nr. 2 episodul 42 - subtitrat româneşte
Motzişor- vip
BUNA DIMINEATA SI MULTUMIM
dana4699- vip
dragilor!
Sa aveti un weekend minunat!
Multumim MOTZ, LEXIA!!!!!!!!
Pufy, ce ghinion!!!!!!!!!!!si-a gasit mandra perechea vezi, daca nu te-ai grabit!!!!!!!
Salut Dana si bine ai venit!
Sunteti norocoase ca puteti sa revedeti ASI, eu nu am taria sa-l revad, poate si pentru faptul ca din pacate a fost doar un film, cu toate ca implicarea celor doi actori a fost atat de profunda, atat de adevarata , ca au facut o lume intreaga sa participe la povestea lor..si apoi au trecut mai departe, un alt rol o alta poveste.....
Lexia ,si pe mine ma apuca groaza de atatea nenorociri ,si de atata Yavuz..........nici eu nu vedeam chiar atat de negru, ii dadeam unele "tente " de gri
Sa aveti un weekend minunat!
Multumim MOTZ, LEXIA!!!!!!!!
Pufy, ce ghinion!!!!!!!!!!!si-a gasit mandra perechea vezi, daca nu te-ai grabit!!!!!!!
Salut Dana si bine ai venit!
Sunteti norocoase ca puteti sa revedeti ASI, eu nu am taria sa-l revad, poate si pentru faptul ca din pacate a fost doar un film, cu toate ca implicarea celor doi actori a fost atat de profunda, atat de adevarata , ca au facut o lume intreaga sa participe la povestea lor..si apoi au trecut mai departe, un alt rol o alta poveste.....
Lexia ,si pe mine ma apuca groaza de atatea nenorociri ,si de atata Yavuz..........nici eu nu vedeam chiar atat de negru, ii dadeam unele "tente " de gri
andradamaria- vip
multumesc Andra si bine te-am gasit . sa ai un weekend cat mai frumos
dana4699- vip
andradamaria a scris:...
Pufy, ce ghinion!!!!!!!!!!!si-a gasit mandra perechea ...
... ca să fiu modest - este pierderea ei
Salut fetelor
pufy2010 a scris:
... ca să fiu modest - este pierderea ei
Salut fetelor
andradamaria- vip
dana4699- vip
Aferim! Aşa e!pufy2010 a scris:...
... ca să fiu modest - este pierderea ei Salut fetelor
Noi nu te-am da pentru nimic în lume
Porţia de drog:
cupidon
Motzişor- vip
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
BUNA DRAGILOR! Nu Dea , nu s-a intors la D-nul de la Antipa , s-a orientat spre alta aratare si culmea ma, Pufy in acel moment nu era in aria ei vizuala . dar Pufy nu fii trist , nici eu nu sunt in aria vizuala a lui Muri , nu imi nimereste niciodata adresa , Iulia il duce in eroare sa nu spun oroare dar eu nu ma las .
Motzi clipul pus mai sus e facut cu fragmente din Asi urcate acum de Ali?? eu am incercat sa descarc din serial dar imi ia enorm de mult un ep cate 9-10 ore inainte descarcam cate un ep in 10 min.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 12 Feb 2011, 3:10 pm, editata de 1 ori
buna la toata lumea
dana4699- vip
buna denisa
dana4699- vip
Ce faci Dana ?? cand scriu Dana parca as face referire la mine
nu ai mai facut clipuri cu favoritii mei ???
fetele care sunt in index ( Gloxinia2010, simona_baschir, michiper ) cu noi nu vreti sa vorbiti ??? parem razboinice dar numai gura e de noi , suntem pasnice
nu ai mai facut clipuri cu favoritii mei ???
fetele care sunt in index ( Gloxinia2010, simona_baschir, michiper ) cu noi nu vreti sa vorbiti ??? parem razboinice dar numai gura e de noi , suntem pasnice
ma chinui sa fac dar nu prea ma lasa copilasii , mai mult ma ocup cand ei dorm sau noaptea. cum le fac le trimit sau le pun .
dana4699- vip
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum