43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Daca vrea Hasret poate sa-i spuna NU dar ii derutata,a crezut ca v-a reusi sa-l iubeasca pe Levent,lucru'dracu'-n casa popiialitheea a scris:cred ca vrea sa faca putin pe smecherul , ce-a zis el nu am reusit cu bahar sa schimbam arma de lupta, oricum eu zic ca are si hasret mare parte de vina pt ce s-a intamplat , graba ei de a se razbuna a aruncat-o in bratele lui levent si acu asta nu o sa ii dea prea usor drumul , e clar ca asta va fi urmatorul punct nevralgic lal scenariului
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ar fi minunat,mie mi s-a parut ca ar fi de treaba,dar cine stie ce hram poarta si eaalitheea a scris:eu sunt convinsa ca Ceren va avea un rol pozitiv si pana la urma se va apropia de hasret si o va indruma
florica- vip
au fost niste indicii pe undeva in care se spunea ca Ceren o sa aiva rol pozitiv si ca nu va fi o alta concurenta la dragostea lui Muratflorica a scris:Ar fi minunat,mie mi s-a parut ca ar fi de treaba,dar cine stie ce hram poarta si ea
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fetelor serviţi şi voi , că în celaltă ogradă o să facem diabet
Dar cum ai trecut parleazul cu atatea?multumim de tratatie
florica- vip
DENISA a scris:Fetelor serviţi şi voi , că în celaltă ogradă o să facem diabet
- Spoiler:
Multumim Denis ssi inca odata La multi ani Iuliei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Zanutelor , vad ca Arzu nu s-a apucat de tradus , asa ca nu avem ce munci , io va pup si va doresc noapte buna si un weekend cat mai fain
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Ce de bunatati am lipsit putin si s-a umplut masa, multumim mult
anuta1971- vip
iulianagl- moderator
Multumim mult Nico, si tie la fel multialitheea a scris:Zanutelor , vad ca Arzu nu s-a apucat de tradus , asa ca nu avem ce munci , io va pup si va doresc noapte buna si un weekend cat mai fain
anuta1971- vip
Fetelor eu va tuc si ma duc,la nani,discuti placute in continuare,noapte buna,somn usor cu vise frumoase ,macar vise daca altceva nu se poate
florica- vip
Noapte buna Flori, vise placuteflorica a scris:Fetelor eu va tuc si maduc,la nani,discuti placute in continuare,noapte buna,somn usor cu vise frumoase ,macar vise daca altceva nu se poate
anuta1971- vip
Fetelor va urez si eu noapte buna si vise frumoase
Avem doua absente in seara asta Narcisa si Danuta ca a Deei e motivata.
Ma duc sa-mi caut un film, va pup
Avem doua absente in seara asta Narcisa si Danuta ca a Deei e motivata.
Ma duc sa-mi caut un film, va pup
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 05 Feb 2011, 1:17 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
florica- vip
iulianagl- moderator
Buna dimineata doamnelor, Pufy!
Ce mult ati mai strat!
Nu am citit inca ce ati scris. Eu am fost dezamagita.
Ma enerveaza plimbarea asta fara rost: la ea, la el, la birou, la scoala ...si nu se intampla nimic.
Iar hoca ma exaspereaza!
Daca tot o iubeste , sa spuna sau sa faca ceva. Numai cu privirile alea de motan catre castronul cu smantana, nu face nimic!
Tot nu e hotarat??
Ce asteapta???
Sa ii ceara ea sa ia o hotarare???
Si cat dureaza la ei o saptamana???
Au trecut deja trei de cand trebuia sa fie nunta si inca nu s-a produs. Poate daca o vede mireasa, simte ca o pierde definitiv si misca ceva!
Iata fetelor modelul:
https://www.youtube.com/watch?v=CGTVRbpAuRo
Si cafeaua voastra:
Si micul dejun cu fineturi, ca pt o zi de duminica:
Voiam sa serbam cand se pupa iar cei doi, dar ma tem ca se transforma in pesti pana atunci....
O dumininca minunata sa aveti!
Ce mult ati mai strat!
Nu am citit inca ce ati scris. Eu am fost dezamagita.
Ma enerveaza plimbarea asta fara rost: la ea, la el, la birou, la scoala ...si nu se intampla nimic.
Iar hoca ma exaspereaza!
Daca tot o iubeste , sa spuna sau sa faca ceva. Numai cu privirile alea de motan catre castronul cu smantana, nu face nimic!
Tot nu e hotarat??
Ce asteapta???
Sa ii ceara ea sa ia o hotarare???
Si cat dureaza la ei o saptamana???
Au trecut deja trei de cand trebuia sa fie nunta si inca nu s-a produs. Poate daca o vede mireasa, simte ca o pierde definitiv si misca ceva!
Iata fetelor modelul:
https://www.youtube.com/watch?v=CGTVRbpAuRo
Si cafeaua voastra:
Si micul dejun cu fineturi, ca pt o zi de duminica:
Voiam sa serbam cand se pupa iar cei doi, dar ma tem ca se transforma in pesti pana atunci....
O dumininca minunata sa aveti!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Aseara am fugit suparata pe Murat si Hasret si am uitat sa multumesc fetelor care au adus rezumatele...
MULTUMIRI IUBITELOR!
MULTUMIRI IUBITELOR!
Luana- vip
Va pun aici poza zilei, dar inchisa.
Nu vreau sa va provoc un atac de cord...
https://2img.net/r/ihimizer/img528/1450/oanalisshrek.jpg
Luana- vip
Luana a scris:Va pun aici poza zilei, dar inchisa.
Bună dimi, doamnelor și domnule!
hahaha, ce se mai măscăresc Lis și nevasta
LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE ȘI BUCURII, DRAGA NOASTRĂ IULIA80!!! :sdf:
să aveţi o zi frumoasă şi cu spor
si tie, domnule, spor la
Buna dimineata tuturor,multumesc Luana pt. micul dejun si pt. nu te supara prea tare pt. film, trebuie luat ca atare ca asa-i politica la filmul asta pe bajbaite,asa cum este dansul pinguinului un pas inainte doi inapoi si cativa intr-o parte sau alta. Buna Axxa ,tot razboinica esti si azi?.Va doresc un sfarsit de saptamana placut,cu folos,odihna,distractie si tot ce vreti voi,aici de si este bine totusi a aparut ,asa ca este frumos
florica- vip
cand va obositi prea tare luati o pauza si serviti cate un fruct din asta de pe la noi,sau preferati din astea strainezeva tuc ,cu drag
florica- vip
Pentru Pufy in mod special:
Begüm Kütük tipa noua din Gonulcelen
Pentru prima am gasit poze, pt. cea de-a doua nu .
Dora din Asi nu reusesc sa stiu cum o cheama. Dar la filmografia acestei Begum nu apare Asi...
Begüm Kütük tipa noua din Gonulcelen
Pentru prima am gasit poze, pt. cea de-a doua nu .
Dora din Asi nu reusesc sa stiu cum o cheama. Dar la filmografia acestei Begum nu apare Asi...
Luana- vip
Iata si filmografia ei:
http://www.imdb.com/name/nm1699434/
http://www.imdb.com/name/nm1699434/
Luana- vip
buna LUANA,nu este Dora din Asi.nu stiu nici eu cum o cheama ,de fapt nu pe multi ii stiu de altfel cum ii cheama,pe cei din rolurile principale,ma intrat sa vad daca n-au dat promo,oare din cauza ca a fost plecata Tuba in Maroc sa nu avem ep?intreb si eu ,
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum